Mosjon eller Orbitrack - hva du skal velge
 Uansett hvilken tid på året for vinduet, bør du alltid holde seg i form. Noen som er involvert i driften, gymnastikk og andre gjør obtyrayutsya snø, andre delta gym. For å spille hjemme kan også bruke anlegget. Men dette reiser et spørsmål. Som er bedre å velge en trener eller ergometersykkel Orbitrack? Vurdere egenskapene til disse typer simulatorer.
 Hvis vi ser på dem som en funksjon av å brenne kalorier, arbeidstrening cardio - vascular og respiratoriske systemer, begge typer er ideelle.

 Med trening føtter, kalver, lår og rumpe muskler takle og trimsykkel, og Orbitrack. Men for å trene musklene i armer og kropp passer bare orbytkek håndtak. I tillegg kan de Orbitrack være nøyaktig som sikrer sterke bein og muskler, og organismen som helhet.
 I Orbitrack og kalorier brent bedre. Dermed er det Orbitrack 780 kalorier i timen. Intensiteten av belastningen på begge typer simulatorer signifikant forskjellige. Byrde på Orbitrack flere enn en øvelse sykkel. Men for folk som er overvektige og lav mobilitet til bedre sykkel. I tillegg er det ideelt for dem som opplever smerte når du går eller medisinske grunner.
 Det bør bemerkes at kroppen blir brukt til samme last og effekten av slik trening er ikke nok. Derfor er det noen ganger treningsstudio eller kjøpe begge typer simulatorer.
 Hvis rommet er lite, bør du velge en øvelse sykkel. Den tar mindre plass, er mer kompakt. Utøve litt billigere Orbitrack deres verdi avhenger av klasse og innkjøpsstedet. Den opprinnelige verdien av 100-150 dollar, og slutter flere tusen. I nettbutikken simulatorer er mye billigere enn i sportsbutikker.

 Video hvordan å pumpe opp baken på simulatoren


Hvordan gjøre deg treningGjør deg selv daglig mosjon kan ikke alle. I det som er deres grunn. Først av alt, mangel på viljestyrke, uansett hvor ubetydelig det ikke ville høres. Men fra at alt begynner. Hvis du har tålmodighet til å for eksempel holde en diett eller våkne opp veldig tidlig på morgenen, så ikke fortvil, liten innsats for å tvinge meg selv til å trene trenger du ikke. Dersom, på den motsatte? La oss prøve å forstå denne situasjonen.


Motivasjon og dens rolle i idrett

I alle fall bør være din motivasjon. Dette vet alle. Det vil tillate deg ikke bare å presse noen handling, men også bevisstheten oppnå et bestemt resultat, selvfølgelig, positive. Nå spør deg selv: hva du ønsker å gjøre idrett? Svaret på dette spørsmålet vil være den viktigste motivasjonen for deg.
Nå et annet viktig punkt. Mange mennesker som tenker på regelmessig mosjon, umiddelbart avvist denne ideen, og viser til det faktum at de ikke har nok penger til å delta på dyre high-end treningssenter. Det viktigste å forstå at enhver fysisk aktivitet, enten det er fotturer i fitness klubb eller gym, jogging på stadion eller et enkelt sett med enkle øvelser i ditt hjem, vil bare være til nytte musklene dine. I tillegg vil det også bidra til å styrke nervene, bedre form, og faktisk, til å bli vakker, smart og selvsikker person.
Men i tillegg til motivasjon og bevissthet er viktig at sportslige aktiviteter du virkelig trenger. Hvis du bestemmer deg tid til å gjøre dem, slik at, for eksempel, er kjæresten din også besøker gym, så du er ikke lang nok. Tro meg! Dette ønsket bør komme innenfra, det vil si, må du overbevise deg selv om at du bare trenger det. De fleste som ser noen feil, og kommer til den konklusjon at de trenger å grundig ta vare på kropp og utseende.
I Psykologer har sine egne metoder for å bestemme motivasjon og lyst til mosjon, de er glade for å dele med oss ​​alle. For eksempel kan du ty til den såkalte komparativ metode, der en person er anbefalt å henge på kjøleskapet hans to bilder, ett som han er helt fornøyd med seg selv, og den andre - han ser sine ulemper. Alternativt kan du bruke et bilde, som, etter din mening, er avbildet nesten perfekt mann. I de fleste tilfeller fører denne metoden til å forlate alt som er dårlig for din figur.
En annen form for motivasjon kan være sin egen løfte om at hvis du nå de ønskede resultater, for eksempel, gå ned i vekt na5 kg, vennligst deg selv noen nye klær. Slike alternativer kan være nok, fordi hver person er alltid minst en ønskelig ting. Så hvorfor ikke gjøre det til motivasjon - dette vil du få en dobbel nytte.

