Lagman usbekiske Matlaging på storfekjøtt
 Hvis du spør medlemmer av forskjellige nasjonaliteter samme spørsmålet: "Lagman - en første eller andre parabolen? "Svarene vil være annerledes.
 Meninger delt omtrent i to - sikkert noen vil velge det første alternativet, men ett eller to.
 Overraskende, vil begge kategorier av respondentene være rett. Saken er, hvilket land forbereder denne retten. Hvis Europa eller Sør-Asia - Lagman deretter bli betraktet som den første måltid (til tross for at noen ganger er det spises med spisepinner), men det er i de sentralasiatiske republikkene - den andre rett.
 Så Lagman - en krysning mellom en andre rett og suppe. Hans stiftelse - en hjemme-laget nudler. Lagman regnes som en tradisjonell rett i usbekiske mat. Representanter for denne nasjonen forberede det som en ferie, og i de ordinære hverdager.
 Og hva hvis du ønsker å behandle din familie en deilig orientalske retter, og har ikke min resept. Det spiller ingen rolle - på Internett kan du finne flere varianter matlaging Lagman. Vi velger en tradisjonell usbekiske oppskrift. Utarbeide nødvendig i kjelen hvis det er ikke - passe dyp panne.

 Noodle oppskrift for Lagman


 Få deilig Lagman vanskelig, om riktig utføre oppgaven med matlaging nudler. For henne trenger å kna deigen med disse ingrediensene:
 mel (1 kg);
 2 egg;
 1 lm. L. salt;
 1/2 t. L. brus;
 vegetabilsk olje til å smøre potten.
Lagman usbekiske Matlaging på storfekjøtt
 Zamisyvshy deigen med mel og egg, la den i en time - denne gangen må ha deig "rasstoyalos." På dette tidspunktet, kan du ta sauser - matlaging teknologi vil bli beskrevet nedenfor.
 Når tiden er ute - du kan begynne å trekke nudler. Husk - det er i alle fall ikke shinkuem!
 Så, med salt og soda fortynnet i 1/2 kopp vann, utarbeide en løsning, som vil trenge å smøre deigen, så det obmynaetsya lenge før det er helt absorbert. Neste må du forberede små klumper (omtrent på størrelse med en valnøtt) og rull dem i en karandashykov.
 Da de hver trenger å smøre og strekke om meters lengde - begge hender ta "blyant" og trekke i begge ender. Etter gjøre hva som skjedde i halv og trekke tilbake.
 Når nudlene er klar, kok den i saltet kokende vann, deretter tilbake i dørslag og vask med kaldt vann. Du kan prøve hva som skjedde, men vet at nudler som sådan ikke kan anses som 100% spiselig. Men når den kobles til saus - svært velsmakende rett ut.

 Ingredienser for å lage saus for Lagman


 Å lage saus for Lagman (usbekere kaller det "Kyle") krever følgende ingredienser:
 kjøtt (et pund av fårekjøtt eller oksekjøtt);
 300 gram kål;
 2 aubergine;
 2-3 tomater;
 1 stk. pepper;
 2-3 løk;
 hvitløk (1 fedd);
 laurbærblad;
 krydder.
Lagman usbekiske Matlaging på storfekjøtt
 Stek komponenter som kreves for animalsk fett. Stek kjøtt, legge den til i løk, hvitløk og grønnsaker. Skjær dem enda bedre - i terninger, som usbekere legge vekt på mat var ikke bare deilig, men også vakkert utseende.
 Når alle ingrediensene pidrum'yanylysya, fylle dem med vann. Når det koker, tilsett salt bør saus, tilsett krydder og kål. Sammen reserve lapskaus over svak varme til ferdig kokt Kyle.
 Nå er det på tide å minne om nudler. Hennes parboiled og hell sausen. Hensiktsmessig å legge mer hvitløk og urter. Hvis du foretrekker Lagman er ikke en tallerken og suppe - legge mer buljong.
 Bon appetit!
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage mat Lagman på usbekisk.
 Forfatter: Lily Romanov  
Matlaging Moldovan platsyndy med gresskar på en enkel oppskrift
 Moldova - varm og gjestfri landet. I dette landet vokser i overflod utvalg av grønnsaker og frukt.
 De spises fersk og kokt, stekt, kokt, marinert, utstoppet, bakt, gjøre dem et utvalg av pålegg.
 Den tradisjonelle bakverk er platsyndy Moldova. De fremstilles med en rekke fyllinger. Det kan være ost (vanligvis feta ost), ulike frukter, grønnsaker og nøtter.
 I dag var vi Moldovan platsyndy med gresskar.

