Oppskrift Bakt blomkål hvordan du koker blomkål

 Hvordan koke blomkål? I dag er vi dine oppskrifter Bakt blomkål. Gryteretter laget av en rekke produkter: grønnsaker, ost, pasta. Dette er en meget allsidig parabolen. Først kan gryte bli fremstilt fra produkter som var gårsdagens ferie. For det andre legger pudding kan også være noe. Sopp, kjøtt, skinke, frukt for søte gryteretter.
 Bakt blomkål oppskrift som er enkel - det er velsmakende og nyttig.
 Vi viser deg hvordan du koker blomkål i hjemmet.

 Ingredienser for Bakt Blomkål


Oppskrift Bakt blomkål hvordan du koker blomkål

 Blomkål - 500g skinke - 200 g, løk og ost - 150 g smør, vegetabilsk olje, salt, pepper og urter.
 Til fyllet: Melk - 350 ml, to egg, hvitløk, salt og pepper.

 Cooking Bakt blomkål hjemme


 Før du koker en gryte av blomkål, bør kål være forberedt. For å gjøre dette, blomkål i analyseres.
 Koke saltet vann og sette kålen er kokt i 3-4 minutter. Hold kål er ikke koke for å ikke bli for myk, bør det være tverdovata. Kål ta ut av vannet, gi det til renne godt.
 Hvordan koke blomkål gratin oppskrift:
 Sett kjelen over middels varme. Smelt smør og tilsett litt grønnsaker. Sett hakket løk i pannen og stek til gjennomsiktig. Skinke skåret i terninger og tilsett i pannen med løken. Når obsmazhylasya litt skinke, løk i pannen og tilsett skinke blomkål. Stek alt sammen i 3 minutter, rør av og til.
Oppskrift Bakt blomkål hvordan du koker blomkål

 Enkle oppskrifter, hvordan du koker blomkål


 Dermed er alle forberedt ingredienser, kan du nå lage gryte med blomkål. Blomkål med løk og skinke spredning i den form som vi bake kål, eller panne med høye kanter. Litt salt og pepper, dryss med urter.
 Nå forbereder fyllet, som er en oppskrift på Bakt blomkål. For å gjøre dette, bryte eggene i en bolle, bland melk, tilsett hvitløk, passerte gjennom pressen, salt og pepper.
 Fyll hell i en form for blomkål. Dryss med revet ost.
 Stek ved 180 grader i 20-30 minutter. Steketid avhenger av når "sprang" fylle.
 Blomkål gryte laget med sine egne hender hjemme, klar.

 Hvordan koke blomkål video


 Se video oppskrift Bakt blomkål.
Hvordan å forberede blomkål: i røren og deilig gryte av blomkål


 Du ønsker å spise deilig, men redd for å ødelegge figuren? Da anbefaler vi diversifisere din diett retter blomkål. På grunn av Tartan syre, hindrer blomkål fedme og har gunstige effekter på kroppen din fungerer. Cook kål er veldig enkelt, vil vi fortelle deg noen deilige oppskrifter, prøv det!

 Blomkål oppskrifter:
 Hvordan å lage en deilig gryte av blomkål med skinke og tomater?

 For måltider trenger vi:
 - Blomkål - 500 g
 - Ham - 200-250 g
 - Løk - 1 stk.
 - Lav smelte ost - 150g
 - Smør og vegetabilsk olje til steking
 - Dill - 2 sprigs
 - Rød tomat - 1 stk.
 - Salt og pepper - etter smak
 - Melk - 350 ml
 - Egg - 2-3 stykker.
 - Hvitløk - 1 stor fedd

 For å begynne, grundig vask kålen og skjær i små biter. Kok dem i en gryte med saltet kokende vann bare 4 minutter. Kål bør zm'yaknuty, men pass på at forble spenstig. Etter matlaging, avløp og avvise kål i et dørslag. Finhakket løk. Matlaging skinke - skjær den i terninger eller strimler som du vil. Varm en stekepanne over middels varme og tilsett smør til det og matolje. Vi spre hennes løk, og rør forsiktig pidsolyuyemo. Steke den til en lys gyllen brun. Når du har lagt en pan blomkål, skinke og stek i 3 minutter på middels varme. Yngel anbefale uten dekning. Cooking sette alle panner i kokekaret. Skjær tomat skiver og dekorere dem gryte, lett pidsolyuyemo og pepper etter smak.

 Cooking fyll. Finhakk hvitløk fedd. Egg bryte seg inn i en bolle og visp litt rystet. Hell forsiktig dem melk, tilsett hvitløk, litt salt og pepper etter smak. En liten shake og hell blandingen fyll i form av gryteretter.

 Bake gryte i ovnen i 30 minutter ved 180 grader eller til fyllet ikke tar tak. Etter at vi får matlaging gryte fra ovnen, dryss med revet ost og pynt med persille. Gi stå i 10-15 minutter og server ved bordet.

 Slike en god ildfast form separat. Det er svært velsmakende og lett!

 Hvor deilig å koke blomkål i røren?
 For måltider trenger vi:
 - Blomkål, ca 1 kg
 - Mel - 3/4 kopp
 - Egg - 2 stk.
 - Revet ost - til smak
 - Salt og vegetabilsk olje til steking

 Vask kålen og skjær den i enkelte buketter. Vannet kok opp, tilsett salt etter smak. Nedsenket i kokende vann hakket blomkål og kok i 10 minutter. Etter koking av kål i et dørslag avvise eller spredt på en klut til glass overflødig vann.