Hvordan og hvor du skal begynne

Vi kan si at du allerede har begynt. Tross alt, hvis du er interessert i dette emnet, er du vist sin vilje og ønsker å vie sin tid trening forbedrer ikke bare kroppen din, men også helse. Ønsket om å trene - det er ikke mindre viktig enn motivasjon.
Nå er tiden inne for å tenke på hva slags trener du ønsker å gjøre. Deres dag florerer: yoga, fitness, aerobic, pilates, forming, dans, svømming, gymnastikk og mye mer. Her, selvfølgelig, det ville være godt definert slik at en del av kroppen du ønsker å forbedre, stramme, som fjerner overflødig eller muskler til å gjøre mer lettelse. For hver type trening er ikke rettet mot hele kroppen på en gang, men det finnes andre. I tillegg bør også ta hensyn til det faktum at noen av dem kan være riktig for du ikke har råd, eller enda mer - kan føre til skade for deg. Så for å starte kan være å ta kontakt med en spesialist, for eksempel en trener rommet der du har tenkt å melde.
Hvis du har valgt den type trening, er det på tide å oppsøke lege. Det vil fortelle deg om det er noen kontraindikasjoner til din kropp for individuelle yrker. I tillegg kan det hende du trenger litt analyse og underkastelse, som er avgjørende, for eksempel svømming. Da bør du ta kontakt med trener og informere sine begrensninger, hvis noen. I tillegg bør treneren være på den grunnleggende hensikten med deres besøk til disse klassene. I dag kan fagfolk som gir idrettsøvelser gi deg gode råd, ikke bare for sin smalt emne, men også med hensyn til kosthold, ernæring, vekttap, hyppighet av økter, laste dem, vel, selvfølgelig, forventede resultater.
Den første øvelsen
Vær forberedt på det faktum at de første ti timene kan virke litt helvetes arbeid eller ikke. Men alt dette er helt naturlig, gitt at dette ikke er det du gjør noe trening, noe som betyr at kroppen din er helt herdet i en sportssammenheng. Men det vil ta en måned, og du, eller snarere kroppen din vil bli vant til en slik anstrengelse, og du vil ikke lenger føles som ubehag.
Disse er ikke alle endringene som du legger merke. Du også forbedre humøret, blodtrykk tilbake til normale, reduserte kolesterolnivået i blodet. Pluss parallelt med sport diett vil føre til doble resultatene. Og en annen viktig, men likevel behagelig for deg kommentarer, trenere sier at nybegynnere i sportsbransjen mye raskere klarer å oppnå det ønskede resultat.
Hvis du bestemmer deg for å trene for å gå ned i vekt, i dette tilfellet, den viktige rollen spilt av flere faktorer: generell fysisk form, intensitet og kompleksitet av øvelsen, arvelighet. I tillegg bør det være umiddelbart kjent for meg selv at fra nå av skal du trene regelmessig, fordi ellers vil du raskt miste sin form, og returnere det så vanskelig. Så tune inn besøke en lang treningsøkt. Mens du bør forstå at regelmessig frammøte idrett kroppen din vil raskt bli vant til et slikt regime. Fordi da vil du hotitysya trening igjen og igjen, vil dette kreve organismen.
Og til slutt vil jeg gjerne legge til at hvis ved en tilfeldighet noen omstendigheter du miste muligheten til å delta på et treningsstudio, må du finne tid til å lære sine treningsøkter hjemme. Viktigst - ikke mister den intensiteten som du hadde ranee.Motyvatsyya og dens rolle i idrett  
Aktiv livsstilHva er en aktiv livsstil? Vi kan si at dette er den tiden du bruker på ubrukelig liggende på sofaen med fjernkontrollen i hånden eller sitte ved datamaskinen, ser på sosiale nettverk for moro og aktive andres liv. Med andre ord, det er ikke stillesittende og mobil. Hvis du slår til i ordlisten, tilsvarende aktivt liv - er, først av alt, er en sunn livsstil en sport, hobby, favoritt aktivitet, aktiv friluftsliv og generell bevegelse i enten dens manifestasjon.
Men for å føre en aktiv livsstil bør ikke styrke, og med glede, og hele tiden som ble brukt på aktiv tid bør ikke anses som bortkastet. Vårt liv gir oss mange muligheter for moro. Det kan være en tur, en tur til skogen, sjøen eller elv, sports spill, barn, sport. Dette vil være en aktiv livsstil som ikke bare vil forbli i gode minner, men også forbedre og finpusse din helse.

Problemet med en aktiv livsstil

Så, virkelig eksisterer i dag et problem. Dette skyldes det faktum at er stadig blitt populære yrker som fører folk til å tilpasse seg stillesittende liv, hvor ingen aktive ikke engang nevnt. Dette gjelder barn som nylig foretrekker dataspill enn spill utendørs. Hva slags aktiv livsstil her generelt kan være .. Morning øvelser, gymnastikk, sport - alt dette er ikke ansett som så viktig å bruke sin dyrebare tid. Men våre liv og så er for kort til å bevisst forgifte henne stillesittende, kjedelig og uinteressant provozhdeniyem tid.

