Oppskrift på svinekjøtt hjerte
 Hvis du fortsatt ignorere de delene av et supermarked som selger biprodukter, så du definitivt trenger å lese oppskriften svinekjøtt hjerte, så det ikke bare deilig, men også svært nyttig produkt. Ikke rart leger anbefaler obligatorisk å inkludere i kosten retter av slakteavfall, fordi det er rikt på mineraler og sporstoffer. Det høy i kalium, jod, fosfor og jern. Dessuten inneholder kjøttet store mengder vitaminer PP, E, C og alle B-vitaminer retter svin hjerte anbefalt til personer med redusert hemoglobin og anemi lider.
 Selv om prisen på gris hjerte etter annet kjøtt, men ikke den verste av sin næringsverdi og kvalitet. Hvis du finner den rette oppskriften og vet hvordan å lage svinekjøtt hjerte rett, er det mulig å forberede ikke bare deilig, men også deilig. I motsetning til biff hjerte Svinekjøtt mye mykere og har en mer delikat smak.
 Kokker rundt om i verden gjerne bruker i sine kjøkken setter pris på dette produktet, og ikke komme opp med en oppskrift gris hjerte. Vanligvis salater bruker svin hjertet av hans pre-kokt. Før matlaging hjertet bør kuttes i to og skyll grundig. Cook hjerte er i saltet vann, bare legge krydder til det. Ofte brukt som et standard sett med matlaging noe annet kjøtt, laurbærblad og sort pepper og søt.
 Hvis du er en fan av krydder, kan du legge en kvist av koriander og basilikum. Bestemme den nøyaktige koketiden er vanskelig, siden den avhenger av alderen til dyret. Vanligvis koker fra hjertet til to timer. Klar bestemt kniven. Hvis bladet er lett kjøtt, så den er klar.
 Tatt i betraktning det faktum at suppe kokt hjerte har en bestemt smak, er det vanligvis ikke anvendes i supper. Så kaste ditt hjerte bør umiddelbart matlaging i kokende vann, så det vil beholde flere næringsstoffer og være mer øm.
 Spicy salat med svinekjøtt og ost hjerte
 For å forberede trenger:
 - Ett kokt gris hjerte;
 - En bearbeidet ost 200 gram;
 - To middels store løk;
 - To mellomstore gulrøtter;
 - Hvitløk - 3 fedd;
 - Vegetabilsk olje;
 - Salt, pepper, urter;
 - Salat.
 Pre-kokt svinekjøtt skåret i små strimler hjerte. Det forutsettes at hjertet er ikke frisk, bør det otvareno i saltet vann med noen laurbærblader og svarte erter og paprika. Finhakket løk og riv gulrøttene til skillet stek til de er gyllenbrune.
 Hjerte mix med hakket løk og gulrøtter passyrovannыm, den resulterende masse gni på et grovt rivjern behandlet ost og klemme gjennom de utgravde tre fedd hvitløk. Alle grundig blandet, drysset lett med vegetabilsk olje. Salat er klar. Serveres den lagt ut på salat og drysset med finhakket greener.
 Stekt svinekjøtt hjerte
 For å forberede trenger:
 - Ett kokt gris hjerte;
 - To middels store løk;
 - To mellomstore tomater;
 - Søt pepper - tre stykker;
 - En chili pepper;
 - Persille og basilikum;
 - Olivenolje;
 - Salt og krydder.
 Pre-kokt gris hjerte skåret i terninger av middels størrelse. Hvis du liker krydret oppskrifter med eksotiske Østen, kan hjertet mens matlaging legge nellik. Kuttet hjerte lærer en dyp stekepanne og stek lett i olivenolje. Løk skåret i tynne halv-ringer, tomat og paprika terninger av samme størrelse som narizalos hjerte.
 Tilsett hakkede grønnsaker i en panne og stek over høy varme under omrøring i to eller tre minutter, og kok i 7-8 minutter under lokket lukket. Finhakket grønn chili og legge til den ferdige retten i 1 minutt til ferdig. Smak til med salt og krydder. Tjene parabolen kan være varm med noen siderett eller kald som en snack.
 Svinekjøtt hjerte multyvartsi
 For å forberede trenger:
 - To eller tre grisehjerte i henhold til størrelse;
 - To spiseskjeer mel;
 - Tre knoller av medium størrelse;
 - 200 g vann;
 - Tre spiseskjeer vegetabilsk olje;
 - Tre spiseskjeer lettrømme;
 - Grønn;
 - Krydder og salt etter smak.
 Hjerte skåret i små terninger til pannen og legg i "baking". Fry hjertet med hakket løk, pre-saltet og legge krydder til løken er myk. Tilsett mel og bland godt. Å tilsette til den resulterende massen rømme og vann. Trykkokere skiftet modus "slukke" og forberede seg på en time.
 Den ferdige retten serveres varm med noen side parabolen. Før servering tallerken dryss med finhakket greener. Smaken av stuet sitt hjerte av glass bordvin.  
Hvordan koke kakao
 Kakao - velsmakende og varm drikke, vi vet alle om det. Videre kakao drikke i verden. I Europa, brakte den tilbake fra Mexico spanjolen Hernan Cortes. Franske kong Louis XIII innovasjoner som den første slurk, etterfulgt av gunstige uttrykte glede hele den europeiske adelen.
 Tiden gikk, og drikke så raskt vunnet popularitet, var helt tilgjengelig for alle. Men vet du hvordan du skal lage kakao som det smeltet språk og sirklet hodet aroma?
