Kylling fylt. Oppskrifter koteletter utstoppet

 For en endring av kosthold kan være forberedt på ikke bare burgere og fylt. Kjøttdeig kan være enten (svinekjøtt, oksekjøtt), kylling og fisk og potet.

 Det finnes mange typer oppskrifter for utstoppede kjøttboller, som også kalles en gang. Som stuffing kan bruke egg, grønnsaker, sopp, ost, poteter og andre ingredienser. Hvordan koke koteletter med stuffing? I stuffing er ikke så enkelt (som en deig) å vikle fylling, steking burgere å ikke kollapset.

 Hvordan koke kjøttboller fylt med egg
 For å forberede trenger du:
 - For hakket
 - Kjøttdeig (storfekjøtt og svinekjøtt) - 700-800 gr.
 - Brød - 3stk
 - Egg - 1 stk.
 - Salt
 - Vegetabilsk olje

 Til fyllet
 - Egg - 5.
 - Løk - 2 stk.
 - Olje
 - Hvitløk, salt
 - Brødsmuler - en spiseskje

 Razmochym brød i vann, otozhmem, tilsett hakket egg, salt. Den resulterende blanding dele ca 7-8 kotletochek.

 Forberede stuffing. For å gjøre dette, koke kylling kokt egg, fint sjelden. Løk også sjelden fint, stek i en panne med vegetabilsk olje til de er gyllenbrune. Bland med hakket løk stekt testiklene, salt, tilsett hvitløk og brødsmuler, rør godt.

 Til burgere ikke kollapset, reflekterer kjøttdeig. Gjør det bedre med hver kotletochkoy separat. Sett stuffing per porsjon i en plastpose og kaste mye tid 5-7 på bordet. Du kan legge igjen en koteletter ikke er reflektert, se forskjellen.

 Form av hakket flat kake, sette en spiseskje med å fylle midtveis med egg og løk. Grundig dunke kanten og legge til skjema karbonader. Klar koteletter utstoppa satt på en stekeplate, smurt med vegetabilsk olje søm ned. Stek i forvarmet 180 ° C ovn i ca en halv time.

 Hvordan lage kylling koteletter fylt med sopp og paprika
 For å forberede trenger du:
 - Friske eller frosne grønnsaker - 100 g.
 - Hakket kylling - 500 g.
 - Egg - 1 stk.
 - Pepper - 1 stk.
 - -15 Ss mel
 - Fersk dill
 - Brødsmuler
 - Vegetabilsk olje
 - Salt, pepper, krydder til smak

 Ta klar eller vridd gjennom en kjøttkvern kyllingkjøttdeig, tilsett egg, mel, salt, pepper, krydder etter smak. Bland.

 Klargjør stuffing. Finhakket fennikel, sopp og paprika skåret i terninger. Bland dill med paprika og sopp, salt.

 Vi danner en kake av kjøttdeig, lå i midten av en skje fylle Lepim burgere. Klar til å rulle koteletter brødsmuler, stek på begge sider i en panne med vegetabilsk olje i ca 15 minutter. Bedre yngel karbonader under panseret til å slå til den andre siden, så fylle proparytsya blir mykere og mer smakfull.

 Hvordan å lage mat burgere med ost fylling
 For å forberede trenger du:
 - Farse - 500 g.
 - Brød - et par biter
 - Melk
 - Ost - 100 g.
 - Brødsmuler
 - Salt og pepper
 - Vegetabilsk olje

 Brød fuktet i melk, blandes med kjøttdeig, salt, pepper. Skjær osten i små terninger. Vi danner en kake av kjøttdeig, satt i midten ost burgere Lepim. Rulle forberedt burgere i brødsmuler og stek på begge sider i olje over middels varme til de er gyllenbrune ca 15 minutter. Som en siderett godt egnet potetmos.

 Hvordan lage karbonader fylt med poteter
 For å fremstille den nødvendige :
 - Kjøttdeig - 500 g.
 - Løk - 1 stk.
 - Hvitløk
 - Poteter - 2-3 stk.
 - Vegetabilsk olje

 Ta klar eller vridd gjennom en kjøttkvern kjøttdeig, tilsett hakket løk, hakket hvitløk, salt, pepper.

 Mine poteter rene og kuttet i strimler.

 Vi danner en kake av kjøttdeig, satt i midten av flere solomok poteter og stuffing innpakket på en slik måte at poteter var synlig på begge sider (som pølser i røren).

 Stek karbonader i vegetabilsk olje på alle sider, tilsett litt kokende vann og føre til en beredskap i ovnen i ca en halv time.  
Hvordan å steke squash? Squash Oppskrifter

 Squash er en kilde for fosfor, kalium og kalsium, og B-vitaminer "B" vitamin "C". En måte å tilberede deilige retter - steke dem. Stekt zucchini deilig både varm og kald. Stekte squash kan brukes som en selvstendig hovedrett eller som en ingrediens for andre er sunne og velsmakende retter.

 Stek squash - det er enkelt og raskt. Det finnes mange forskjellige oppskrifter på stekt zucchini folk i verden, bør du vurdere noen oppskrifter som deilige yngel zucchini.

 Oppskrifter:
 Alternativ 1
 Vask og zucchini skrelt, skåret i tykke skiver 1 cm, salt. Rull hver skive i mel og stek squash til gylden brun i en godt oppvarmet panne med vegetabilsk olje. Serveres varm som du kan, og kaldt.

