Prøv å lage mat her er en god leveren kake, deilig og original.
Leveren Cake Cat


 Du vil trenge:
 600 g lever;
 2 løk;
 15-2 kopper hvetemel;
 4 egg;
 vegetabilsk olje;
 rømme eller majones;
 salt, urter.
 Å dekorere:
 3 sirkel pølse;
 2 skiver ost;
 Slice tomater;
 2 skiver av agurk;
 En oliven;
 1 Cherry;
 sprigs av dill.
 Forberedelse:
 Leveren kjøttdeig, tilsett pisket egg, salt. Slå alle mikser, og legger til mel. Ombord hakket dill, persille og løk. Fry løk, separert fra oljen og blander seg med majones eller rømme - en "krem".
 I en panne helle litt olje, legg deigen er glatt og skje, men ikke før mot slutten av kokekaret, pannekake som ikke er blakk når du svinger.
 Når pannekaker yspekutsya, smøre alle "krem" og sette grønne blonder "kake". Skjær "ører" gi den form av en katt. Ta katten "kinnene" med sirkler pølse rosa "ører" - med trekanter pølse, "øyne" med ost, agurk og oliven sirkler partikler "nese" - Cherry, "tunge" - en del av tomat. "Moustache" gjøre med sprigs av dill - og velsmakende pus er klar!
 Etter oppskrift og foto: Lyla7  
Hermetisert paprika oppskrifter

 Oppskrifter på vinter hermetisert paprika.

 Hermetisert paprika


 Ingredienser
 25 kg paprika,
 500 ml vann,
 200 ml 6% th eddik
 250ml vegetabilsk olje
 1 fedd hvitløk,
 1 persillerot,
 100 gram sukker, salt etter smak.
 Forberedelse
 Pepper Vask, fjern frøene. Root persille Skrell og skjær i sirkler. Hvitløksfedd å gjøre ut.
 Matlaging marinade. I vann oppløses salt og sukker, tilsett eddik og vegetabilsk olje, koke. Pepper, hvitløk og persille spredt ut på bredden. Hell den varme marinaden; Dekklokk, steriliserte (liters glass - 15 minutter), krukker hermetisk lukket, snu og avkjøl.

 Hermetisert paprika


 Ingredienser
 2 kg paprika,
 1 liter vann,
 100 ml 6% th eddik
 2 ss. skjeer av salt.
 Forberedelse
 I pepper fjern stilk og frø. Skyll, avløp og la vannet Blanch i 25-30 sekunder. Om - forvellet paprika tett konkludere hver enkelt kutt ned i forberedt krukker og hell kokende løsning av vann og salt. På toppen helle eddik. Bankene lukker lokket, snu opp ned og avkjøl.

 Hermetisert paprika med tomater


 Ingredienser
 3 kg tomater,
 3 kg pepper,
 2 fedd hvitløk,
 200ml vegetabilsk olje
 1 bunt persille,
 1 ts. Ss rød pepper,
 1 ss. skjeen av sukker,
 2 timer. Skjeen av salt.
 Forberedelse
 Søt pepper Vask, skrell og frø fra stilkene, hogge. Deretter sette den i kokende vann og kok til de er møre, gni gjennom en sil. Vask tomater, skåret i skiver, varm opp til mykgjørende og også gni gjennom en sil. Hvitløk og persille finhakket.
 Puré tomater og paprika miks og kok til tykk, deretter oppløse den i salt og sukker, tilsett chilipepper, hvitløk, urter og vegetabilsk olje.
 Hell den varme blandingen i steriliserte glass og (liters glass - 45-50 minutter).  
 Søt, krydret paprika som modner i sommerenger, blir lett politimesteren gjest ved middagsbordet, fordi det saftig struktur, spesiell smak og rik på vitamin innhold ikke kan ta.
 Unn deg selv et stykke av nyttige års sol, ikke nødvendigvis vente på den varme årstiden, kreative mestre i sitt yrke for lenge siden oppfant en spesiell oppskrift som gjør at du kan holde en lys smaken partikler selv i den kalde vinteren.
Hvordan lage en velsmakende lecho pepper?

 Denne retten var elsket av mange, lecho, som er representant for den tradisjonelle ungarske og bulgarske retter er ikke så vant til å tenke på mange husmødre.
 De viktigste klassiske komponenter som i henhold til reglene i rettene må være medlem lecho er bulgarsk rød pepper og modne saftige tomater. Til tross for den beskjedne oppskrift ingredienser, lokale kokker klarer å skape en ekte kulinarisk mesterverk som serveres med myk hvitt brød, kjøttprodukter og pasta.
 Takket være den utrolige populariteten til denne retten i vårt land, den lokale befolkningen supplert sin egen, elsket og tilgjengelige grønnsaker, for eksempel gulrøtter, løk, squash, aubergine, hvitløk og ulike krydder.
 Lecho - en annen populær rett, som faktisk ikke har en streng oppskrift alle hjem og i hver region det er tilberedt på sin egen måte, men på samme tid, betyr det ikke mister sin egen unike og karakteristiske smaken.
 Mange uerfarne husmødre ofte lurer på hvordan du skal lage deilig lecho, som faktisk er det mange oppskrifter, men hvilken du skal velge for seg selv?
Hvordan lage en velsmakende lecho pepper?

