Kjæresten delte en deilig oppskrift Tsjebureki. Vel, hemmeligheter venner vi ikke holder, så forestille seg dette fantastiske oppskrift på god offentlig rettssak.
Oppskriften er svært velsmakende Tsjebureki

 Deig:
 - Mel
 - Salt
 - Koke vann
 Fyll:
 - Kjøttdeig av svin og kylling 1: 1
 - Løk (mye)
 - Salt, pepper, urter
 Deigen brygget med kokende vann og nøye fold, gradvis legge mer mel. Det bør komme ut veldig bratt.
 Deretter legge ut kjøttdeig, hakket løk og krydder med urter til pannen, hell melk (væskeoppslemming ut) og kok til fordampet melk litt kjøtt denne gangen er nesten klar. Stuffing bør komme litt vassen.
 Nå rozkachuyemo deigen og skjær ved hjelp skål liten sirkel. I sentrum av sirkelen sette et par spiseskjeer med kjøttdeig og zascheplyaem kanten med en gaffel dyppet i vann.
 Smultringene stek i vegetabilsk olje til de er gyllenbrune. Det viser seg svært velsmakende. Bon appetit!  
Lær å lage en pizzaPizza var virkelig en av de mest deilige italienske retter som ikke bare erobret hjertene og mager av italienerne, men god mat elskere over hele verden.
Så hvis du bestemmer deg for å lage pizza selv hjemme, vil nøkkelen til vellykket matlaging sikkert riktig tilberedt deig. Hva vi trenger for dette, i tillegg til et stort ønske?
Å forberede deigen vi trenger ett kilo mel (merk at hvis du er i Italia, vil de bruke den beste mel, emballasje som er merket "00", men hvis et måltid på fingertuppene ingen det viste seg - okay, passform og vanlig mel). I en mel trenger vi også en halvliter vann, om lag hundre gram olivenolje, tolv til femten gram ølgjær og, selvfølgelig, salt.
Og når du zapasetesya alle nødvendige produkter og ingredienser kan fortsette til forberedelse, for å være nøyaktig elting for vår fremtid med deg pizza.
Prosessen med utarbeidelse av testen er ikke veldig komplisert, så, etter en sekvens av alle handlinger og de nødvendige proporsjoner og forhold brukte produkter, kan du forberede lys og luftig deig.
Men gå direkte til elting. Det første vi forvirre vann og olivenolje og deretter legge til blandingen med salt og gjær, som deretter må være helt oppløst. Så kommer tiden for å legge til mel. Vi presenterer mel bør gradvis blande deigen godt. Merk at det er nødvendig å kna deigen for godt ikke å la noen klumper, og dens struktur det ville være ensartet. Etter Wow, hvordan du skal kna deigen bør gis litt søvn ", som er dekket med et rent håndkle og la det hvile i ca femten minutter.
Hvis vi snakker om hvor mye deig som vil gå med oss ​​til en standard pizza runde i formen (som de gjør i Italia), massen av en av de "pannekake" bør være ca 200-220 gram.
Vi kommer tilbake til vår deigen og del den i flere baller (størrelse, selvfølgelig, vil bestemme hver etter sin egen smak). Siden vi fikk kulene for å danne et nivå lik tykkelsen av skivene. Som vi forberede deigen blir mottatt våre kaker bør forlate "sleep" i ca to timer. I løpet av denne tiden deigen tid til å stige og kaker til pizza vil være frodig, luftig og myk.
Lær å lage en pizza
Disse to timer du kan bruke hensiktsmessig, nemlig å forberede for fremtiden stuffing pizza. Du kan helt begrense sin fantasi, som antall ulike alternativer for pizzafyllet så stor at for å liste opp alt ikke nok for dagen. For eksempel, en og tradisjonelle italienske pizzafyllet alternativer kan revet ost, ost, hakket i små terninger (vanligvis mozzarella), sopp (sopp ofte brukt, både fersk og hermetisert), og kuttet i små terninger av skinke. Det er også mulig å bruke som en farse og grønnsaker, fisk eller sjømat. Hvis du er en ivrig jerv, kan du lage mat pizza og søt. Dermed kan fyllet brukes til noe som vises i kjøleskapet ditt.
Etter to timer var vi tilbake til de forlatte oss kaker. De trenger å rulle til ønsket størrelse. Dette bør gjøres nøye, slik at deigen ikke porvalosya ikke gjør altfor tynne skiver. Men dette alt arbeid med testen er ikke over ennå - vi igjen la våre kaker, kaker hvile i en halv time. Du tenker kanskje vi ville bli for lang tid å lage mat deigen som er for lang "sleep" og "hvile", men tross alt vil du innse at det er verdt det, fordi deigen blir veldig myk og luftig, det vil gjøre vыyhratsya, og dermed kaken selv pizza er bare smelter i munnen.
Her har vi mer enn halvparten av tilfellene. Nå har vi utvidet vår kake fylling, hell saus på toppen og dryss med ost og urter (valgfritt, selvfølgelig). Forresten, pan, hvor vi bake pizza, bør tidligere fett til kaken ikke hadde samtykket og ikke brent. Det gjenstår å sende en pizza i ovnen, som vi tidligere prohrily, og la den være der på 210-220 grader femten minutter. Forresten, i Italia, tradisjonelt lage en pizza i vedovner - det gir det en spesiell smak og ømhet.
Her, faktisk, det er alt. Som du kan se, ingenting komplisert. Nå må vi nyte den fantastiske smaken av hjemme pizza krets av slektninger og venner. Nyt appetitten og mat suksess!  
Tyrkia, bakt i ovnen - Enkel oppskriftVi har sett i amerikanske filmer å gjengi vakker ferie tabellen parabolen - stekt kalkun. Jeg har alltid ønsket å prøve det for et mirakel, og en eller annen måte skjedde det at butikken vi passert en åpen kjøligere, og det er slik stor kylling. Min favoritt ordtak: "La oss ta en kalkun." Jeg trodde at du kan prøve å bake den i ovnen (hvis passer, selvfølgelig).
Jeg rotet halvparten av Internett på jakt etter den beste, etter min mening, en resept. Til slutt, som alltid, gjort annerledes.
Jeg vil si at kalkun ut noen ikke så god som i filmene som vises på velsmakende. Kanskje ikke nok erfaring kan oppskrift galt, kanskje det der borte plast. :)
Ingredienser for bakt kalkun
Å lage mat i ovnen bakt kalkun trenger følgende produkter:
kalkun, og bildet som veide fire og en halv pounds
olivenolje
hvitløk
salt og nykvernet sort pepper
korn koriander
rosmarin
Hvis det er noe som mangler - det spiller ingen rolle, det viktigste som var den mest kalkun.
Kalkun
Hvordan lage en kalkun i ovnen
Skyll kalkun og trimme den øverste leddet av vingene. Alle oppskriftene i en stemme si at de ellers brent i ovnen. Vel, og gjør det, er det mer fortsatt ingenting.
Skrell hvitløk og hvitløk skiver kalkun nashpyhuem. For å gjøre dette, skjærer dypere kalkun kjøtt med en kniv og kuttet i halv presset adskilte hvitløksfedd.
Tyrkia, bakt i ovnen - Enkel oppskrift

