Oppskrifter italiensk pasta med steg for steg bilder instruksjon
 I motsetning til det mange tror, ​​"lim" på italiensk - er ikke navnet på en bestemt matrett, og navnet på en kategori av pasta, som i solfylte Italia har lenge vært å utarbeide et bredt utvalg av retter. Bare antall ulike pasta i Italia har dusinvis, og selv ingredienser for italiensk pasta - pasta rett som er - kan være noe i det hele tatt, bare at de er mer eller mindre kombineres med hverandre.
 Likevel, til tross for mangfoldet av italiensk mat, er det noen klassiske oppskrifter på italiensk pasta, avvik fra noe som ikke anbefales selv de mest liberale italienske kokker. En slik klassiske oppskrifter - italiensk pasta carbonara er, oppvask, som i dag kan finnes i nesten alle andre restaurant eller kafé hvor som helst i verden. Vi foreslår at du gjør deg kjent med vår enkel trinnvis oppskrift.

 Ingredienser for italiensk matlaging Carbonara


 Tre hundre og femti gram pasta av enhver type (normal passform og spaghetti, penne og (vanlig pasta "tube"), og "buer")
 Åtte stykker av bacon fett
 Halv mellomstore knoller
 To fedd hvitløk
 Tre egg
 Tre fjerdedeler kopp revet parmesanost
 Tre fjerdedeler kopp tykk fet krem
 Salt og nykvernet sort pepper

 Hvordan lage italiensk pasta carbonara?


 Ved første øyekast forberede klassisk italiensk pasta carbonara veldig, veldig enkelt - bare noe du trenger, og det synes som å følge instruksjonene på pakken, koke pasta, og bland dem med andre ingredienser. Faktisk, en gang gjort denne feilen, gjenta det få mennesker - en ekte italiensk pasta kokeprosessen er svært forskjellig fra den ovenfor sett av handlinger (men, selvfølgelig, må du koke pasta i alle fall).
Oppskrifter italiensk pasta med steg for steg bilder instruksjon

 Så, Cooking "tanking" for fremtiden til italiensk Carbonara du er, faktisk, ikke mye tid - mens han forberedte pasta (men de bare gjorde bør utarbeides i henhold til instruksene igjen av produsenten på pakken med pasta).
 Å begynne å steke godt oppvarmet skillet skiver tykke skiver bacon, slik at skorpen litt pidrum'yanylasya. Deretter satte stekt bacon på en plate, dekk med papir håndkle for å fjerne overflødig fett, "tørr" bacon.
 I en stekepanne med fett fra bacon steke hakket løk og hvitløk. Stek løk og hvitløk inntil da, inntil de får en gyllenbrun farge. Slå av ovnen og la løken avkjøles i pannen direkte.
Oppskrifter italiensk pasta med steg for steg bilder instruksjon

 I dype tanker, bland egg, revet ost, rømme, salt og pepper. Rør forsiktig blandingen til, til den er helt glatt.
 Da kokte pasta, vidtsidit 1-2 kopper væske, hell resten av vannet. Hell pastaen i en dyp ren beholder, og mens de er varme, hell i eggeblandingen sakte under omrøring pasta. Under høy temperatur eggedosisen tykner og dekker hele pasta. Hvis du får en veldig tykk pasta, tilsett litt varmt vann fra pasta.
 Sammen med restene av eggeblandingen, tilsett pasta ristet hakket bacon, løk og hvitløk under omrøring huske pasta.
Oppskrifter italiensk pasta med steg for steg bilder instruksjon

