I kokebok selv den mest erfarne kulynarok alltid et par enkel og rask å tilberede oppskrifter som kan brukes i tilfelle av en plutselig naskochyly gjester. En vinn-vinn-situasjon for husmødre mannyk ble forberedt raskt og alltid udayuschyysya til herligheten enda mer nabravshyhsya kulynarok opplevelse.
 Mannyk begynte ovnen siden det 18. århundre, så oppskriftene uendelig, men resept Glyceria melk er den mest kalorifattig, spesielt prisen på de som omhyggelig telle kalorier spist.
 Den klassiske versjonen Glyceria med epler
Mannyk melk - oppskrift
 Ingredienser:
 - Melk - 1 ss;
 - Semulegryn - Artikkel 1;
 - Mel - 4 fulle st.l;
 - Bakepulver - en sekk;
 - Stivelse - en hel st.l;
 - Butter - 100 gram;
 - Sukker - en halv kopp;
 - Kanel og vanilje, bakepulver;
 - Et par epler til fyllet.
 Forberedelse:
 Til kake viste seg utmerket kvalitet, ikke bryter kokeprosessen. Manco må suge i melk forhånd til svulmende. I løpet av denne tiden, kan du forberede de andre ingrediensene. Roztopyvshy olje, bland det med sukker. I den avkjølte blandingen helles Mann-hovne melke masse Rør igjen. Skriv inn en etter en alle produktene gjenværende huske hver blanding. Deigen bør være av middels tykkelse.
 Som en form kan brukes noen dyp stekepanne. Mesteparten av deigen helles i pannen, smurt med smør, og deretter spre et tynt lag av partikler eple, drysset med sukker, og lukke den andre delen av testen.
 Mannyk sende til bake i ovnen i ca 50 minutter, ikke glem fra tid til annen for å sjekke tilgjengelighet, siden tid kan podovzhytysya eller krympe avhengig av kraften i ovnen.
 Utarbeidet i denne kaken oppskriften går veldig tilfredsstillende, men hvis du ønsker å gjøre det saftigere, så kan du også suge. Med varm melk og sukker gjør behandling for pai. Sam mannyk bør pierce flere steder med en gaffel, hell melken sukker del impregnering etter 10 minutter, snu og gjenta prosedyren på den andre siden. En time mannyk epler helt klar. Never mind, varm eller kald, det bare fly bort fra bordet ditt i løpet av minutter.
 Sjokolade Helva med mannyk
Mannyk melk - oppskrift
 Ingredienser:
 - 1 kopp mel, semule, sukker og melk;
 - Egg - tre stykker;
 - Butter - 100 gram;
 - Lim - 100 g;
 - Kakao, brus.
 Forberedelse:
 Som i foregående år, og nesten alle oppskrifter matlaging begynner med soaking semule i melk. Ikke hopp over dette trinnet for ikke å ødelegge smaken. I pisket egg med sukker, tilsett skjære i mykt smør, er vel banke blender for å få kornet masse.
 Mens du er forberedt blanding, klarte semulegryn å hovne opp i melk. For å unngå klumper, bland den, legge kalk brus og kakao. Bland deretter melk og semulegryn og sukker-olje blanding i en bolle og tilsett mel slik at deigen ut om tetthet, som rømme.
 Deigen helles i en langpanne. Halvere bryte åpen i stykker av middels størrelse og dyppet i røren. Under baking, blir pastaen under et lag av deigen til en myk masse med en uvanlig smak.
 Etter å ha smakt denne kaken, hjemmet ditt mer enn en gang bedt om å forberede velsmakende og smelter i munnen mannyk av halva.
 Mannyk ost
Mannyk melk - oppskrift
 Tilpass enkel oppskrift kan Glyceria legge en klassisk versjon 2 pakker med ost. Andre ingredienser er fortsatt den samme, men noe annerledes prosedyre når matlaging. Kanskje dette er det eneste alternativet som ikke krever tidligere avslapningslokkeduer, og derfor den raskeste til å forberede seg.
 Start på inkludering av ovnen. Mens det varmes opp til riktig temperatur, kan du enkelt takle utarbeidelse av testen. I varm melk Smelt smør, tilsett semulegryn, mel og bakepulver. I en egen bolle gni ost med sukker. I form av lagene vekselvis setter deigen og ost fylling. Hvis du legger flere lag mellom frukt og bær lag, mannyk vil rett og slett enestående skjønnhet og ekstraordinær smak.
 Noen flere hemmeligheter
 Steketiden avhenger av modellen Glyceria ovnen. Å være trygg i viljen av kaken, bruke den gamle måten. Fyrstikker eller tre tannpirker Pierce skorpe. Vått og klissete pinne sier det er ennå ikke tid mannyk fjerne fra ovnen. Hvis pinnen er tørr, kan du være sikker på - kaken er ferdig.
 Å mannyk ikke brent og ikke stakk bedre å bruke silikon molds. Hvis du bake en enkel gryte eller noe metall form, rett og slett sette et lag av spesialpapir. Det vil gi kaken en fin og gyllen brun, og beskyttelse mot brenning.  
 Duftende, søt og rik jam har lenge vært en fantastisk og svært praktisk oppfinnelse av menneskeheten, så langt det er behagelig - lagre for en lang tid, om ikke perfekt, men også svært nyttig og velsmakende utseende favoritt bær eller frukt.
 Disse husmødre er så avansert i denne handelen, som begynte å organisere syltetøy er uvanlig, men på samme tid, svært velsmakende. Når søte krukker med dine favoritt godbiter i hyllene blir for mye, så vi begynner å tenke og hva du skal gjøre med ham som å få en deilig og lett?
Hva kan lage deilig syltetøy?