Viktigheten av en aktiv livsstil

Som vi allerede har identifisert, vil noen fysisk aktivitet også bli tatt for en aktiv livsstil. Hvorfor de kan bidra? Først kan de forbedre helse og utseende av mannen, fordi selv den minste manifestasjon av aktiv bevegelse, slik som å gå i trapper, forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen. Opprettholde en aktiv livsstil vil være nyttig for dem som sliter med overvekt. I tillegg vil det bidra til å redusere blodsukkernivået og redusere blodtrykket.
Hvis vi husker at vårt hjerte er en muskel, er det helt klart at han, i likhet med andre muskler trenger også trening. Men aktiviteten av kroppen ved walking eller løping, svømming eller dans - en fin trening ikke bare for hjertet, men også for våre lunger. Videre, hvis hjertemuskelen vil bli større og sterkere, ville det være treg arbeid, og dermed vil redusere stress det kardiovaskulære systemet.
Også aktiv livsstil bidrar til å overvinne stress og depresjon. Ikke rart i slike situasjoner psykologer anbefaler mer tid gis til idrett og mosjon, er en aktiv vei ut, for eksempel yoga klasser, fitness pilates. Eller bare trenger å være mer aktiv enn vanlig i dagene av sitt liv.
Grunnene til å holde en aktiv livsstil
Vant seg til en aktiv livsstil, vil du finne en annen grunn til å være stolt. Men dette bør behandles ikke som en obligatorisk sak, men som en nyttig og morsom. Dette ble allerede nevnt. Du kan finne en av livets motivasjon. Tenk hva vil du aktiv. Men fremfor alt må du prise deg selv for hva du ikke bare tenke på sin muligens ikke nok sunt liv, men også for det faktum at du har nok viljestyrke til å gjøre sport, og dermed til å takle sin latskap.
Øvelsen vil gjøre kroppen din vakker og attraktiv. Vanligvis etter noen dager, vil resultatet bli usynlig men konstant aktive øvelser du kan garantere vekttap og gi vakre former din figur. Og i fremtiden aktivt i bevegelse, kan du enkelt opprettholde en ideell form.
Som en aktiv livsstil er noen bevegelse, for eksempel vindu rengjøring økter eller lufte hunden vil være nyttig på to måter. Alle disse bevegelsene brenne kalorier tvunget til å arbeide musklene. Med denne kan du trøste seg med at dermed bedre sin helse. Også, ikke chide meg selv for det faktum at du ikke kjører hver morgen, eller ikke gjør i treningsklubben syv dager i uken. Fordelene vil komme fra sport og fra tid til annen, aller viktigst, bør det være systematisk.
Hva aktivitet forbedrer din figur, nevnt ovenfor. Men ikke glem at mannen som har en fin kropp, er selvsikker, mer selvsikker, som et resultat av vellykket. Den legger også avslapping i sengen, som virker positivt for seksuelle liv.
En aktiv livsstil vil gjøre deg mer sannsynlig å tilbringe tid utendørs, noe som også vil gagne din helse. Jogging i parken, en tur i skogen, sandvolleyball - alt dette er langt fra vanskelig for kroppen av byens gater. Også, fyller du positive vakre landskap, malerier av naturen og det høres flott ut. Dette vil plage kroppen din i tilstrekkelige mengder til å redde deg fra mulige søvnløshet eller dårlig fordøyelse. Du vil bli merke alle tingene og øyeblikkene i hans liv, som tidligere hadde passert deg. Til slutt, vil aktiv livsstil gjør deg smile oftere og nyte selv de mest ubetydelige hendelser.
Naturligvis mobilitet kan ikke påvirke humøret. Dette skyldes det faktum at når aktiviteten øker mengden av endorfiner i kroppen din ansvarlig for følelser og følelser. Som et resultat, lar du depresjon, angst og nervøsitet at dette kunne være en del av livet ditt. Du vil bli roligere, vil du ikke irritere eller dårlig vær alle de ubehagelige overraskelser som noen ganger presenterer oss med våre liv. Med andre ord, vil aktiv livsstil bidra til å utvikle en slags "immunitet fra stress."
Så du kan flytte din pensjonisttilværelse år som på tjue. Fitness, faktisk, har en tydelig effekt på foryngelse. Er ikke det ikke kan behage deg? Ditt liv er fylt med lyse hendelser og inntrykk. I tillegg vil opprettholde en aktiv livsstil gi din egen familie de samme sunne og aktive barn i fremtiden. Dette er spesielt viktig for kvinner fordi god fysisk forberedelse vil lette fødselen.  
Яндекс.Метрика