Nudler, oppskrift
 Pasta, i dag er det nok på hyllene i supermarkeder, gradvis erstatte et produkt av mange barndom favoritt - hjemmelagde nudler. Og fortsatt smakfull buljong med kylling noodle fagmessig utarbeidet av våre bestemødre. Sammensetning og smak av denne retten sikkert fortrenge andre posisjon og spaghetti og ravioli, lasagne og pasta og andre moderne "oppfinnelse".
 For å forberede hjemmelagde nudler har litt problemer, men resultatet er definitivt verdt det!
 Du er i nærvær av mel, salt og egg? Deretter fortsetter. Forresten, til denne parabolen egg har et bedre hjem - de vil legge til en lyse plomme nudler klar karakteristiske skygge som skiller den fra den bleke "søster" av butikken produksjon.
Nudler, oppskrift
 1.  For porsjoner 5 personer røre i pannen 1 egg og en klype salt. Vann ideelt bedre ikke å legge til - uten knadde deigen raskere og brattere og snur duftende. Videre nudler, egg innblandet bare garantert ikke slå vannet kokt klebrig masse.


  Nudler, oppskrift

   Ta en annen beholder, hell i det melet, lag en fordypning i bakken, som forsiktig hell i pisket eggedosisen med salt.
  Nudler, oppskrift

   Gradvis, tar måltid "innsiden" av kantene, kna deigen. Når det slutter å holde seg til hendene, oversette det på bordet og fortsetter å blande på den, sakte helle mel. Elt til en jevn, ganske stiv deig.  Nudler, oppskrift

   Skjær brød kom i to halvdeler. Man legger til side, dekket med folie eller duk for å hindre at det obvitrylosya. Hvis et lite brød ut, arbeide direkte med all test. Dryss den med mel (bord og ikke glem å strø), ta en kjevle og "manøvrering" for å teste den i forskjellige retninger, snu den tynt lag. Det er komplisert, men prosessen kan bli fremskyndet, har vinden rullet til en diameter epost for å holde kjevle og rull, ikke redd for å klikke direkte på deigen. Reservedeler ingen mel deig søm distribuere nøye unngå kviser. Klar ark til side, la tørke ut. Hvis du har resterende halvparten av deigen, gjør det med det samme manipulasjon.
  Nudler, oppskrift

  Nudler, oppskrift

   Nå skjærer. Det hele avhenger av ønsket lengde. Hvis du trenger en lang nudler - Del deigen i to i lengde. Hver halvdel fold i to, deretter kuttet i to igjen på brettet med en skarp kniv, noe som gjør strimler så tynne som mulig. Hvis du ønsker en kort nudler - lag cut strimler av 5 cm, gjør en tape fås på hverandre og hogge fint.
  Nudler, oppskrift

   Skiver nudler riste og la det tørke.

   Vel, hvis når du har kokt nudler på din tallerken kokt kylling kjøttkraft. Opplevd vertinne anbefales ikke å sette det ferdige produktet når suppen og pre vskypyatyv gryte med kokende vann, nudler dyppet i den i noen sekunder. Deretter skimmer sette det til suppen. Dette trikset vil spare nudler fra overflødig mel og gjøre din kjøttkraft klar, ukomplisert. Digest det ikke er nødvendig - bare noen få minutter.  
Hvordan lage kylling gizzards?
 Kylling ventriklene kan lage mange deilige retter. Det finnes mange oppskrifter, men to av dem, den mest delikate og enkle. Cooking kylling potten magen i den enkleste måten, den andre oppskriften - slakteavfall i soyasaus og har en unik smak og aroma.


 Kylling magesekk i potter
 Ingredienser
 - Rengjøres kylling ventriklene (500 g);
 - Store gulrøtter (1 stk);
 - Stor løk (1 stk.);
 - Cream (2 spiseskjeer);
 - Butter (15 g);
 - Salt, pepper og urter etter smak.
 Forberedelse
Hvordan lage kylling gizzards?
 1.  Mage å vaske og kutt.
  Hvordan lage kylling gizzards?

   Preparerte Fried, gulrøtter og løk gnidd på et grovt rivjern og stekt i en panne
  Hvordan lage kylling gizzards?

   Stekt kylling ventriklene og plassert i potter. De har også lagt rømme og smør. Deretter går du til potter forvarmet til 200 grader Celsius ovnen i en time.  Hvordan lage kylling gizzards?

   En time i potter tilsatt salt, krydder og urter. Returnere dem selv for en time i ovnen.
  Hvordan lage kylling gizzards?

   Mens ventriklene er forberedt, kan du tenke på en garnityr. Gode ​​kylling giblets kombinert med bokhvete. Det gjenstår bare å sette den ferdige retten på en tallerken og dekorer.   Kylling magesekk i soyasaus
   Ingredienser
   - Kylling magesekk (1 kg);
   - Onion (250 g);
   - 5 fedd hvitløk);
   - Kylling eller biff buljong (1 stk.);
   - Soyasaus (2 spiseskjeer);
   - Vegetabilsk olje (100 ml);
   - Salt og pepper etter smak.
   Forberedelse
  Hvordan lage kylling gizzards?
  1.  Ventriklene vasket med kaldt vann og kok i 40 minutter etter at vannet koker.
   Hvordan lage kylling gizzards?

