Oppskrift kirsebær syltetøy. Hvordan lage Cherry Jam

 Kirsebær syltetøy oppskrift vi gir deg i dag, deilig. Cherry - en fantastisk bær deilig og vakkert. Cherry også verdsatt for den vitamin kompleks som den inneholder. Cherry har en styrkende effekt og gunstige effekter på nervesystemet. Spesielt nyttig for folk Kirsebær syltetøy med økt irritabilitet. Cherry er i stoffet kumarin, som øker blodpropp. At slike nyttige egenskaper av kirsebær syltetøy.
 Å forberede syltetøy anbefale til gule moreller. Jam kan tilberedes med bein og pitted. Men det er bedre å bruke litt tid til å fjerne frøene. Mye hyggeligere å spise seedless jam.
 Oppskriften er enkel kirsebær syltetøy, nå vil vi lære deg hvordan å lage mat Kirsebær syltetøy.
Oppskrift kirsebær syltetøy. Hvordan lage Cherry Jam

 Ingredienser


 Du trenger: 1 kilo av kirsebær, 1 kg sukker, 500 gram stekt hasselnøtt, sitron og litt vanilje.

 Making kirsebær syltetøy


 Hvordan lage Cherry jam:
 Bær i utgangspunktet tar over, skyll godt i kaldt vann. Fjerne groper fra kirsebær, deres plass i hvert bær feste mutter.
 I bollen der du vil koke kirsebær syltetøy, hell sukker og hell vann. Kok opp sirup, og legger litt vanilje. Husk å røre i sirup til sukkeret oppløst jevnt.
Oppskrift kirsebær syltetøy. Hvordan lage Cherry Jam

 Sett en bolle med kirsebær og sirup, forsiktig omrøring, bringe syltetøy til en byll, fjern fra varmen og la stå Jam 2 timer. Taz dekke med et håndkle. Gjenta prosessen tre ganger. Ikke glem å røre hele tiden syltetøy, bær jevnt til pidzhyvylysya sirup, syltetøy og ikke brent. Før den endelige koke legge til Kirsebær syltetøy finsnittet sitron.
 Hot Cherry jam arrangere en pre-forberedt krukker.
 Oppskrift kirsebær jam med hendene krever litt trening, men resultatet vil glede deg veldig mye. Jam er svært velduftende, velsmakende og original.