 Oppskrift for Cake platsyndy


 Deigen kan være svært forskjellige. Du kan lage deigen i yoghurt, vann eller vaniljesaus.
 For å teste yoghurt vi trenger:
 1 kopp kulturmelk;
 1 egg;
 1 ss vegetabilsk olje;
 For 1 ts salt og brus;
 2 ts sukker;
 300-350 gram mel.
 Hvis du ikke har min yoghurt, bare erstatte hans glass vann, deigen ut på vannet.
 Kefir (vann), egg, vegetabilsk olje, salt, bakepulver og sukker satt i en bolle, bland godt. Nå begynne å legge melet. Elt deigen til før det slutter å holde seg til hendene.
 Når deigen er blitt ganske stramt, dra den ut av bollen drysset mel på bordet og holde en god vymishuvaty. Deretter la deigen "resten".
Matlaging Moldovan platsyndy med gresskar på en enkel oppskrift
 Begynne å forberede gresskar fylling. Til dette trenger vi:
 Frisk, skrelt gresskar;
 Salt og sukker etter smak.
 Gresskar gni på et grovt rivjern, oversette det i en bolle og dryss med salt. All bland godt med en skje, la alene, la nastoyitsya. Gresskar i samspillet med salt bringe opp saften.
 Gå tilbake til test. Dele det inn 5-6 like deler. Rullet inn i hver liten ball. Ta en av våre ballonger begynne sitt rozkachuvaty kjevle. Dette bør gjøres selvfølgelig på overflaten drysset med mel.
 Rozkachuyemo deigen så tynn som mulig, spesielt land, må de være som papir. Midten, kan du la en litt tykkere for å holde den fast til bordet, og ikke revet når vi underviser stuffing.
 Nå - det viktigste.
 Ta til høyre hender gresskar, litt presse saften og legg den på midten av kaken. Dryss med sukker fylling, sukker utelukkende på din smak. På kanten 8 tortillas gjøre kutt, grunn ut slags blomster.
 Nå vekselvis motsatt petals begynne å bøye litt zaschypuyemo dem.
 Litt trykk ned vår hånd pai. Fremtidige platsynda bør få rund form. Legg det til side og dekk til med et rent håndkle. Det samme blir gjort med resten av prøveballer.
Matlaging Moldovan platsyndy med gresskar på en enkel oppskrift
 Komme forberedt baking platsynd. I en stekepanne varme en liten mengde av god vegetabilsk olje eller smør, spre platsyndu sømmer opp. Broil på en, fordi de har å gå ut med en diameter på nesten pan.
 Broil til gylden brun, slå over til den andre siden og redusere varmen til lav. Lukke pannen med et lokk. Noen ganger så ut til å ikke brent, om nødvendig, hell litt olje. Så steke all vår platsyndy.
 Når du sender til bordet kan kuttes i stykker hver platsyndu kan la intakt som du vil. Denne retten er deilig og varmt og kaldt. Du kan drikke te, kaffe og melk.
 Klar platsyndy kan dryss med melis går veldig pent.
 På anmodning fra en gresskar stuffing kan legge sitron eller appelsinskall, vil det komme enda mer smakfull.
 Du kan legge til valnøtter.
 Mye elsker å ha platsyndy med rømme. Prøv å lage mat platsyndy med annen fylling, vil resultatet behage deg sikkert.
 Bon appetit!
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å gjøre Moldovan platsyndy med gresskar.
 Forfatter: Lily Romanov  
Tyske ayntopf suppe - oppskrift med bilder
 Tysk mat - enkel og næringsrik, basert på nasjonal mat - grønnsaker og kjøtt.
 Oppskrift og det er på tide å bevæpne våre kulynarkam.
 Ta oppmerksom ayntopf populær rett (Eintopf - en pott) - Tysk tykk suppe, første og andre gangen, et komplett måltid i en "one pot".
 Historisk er det enkelt å fremstille bonde mat. Dette gjøres med de tilgjengelige produkter på hånden, bare matrester i huset. Det er derfor så mange arter ayntopfu: kylling, pølse eller fisk med erter, kål eller bønner, nudler eller bygg.
 Grunnlaget for suppe kan være vann eller kjøttkraft - som du vil. Være fantasi!
 Her er noen oppskrifter å mestre.

