Oppskrift ganache
 Fransk - Masters of matlaging, kom de opp med i 1850, en tett sjokolade kremet pasta som en fylling for sjokolade, bakverk og kaker. Ganache (ganache) brukes mye kringle med en verdensomspennende rykte. Det er ingen big deal matlaging, matlaging tid er minimal ingredienser - naturlig, derfor anses virkelig kongelig ganache krem. Siden tekstur er veldig tykk og tett, den passer perfekt under mastic, ikke sprer seg fra høy temperatur og overlegen andre fylling i smak.
 Sjokolade ganache
Oppskrift ganache
 1.  I klassisk forstand vanligvis foreta en sjokolade ganache. For ham å kjøpe 200 gram. mørk sjokolade, fra 58% andel av kakao, 100 gr. 35-38% fett fløte og 2 ss. l. brandy.

   Å hirchyv ikke sjokolade, det trer opp i små biter, slik at det bedre smeltet i brannen. Hvis sjokolademelk, så vil det ikke fungere ganache, krem ​​tetthet avhenger av mengden av kakao i flisen.

   I en kjele, legg sjokolade, hell fløte, legge til et par spiseskjeer med kokende vann og satt i brann. Konsistens må ikke bare smelte og bli glatt, er det litt pokypyt, før du fjerner kremen fra varmen.

   På lav varme i vekt bør holde ca 5 minutters først sjokolade vil bli rullet ut som whey, men med økende temperatur spre klumper, er glatt krem. For å legge til ekstra smak og glans i en varm cognac krem ​​legges (det kan bli erstattet med en skje av vodka).

   Hvis fyllet er klar, går du videre til sjokolade fylling. Til pensling trenger du: 200 gram. fettrik melk, 250 gr. sukker, 150 gram. smør, 5. l. kakao, 2 ss. l. brandy.

   Å fylle var uten klumper, først slipe kakao og sukker, tilsett melkeblandingen og satt i brann. For å oppløse sukker trenger 15 minutter. Å teste beredskap glasur dryppe litt på platen og vippe den hvis blanding strømmet, så koketiden bør økes med 5 minutter. Etter å ha fjernet fra varme kaste biter av smør, hell konjakk og rør alt.
   Melk ganache
   Oppskrift krem ​​ganache kan variere avhengig av dine smakspreferanser. Dersom stedet for konjakk i det tilsett olje, vil det bli fet krem ​​skygge. For melk ganache trenger fem barer av mørk sjokolade 300 gr. krem (eventuelt fettinnhold på 20%) og 50 oz. smør.
   Metoden for matlaging er identisk med den forrige. Blandingen av sjokolade og fløte må holde i 15 minutter. på lav varme, og etter fjerning legge smør til det smeltet rett inn i kremen, bland og la avkjøles litt, før smøre kaker for kaken. Hvis du i stedet for å bruke hvit mørk sjokolade, blir smaken mer skånsom koketid vil øke, men ganache og denne forestillingen vil ikke miste smaken.
   Ganache henhold mastic
  Oppskrift ganache
   Til ganache tekstur var tettere, først fløte, kok opp (men ikke koke), og bare da oppløse dem i sjokolade. Krem, før du får på brann, bør stå i romtemperatur i 30 min, kan sjokolade få ned en visp eller elektrisk mikser. Hvis fløte høy fett, så du sette ild ganske tykk konsistens til å være igjen kok opp under konstant omrøring.
   Ganache kan være vegetarianer hvis det brukes i stedet for den vanlige kremen av kokos fløte og melis. Til dette trenger du en krem: 500 gr. kokos krem, mørk sjokolade 75% (3 bar), melis -. 50 oz, 1 ss. l. stivelse. Rør med stivelsen oppvarmes til en høy temperatur, men ikke kokende, helles i varm masse av sjokoladebiter og pulver. Innholdet helles i en blander og pisket til en homogen masse av myke.
   Krem ganache henhold mastic trenger å kjøle i kjøleskapet. Når den er helt avkjølt, kan masse igjen slo med en mikser. I Andelen som bruker krem: sjokoladen i to deler en del fløte til krem ​​ikke rozsharuvalasya mens pisking. Ganache ulik tetthet og glatthet, holder den god form, overflate utjevning kaker. Den brukes som et lag og som en dekorasjon på kaker og bakverk. Til tross for at den ganache - ganske dyrt, er det brukt overalt fordi alle elsker rik smak, men det kan oppnås ved hjelp av høy kvalitet sjokolade.  
