Oppskrift klassiske supper
 Enhver vertinne bør vite den klassiske oppskriften supper. Denne suppen er deilig. Historien om forekomsten er fortsatt ukjent til slutten. Ved slutten av XIX århundre i Russland sammensurium kalt "Peasant". Og bare i XX-tallet den fikk sitt nåværende navn. Å forberede supper trenger ganske stort antall produkter, men det er verdt det. Den opprinnelige smak og smaken av denne retten ikke la noen likegyldig. Obligatorisk på den klassiske supper er buljong med tilsatt røkt pølse og kjøttprodukter. Ingen Salt kan ikke klare seg uten den viktigste ingrediensen - pickles. Forberede det et blunk. Det eneste som trenger - litt ledig tid og produkter.
 Ingredienser:
 • Beef - 700.;
 • ulike kjøttspesialiteter (røkt pølse, kotelett, skinke kjøtt, etc.). Total vekt - 1 kg;.
 • gulrøtter - 150 g,.
 • løk - 150 g,.
 • pickles - 200;.
 • Tomatcoulis - 5. L.;
 • kapers - 3. L.;
 • svart pepper, salt etter smak;
 • laurbærblad - 3-4 stk;.
 • sitron;
 • oliven etter smak;
 • urter - dill, persille;
 • vegetabilsk olje.
 Oppskrift for klassiske supper
Oppskrift klassiske supper
 Oksekjøtt kokt i en halv time. Mens matlaging er nødvendig å fjerne avskum. Deretter trekker ut kjøttet, avkjøles litt og skjær den i terninger.
Oppskrift klassiske supper
 Mens kjøttet er kokt, for ikke å kaste bort tid, fint kuttet i andre produkter, løk, gulrøtter, agurker og kjøttspesialiteter.
Oppskrift klassiske supper
 Røkt trenger litt stek i vegetabilsk olje.

Oppskrift klassiske supper
 Løk og gulrøtter også steke separat fra kjøttprodukter.

Oppskrift klassiske supper
 I lett sauterte løk og gulrøtter bør legge tomatpuré og pickles.
 Sammen, la det småkoke i 5-10 minutter. Nå, kok opp vårt lager, som måtte kjøle og legge stekt delikatesser og kutte kjøtt, og etter fem minutter - kapers.
Oppskrift klassiske supper
 Umiddelbart, med kapers, legge vår andre steking.
 Fem minutter senere, sammensurium nesten klar, hell en halv kopp agurk saltlake og kokken vår suppe 5-10 minutter.
Oppskrift klassiske supper
 Deretter slår du av ovnen og kaster i en kasserolle laurbærblad, persille, pepper og salt etter smak. Dekk gryten med lokk og gi brygge våre solyantsi 20 minutter. Alle klassiske Salt er klar.Oppskrift klassiske supper
 Før servering en tallerken kan settes på lobules sitron og skivet oliven ringer. Denne retten dekorere og gi det litt syre. Bon appetit!  
Hvordan å lage mat biff lapskaus?
 Gulasj - kjente rett av russisk mat, men det går tilbake til Ungarn. Det gulasj er en populær rett "ungarsk Gulasj suppe" og refererer til de tykke supper. Tidligere denne lapskaus av okse eller kalvekjøtt med ulike tilsetningsstoffer regnes tradisjonell ungarsk mat hyrder, som forberedte seg til å skyte kjeler. Vi slått inn lapskaus kjøtt, kombynyruemoe stor som en siderett med grønnsaker, korn, pasta. Så, hvordan å lage mat biff lapskaus?
 Vi trenger følgende produkter
 - Beef eller biff - 1 kg;
 - Gulrøtter - 1 stk;.
 - Hvitløk - 1 fedd;
 - Løk - to hoder;
 - Pepper - 1 stk;.
 - tomatpuré eller friske tomater;
 - Pulver bakken søt paprika - 1 st.l;.
 - Olje og smør;
 - Mel - 2 st.l;.
 - Dill, persille;
 - Salt, pepper, laurbærblad.
 Forberedelse
Hvordan å lage mat biff lapskaus?
 1.  Kjøtt, helst ung. Bra for gulasj kjøtt eller baksiden av bladet. Ofte selges i butikken klar til å kutte, som kalles "gulasj". Kjøttet bør vaskes, fjerne plenochky og skåret i terninger eller terninger. Fra størrelsen stykker vil avhenge av den tid som kreves for matlaging. Dimensjoner kjøtt tillatt fra små, ca 1 cm i tverrsnitt, og større - 3-5sm.
  Hvordan å lage mat biff lapskaus?

