Matlaging Beşbarmaq kylling. Oppskrifter deig instruksjoner om forbereder bilder
 Beşbarmaq - svært velsmakende rett og nayprosteyshee Kazakh mat.
 Ideell for steppe nomadisk liv - veldig enkelt, mettende og deilig.
 Kazakh Beşbarmaq oversatt som fem fingre pyaternya - klart hint om at denne retten er en må rette hender. Tradisjonelt Beşbarmaq forberedt med lam eller hest.
 Det er nå tillatt Beşbarmaq matlaging med biff og kylling.
 Fra kylling til en svært velsmakende og kjent for oss. I dag var vi Kazakh Beşbarmaq med det.
 Hvis du kort beskrive denne retten, får du kylling med nudler, kokt i sterk lager. Men det er virkelig deilig, bør forberede denne retten og den mest sikker.

 Ingredienser for matlaging kylling Beşbarmaq


 Vi trenger et minimum sett av produkter:
 egen kylling - 1 stk;
 3-4 store løk;
 salt, pepper, og andre favoritt krydder etter smak.
 Å forberede nudler trenger:
 om en kopp (200 g) vann;
 500 gram mel;
 2-3 egg;
 1-2 spiseskjeer vegetabilsk olje;
 1 ts salt.
 Først av alt er det nødvendig å koke kyllingen. Selvfølgelig, må fuglen være veldig frisk. For dette formål er det ønskelig å anvende en stor gryte for å passe perfekt kylling. Hvis du ikke passer - ikke fortvil, kutt i store biter og legg dem i en kasserolle.
Matlaging Beşbarmaq kylling. Oppskrifter deig instruksjoner om forbereder bilder
 Fyll kyllingen med vann slik at vannet er helt dekket det. Salt, pepper, legge til dine favoritt krydder. All smak.
 Sett kjelen på bålet med kylling, dekk med lokk. Cook vil bli lang over middels varme i 2-3 timer. Som et resultat, må kjøttet lett separeres fra benet. Skum som vises, skyte, trenger vi ikke det. Suppen skal være gjennomsiktig.
 Mens kyllingen er kokt, flytte fra andre komponenter av våre retter.

 Oppskrift for Cake Beşbarmaq


 Forberede deigen. Helles over i en skål glass vann, er det å bryte eggene, tilsett vegetabilsk olje og salt, hell mel. Dette godt blandet deigen folde hendene.
 Det bør bli tøff og svært elastisk, for ravioli. Om nødvendig, legge mer mel. Dekk deigen med folie og la på et kjølig sted, gi stå 15 minutter.
 Gå tilbake til test. Rozkachuyemo det så tynn som mulig, ideelt hvis ikke tykkere enn 2 mm lag Skjær til mellomstore diamanter eller firkanter, ca 7 av 7 inches.
 Nå løk. Vi klippe det som vi liker, for eksempel halvsirkler. I en panne helle olje, stek løken til den er gyllen brun, tilsett litt kjøttkraft fra kylling og sette ut løk er mye bedre smak.
Matlaging Beşbarmaq kylling. Oppskrifter deig instruksjoner om forbereder bilder
 På denne tiden suppen er klar, ta ut kjøttet og la den på en plate avkjøles litt. Våre diamanter / kjøre rutene i kjøttkraft. De er kokt dumplings, etter overflaten allerede være nok.
 Den ferdige deigen ta ut, spredt på en tallerken eller i en bolle som du vil. På toppen dryss stekt løk.
 Det gjenstår å behandle kjøtt. Gjør det til en må-handed. Kjøttet kommer ut veldig øm og myk, veldig lett skilles fra benet. Del det langs fibrene. I noe tilfelle ikke bruke kniv, bare hånd.
 Biter av kylling spredt på deigen med løk, dryss med mulig, men ikke veldig mye. Oppholdt hell kylling buljong i en bolle eller krus.
 Nå, hvordan du skal spise riktig Beşbarmaq.
 Ta en firkant av deigen høyre hånd, forsiktig podtseplyaem dem bøye seg og lene seg fremover i munnen. Skylt ned med rik, sterk lager. Veldig mettende og deilig. Liker å spise dem, invitere gjester, de vil sette pris på denne retten, og du får ros og gode ord!
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage en deilig kylling Beşbarmaq.
 Forfatter: Lily Romanov  
Suppe dumplings. Oppskrift hvordan du koker suppe
 Ukrainsk mat er kjent bokstavelig talt over hele verden. All kjærlighet og ukrainske borsjtsj og dumplings og kål ruller, og en masse forskjellige deilige retter.
 Det er sant arv av ukrainsk mat - dumplings. De er utrolig populær i Ukraina, noen husmor vet å lage mat og ha det gøy behandler denne retten alle gjester.
 Dumplings oppskrifter overlevert fra generasjon til generasjon, hver familie hadde sine egne særtrekk, så dumplings er så mange varianter. De er forberedt fra mel deig, og noen ganger med semulegryn. Forberede dumplings, og legger til deigen ost, potet, løk, cracklings.
 Koke dem i saltet vann, buljong, og selv i melken før de flyter opp til overflaten. Dumplings trenger er bare varmt, ellers vil de ikke være så velsmakende. Dumplings kan serveres som en egen rett med smør og rømme, og du kan lage dem suppe.
 I dag var en lys, velsmakende og rask suppe med dumplings. La oss se hvordan du kan tilberede.

 Ingredienser for matlaging kyllingsuppe med dumplings


 For å forberede suppen vi trenger:
 Halv kylling eller kylling bryst - som liker det;
 Vann - 2 liter;
 Løk - 2 stk;
 Poteter - 5-6 mellomstore stykker, ditt valg;
 Gulrøtter - 1 stk;
 Fett - et par skiver;
 Vegetabilsk olje - 1-2 ss;
 Kylling egg - 1 stk;
 Hvetemel - 05 kopper;
 Salt, laurbærblad, pepperkorn og andre av dine favoritt krydder etter smak;
 Greens - noe du liker.
Suppe dumplings. Oppskrift hvordan du koker suppe
 I en panne, ca 3 liter, legg kyllingen, hell med vann. Salt vår fremtid buljong, tilsett laurbærblad, pepper og andre krydder. Lukk lokket og satt i brann.
 Til kjøttkraft ut fin og klar, vil kyllingen koke med lokket på, lenge nok til å putre en halvtime. Skummet som vises, må vi fjerne.
 Nå forberede steke. For dette fint kuttet løk, Tremo på et grovt rivjern gulrøtter. I en stekepanne varmer opp oljen og stek det våre grønnsaker. Forberede poteter - Skrell og skjær i terninger.
 Nå det viktigste - de fleste dumplings. Dumplings er laget av mel, egg og salt.
 I en bolle bryte egg, salt dem litt rystet. Begynn gradvis hell mel og bland godt. Det viktigste - ikke overdriv med melet. Deigen skal komme ut uansett, ganske sjeldent, men det bør ikke lekke.
 Deigen bør være tykkere enn pannekaker og samtidig blandes med en gaffel.
 Vår deilig suppe er klar. Høne vi får, avkjøl litt plate.
 Kaster i kokende buljong kokt før zazharku og med det allerede hakket og terninger poteter. Permisjon for å koke i 10 minutter.
 På denne tiden analyseres mør kylling i biter, så riv det langs fibrene. Samtidig la platen.
 Det starter med den mest viktig og interessant. Lite Spoon skille de små biter av deigen og slippe dem i kokende buljong. Deigen ta omtrent en fjerdedel til en halv teskje.
Suppe dumplings. Oppskrift hvordan du koker suppe
 I prosessen med å tilberede dumplings øke i volum hver to eller tre, slik at det ikke bør være for stor. Til deigen stick til skjeen, etter hver gang dyppe den i kaldt vann. Så lære vår fremtid melbolle suppe tatt.
 Klar dumplings definere svært enkel. Asfaltert - så klar.
 Han underviser på nesten klar forberedt kyllingsuppe, legge friske urter. Gi suppen koke igjen. Alt! Slå av! Vi la den under lokket i 5-7 minutter la nastoyitsya.
 På dette tidspunktet lå på bordet, invitere venner og familie. Spill suppe på tallerkener, akseptere komplimenter.
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage en deilig suppe med dumplings.
 Forfatter: Lily Romanov  
Blomkål i røren, lage et velsmakende?