Prohodymsya sirkel til mer eller mindre jevnt dumpe kalkun hvitløk.
Nå forberede marinade, som vil gni kalkunen.
I en dyp bolle hell olivenolje. Hell i olje Salt og nykvernet sort pepper. Antall vanskelig å si, styrt av størrelsen av kalkun.
Knuse i en bolle frosk par fedd hvitløk, tilsett bønner koriander og litt rosmarin. Med rosmarin ønskelig ikke å overdrive det, og deretter (kylling) kalkun vil gi trær.
Tyrkia, bakt i ovnen - Enkel oppskrift

Gni denne blandingen kalkun inne og ute. Sette fuglen i pakken og ta i kjøleskapet over natten, la lekkasjer.
Tyrkia, bakt i ovnen - Enkel oppskrift

Da var jeg, var på jobb, så fortell fra ordene i sin kone.
Sett folie på en stekeplate med aksjen, slik at du kan pakke kalkun. Sett den øverste fugl brystsiden ned.
Tyrkia, bakt i ovnen - Enkel oppskrift

Det er godt å bli stekt, klump ned. Klump dermed vil absorbere saften frigjøres og vil svært velsmakende og saftig.
Tyrkia innpakket i folie for å få en ryddig kokong og legg den i en forvarmet 220 graders ovn.
Tyrkia, bakt i ovnen - Enkel oppskrift

For fugler som veier 4, 5 pounds algoritmen er som følger:
steke en halv time på 220 grader
redusere til 180 grader og stek ytterligere tre timer
deretter raschehlyaem kalkun, dvs. distribusjon folie, øke temperaturen til 220 grader og stek 30 minutter mer, ser at det ikke blir brent.
Det er ca 4 timer vi får kalkun ut av ovnen.
Tyrkia, bakt i ovnen - Enkel oppskrift

Tyrkia var klar i tide til middag, takk kjære og elskede kone!
Lunsj jeg må si var en suksess, så knapt fikk til å fungere! Tyrkia, bakt i ovnen - deilig ting! Foruten sin mye!
Og jeg fortelle deg, som så ut som min middag, jeg er en ball cut:
Tyrkia, bakt i ovnen - Enkel oppskrift

Prøver alltid å lage en kalkun i min eller noen annen oppskrift. Få mye moro!
Kilde: cook.mihalko.org  
Яндекс.Метрика