   Hvis kjelen er tilgjengelig - dette er det beste alternativet for matlaging gulasj. Hvis ikke, kan dyp panne med lokk lett erstatte det. I en panne smelte smør stykke, som raskt steke det øverste laget av kjøtt, så å si, overfladisk. Kjøtt med fargeendring bare ovenfor. Hell så i pannen bør være vegetabilsk olje og stek til kjøttet er gyllenbrune. Kjøttet under steking gir mye juice, noe som er ønskelig å flette inn en egen cup.
  Hvordan å lage mat biff lapskaus?

   I en stekepanne eller gryte med kjøtt bør legge grønnsaker, løk og hvitløk, hakket fint som mulig, gulrøtter og paprika - små biter eller strimler. Bland alt, tilsett buljong hentet fra kjøtt, cover og la det småkoke i 5 minutter på lav varme. For å bli en tykk saus konsistens, lagt det litt mel.


  Hvordan å lage mat biff lapskaus?

   Av grønnsaker og kjøtt tilsett tomatpuré og hakkede tomater, laurbærblad, salt og pepper etter smak og la det småkoke i ca 5 minutter
  Hvordan å lage mat biff lapskaus?

   Kjøtt og grønnsaker Hell varmt vann slik at det dekket kjøttet. Rør og la det småkoke på svak varme. Deretter legge litt salt og malt svart pepper. Gulasj skal vansmekte ved lav temperatur, minst 15 timer. Det kan røre av og til, men ikke nødvendigvis.


  Hvordan å lage mat biff lapskaus?

   Etter 15 timer til vannkokeren, tilsett 1 ss pulver av bakken søt paprika og bland godt. Parabolen kan dryss med hakket dill og persille. Serveres varm gulasj med noen side parabolen. Som en siderett er store poteter, pasta, bokhvete, etc.  
Hvordan lage te Puer

Pu-erh te er laget av bladene av te trær dyrkes i den kinesiske provinsen Yunnan. Den unike te at utholdenhet han brakt til høy kvalitet. For å oppleve funksjonene i sin smak og aroma, bør det være i stand til å brygge en spesiell måte.
 Det finnes flere alternativer for brygging te, men i alle fall, tar denne prosessen vanligvis en viss tid. Faktisk, kan ordet "lengde" defineres som et nøkkelord i forhold til Puer te, det gir forståelse av mirakel drikke. Manifestasjonen av de mest nyttige egenskaper ved visse stadier avhenger av varigheten av disse stadiene.
 Første te bør "forberede", slippe pakke av spresovannoy fliser, brekke av en liten bit av det, Smuldre det og raskt skyll med kokende vann (dette hjelper desinfeksjon).
Hvordan lage te Puer

 En måte å te - matlaging over åpen ild. Det er viktig at vannkvaliteten, bør det ikke være vanskelig. Vannet på bålet kok opp, tømt en rekke te (beløpet kan være cirka ti gram). Eksperter på området foreslår å prøve å erstatte vannet med melk og nyte fantastisk smaken egenskaper. Mer te brygget over svak varme i minst ti minutter. Denne type mat har klare fordeler: en konsentrert, med en sterk smak, alle helbredende drikker, vitaminer maksimalt aktivert.
 Mange tradisjonell matlaging Puerto foretrekker sin brygging. Varighet faset brygging skape en atmosfære av ro og fred, den mest egnet for te.
 Det er best å brygge vannkoker i Puer fra porselen. Denne type keramikk er bemerkelsesverdig at ikke absorberer lukt. Karakteristisk for Puerto duft lukter ikke forvrenge andre te, tekanne senere i dette preparatet.
 Gourmeter strengt følge kinesisk tradisjon og bruke et spesialfartøy, der, i tillegg til enheten (leire, Puerto-only) er styret og tekanne enn Puerto etc. Her kan du nyte lukten blir like viktig som smak og nytelse. En del av vannet fra den første brygg helles te ombord for å spre aroma i hele rommet.
Hvordan lage te Puer

 Første brygging periode - ikke mer enn 15 sekunder, kan tiden økes gradvis.
 Pu-erh tåler flere stadier av brygging. I dette tilfelle, i motsetning til matlaging, sunne egenskaper seg gradvis.Яндекс.Метрика