 Hva som er mulig å forberede en deilig syltetøy med forskjellig at ikke mye bry med kompliserte oppskrifter, men ikke oversette svært verdifulle og nyttige godbiter?
 Det viser seg jam kan spises ikke bare i ren form, med te, det med hell brukes til å fylle alle typer kaker, paier, kaker og behandlings kjeks, foruten hermetiske bær er stor for å fylle pannekaker, omeletter og til og med iskrem!
 Det finnes mange alternativer, noens drikker fruktdrikker, syltetøy fortynnet med vann, og noen foretrekker milkshake, pisket i en blender. Det beste er at søt, selv med naturlige produkter som positivt påvirke humøret og distraheres fra ulike livsproblemer.
 Så vil heve vitalitet hjelp interessante og deilige oppskrifter, og for de som har lyst og kunnskap er ikke nok, vil vi dele sin.
Hva kan lage deilig syltetøy?

 Forresten, i tillegg til velsmakende, men ganske høy-kalori bakverk, kan syltetøy forberede nå svært populære og favoritt syltetøy. Det er veldig forskjellig fra butikk, selv spiser det ganske mange, er du neppe å komme sterkt, og deres behov for søt - nok.
 Til syltetøy ut av noe frukt, trenger du å handle drevet av pektin hvis denne ingrediensen ikke er funnet, så det beste alternativet - bruk eple, plommer eller aprikoser. For større effekt nytten halvparten av sukkeret kan erstattes med honning og den andre halvparten - fruktose.

 Oppskrift på eple gelé med syltetøy


 Som vi har sagt, er Apple en stor frukt for å lage syltetøy og marmelade, fordi de inneholder naturlig pektin som enkelt kan gjøres om til en mye frukt gelé.
 For å forberede en slik nasjonal bank marmelade vi trenger eple syltetøy og praktisk skuff. I den vil vi linje bakepapiret som er spredt eplemos. Deretter forberedt panorere av mashed sende i ovnen (temperatur på ca 100 °), hvor han podsushyvatsya i 8-9 timer.
 Utgangen er meget velsmakende og sunt hjem marmelade. For den praktiske forberedt brev bør kuttes i små strimler, hvis du vil, er de for å ta mat, kan du dekorere med sjokolade.
 Forresten, i ren form slik "marmeladynky" kan lagres i lang tid, det viktigste stedet dem i en tørr beholder.

 Oppskrift kake med jordbærsyltetøy


 Å forberede trenger du:
 •  hvetemel - 2 kopper;

 •  revet sitronskall - 2 timer skjeer;.

 •  sukker (til test) - 05 kopper;

 •  smør - 150-170 g;

 •  revet ost - 220 g;

 •  Egg - 2 stk;.