 I dag vil vi prøve å fullt fortelle deg hvordan du fjerner magesekken. Dette temaet er ikke bare kvinner, men også menn. Relevansen av spørsmålet er åpenbar, siden ifølge Helsedepartementet, mer enn 37% av vår befolkning over 25 har problemer med fedme i mageområdet. I denne artikkelen vil vi diskutere årsakene til fedme og deres løsninger gi råd om å utforme din diett og plukke opp fysiske øvelser.
 Vær oppmerksom på eventuelle behovet for å kvitte seg med fedme, da det i tillegg til de ulemper og ubehag bevegelser, kan det føre til dannelsen av alvorlige sykdommer, hvorav den ene er diabetes. Den viktigste grunnen til at mange mennesker ønsker å bli kvitt magen full, denne oppføringen slank og atletisk figur og dingler magen er den viktigste fienden av harmoni. La oss analysere hvorfor vi har en dinglende magen.
Hvordan fjerne magefett? Hvorfor mage
 Årsaker til fedme i mageområdet mye, og dette skyldes ikke bare det faktum at en person drikker mye øl. Øl er ikke den eneste eller den viktigste, drivkraften i utseendet på hengende buk. La oss undersøke og analysere de hyppigste årsakene til fedme i magen.
 • Underernæring
 Mest sannsynlige årsaken til magen at det blir usunt kosthold. Mangel på riktig spising, erstattet snacking på "catering" eller spontan snack forlater sin negative innvirkning. Disse snacks er bygget opp av skadelige organisme for mat som sammen med underernæring har en negativ effekt på kroppen i en dobbelt grad.
 Eller vurdere og ubalansert måltid til frokost når du drikker en kopp kaffe og spise en sandwich lunsj i det hele tatt glipp og middag alle nesъedennoe kompensere for hele dagen. Dermed i kveld, kan du laste opp magen og:
 1. Som et resultat, er magen vanskelig å takle denne belastning, og den ekstra mat han hadde i fett;
 2. Som et resultat av at en lang tid til å være uten mat i magen, noe som gjør det til en "reir egg" i form av fett som var der strøm til den normale matinntak;
 3. For å takle dette stresset, trenger fordøyelsessystemet mye tid, så er det kveldsmåltid, denne prosessen er forsinket til før du går til sengs. Følgelig er hovedregelen brutt - ikke til byrde magen ved sengetid;
 4. Etter å ha spist sin kveld du har en tendens til å ligge på sofaen og se på TV, noe som resulterer i ekstra kalorier brent ikke, og deponert i hofter, ben og mage.
 Den siste årsaken underernæring - er overspising. Overspising har den samme ordningen som ubalansert kosthold.
Hvordan fjerne magefett?
 • Helseproblemer
 Fremveksten av overvekt i magen kan skyldes noen sykdommer som fører til fedme. De vanligste problemene i tarmen og fordøyelsessystemet som helhet kan tjene som dannelsen av fett rundt midjen.
 • Stillesittende livsstil
 Vurdere alder hvor folk flest møte problemet med fremveksten av fedme i magen? Det begynner etter 25 år, når en person begynner en stillesittende livsstil. Å være ung, du ofte går med en gruppe venner og venner som deltok på ulike typer underholdning, kort sagt du har vært aktiv. Nå har du allerede en familie tur rundt i byen en gang, og fra punkt "A" til punkt "B" flytter oftere eller med offentlig transport eller taxi. Som for menn som har en bil, er det generelt om eventuelle kroppsbevegelser, men siden enda en butikk tvers over veien de får i bilen.
 Som et resultat av alle disse kalorier ikke er brent, har musklene ikke får den nødvendige aktivitet, og dette fører til dannelsen av overskytende vekt.
 • Stress og følelser
 Få av oss er part i stressende situasjoner og erfaringer. Dette påvirker direkte kroppen vår. Som et resultat av hyppig følelser og stress kroppen skaper en "beskyttende lag" i form av fett, og dermed forsøke å beskytte seg selv mot ytre negative påvirkninger.
 • Øl
 Som sunget i en meget kjent sang fra fortiden: «Drikk øl ved daggry, drikke øl før du går til sengs, drikke øl på gresset Drikk øl ved bordet" fordi noen av oss gjør nettopp det, stadig sette linjer av sangen til liv. Alle vet at drukket øl ikke måles i glass og ikke i flasker og i liter. Etter at du drikker et par liter øl, naturligvis stadig strukket mage og underliv øker. I tillegg har ølet en høy kaloriverdi, og omfatter også et stort antall av giftstoffer.
 Hvorfor vi startet med årsakene til fedme i magen? For å kunne håndtere eventuelle problem, er det nødvendig å forstå hvordan den ble dannet, og deretter utrydde det, problemet med dingler magen så ikke noe unntak. Det gir ingen mening å gjøre noen tiltak hvis resultatet blir slått gjennom.