 Blant grønnsakene som tar en person, er kål andre i frekvens av å spise. I sin tur, er det delt inn i flere typer, inkludert de mest populære er hvit kål og blomkål. Men det har god fargekvalitet og kvalitet på maten. Navnet er på grunn av det faktum at består av blomsterstander, som brukes for mat. Det er et stort utvalg av oppskrifter på salater, supper og andre retter, men en av de enkleste er blomkål i røren.


 Den klassiske oppskriften for blomkål i røren


 Sannsynligvis hver husmor vet hva røren og hvordan å forberede seg. Dette vanligvis egg, salt og mel blandes sammen. I stedet kan du bruke mel brødsmuler. Måltidet inneholder flere etapper.

 •  Matlaging inflorescences.


 •  Utarbeidelse av røren.


 •  Steking i røren.


 •  Det er viktig når matlaging blomsterstander ikke fordøye dem, eller selv når de er fra hverandre steking.
   Den klassiske oppskriften innebærer stekepanne med vegetabilsk olje. Sprø skorpe dannes under steking, konvolutte myk og saftig kjøtt, gir det en appetittvekkende utseende og uforglemmelig smak.
   Obligatoriske ingredienser:
  Blomkål i røren, lage et velsmakende?


 •  1 kg blomkål


 •  4 egg


 •  3. l. mel


 •  Vegetabilsk olje til steking


 •  salt og pepper etter smak


 •  en liten mengde revet ost


 •  snev av bakken grønt.


 •  Matlaging blomkål i røren •  Hvis du har kjøpt en frossen grønnsaks vinter, må det frigi. For å gjøre dette, legg mikrobølgeovnen i noen minutter for å "frigi". Hvis du har et ferskt produkt, deretter hoppe over dette avsnittet.


 •  Før dele kål, er det nødvendig å sette vann i en kjele og kok opp.


 •  Tint eller fersk kuttet grønnsaker med en kniv på blomsterstanden. De bør ikke være for stor, men ikke for lite. Hver av dem må vaskes med vann.


 •  Når knoppene er separert, og vannet koker, slipp dem i kokende vann og kok til de er møre. Det bør være ca 10-12 minutter, ikke mer eller kål falle fra hverandre når du steker. Dessuten kan det koke et par i et vannbad.


 •  Så langt alt er kokt, fortsette å forberede batter for blomkål. Det store antall oppskrifter, men vi vil fokusere på standarden. For å gjøre dette, ta 4 egg, salt, urter, bland og rør til alle utseendet av skum, deretter gradvis helle 3 ss mel og brett til glatt konsistens, for å unngå klumper. Oppskriften på tempura blomkål gir at røren skal få tykk som krem.


 •  Når otvarylys blomsterstand, trekker dem, er satt i dørslag til glass litt avkjølt og obsohnuly.


 •  Varm opp pannen med vegetabilsk olje. På denne tiden, hver blomsterstand god rull i røren, og når pannen er klar, stek til de er gyllenbrune.


 •  Den ferdige retten spredt på en tallerken og topp med revet ost drysset.


 • Blomkål i røren, lage et velsmakende?


   Hvor deilig å koke blomkål i røren: Tips


   For å kontrollere at kål er klar, må du plugge prinsippet om kontroller og poteter ser bra ut eller er bestikk. Hvis støpselet kom sakte, deretter raskt fjern fra varmen.
   Når du forbereder batter kan legge til en rekke ingredienser som majones eller rømme, krydder og diverse krydder. Det vil legge en helt annen opprinnelige smaken.
   Hvis du legger litt sukker eller kokt i mineralvann, vil vegetabilsk beholde sin farge og ikke mye vassen.
   Å kvitte seg med overflødig fett etter steking, kan blomsterstanden bli satt på en papirserviett.
  Яндекс.Метрика