 •  sukker (for fylling) - 3/4 kopp;

 •  sitronsaft - 1.5 c. skjeer;

 •  jordbærsyltetøy.

 •  Olje skåret i små terninger, mel siktet at det ble anriket med oksygen. Bland den med skiver av smør, sukker og deig 1 ts revet skall. Bedre elte deigen med en spesiell kniv for å skjære deigen skal få babyolje. På denne tiden, setter ovnen varmes opp til en temperatur på 180 °.
  Hva kan lage deilig syltetøy?

   Bakeware nødvendigvis fett. Den ferdige deigen blonder i forberedt panorere og grundig dyttes der, bør det gå ganske stramt. Deretter satte den i forvarmet ovn, vent ca 20 minutter - det skal nå staten halvparten. Når kantene begynner å litt rouge, ta ut og gi den avkjøles.
   På dette tidspunktet vil vi være engasjert fylling. Til denne blandingen, gni gjennom en sil, ost med sitronskall, sukker. Så er det drepe både egg og slo til glatt konsistens mye for dette - legg sitronsaft.
   Når vår billet deigen litt avkjølt, smurt henne jordbærsyltetøy og pisket ost på toppen spredning stuffing. Deretter bake kaken skal fortsatt for 20-23 minutter, og deretter fjerne, kjølig og sende i kjøleskapet i 3 timer. Kaken er klar! Denne oppskriften, som lar deg lage deilig syltetøy kake kan variere og andre typer fyllinger, for eksempel eple, kirsebær eller bringebær syltetøy.

   Oppskrift kake med syltetøy


   Hva trenger vi?
   For deigen:
 •  sukker - 1 ss;.

 •  mel - 1 ss;.

 •  egg - 5 stk;.

 •  Soda - 0.5 c. skjeer;

 •  Salt - en klemme.

 •  For fylling og fondant:
 •  sukker - 2 ss. skjeer;

 •  kakao - 4. skjeer;

 •  smør - 3. skjeer;

 •  jam (eple, pære, kirsebær).

 •  Til å begynne med varm ovn innstilt på en temperatur på 220 °. Deretter skille hvite fra yolks og hvite begynner å skyte ned separat på toppen hastighet til en tykk skum og luft (ca ta 7-10 minutter).
   Deretter begynne å legge en spiseskje sukker, er det viktig ikke å stoppe churn, mens litt senkehastigheten. Nå som sukkeret er helt oppløst, kan du legge eggeplommene, som det er, introdusere dem pent i ett stykke. Neste tilsett mel, er det nødvendig å skrive inn de laveste hastighetene, brett alt godt, tilsett salt og brus.

   Nå må du forberede et brev - fôr den med bakepapir. Og deretter bruke bladet forsiktig spre deigen i to, slik at venstre er ikke for tykk kake. Vi sender den i ovnen bare 5 minutter.
   Deretter raskt trekke ut våre kake er klar, spre et håndkle på bordet, og deretter, veldig forsiktig, snu kaken på det, fjern papiret fra toppen og så snart som mulig, dekk med hans jam.
   Deretter lim syltetøy bør minimere roll, deretter gjøre lignende handlinger med resten av testen. Til svamp rulle ut enda mer smakfull Cook fudge. For denne lille kapasitet smelte smør, tilsett litt vann i det (ca 4-5 ss).

   Nå bland den med sukker og kakao og rør godt. Det viser seg ganske tykk og søt fudge, som vi pynter toppen av rullen. Vent til den er avkjølt, deretter pakket våre godbiter jam er klar.

   Kisel Jam Oppskrift fra


  Hva kan lage deilig syltetøy?

   Vi trenger:
 •  sukker - 2 ss. skjeer;

 •  kartof. Stivelse - 2 ss. skjeer;

 •  jam - 150-200 s.

 •  I kasserolle rasen jam med 750 ml vann, kok opp og filtrere det. Forblir gnidd gjennom en sil. Nå i en gryte tilsett sukker, litt sitronsyre (valgfritt) og deretter kok opp. I 250 ml vann for å oppløse stivelsen, og deretter helle den inn i sirup, under stadig omrøring. Når en gryte med suppe småkoking - fjerne det fra varme, kjølig og helles i koppene.  
  Яндекс.Метрика