Hvordan fjerne magefett? Fjern årsaken
 Når vi har analysert årsakene til at de bør fjernes, da det er et obligatorisk trinn i slanking magen.
 • Ernæring
 Først må du begynne å spise. Helst daylong distribuere slik som å unngå overbelastning av fordøyelsessystemet.
 Eliminere turer til fast food og nekter: pølser, shawarma, hamburgere, cheeseburger, pommes frites og andre fast food-produkter. I denne gruppen av "fiendtlige" produkter bør inneholde måltidet: kjøtt, fisk, dumplings, khinkali, dumplings og andre mellomprodukter. Ikke MKO og rask mat: pasta, nudler, poteter, ris og andre. Alle disse produktene vi bruker til sin kjerne kraft og som snacks på jobb - dette må bli glemt, eller dinglende magen du vil alltid forbli.
 I ernæring er det ingen plass for øl eller noen alkoholholdige drikkevarer. Deres metode ikke bare trenger å begrense og kategorisk utelukket.
 Flere detaljer om hvordan å spise riktig, og på en diett for å gå ned i vekt magen, vil vi snakke om senere.
 • Kontroller statusen for din helse
 Helst før du bestemmer deg for å starte magen, er det best å oppsøke lege for å fastslå noen grunn til at du får overvektig, ikke bare i mageområdet, men i hele kroppen. Det kan være årsaken til overvekt er en form for sykdommen, bare etter at behandlingen skal begynne en diett og idrett.
 • et aktivt liv
 Prøv å flytte så mye som mulig. For eksempel, hvis det er mulig å gå på jobb med henne og gå eller stå opp tidligere av en eller to stopp, hvis arbeidet er å være borte fra hjemmet. Som for menn, hvis det er mulig prøve å bruke bilen mindre og gå. Hvor ofte kan utføre kvelden turer med familien. Gå i landet, besøke forskjellige steder av underholdning og andre aktiviteter for å holde aktiv.
 • stresset
 Bli kvitt stress og følelser, selv om det er ikke årsaken til fullstendighet. Hvis du stress stasjoner fungerer, endre det, fordi fylde er bare begynnelsen, og da kan det utvikle seg til en kronisk og alvorlig sykdom. Andre grunner som er sjeldnere enn arbeid, føre til stress og følelser - familiekonflikt. Ikke zamykaytesya ikke holde alt i seg selv, løse alle problemene som medfører stress respons og opplevelser.
Hvordan fjerne magefett? Sette riktig kosthold
 Vi har allerede berørt på det faktum at du må gi opp mat fra gatekjøkken, tilberedt mat, instant mat og øl. Det er også nødvendig å ekskludere matvarer som inneholder sukker, godteri, sjokolade, kaker, kjeks og mer. Utelukke fett fra kostholdet: kjøtt, smør, bacon, rømme, etc .. Under forbudet faller og hvitt brød ett eneste brød av hvetemel eller brød med korn. Som for matlaging, er det strengt forbudt å spise stekt mat. Produkter kan lage mat, bake, lage mat, dampet eller spises rå.
 Hva bør inkluderes i kostholdet
 Dine måltider bør bestå av sunn og næringsrik mat. Mesteparten av dietten bygge på forbruket av frisk frukt og grønnsaker, gjenta, frisk, ikke hermetisert. Inkludere i kostholdet sjømat, egg, fjærkre, lav-fett meieriprodukter, korn, grøt og frokostblandinger.
 Det anbefales å installere 5 enkelt måltid, som skal omfatte: frokost, lunsj, middag, ettermiddag og kveld. Som for måltidet, er det best gjøres på samme tid med like intervaller.
Hvordan fjerne magefett?  Vurdere nærmere hvordan kostholdet ditt skal se ut.
 Frokost. Til frokost koker lett og næringsrik mat. Det kan være egg, havregrøt, havregryn, frukt, grønnsaker, ost og mer. Forespørsel anbefaler ferskpresset juice eller kompott.
 Lunsj. Mellommåltider som en snack. Best egnet for denne frisk frukt, yoghurt, toast med fettfattig ost og melk.
 Lunsj. Til lunsj, må kroppen helt sikre mat. God mat til lunsj vil være suppe eller grønnsak eller kylling kjøttkraft på lav. Etter måltidet kan drikke en kopp grønn te uten sukker.
 Te. Annet snack. Anbefalt snack stor del av vegetabilsk salat, krydret med olivenolje, grønnsaker eller bake i ovnen. Du kan også foretrekker lav fett cottage cheese med frukt eller tørket frukt.
 Kveldsmat. Det siste måltid, men trenger ikke å laste opp. Svært godt alternativ for middag vil bli bakt fisk eller kylling. I tillegg til dette frokostblanding eller grøt.