 Oppskrift ayntopf suppe med surkål og pølse


 Ingredienser:
 jakt pølser (kan erstatte kokt kjøtt) - 200 g;
 salami - 200 gram;
 Wien pølser - 500 g;
 Poteter - 2 stk;.
 surkål - 500g;
 pickles - et par stykker;
 krydder;
 konsentrert tomatpuré.
 For kjøtt kjøttkraft koke, trekke ut, mos poteter kokes i to tetthet. Skjær pølser og pølse i en stekepanne og stek i olje, tilsett løk, stek over svak varme, til slutt lå der skiver agurk og tomatpuré, røre alt. Tilsett kål juice.
Tyske ayntopf suppe - oppskrift med bilder
 Merk: Disse produktene krever forskjellig tid til å forberede seg. Kok opp, la det småkoke med lokket på i 20 minutter. Salt og hell krydder. Utvannet kjøttkraft til ønsket konsistens.
 Serveres med rømme. Ayntopf klar! Det er ikke noe bedre i denne suppen kaldt vær! Men det smaker bedre neste dag!

 Oppskrift Gulrot-pære ayntopfu


 Vi trenger:
 Pærer - 500 g;
 Poteter - 4 stk;
 Gulrot - fem stykker;
 løk - 1 stk;
 vegetabilsk olje;
 smør;
 buljong (du kan med biter av kjøtt) - 400 ml
 salt, sukker, nellik, laurbærblad, pepper, persille.
 Grønnsaker og frukt vask og ren. Løk kuttet ringer og stek i vegetabilsk olje. Tilsett potetterninger, skiver gulrøtter og pærer. Alt hell suppen, småkoke 5 minutter i en trykkoker. Krydder, salt og sukker - etter smak. End - laurbærblad og smør. Før servering, dekorere med persille.
 Bon appetit!
 For den tradisjonelle tyske gulrot-pære ayntopfu stedet for vegetabilsk olje tatt talg, og corned biff kjøttkraft er lagt til. Forslag ayntopf lettere for de som ikke liker fettete.

 Oppskrift kål ayntopfu i Schwaben


 Du vil trenge:
 kål - 500 g;
 Poteter - 5-7 stk;
 sopp - 300 g;
 bacon - 50 g;
 mel - 30 g;
 kjøttkraft - 2 kopper;
 pølser - 4 stk;
 salt og pepper - etter smak.
 Kål blader koke i vann i 15 minutter, tilsett hakkede poteter og sopp. Steke melet i smult med bacon, og hell i kjøttkraft. Den resulterende saus bør være så pepper og hell grønnsak. Cook alt i en lukket pan. Før servering, sette stekte pølser. Solid og deilig!
Tyske ayntopf suppe - oppskrift med bilder
 Fordelen med ayntopfu versjoner: alt avhenger av dine preferanser og tilgjengeligheten av mat i kjøleskapet. Ingen ingrediens - frimodig ta en annen, la ingenting i huset er ikke tapt forgjeves!
 Hvis du ønsker å slippe suppe nudler (du kan lage selv), diverse grønnsaker (inkludert frosset klar mix), krydder og kylling kjøttkraft erstatte eller sopp.
 I Tyskland, forbereder hver familie ayntopf annerledes. Finner opp eller utvikler oppskrifter!
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan du koker suppe ayntopf tysk.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика