Lemonade med appelsiner og sitroner
 Hva kan være bedre enn en lett, forfriskende drikke i sommervarmen? Til tross for at den beste vann slukker tørsten, de fleste foretrekker å nyte lemonade tonic som også har fortsatt en behagelig aroma. Lemonade med appelsiner og sitroner - er en av de mest delikate sommerdrink, som er også ganske lett å forberede seg hjemme.
 Ingredienser:
 - 2 liter filtrert vann;
 - 4 appelsiner;
 - 1 sitron;
 - 1/2 kopp sukker.
 Metode:
 1.  Appelsiner og sitron halvert og presse saften fra hver halvdel. Saften i kjøleskapet, og sitrusskall skåret i små biter.

   I kokende vann for å løse opp sukker, tilsett en skorpe er appelsin og sitron og koker alt på svak varme i ca 10-15 minutter. Suppen med et lite skall og fjerne skorpe kult at de ikke har en drink bitter smak.

   Den avkjølte suppen press gjennom cheesecloth og tilsett saften. Lemonade klar.

   Du kan lage mat uten koking og lemonade, som krever sitrus fryse i fryseren, og deretter kjøre dem gjennom en kjøttkvern. Massen av sitrusfrukter hell 2 liter vann og bland godt. La stå i ca en halv time og belastning. I drikken og tilsette sukker, om ønsket bit av sitronsyre, fortynnet den nødvendige mengde vann for å oppnå den ønskede metnings smaken til drikken. For fire appelsiner og en sitron trenger ca 4-5 liter vann, selv om det er bare et spørsmål om smak og preferanser.
   Hvordan du sender inn lemonade
   Det er viktig ikke bare for å fremstille saft, men også tilveiebringe den. Ganske ofte denne drinken servert med is, men dette er feil, fordi isen dulls litt smaken av sitrus drikke. Lemonade smaker kjølig og hell i glass, pre-kjølt i fryseren. Kopp før du fyller landet kan være en liten dukkert i vannet og dryss med sukker.
   Lemonade ganske ofte forberedt på ikke bare for daglig bruk, men også for mottak, er det en herlig avkjølende drikk, men likevel svært velsmakende base for mange cocktails.  
Hvordan lage LemonadeBedre forfriskende drink lemonade vanskelig å forestille seg! Men dette er ikke den eneste positive siden. Lemonade - myk, velsmakende og sunn. Derfor bør alle kvinner være i stand til å gjøre det. Videre lemonade lage mat hjemme på et blunk!
Vilkår for lemonade husmannskost
Lemonade - en drikk som en av de første til å produsere industrielle mengder. Den er laget og kullsyre og ikke-kullsyre. Du kan kjøpe i hvilken som helst butikk, men hvis du ønsker å overraske gjestene dine, er det bedre å fortsette. Videre, så du kan være sikker på at alle komponenter som brukes i drikker, naturlige, og det er en kilde til vitaminer for kroppen din!
Hvordan lage Lemonade

Lemonade slukker perfekt tørst og kjøler kroppen.Mest hazyayechok hjemme gjør det luftet med krydder og sitronsaft, sukker og vann, og legger til det litt is før servering. Men mange av oppskrifter denne drinken med tillegg av ulike bær, krydder, frukt, urter og juice.For å unngå forvirring i en rekke teknikker og ingredienser og lage en virkelig deilig lemonade, må du følge noen enkle regler for å forberede:

- Hovedtyngden av ditt hjem lemonade - en naturlig juice og vann, men du kan bruke en blanding av flere juice.
- Lemonade nødvendig for lett renset ikke-kullsyreholdige eller musserende mineralvann.
- Hvis du ønsker å variere smaken av drikken, kan du bruke dette bare urter og sirup.
- For søtsaker, kan du legge til så vanlig sukker og sirup (bær eller frukt).

Hvordan lage Lemonade

Tjene drikken du trenger spesiell. Det må være kaldt. Du kan helle det i et glass med høy halm og sukker innrammet kanter, og kan presentere det i en stor gryte og tom briller for ham å dekorere hele bær, fruktbiter eller skiver av sitrus.
Holde nedkjølt lemonade er mulig, men ikke veldig lenge. Det er bedre å drikke, så koker hjemme serverer drinker som du akkurat nok for en dag.
Hvordan lage Lemonade
Hvordan lage Lemonade

Å lage velsmakende og sunn nå drikke container bør hell saften og tilsett det andre komponenter, blande og deretter legge vann. Hjemme, bruk en shaker i forberedelse kan være, men bedre å bruke en slik enhet for bare å blande når du raskt vil kald drikke. For å gjøre dette, legg den i en shaker isbiter, juice, sitroner og andre komponenter aktivt riste beholderen og sette alt inn i et glass eller en kopp. Shaker godt at isen fortsatt i det, ikke fortynne drikke, men bare gjør det kaldt.
Hvordan lage Lemonade

De mest populære oppskrifter som er enkle å gjennomføre hjemme er:
- Lemonade med kanel - 10 sitroner, fjern skallet og del dem i to. Klem saften fra sitronene, kult det. Koke vann (500 ml til 2 liter), legge til det en kanelstang, sitronskall og alle 400 gram sukker. La blandingen stå, og deretter press den. Før servering, bland sitronsaft og vann blanding. Mengden av vann i denne oppskriften limonade avhenger av hvor mange kommer etter klemme sitronsaft det hele tatt, og deres syre. Foreløpig drikke for krydder kan legge litt revet ingefær.
- Apple lemonade- For å gjøre en lemonade, kan du bruke en vanlig butikktyv juice, men bedre å gjøre det hjemme. 500 ml eplesaft blandes med 1 l av en hvilken som helst soda, ½ sitron skive tykkelse på 2 mm ringer og legge til blandingen. Ved den samme oppskrift kan gjøres med bringebær drikke.
Hvordan lage Lemonade

- Berry-frukt lemonade- Bland 500 ml av appelsin og eplejuice og legge til det 1 liter juice bringebær. Hell i saften av 1-1, 5 liter rent vann og legg blandingen i noen sprigs av fersk mynte. All mix.
- Orange lemonade -1 sitron kutte krydder og presse saften ut av det, bland ingrediensene og legg dem til 250 ml appelsinjuice og brus vann 750. Før servering i glass satt skrellet oransje segmenter.
- Cherry lemonade- Koble kirsebær 500ml og 50ml sitronsaft, tilsett sukker etter smak og 750 ml kjølt vanlig eller mineralvann med gass.
- Mint lemonade- Legg en kapasitet på 100 ml sitronsaft 50 mg sirup (sukker) og 350 ml brus vann, rør og satt i en container litt hakkede mynteblader.

- Tropical lemonade
- Varme 600 ml renset vann, oppløse den i 100 gram sukker. Avkjøl blandingen og tilsett sitronsaft 150 ml, 50 ml ingefærøl, lime juice 100 ml og 300 ml ananasjuice og aprikos nektar. Briller for drinker før servering pynte med mynte.

- Apple-rips lemonade
- Koble 500 ml eplejuice og rips, og 1 liter rent vann og røre med en visp og legge alt til å smake sukker sirup og hakkede en limeskiver.
Hvordan lage Lemonade

- Spicy lemonade - 2-3 sitroner, fjern skall og presse saften, finhakket 2 sprigs av mynte og bland alle ingrediensene. Legg blandingen til 2 sprigs av basilikum og estragon. Kok 50 ml vann og hell den resulterende masse der. Når drikken er avkjølt, belastning og legge litt mynte sirup.
- Strawberry lemonade - Bland 500 ml jordbær juice og 100 ml grapefruktjuice, tilsett 20 ml jordbær sirup, bland alt godt og hell 1 liter brus.
Video hvordan å lage lemonade
Hvordan lage kaffe i Turka? Her er fremgangsmåten

 Sanne kjennere av kaffe vet at de mest delikate drikke noe behov for å utarbeide en kaffemaskin og en Turka. Det finnes mange varianter på temaet for drikke. Men de er forskjellige i ytterligere ingredienser og fremgangsmåter for foring, men noen ganger forskjeller kan påvirke selve teknologien. Men for å forstå hvordan å lage kaffe i Turka, for å starte se hva slags retter.
 Turk eller Cezve?
 Faktisk korrekt kalt Cezve denne kapasitet, og er navnet på arabiske dialekter. A "Turk" brukes på russisk, fordi i vårt land denne måten å trakte kaffe kom fra Tyrkia. I alle fall, en spesiell beholder, som ligner en øse med et langt håndtak, laget av metall. Tradisjonelt Cezve laget av smidd kobber, selv om det i dag er tyrkere, laget av metall med en teflonbelegg. I Østen, er det mange varianter av rettene. Men det viktigste. Brygget i Turka alle typer lar deg beholde alle de næringsstoffene som finnes i brente bønner.
 Hva bør være skikkelig forberedt kaffe?
 Hvordan skille skikkelig forberedt kaffe? Det skal være tykk, sterk og smakfull. I tillegg Cezve alltid et lite lag med kaffegrut - er det helt normalt, slik det skal være. Selvfølgelig, for et slikt resultat å velge bare kvalitet kaffe, og best av alt svizhoobsmazhena. Ideelt male korn bedre selv. Det beste for å slipe var liten, vil det forbedre smaken av kaffe.
 Hvordan koke kaffe, steg for steg instruksjon
 Så, først må vi spørre Turku i brann og litt varm bunn. Hell så den malte kaffen. Det hele avhenger av den spesifikke volum av tyrkerne, men den klassiske forholdet gir to teskjeer Slide "malt kaffe per 100 gram vann.
 Sukker bør legges umiddelbart - etter smak. Nå må du helle kaldt vann. Følg nivåer - det har å gjøre rede for sitt smaleste punkt Cezve. Hvis du ser på det fra et vitenskapelig synspunkt - så nås minimum område av kontakt med luft, noe som betyr maksimal metning drikke kaffe smak. Etter tyrkerne satt i brann. Det anbefales å drikke kokt over svak varme. Og absolutt trenger å se ham, for å hindre ham unnslippe, i tillegg er det nødvendig å fjerne fra varmen så snart som startpunkt og vil skum.
 Når dette skummet legger seg - kaffe igjen satt på en langsom brann, og hele prosedyren gjentas en gang eller to.
 Nyttige tips
 Hvis du ikke har tid til å vente til skummet legger seg, kan denne prosessen være litt raskere, kapnuvshy toppen bare et par dråper kaldt vann. Du kan også forenkle teknologi. Det er ikke nødvendig å lage kaffe over svak varme, kan vannet koke og sterk, men så fjern fra varmen og tilsett kaffe i varmt vann under omrøring for å danne et skum.
 Så igjen satt på en langsom brann. Skum er generelt svært viktig, den inneholder alle de mest verdifulle stoffet. Interessant, i Brasil en annen metode. Det er kaffe strømmet på bunnen av tyrkerne, deretter tilsett kokende vann, rør og deretter filtrert i en spesialbeholder.
 Tilsetningsstoffer og fôr
 Kaffen kan også legge til krydder. Dette kan være kanel, pulverisert ingefær eller muskat, nellik. De bør ikke være mer enn tre typer samtidig i små mengder, da de ikke trenger å drepe smaken og aromaen av kaffe. Legg dem sammen med sukker. Tjene kaffekopper helst litt varmet fordi kulde er dårlig for smaken av drikken. Ved ganske enkelt å pre-helle kokende vann i dem.

Яндекс.Метрика