 En gang i uken prøver å gjøre fastedag av bra for kroppen og effektivt bidrar til å bekjempe fedme.
 Separat, ønsker vi å advare drikke regime. I løpet av dagen du trenger å drikke ikke-kullsyreholdig mineralvann. Det er strengt forbudt å drikke brus, juice selv handle eneste ikke-kullsyreholdig mineralvann, grønn te, juice og saft.
 Sportsaktiviteter
 Når du begynte å bruke kosthold og riktig ernæring regime etablert, begynner å rense magen ved hjelp av fysisk trening. Det er ønskelig at dette skal begynne å engasjere seg i gymsalen, der det er all nødvendig opplæring og trener som vil plukke opp for deg en spesiell sett med øvelser og vil overvåke dine klasser. Vi vil fortelle deg hvordan du raskt kan fjerne magefett hjemme.
 For effektive og raske vekttap magen beste sportslige aktiviteter delt inn i to faser, den første fasen - jogging, den andre scenen - sport trening i kveld.
 La oss starte med jogging. Nødvendig å gjøre en kjøre i morgen før jobb. For denne løgnen før sengetid for å enkelt og sømløst stå opp om morgenen. Når du spise frokost, gå for en joggetur. Kjøring skal vare 20 minutter, fem dager i uken, og på lørdag og søndag gjør selv av. Begynne jogge behov av å gå, bør mesteparten av traseen bygges på intens løping, jogging er nødvendig for å fullføre en moderat sikt.
Hvordan fjerne magefett?  Øvelser for å miste vekt i magen
 Her vi gradvis flyttet til trening. Følgende sett av øvelser anbefalt å utføre hver dag, helt til du kommer til ønsket resultat. Når den har oppnådd ønsket resultat, følger øvelsen tre ganger i uken for å opprettholde fitness.
 Starte sportslige aktiviteter som er nødvendige med litt varme opp, de vet alle kroppsøving klasser. Sport Aktiviteter vil bestå av generelle øvelser som vi beskriver nedenfor, og spesielle, som vil fortelle flere detaljer fitness instruktører i videoen.
 • Oppgave 1
 Knebøy. Generell trening for hele kroppen. Hvordan å utføre alle vet, føttene skulder bredde hofte, rygg rettet, hendene på beltet. På puster knebøy og rett ut armene fremover, pusten går opp til utgangsposisjonen. Under knebøy ryggen rett og hold tåre p'yatok gulvet. Trening bør være 20 repetisjoner.
 • Oppgave 2
 Nedlasting av pressen. En av de mest populære øvelser. Ligg på gulvet, hendene ta slottet og jeg vil bringe på hodet, bena litt bøyd i knærne. På utpust, løft overkroppen slik at venstre albue berører høyre kne, så vice versa. Øvelser som utføres 20 ganger.
 • Oppgave 3
 Bøyd fremover. Trening for magemusklene, rygg og ben. Liggende på ryggen, bena rett og litt skiltes til siden, la hendene bak hodet. På utpust, løft kroppen og prøve å nå fingrene så langt som mulig på forhånd. For best effekt når nahybaetes, prøv å sprette saken. Nok er fem forsøk.
 • Oppgave 4
 Slår tilfelle. Bidrar til å styrke magemusklene. Bli rett, føttene skulder bredde hverandre, hendene holdt foran, bøyd ved albuen. Deretter ta til venstre ved første foringsrør, spenstig to ganger, deretter tas opp i noen få sekunder i en enda stilling, og likeledes utøve retten. Du må utføre i 30 sekunder.
 • Oppgave 5
 Den sirkulære rotasjon av torso. Styrker ryggmusklene og magemuskler. Føttene skulder bredde hverandre, bøy armene ved albuene og skyv brystet. Får torso rotasjon med klokken, deretter mot klokken. Følg 10 sirkulære rotasjoner i hver retning.
 Andre øvelser, som vi har sagt, kan du se i videoen postet nedenfor.
 Det er viktig vanninntaket under trening. Før treningen, drikke en kopp vann, og deretter prøve å drikke hver 10-15 minutter i mellom øvelsene, slik at for et par slurker. Gjør dette for å unngå dehydrering. Etter trening kan du drikke et glass vann.
 Generelle råd
 Hver morgen tar Douches i kveld - et varmt bad med skum. Vann Behandlinger positiv effekt på kroppen, og viktigst av alt de er perfekt å bli kvitt giftstoffer som kommer fra kroppen med svette.
 Sørg for å finne motivasjon til å gjøre det stimulere deg gjennom hele perioden av anvendelsen av kosthold og mosjon. Hoved utholdenhet og tillit vil du definitivt vil lykkes.  
Яндекс.Метрика