 Video Oppskrift Cherry Jam


 Her er en video som viser fremstillingen av kirsebær syltetøy.
Cake Praha: klassisk oppskrift
 Tsjekkisk mat, spesielt matlaging, otlychalaetsya sin raffinement. Kake "Praha" - favoritten av hver selvrespekt dame, som det er lett og rask å tilberede og sammensetning av produktene er ikke vanskelig å kjøpe dem i butikken. Klassisk kake oppskrift "Praha er den mest forenklede og variasjon, krever det ikke tillegg av deigen konjakk, likør og andre dyre komponenter.
 Ingredienser til deigen:
 - 1 kopp mel;
 - Sukker - en kopp;
 - 25% fett rømme - 200 gr;.
 - 2 egg;
 4 ss kakao 100 gram. kondensert melk.
 Ingredienser til glasuren:
 - 200 gram. mørk sjokolade;
 - 50 oz. smør;
 - 50 oz. tykt syltetøy (aprikos er best å ta).
 Ingredienser til krem:
 - Smør - 150 gr.;
 - Kondensert melk - 100 gr;.
 - 2 ts kakao;
 - 1 eggeplomme;
 - 1 st.l.vodы;
 - Vanilla sukker.
 Classic "Praha" i noe forskjellig fra det som tilbys til oss i Europa, ble det oppfunnet V.Huralnykom, leder konditori av den berømte Moskva restaurant "Praha".
 Oppskrift for Cake "Praha"
 Forberede deigen
 Først må vi papir for baking og utgraving som vil legge forme fremtiden for konditorvarer. Mel blandet med kakao til en jevn røre. Deretter skille hvite fra eggeplommene i en bolle (proteiner trenger å slå ned med 100 gram sukker med en mikser til tykk). Når massen hvitnet, legge kondensert melk, fløte og andre sukker som trengs for å forberede deigen. En gang i bollen vil være alle ingrediensene, kan du gradvis starte der mel blandet med kakao. Merk at vmishuvaty bør gjøres gradvis for å unngå klumper dannet. Hvis du har en sil, er det best å bruke den.
 Bake kake
 På bunnen av skjemaet må vystelyty bakepapir for å unngå å skade bakt kake, fjerne fra formen og smør den med olje eller smør. Hele innholdet i skålen skal oversettes til en form og plass i ovnen i 60 til 80 minutter, å tilberede kake "Praha" vil avhenge av temperaturen i ovnen. Det beste er 200-220 grader. Etter matlagingen kaken bør få ut av formen og la den avkjøles. I den klassiske versjonen kake igjen i 8 timer, men hvis tiden ikke er nok, bør den når avkjølingstiden være omtrent en halv time.
 Cook krem
 Smør forhånd trekke seg ut av kjøleskapet, bland den med eggeplomme og vann. Når massen er glatt, tilsett kondensert melk og sette på en åpen flamme i 2-3 minutter til vekt zabulkav og fortykket. Etter å ha fjernet fra varme, fløte, samt kaker, må du avkjøle og deretter tilsett smør og rør godt med en gaffel. Allerede klar til å helle kakao krem ​​og igjen røre eller visp i en blender i 1 minutt.
 Vær fullt forberedt på å mesterverk
 Kjeks kake skåret i 2-3 langs hver smører og fløte. Deretter forberede glasur sjokolade og smør, bør alt dette også koke på svak varme i 1-2 minutter. Deretter promazh kake topp og kanter, så han tok et attraktivt utseende. Siste smører syltetøy kake først, og deretter impregnert med krem ​​og glasur. Nyt et teselskap!  
Hvordan ryke fett hjemme?
 Herlig smak, delikat farge og uovertruffen smak - alle fordelene med røkt bacon, som mange er så glad i. Det er vanskelig å finne en person som ville motstå fristelsen til å prøve dette mesterverket av matlaging. Videre røkt bacon, takket være vitaminer og svært høy protein, svært nyttige for kroppen. Selvfølgelig, er det nødvendig med måte. Fordi bevare egenskapene til røyk, er dette produktet stand til å lagre opp til seks måneder uten å miste sin smak.
 Ryke fett hjemme er ikke mye problemer. Først må vi forberede røkt bacon, og følgelig røykeri. Hvis ikke er tilgjengelig, kan du bygge den selv. De to fat satt på hverandre, fest bar, som vil feste med hengende fett. På bunnen av fatet skal gjøre et hull for å slippe varme, topp - må dekke.
 Ryke fett - er ganske enkel, og resultatet er en deilig produkt. Smaken av fett oppnådd er avhengig av riktig valgt tre. Når du velger å vurdere: kvalitet og tørr ved. Så bruk våt tre helt utelukket. Anvendelse av tørr sagmugg medium gi røyk nødvendig for riktig røkt bacon; trevirke. For å gjøre Salu luksus duft bør brukes grener av frukttrær. Gylden farge skyldes bruken av fett aske, eik, osp. Bartrær kan også gi spesifikk smak av fett, slik at deres bruk er ikke anbefalt.

 Forberedelse for røyking

 Først må du ta fett, veier omtrent seks pounds, vaske det og kuttet i mellomstore stykker, ca 6 inches bred. Det skal gnis med smult, hvitløk, dryss med pepper og krydder. Deretter satt i en beholder som er det å marinere. Hot godt saltet kokende vann til å fylle en container med bacon og sende i kjøleskapet i tre til fire dager.

 Metoder røkt bacon

 For røkt bacon brukt to metoder: klassiske og moderne.

 Den første metoden er som følger: nederst sette en håndfull chips Røyking, lett fuktet med vann. For å konkludere Salza på grillen, lyst tre. Når de er oppe og kull trenger bare å sette dem røykeri. Etter 50-60 minutter kan du sjekke beredskap av fett.