 Kakao vil like dette, hvis vi slår til oppskrifter for historien, men tilpasse dem for moderne virkeligheter - knapt noen bringe oss fra oversjøiske land kakaobønner direkte fra plantasjer må være fornøyd med kakaopulver fra Rimi.
 Hvordan velge kakaopulver
 Kakao farge - brun. Lysere nyanser indikerer tilstedeværelsen av urenheter i pulveret.
 Smell - en viktig funksjon. Det bør være sjokolade og forårsake tydelig ønske om å drikke en kopp drikke.
 Strukturen av pulveret også ta hensyn til: en klump i lageret lagring betyr brudd eller utgått holdbarhet av produktet.
 Høykvalitets kakaodrikkepulver ut av fettmasse fraksjon på 15% eller gni mellom fingrene klype pulver skal ikke slå til støv.
 God pulver er fin sliping. Prøv det på tungen. Ingen dårlig smak? Deretter gå videre til brygging kakao.
 Den klassiske oppskriften kakao
 Koker kakao - ganske enkel oppgave, og den kan håndtere noen. Vi trenger kakaopulver (den som selges i butikker), kumelk og sukker. Du kan bruke vann, men kakao melk er mye bedre, og det er ikke anbefalt å skumme melk og hjemmelaget.
 Andelen av ingredienser: melk - to liter, kakaopulver - seks spiseskjeer sukker - fire spiseskjeer.
 Den sekvens av trinn:
 1. I en pott helle litt vann - akkurat nok til henne bunnen var dekket. Sett beholderen på komfyren. På tidspunktet for kokende vann i en gryte hell melken.
 2. Når væsken er oppvarmet i en separat bolle nøye slipe kakao og sukker, og deretter tilsette vann - bare nok til å få sjokoladeblandingen med densitet lik rømme.
 3. Koble til en blanding av melk og vente til innholdet i en pott når kokepunktet.
 4. To eller tre minutter koke kakao - alle klare.
 Noen tips
 Når vi har funnet ut hvordan du koker kakao, på tidspunktet for sin forberedelse oppskrifter variere.
 Kakao + eggeplomme. Kok vanlig kakao, eggeplomme pund (halv per porsjon) av kakaopulver og sukker, hell i kakao, litt vzobem mikser mye og umiddelbart Vi utvider i kopper, servert på et bord.
 Kakao + krem. Vi utvider brygget kakao i kopper, fylle dem to tredjedeler. Vzobem fløte med melis, nøye legge ut deres gulvet kakao.
 Kakao + iskrem og bær. Avkjøl tilberedes på vanlig måte kakao. I gjennomsiktig glass ball å dekomponere smør eller sjokolade iskrem, forsiktig helle hans kakao. Top dekorere med friske bær.
 Drikke kakao hver morgen. Det vil fungere som energi, hjelper kroppen å holde seg våken hele dagen. Kakao går bra med kjeks, knekkebrød, kjeks, muffins. Å hindre innsamling såra og vonbrotne av mange skum, nok til å hindre sin lille skjeen i en tid da den kjøler ned litt. Etter å ha drukket kakao, utforske bunnsedimentet cup om emnet, som ikke bør være der. Bunnfallet? Ikke bekymre deg, men neste gang, ta en annen kakaopulver.  
Salting bacon hjemme
 Saltet bacon - deilig, mettende og svært nyttig når det gjelder medisin produkt. Det er i smult inneholder en så viktig komponent som arakidonsyre, som støtter riktig drift av hjertemuskelen. Bruken av fett forlater plakk på veggene av blodkar. Denne høy-kalori produkt som er helt fordøyd.
 Hvis en mann bet ham fett alkohol, da det ikke vil være bakrus, som det delt under påvirkning av alkohol på vannet og karbohydrater. Men alt dette gjelder bare for fersk fett som er motstandsdyktig mot varmebehandling. Arakidonsyre mister sine egenskaper hvis yngel bacon i pannen, så det er bedre å bruke frisk.
 Fett kan kjøpes i markedet i butikken, men det er bedre hvis du gjør "stykke Salza" uavhengig. Salting bacon hjemme vil kreve at du: velg produkt riktig og skikkelig forberedt.
 Hvordan å plukke den friske fett?
 Før du kjøper markedet fersk stykke bacon, må du nøye vurdere. I utseende bør det være hvit og luktfri. Fortrinnsvis fett er fett, uten striper. Når salting det vil ligne smør, kuttet godt og vil bli veldig myk. Så sjekk fett mykhet: baksiden av neglen skyve et stykke fett, hvis fett ziskoblyuyetsya godt, så det er mykt ved salting, ellers - hardt.

Salting bacon hjemme
Marsipan hjemme
 Æres tittelen "hjemland" av produktet hevder mange land. I Tyskland er det som kalles Marsipan, Italia - marzzapane, som betyr "March brød." Vi det er kjent som marsipan - søt Elastisk nutty "leire", som er egnet for behandling spektakulære kake, modellering og formet sjokolade. I hvert land, har hver familie sine hemmeligheter og oppskrifter hvordan å lage mat marsipan hjemme (det finnes mer enn 500 typer godbiter!).
 Forblir uendret bare basis - melis og mandler banket inn pulver. Det viser fet og klebrig mutter vekt som holder fasongen godt uten noen ekstra liming komponenter.
 Lage marsipan varmt dyppet (for å dekke kaker)
Marsipan hjemme
Яндекс.Метрика