 Det mest klassiske og tradisjonelle alternativet - en lecho rød (kan være gul, men ikke grønn) paprika, tomater kledd med det. Fans av noe mer interessante alternativer kanskje liker aubergine og squash med, sopp og selv kjøttprodukter!
 For eksempel er det i Ungarn av rettene er ofte lagt svinekjøtt pølser eller røkt kjøtt. Interessant, kjent for oss, lecho, dens sammensetning og tilberedningsmetoden, veldig mye som den franske ratatouille parabolen.

 Valg og utarbeidelse av produkter


 Det viktigste hemmelig av velsmakende og velduftende lecho - bruk av høykvalitetsprodukter og moden i prosessen med forberedelse.
 Hoved vegetabilske selvfølgelig - denne, selvfølgelig, paprika, derfor at det er nødvendig å identifisere oppmerksomhet. Fruktene av pepper bør være moden, men ikke overmoden, saftig og kjøttfull med en glatt, uten alle slags flekker og løs struktur, hud, eller du risikere mye for å ødelegge smak av fremtiden måltid.
 Pepper avskåret stilken, ta ut frøene og grundig vasket under vann. Som Grind forberedt paprika - er master ofte knust midten stripe langs fosteret.
Hvordan lage en velsmakende lecho pepper?

 Tomater før du legger i formen, hell kokende vann og fjern skinnet, så resultatet er spektakulære. Som for andre grønnsaker - de må også nøye vask og tørket før du legger til parabolen.

 Oppskrift klassisk lecho med paprika og tomater


 Fantastiske oppskrifter, perfekt for høsting av vinteren, er resultatet en saftig og deilig rett, supplert med aromatiske krydder. Du vil trenge:
 •  rød pepper - 2 kg;

 •  tomater - 1 kg;

 •  urter (koriander, dill) - 2 bjelke;

 •  Hvitløk - 8-10 fedd;

 •  Solsikkeolje - 1 kopp;

 •  sort pepper - 1 ts spiseskje;.

 •  Sukker - 1 kopp;

 •  løk - 4 stk;.

 •  nykvernet pepper - 1 ts spiseskje;.

 •  eddik - 1 ss. skjeen.

 •  salt etter smak.

 •  Matlaging pepper og tomater, vasket, renset og skåret i fire stykker om hver grønnsak. Deretter klar av løk skåret i halv ringer Shell. Å forberede trenger du en tykkvegget gryte, hell vegetabilsk olje i det når det er vel rozzharytysya kan undervise hakket løk. Når løken lett tilberedt, kan læres tomater, tilsett salt etter smak og la det småkoke under omrøring på middels varme i 15-20 minutter.
   Etter den tid kurset er den viktigste ingrediensen - pepper, legg den til den totale massen og la det småkoke under lokk stengt i 5 minutter, deretter tar du av lokket og la småkoke i ytterligere 10 minutter under omrøring.
   Nå gå til hvitløk, nellik knust grundig, legge dem til vår bitter tallerken til den samme rapporten til sukker og eddik, putre igjen alle innen 20 minutter. Kø grønn - fint kuttet den, legge bakke paprika, pepper, rør og kok alt til kokt fatet i 10 minutter.
   Å forberede lecho hjem for vinteren, må du først klargjøre krukker: Vask grundig og sterilisert. Når du er klar, spre dem lecho, zakatuyemo og sette glassene på dekselet, zakutuyemo deres varmt teppe eller pledd og la en dag avkjøles i romtemperatur.

   Oppskrift lecho i bulgarsk


   Lecho i bulgarsk - en annen svært populær oppskrift på denne retten, kalles det lecho "uten eddik." Koker det enda lettere enn forrige versjon, og et resultat som er oppnådd, noen ganger enda mer interessant enn den klassiske oppskriften. Vi trenger:
 •  Paprika - 1 kg;

 •  tomatpuré - 1 kg;

 •  sukker - 2 ss. skjeer;

 •  salt - etter smak.

 •  Bulgarsk pepper skåret i små strimler sammen, tomatpure hvis ikke er tilgjengelig, så det er ikke vanskelig å gjøre, er det nok til å hakke eller hakk tomatene i en blender. Deretter koke og mos bør sikre at dets beløpet redusert med 2-3 ganger.
   Etter å legge salt og sukker, rør hele tiden masse, et par minutter tilsett hakket pepper og la det småkoke i 30 minutter, ikke glem å røre. Å forberede seg til vinteren - fra forrige eksempel å male over sine bredder. Forresten, den ideelle emballasje for disse zakatok - er banker på ikke mer enn 1 liter.

   Oppskrift lecho med aubergine


   Som vi har sagt, ikke nødvendigvis koker lecho hovedsakelig pepper, for eksempel, med aubergine oppskrift vil overraske deg! Vi trenger:
 •  aubergine - 1,5 kg;

 •  tomater - 3 kg;

 •  rød pepper - 1,5 kg;

 •  sukker - 05 kopper;

 •  Vegetabilsk olje - 05 kopper;

 •  salt - 2 ss. skjeen.

 •  Med tomatsaus kokk: det er nødvendig å male dem i en blender eller jeksel, hell blandingen i pannen, gi en byll, reduser varmen til middels og kok i noen gir i ytterligere 30 minutter.
   Etter sover salt og sukker, vegetabilsk olje, kok i en halv time. Så sovner aubergine å være pre-kuttet i små terninger (ikke fjern skallet).

   Det er sende, skiver julienne paprika, og bringe alt til en byll, og kok i ytterligere 20-25 minutter. Lecho gjort! Å hamstre for vinteren - og brytes det varme steriliserte glass, zakatuyemo.  
  Яндекс.Метрика