Kremen av kondensert melk og smør
 Kremen av kondensert melk og smør er en leder i popularitet de ti årene. Den har utmerket smak, lett å tilberede og veldig billig pris. Hvis du er klar til å kjøpe tortillas, og deretter gjøre dem festlig og vakker kake som ikke er dårligere enn profesjonell konfekt produkt kan være noen få minutter.
 Enkelt Rør smør og kondensert melk
 Ingredienser:
 Bløtkake laget av følgende produkter:
 - I den mengde smør 400g;
 - Kondensert melk - 280g;
 - Cognac, likør eller balsam - 1 ss. l.
 For kondensert melk kjøpt i rørene, vil mengden av olje være forskjellig. Forbruket bør proporsjonalt justeres i henhold til vekten av melken.
 Metode:
 Når du lager kremen en rekke hemmeligheter, vil kunnskap om hvilke skape en ekte kulinarisk mesterverk.
 Krem olje kake er utarbeidet ved hjelp av følgende teknologi.
 1. Olje og umiddelbart blande kondensert melk er ikke anbefalt. Olje tint ved romtemperatur, og har til å bli myk deig. Hvis tiden ikke er nok, kan det frosne produktet varmes opp i noen minutter på komfyren, se ham tett, så rant. Gradvis pisking mixer, mikser eller blender gir det en vakker tekstur. Kondensert melk er tilsatt i porsjoner til en spiseskje, og i sluttfasen kan helle brandy og legge smakstilsetninger som kakao, rum essens eller vanilje. Krem kan variere, delvis malt det brunt. En egen del av den frodige massen er blandet med et par spiseskjeer av kakao og grundig pisket. Det ferdige produktet for en periode bør settes på et kjølig sted.
 2. Hele vekten av smør bør være delt inn i separate stykker som går av enklere. Hastigheten av blanderen bør være minimal. Fortsette å behandle inntil produktet får en kremet konsistens. Det andre trinnet i kapasitet bør tilsettes kondensert melk i små porsjoner, økende hastighet og pisket krem ​​oppnå en homogen tilstand.
 3. For å nøytralisere syk søt smak som er karakteristisk for pisket blanding anvendes sitron, appelsin eller andre sitrussaft, som tilsettes i en mengde på 1 spiseskje av det ferdige produktet og glir på et par sekunder. Noen vertinner for dette formålet bedre blanding av fløte kopp yoghurt.
 Krem olje kompleks med kondensert melk
 Originale produkter:
 - Smør - 250 g;
 - Ferske egg - 4 stk;.
 - Kondensert melk - 1 boks;
 - Sukker - 15 c,.
 - Kakao - 3-4 ss;
 - Vanilla, rum, sitron essens.
 Metode:
 1. Split fire friske rå egg, bland med en kopp sukker og sette på en langsom brann, rubbing innholdet i 20 minutter for å få en tykk løs og glatt.
 2. Det gjenværende sukker skal banke smør og kontinuerlig omrøring for å kombinere en blanding av den forrige.
 3. Å gi smak og farge som skal legges kakao krem, rum, vanilje, essens.
 4. Olje glir med kondensert melk på samme måte som beskrevet i foregående metode. Når du kjøper olje og kondensert produkt bør ta hensyn til dets sammensetning. De bør ikke omfatte urte kosttilskudd. Spesielt vil smør smørbrød for dette formålet ikke gjøre. Andelene av smør og melk kan variere, men ikke overstiger verdien av 400 g smør 300 g kondensert melk. Kvaliteten av kremen avhenger av friskheten av råmaterialer.
 Velsmakende og næringsrik krem ​​proslayvayutsya kaker, utstoppede rundstykker, dekorerte kaker.  
 Hvis du bestemmer deg for å skildre kjøkkenet noe sånt, så på middag venter en stor og tett sammensveiset familie som elsker å spise. Hvorfor? Fordi hashlama - svært næringsrik og mettende rett som kan mate selv de mest sultne og store menn.
 Med praktisk blyulo forbereder ganske enkel, men resultatet er ubeskrivelig, deilig, saftig og utrolig mørt kjøtt, dekk med aromatiske grønnsaker og krydret med krydder hyggelige vil ikke forlate likegyldig verken en kjøtt lover.
Hvordan å lage mat hashlamu lam og andre kjøtt meter?

 Hva hashlama? Dette er en svært kjente og favoritt parabolen østlige nasjoner. Fortsatt veldig vanskelig å si hvilke spesifikke retter de er, som folkene i Kaukasus fortsatt hardnakket krangle om sin opprinnelse, hver beviser til hverandre at oppfinnelsen hashlama tilhører bare til dem.
 Egentlig har navnet armenske røtter og kommer fra ordet "hashel" som er oversatt bare "kjøtt, kokt stykke." Men dette betyr ikke at denne retten egentlig er av armensk avstamning.
 Gang for lenge siden, ble dette ansett som mat mat Highlanders, som bodde i fjellet og ikke har mye variasjon i form av mat. Dag i Armensk mat hashlama er en veldig tykk suppe, men i Georgia er det utarbeidet med masse hvit rot og koriander.
Hvordan å lage mat hashlamu lam og andre kjøtt meter?