 Den andre metoden er basert på bruk av røyking flytende røk. Flytende røyk - er flytende, kan i en kort periode for å gi den en titt røkt. Denne metoden er ikke veldig velkommen, da dette fettet er ikke god kropp. Den beste måten er å bruke tradisjonelle metoder for å røyke uten bruk av overdreven "kjemi".

Som salt kjøtt alle reglene?

 Kjøtt - et produkt uten noe som rett og slett ikke kan gjøre at vegetarianere ikke er vurdert. Men i moderne matlaging, det er mange måter å tilberede den. Å vite alle detaljer, selvfølgelig, umulig. Men du kan huske den grunnleggende regelen - som saltet kjøtt. Tross alt, avhenger ofte av dette på smaken av det endelige produkt.
 Når du legger til salt og andre regler matlaging
 Moderne matlaging - en eksakt vitenskap, og det er viktig å følge alle reglene. For eksempel, når salt når matlaging kjøtt? Mange tror at i begynnelsen, men det er feil. Hvis salt som vi vant til, blir det fort vanskelig og tørt, og det vil måtte lage mat lenger.
 Så hvis du kommer til å koke suppe, må du vente til kjøttet begynner å koke, tilsett løk, laurbærblad, sort pepper og andre krydder. Hvis vi legger til dette gulrot, vil suppen få en vakker gyllen nyanse.
 Ikke glem å fjerne skum - det ødelegger smaken og kolesterol i det mye. Så, etter at du ubavyte brann kjøtt for litt tid å bli lei. Et salt bør være 10 til 15 minutter før et måltid er klar.
 Hvordan å lage mat og velsmakende
 Kjøtt - dette produktet er svært følsom for salt, og krydder. Overdreven bruk av disse komponentene kan ødelegge utgangspunktet ganske subtile smaken av enhver kjøttrett. Når salt kjøtt steking? Det avhenger av bestemt parabolen. Men vanligvis er det gjort på slutten av matlaging, etter at kjøttet har dannet en skorpe. Hvis du gjør det til starten steking, mister den mye av juice, og vil ikke være så myk som den burde være. Det eneste unntaket fra regelen - koteletter. De kan og salt før steking, deres mykhet tilsette salt berørt.
 Metoder for å røyke
 Ofte oppstår spørsmålet som saltet kjøtt for å røyke? Mye avhenger av den spesifikke metoden og oppskrift. Men generelt er det tre metoder pickles - våte, tørre og blandet. Hvis du ønsker å lage mat røkt bacon - det er bedre å velge en tørr ambassadør. Hvis skinken - når det er vått. For bryst og bacon blandet metode som brukes. Våt ambassadør innebærer utarbeidelse av saltvann - 12-13% styrke. Mengden av salt som skal beregnes, basert på mengden av vann. Men i saltvann nødvendigvis tilsette sukker (ca. 2% av den opprinnelige vekten av produktet, dvs. kjøtt). Det forsterker smaken av mat.
 Tørr ambassadør betyr at kjøttet blir gnidd med salt eller en blanding av salt og krydder. Hvis det opprinnelige produktet mye - hans skift lag, hver helle salt. For to dager han holdt under åket, regelmessig snu til det mer jevnt prosotuvalasya salt. For mindre biter, blir denne prosedyren utført i 2-3 uker. Dette ble isolert juice vil renne riktig uten å forlate den. Etter salting kjøtt vask med varmt vann og deretter gå videre til røyking og tørking.
 Våt ambassadør generelt er langs de samme linjer, bare beholdere av kjøtt helle saltlake. Så det tar lengre tid - opp til 30 dager. Deretter kjøttstykker fjernet fra saltvann, vasket og tørket.
 Grunnleggende matlaging hemmeligheter
 Den største hemmeligheten av matlaging kjøtt - er konstruert riktig mengde salt. Vi må gjøre en liten beregning - for supper trenger ikke mer enn 5 gram salt per 500 gram kjøtt, og til den andre -. Ca 4 g per 300 g Det hele i teknologi i deres forberedelser. På grunn av den kokende væske i den første retter ikke bare produktet omfang, men teksturen i kjøtt og grønnsaker, slik at saltet trenger hurtig inn i kjøttet. Også i dette tilfelle blir det jevnt fordelt.  
Яндекс.Метрика