 Parallelt forberede batter. Aksjer proteiner og eggeplommer, og slå dem separat. Legg i eggeplommer, mel og salt etter smak, forsiktig kombinere med pisket eggehvite og rør forsiktig. Hold deigen til en tykk konsistens. Hvis det vassen - pidsypte litt mel.

 I en dyp stekepanne med en tykk bunn helle olje. Hvis du ikke har en egnet skovorodkyu, gjerne bruke potten. Oljen skal være så varm. Vekselvis vmochayemo kokt kål i røren og slippe den i pannen. Holde oljen helt dekket kål. Stek bitene trenger å gyllenbrune.

 Fra matlaging dekorere med revet ost, gi stativ 5 minutter og server ved bordet. Det viser seg svært velsmakende snack!

 Unn din kjære nye retter! Bon appetit!  
Hvordan koke suppe med dumplings?

 Suppe med dumplings - en rett som kan variere daglig diett av hans familie. Hvis plutselig eller mor svigermor kom på besøk, er det ikke skammelig å behandle dette enkle, men deilig suppe. Ukrainsk, hviterussisk, russiske kjøkken berømte retter dumplings. Her lærer du hvordan du koker suppe med dumplings. Han nærende, rik og samtidig ikke veldig tilfredsstillende.

 Kyllingsuppe med dumplings


 Suppeboller utarbeidet på forespørsel fra vannet eller sopp, fisk, kjøtt kjøttkraft. Det var kyllingsuppe med dumplings som de fleste barna. De liker å fange perler i ulike former fra hans plate. Denne retten er veldig deilig og lett. Baller kan gjøres med semule, hvetemel, poteter. Nedenfor finner du en beskrivelse av den klassiske oppskriften på kyllingsuppe med dumplings.
Hvordan koke suppe med dumplings?

 Ingredienser for matlaging:
 •  Kyllingbuljong - 2 liter

 •  løk - 2 stk

 •  gulrøtter 2 stk

 •  Poteter - 5 stk

 •  pepper, laurbærblad, dill

 •  egg - 1 stk

 •  salt

 •  vegetabilsk olje eller smør

 •  mel - syv århundrer. l.

 •  melk.

 • Hvordan koke suppe med dumplings?

   Suppe dumplings: oppskrift


   Å forberede suppe, skyll kylling (kyllingsuppe med settet) og dekk med kaldt vann. Når kokt, fjern skummet og la koke på svak varme.
   Til kjøttkraft var smakfull og nærende, kaste den i en hel skrelt løk og gulrot. Med krydder satt laurbærblad, allehånde to erter. Kok i 40 minutter.
   Når suppen er kokt, fjerne fra pan kylling, gulrøtter og løk. Kylling La oss forlate kjøttstykker. Og gulrøtter og løk kan kastes.
   Skjær potetene i små terninger og stek i buljong 12 minutter. Når byllen, krydre med salt. Mens potetene er kokt, finhakk løk og riv gulrøttene i staver. Hvis du ønsker å lage mat diett fatet, kan du gjøre uten en stek. Gulrøtter og løk med potet dråpe. Hvis din familie mer som en stek med, første stek løk, kaste den inn i suppen, og deretter i samme olje stek gulrøtter og sted også.
   Deretter klargjør dumplings for suppe. For å gjøre dette, skille eggeplomme og gni den med mykt smør. Deretter gradvis tilsett melk og mel Sipto. Så du får en elastisk deig uten klumper. Den trenger litt salt. Pisk egg hvitt skum og legge til røren. Bland deigen. Konsistens bør være litt tykkere enn krem.
   Ta to teskjeer. En lavere i buljong og deretter ringe det deig. Den andre skjeen hjelper skjema baller og kaste dem i suppen. Deretter koker fatet i 5 minutter. Alle kulene må svømme til overflaten.
   Ved slutten kaste kylling og dill. Prøv det, og om nødvendig dosolit og pepper. Betjene den ferdig fatet med kjeks eller toast.
  Hvordan koke suppe med dumplings?

   Noen tips


   Hvis du lage et måltid uten en stek, til slutt kaste 50 gram smør. Din parabol vil aromatnishym og navarystee.
   Når kokk suppe, kan du kaste den i ubehandlet brønn vasket løk. Deretter farge er gul kjøttkraft.
   For kjøttkraft bedre bruk enn bare kylling, og slike deler som vinger, nakke, ben. Buljong vil navarystee.
   Når danne en ball, bruke te, ikke spiseskjeer. Når deigen er kokt, blir det mer volum. Så ikke få mye.
   Det er viktig å forutsi tetthet av deigen til dumplings kom ut myk og luft, ikke klebrig og eik. Ikke fordøyd i tid, ellers vil de bli vassen.
   For familier med små barn bedre forberede dumplings med semulegryn. Oppskrift på suppe dumplings vil ha støpte maisgrøt i kokende vann og kok et par minutter, deretter Ha melet og bland godt. Når blandingen er avkjølt, tilsett egg. Del ombord, og danner en tynn pølse og skjære små biter med en kniv.

  Яндекс.Метрика