 Med andre nasjonaliteter i oppskriften må legge en stor mengde grønnsaker, ulike krydder og urter er enda noen oppskrifter der kjøttet er stekt i krydder og tilsette øl. Sannsynligvis ikke fornuftig å lete etter en enkelt "riktige" denne oppskrift retter, det er en rekke alternativer, som for eksempel opsjoner eller ukrainske borsjtsj dumplings.
 Ingredienser kan variere, ekskludert og lagt kan variere enda matlaging teknologi, men likevel den generelle betydningen forblir den samme: resultatet bør få et solid måltid og selvforsynt, der hovedrollen spilles av kjøtt.
 Hvis du ikke vet hvordan du skal lage mat hashlamu og kan ikke velge den beste oppskriften, vil vi tilby deg de vanligste alternativene.
 Å hashlama ut, så å si, kaukasisk smak, bør du ikke bare følge oppskriften elementer, men også å vite noen av hemmelighetene og finesser grunnleggende matlaging. Her er noen av dem:
 •  Ofte brukt i utarbeidelsen av lam, okse eller kalvekjøtt noen ganger, som er vanlig i den østlige nasjoner, svin og fjørfe er mye mindre.

 •  Brikkene skal definitivt narezatsya store, hvis bein, noen ganger forbereder helt rett.

 •  Hvis kjøttet er ung, så det bør bli satt ut i minst to timer, hvis dyret har blitt alderen, kan tilberedningstiden økes til 6-7 timer.

 •  Grønnsaker bør tilsettes til midten av prosessen, har de også kuttet ganske stor. Alle produkter skal legges over lag, men at maten er virkelig velsmakende og kom nær den opprinnelige, må man huske på at i den endelige parabolen av grønnsaker bør være tre ganger mindre enn kjøtt.

 •  Tjene hashlamu nødvendig i dyp leire plater eller salatboller, i tillegg er det mulig å bruke et glass tørr rødvin og noen friske urter.

 •  Oppskrift hashlama lam i armensk


   For utarbeidelse trenger vi:
 •  lam - 1 kg;

 •  søt pepper - 5 stk;.

 •  tomater - 7 stk;.

 •  løk - seks hoder;

 •  pepper, salt, til koriander smak;

 •  persille og dill for servering.

 •  For å forberede denne retten er best å bruke kobber fordi det holder på varmen godt og takket være den avrundede formen er helt oppvarmet, som ikke er sant av vanlige flatbunnet kasserolle.
   Kjøtt vasket i vann, tørk forsiktig med tørkepapir og skjær i store biter, perfekt hvis de er på beinet. I potten helle olje, spre et lag av kjøtt og begynner å steke den. På denne tiden, kuttet i grove strimlede paprika, tomater - kvartalene og løk skåret i halv ringer.
  Hvordan å lage mat hashlamu lam og andre kjøtt meter?

   Etter myasko litt obsmazhytsya, spredning av andre lag: først, løk, strimler pepper ham, tomater, endelig - salt og pepper.
   Hvis alt lam ikke passer i et enkelt lag på lavere nivå, kan du gjøre noe annet: å undervise alle produkter av lagene, og starter med lam, tomater slutter, deretter et lag med lam og grønnsaker fortsette listen.
   Lag kan være så mye som vil mengden av din kapasitet. Kjøtt lapskaus med grønnsaker er ca 3 timer, noe som resulterer i en svært øm og saftig hashlama. Serverer på bordet, pynte det på forhånd greener.

   Matlaging biff hashlamu


   For utarbeidelse trenger vi:
 •  biff - 1 kg;

 •  tomater - 6 stk;.

 •  løk - 7 stk;.

 •  pepper - 3 stk;.

 •  aubergine - 3 stk;.

 •  gulrøtter - 4 stk;.

 •  salt, pepper, laurbærblad, persille.

 •  La oss starte: beef vasket, ryddet av årer, om noen, og kuttet i mellomstore biter. Deretter engasjert grønnsaker: løk skåret i halv ringer, aubergine i store terninger, tomat kvartalene, gulrøtter og paprika strimler.
  Hvordan å lage mat hashlamu lam og andre kjøtt meter?

   Da begynne å undervise i en kobber lag: bunnen - en bue, deretter gulrøtter, auberginer, paprika og til slutt tomater. I forberedt pute legge et lag med kjøtt, dryss den med salt, pepper og ulike urter, tilsett laurbærblad. Deretter gjentar sekvensen av lagene igjen. Den siste laget - tomater.
   Deretter lukker lokket tett potten, sette på en langsom brann og fortsette å koke i 2-3 hashlamu timer. I løpet av denne tiden biff vil sløves i sin egen saft og grønnsaker, så lenge brannen var liten, og resultatet var myk og saftig kjøtt. Når fatet er fullt klar, kan den serveres i dype leire plater med greener.

   Nyt smaken hashlama!  
  Яндекс.Метрика