    Kjølt mager kuttet.

   Hvordan lage kylling gizzards?

    Finhakket løk stekt i vegetabilsk olje i en dyp panne.
   Hvordan lage kylling gizzards?

    Buljong terning oppløst i en kopp kokende vann.

   Hvordan lage kylling gizzards?

    Magen legge til panorere med stekt løk, hell kjøttkraft og det hele småkoke over svak varme i 20-25 minutter.
   Hvordan lage kylling gizzards?

    Tilsett soyasaus, hakket hvitløk, salt og krydder. Småkoke i ytterligere 10-15 minutter. Parabolen er klar!
   Hvordan lage kylling gizzards?
    For denne oppskriften som en siderett velegnet krøllete pasta eller ris. Dekorere din parabol og ringe slektninger til middag.  
Hvordan chacha hjemme?
 Chacha - er ikke bare en sterk alkoholholdig drikk basert på druer, er det - en del av georgisk kultur. Hver selvrespekt georgisk føler seg forpliktet til å vite og være i stand til å forberede drue vodka hjemme. Som chacha er basert på denne solfylte frukt, er det mange fordeler. Først av alt, i visse doser den som Brandy, er i stand til å flate blodtrykket, noe som gir ansiktet et sunt fargetone. Drikke ChaCha små doser, som den har en styrke på 50-70 ° C og mer. Druevin er brukt som grunnlag for ikke fullt Marc gjenstår, og det blir brukt til å produsere Chachi i Georgia, brandy - i Hellas, grappa - Italia.
 Produksjon Chachi hjemme
 Winemakers chacha refererer til en klasse av brennevin type konjakk. Mange kalt chacha georgisk hjemmebrent, kvaliteten på som avhenger av korrekt produksjonsteknologi og druepressrester.
 Oppskrift Chachi enkel:
 - Marc friske druer (det bør være en zakvas 10 liter);
 - Sukker - 5kg
 - Ernæringsmessige gjær - 100 gram;
 - Vann og kokt ostuzhennaya til romtemperatur - 30 liter.
 1.  Alle ingrediensene, helles i en glassbeholder, tilsett gjæren til slutt vann (temperaturen bør ikke overstige 25 ° C, ellers gjæringsprosessen vil være ufullstendig og smaken av drikken vil gi den gjær).

   Til gjæringsprosessen var vellykket, er kapasiteten plasseres i et mørkt varmt sted i 10-14 dager, toppdeksel med gasbind eller et plastlokk, og annenhver dag en trespatel eller skje med en lang håndtere blandet vask innhold.

   Deretter kommer det store øyeblikket - destillasjon. Det begynner med at du må tømme otbrodyvshyy drink fra massen, som kommer til toppen, passerer væsken gjennom et dørslag. Etter at innholdet helles i en hjemmelaget enhet hootch og gradvis øke temperaturen til gassen. Den første destillasjon kan ikke tilfredsstille deg med resultatene, som druene vil gi en ubehagelig lukt og chacha vil være krystallklart.

   Derfor, for å gjøre chacha hjemme på teknologi, er det vanligvis destillert to ganger.
   Hva sende chacha?
  Hvordan chacha hjemme?
   De sier at etter at du drikker Chachi enda litt pereborschyvshy dose i morgen bakrus du vil ikke tortur. Siden drue vodka - er en del av georgisk kultur, bør rettene som serveres ved bordet være begynnelsen georgisk. Ofte på bordet med chacha kylling servert med grønnsaker av tobakk, noe som også kan være en egen rett (f.eks lobio bønne, aubergine saus adzhapsandaly, choha - oppvarming rødbeter med tillegg av tørket Dogwood), mais tortillas, ost suluguni. Også tradisjonell georgiansk rett som alltid er på bordet, og ofte servert som en varm mat - khinkali, store ravioli med tillegg av svart pepper.
   Hvorfor chacha anses gunstig å drikke?
   Leger hevder at alkohol i rimelig positiv innvirkning på helse og helse generelt. For eksempel chacha, som er grunnlaget vine, forbedrer i de indre organer, normaliserer stoffskiftet og stabilisere blodtrykket. Siden druer er alle vitaminer, som starter med gruppe A og slutter med E og H, som sporstoffer av magnesium, kalsium, natrium, fosfor, krom, svovel, jern, og mange andre, kan vi snakke om sin positive innvirkning på funksjon av den menneskelige kroppen som en helhet. Det skal bemerkes at varmebehandlingen ikke påvirker sporelementer, de forblir intakt selv etter å ha dobbelt destillasjon.
   Hvis Chachi dose per dag er omtrent 20 gram, kan den brukes som forebygging av virale og forkjølelse, som sammensetningen av drue vodka ganske mettet immunomodulatorer.
   Siden druer ble dyrket på uminnelige tider, det i alle slags lært å dyrke og bruke til fordel for menneskers helse. Noen drinker basert på druer, inkludert chacha er sterke antioksidanter siden trukket seg fra kroppen giftstoffer, stråling og ioniserende stråling.  
Яндекс.Метрика