 Alternativ 2
 Vask og zucchini skrelt, skåret i tykke skiver ca 05 cm., Salt. Deretter lå grupper i et godt oppvarmet panne med vegetabilsk olje. Zucchini frites til de er gyllenbrun.
 Forberede saus med rømme eller majones til smak, tilsett knust hvitløk. Kokte skiver squash saus smører, topp put skiver tomat strimler og tegne sirkler i ruller.

 Alternativ 3
 For å forberede trenger du:
 - Zucchini - 1 kg
 - Sopp - 300 g.
 - Tomater - 5-6 stk.
 -vershkove olje - 100 g.
 -smetana - 4 ss
 -boroshno - 4 ss
 -perets, salt, urter

 Vask og zucchini skrelt, skåret i tykke skiver 1-15 cm, salt, pepper. Deretter zucchini rull i mel og stek i en panne i smør.

 Vask sopp, slippe et par minutter i kokende vann, kuttet i biter. Fyll fløte og la det småkoke i en dyp panne til de er møre.

 Tomater skrelt, kuttet i biter, salt, pepper og stek i en panne.
 Spread å squash stuet sopp, søte tomater på toppen og dryss med hakket persille.

 Alternativ 4
 For å forberede trenger du:
 - Zucchini - 1 kg
 - Smør - 100 g.
 - Yoghurt - 2 kopper
 - Melis - 2 ss
 - Salt

 Vask squash, skrelt, skåret i tykke skiver 1-15 cm, salt. Spredt på rad på en oppvarmet panne med smør og stek på begge sider til de er gyllenbrune i puber.

 Grundig visp, slå yoghurt. Spredt på et fat stekt zucchini, hell yoghurt og dryss med melis.

 Alternativ 5
 Innbyggere i koreansk stekt zucchini også, men alltid servert med en krydret saus som går bra med harmonyruem prisnuvatym smak zucchini.

 For å forberede trenger du:
 - En liten zucchini
 - Mel
 - Salt
 - Olje til steking

 For sausen:
 - Soyasaus - 2 ss
 - Ris eddik - en spiseskje
 - Sesamolje - på tuppen av en teskje
 - Kaldt kokt vann - 1 ss
 - Gressløk
 - Stekt sesamfrø - halv ts
 - Hot rød - et par skiver

 Først forberede saus slik at den kan stå mens du koker zucchini. Soyasaus, eddik, ris, sesamolje og vann mix, fint kuttet pepper og vårløk, tilsett sesamfrø, bland alt godt. Sauser trenger litt brygg.

 Vask og squash skrelt, skåret i tykke skiver 05 cm, salt. Så ruller skiver i mel og stek i et godt oppvarmet panne med vegetabilsk olje.

 Ved midten av fatet sette en kopp saus, squash spredt rundt. Zucchini dyppet i saus og spise.

Bevare vinter squash, zucchini populære oppskrifter hermetisering
 Hjem hermetisering squash - en tradisjon som har kommet til oss fra våre mødre og bestemødre. Det bør bemerkes at i dag i vår super - og hypermarkeder kan kjøpe nesten alt. Hermetiske grønnsaker, inkludert squash, tilstede på hyllene i store mengder.
 Hermetisering squash for vinteren, selvfølgelig, veldig plagsom prosess. Men, men, som nekter vinter, avslører en gang anskaffet mesterverk, prøv denne smakfull, hjemmelaget, laget med en slik kjærlighet, yummy zucchini?
 Zucchini oppskrifter hermetisering, så elsket, nesten alle grønnsaker, vertinne holdt i sine kjære bærbare, ny kopiert, klippet ut fra blader, dele dem med venner. Her er noen av de mest populære:
 Squash Squash
 For 1kg av slike egg, ta: zucchini - 800g, gulrøtter - 50 g, persillerot - 10 g, løk - 50g, tomatpuré - 100 g, 5 g persille og salt, tilsett sukker og pepper etter smak.
 Vask squash, skive, yngel med vegetabilsk olje og kjøttdeig. Separat Surr løk, tomatpuré, tilsett andre krydder. Rør over svak varme og fortsetter å småkoke til de er møre. Deretter legger egg tilberedt i krukker og pasteurisert: 500hrammovыe - 20-25mynut og 1000 gram - 35-40 minutter. Ferdig!
 Zucchini med eple og bete juice
 Skjær squash skiver og legges i en stor tre-liters krukke og hell den kokende blandingen:
 glass - eplejuice, vegetabilsk olje, rød bete juice, 2 g eller 3 g askorbinsyre og sitron første. ts fennikelfrø, pre-pulverisert. Du kan rulle.
 Squash med Apple-oljepåfyllings
 Squash eller squash kuttet i strimler, satt i et stort tre-liters krukke, hell kokende sammensetning: glass - eplejuice, vegetabilsk olje, vann, salt 30g og 30g sukker, 50g hvitløk, revet. Zakatuyemo.
 Salat med hermetisert squash
 Ta 5 kg squash, 500 gram gulrøtter, 3 ss. skjeer av salt, ca kopp sukker (bedre hvis mindre), 100g (eller flere) av hvitløk 400g grønt (persille eller dill) 500g 200g vegetabilsk olje og eddik. Squash skåret i terninger, gulrøtter gnidd på et rivjern. Kok opp, kok i 5 minutter, deretter lagt ut på en pre-sterilisert glass, dekk med varme lokk og zakatuyemo.
 Bon appetit!
Яндекс.Метрика