 Laget italiensk pasta carbonara beste Serveres varm umiddelbart etter steking, dryss revet parmesan på toppen rester.
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage ekte italiensk pasta hjemme.
 Forfatter: Lily Romanov  
Italiensk pizza oppskriftItaliensk ostekake, som vant hjertene til nesten hvilken som helst mann - en pizza. I denne fine kake til din smak sette ulike pålegg. Hver italiensk pizza kjennetegnes av sin unikhet, individualitet og skjønnhet.
I dag den italienske pizza er ansett som en person av europeisk mat. Tradisjonelle pizza oppskrift, som bare matet de fattige, ble solgt med utrolig fart over hele verden, og i det tjueførste århundre var å spise gourmet pizza.
Mel, olivenolje, vann, sukker, gjær og salt er den mest vanlige oppskrift ingredienser klassisk italiensk pizza.
Deigen kan fremstilles friskt og gjær. Det viktigste at det var myk og tynn. Det er ikke nødvendig rozkachuvaty pin, er det nødvendig å kna alle fingrene, slik at deigen ble nødvendig form.
Mestere av italiensk pizza gjør pizza maker klager over at denne kaken er vakker vri på en finger over hodet.
I ulike deler av Italia Pizza legge lokale produkter, som de kaller "Tema", dvs. ulike oster, røkt eller gravet bacon, kjøtt, sjømat, fisk og krydder.
Valget av fyllinger for italiensk pizza er stor, fordi det kan sette alt som befinner seg i et kjøleskap. I en verden av hver kvinne forbereder en pizza i en annen - i henhold til tradisjonelle oppskrifter, den andre - helt og drømmer for den siste oppskriften er ganske annerledes. Noen til og med lage italiensk pizza med bær og frukt.
Oppskrift på god italiensk pizza
Å forberede ekte italiensk pizza ovn er nødvendig på tre av eik, som varmes opp til 485 grader. Pizza bakt i ovnen på bare ett minutt. Denne pizza kommer ut gylden brun og duftende og saftig inni. I vanlig pizzeria som eksisterer i dag, koker pizza for elektriske ovner. De er også godt oppvarmet. I enkle ovnstemperaturen til å forbedre den lå stein for pizza, men denne måten du kan komme nærmere den ideelle pizza. Elskerinne i sine kjøkken bake pizza i sine skap vind på 250 grader i femten minutter.
Den beste ost for pizza ost anses "mozzarella". Mange setter ost som du er i kjøleskapet og ikke morochat hodet, kjøper den "Mozzarella".
Du vil trenge noen produkter til test: to kopper mel, litt gjær, to spiseskjeer sukker, en klype salt og tre spiseskjeer vegetabilsk olje. Produkter for fylling: seks store skjeer tomatsaus, tomater, pølse hundre gram salt, tre hundre gram "Mozzarella" revet på et fint rivjern, liten sopp. Først må du sette brygg: aluminiums bolle helle et glass vann, tilsett sukker, salt og gjær, deretter en spiseskje mel.
Etter en stund deigen stiger og du må legge de resterende mel, olje, salt og elt deigen. Det bør ikke være bratt. Hva akkurat du trenger mel, nei du vil ikke si, fordi kvaliteten og egenskapene til mel forskjellig i hver oppskrift. Prøv alltid å ta på deigen, det skal være plast, ikke gummi. Kna ta minst ti minutter. Deretter må du smøre deigen med olje, dekk med folie for mat og et lunt sted i ca en time. Det bør bli tredoblet.
Etter den avsatte tiden du trenger for å dele deigen i tre like deler. Hver brikke - en tortilla pizza. Deretter, på overflaten, som tidligere krevde dryss med mel, plasserer en del av testen og gjør ut av det en tynn kake og dryss med mel. Ta kjelen, hell vegetabilsk olje inn i det og rozmazhte den over overflaten, deretter Forvarm ovnen på full effekt. Sett kaken på en stekeplate og smører tomatsaus.
Tomat, pølse og sopp skåret i strimler eller terninger, deretter legge alle produktene i et enkelt lag, ikke i tre lag. Dryss ost "Mozzarella" og sett i ovnen i ti eller femten minutter. Italiensk pizza er klar, du begynner zarumyanyvatsya skorpe deig og ost prysmazhuvatysya. Hvis ønskelig, legge oliven, ansjos, kjøtt, grønnsaker og så videre.
Oppskrift av de mest populære italienske pizza "Margarita"
Oppskrift pizza "Margarita" er ikke vanskelig, men i løpet av forberedelse nødvendig å bruke råd fra erfarne husmødre. Sett i en bolle gjær og sukker, deretter legge til fire spiseskjeer vann og la stå i ti minutter. Etter litt tid, skal blandingen zapenytsya. Deretter blander salt, mel, lage et lite hull og hell blandingen tilbake zapenyvshuyusya og vegetabilsk olje. Så en tresleiv og rør godt, la stå i tretti minutter. Deigen vil stige to ganger. Kjevle deigen tynt, Spre tomatsaus, sted på en stekeplate.
Deretter kan du nyte en fylling: Varm opp pannen og plassert der med knuste tomater, hvitløk, basilikum, salt og pepper. Potushkuyte alle produktene sammen i tjue minutter før tykk saus. Etter at den resulterende saus legge tomatpuré. Sett alt fyllet på deigen med tomatene og dryss med ost.
Italiensk pizza kokker forberede en spesiell ovn som varmer opp til "urealistisk" temperatur. Og vi må lage mat på 200 grader. Pizza bakt, ca tjue minutter og ikke være noe verre enn italienerne, og svært velsmakende.  
Spaghetti med sausSpaghetti med saus kom fra italiensk mat, denne signatur parabolen av Italia. Typer av spaghetti, er det omtrent hundre, de varierer i lengde, tykkelse og ulike tilsetningsstoffer i testen. Men hoved spaghetti - dette saus! Typene og oppskrifter for sauser er så mange at å liste dem alle ikke gir mening, nesten alle spiselige produkter kan brukes som en base saus. Nayvpravnishymy kokkene i Italia regnes de som er best forberedt spaghetti saus og original oppskrift saus holde en ekte skatt.
Spaghetti saus uten ikke anses ferdigretter, det er enda en som sier at kroppen er en spaghetti rett og saus - hans sjel.

Spagetti

Spaghetti kalles lang og tynn rund pasta. Vanligvis er lengden av spaghetti ca 20-30 cm, tykkelse litt mindre enn 1 mm. Spaghetti, som er tynnere eller tykkere med navnene deres. Det er til og med spaghetti med et kvadratisk tverrsnitt.

Å komme ut deilige spaghetti og kok bør følge reglene i liten oppskrift:

Spaghetti med saus- Vannet i pannen bør være nok til spaghetti i det fritt fløt.
- Før du setter spaghetti i kokende vann, bør vannet helle litt olje, solsikke eller oliven. Dette vil ikke spaghetti holde sammen og påvirker ikke smaken.
- Spaghetti kan ikke fordøye. Vennligst les koketiden på pakken.
- Hvis spaghetti vil bli gjort hot saus, er det bedre å trekke seg ut av vannet litt foran skjema.
- For ikke å gå glipp av når det er på tide å trekke spaghetti, de bør regelmessig prøve. Når de er en liten fjær - det er tid til å fjerne vannet.
- Spaghetti ikke vaskes med kaldt vann. De er tilbake i dørslag, gi vann å drenere og kaste tilbake til en tom pot still i fem minutter.

Saus for spaghetti

Spaghetti med sausFor den enkle spaghetti saus trenger:
- En spiseskje mel
- En pære løk
- En buljong
Oppskriften på denne sausen er enkel, som alle strålende. I en varm panne helle olje og hell en spiseskje med mel, bland godt og tilsett hakket løk. Yngel under omrøring, til de er gyllenbrune. Hell litt vann for å få en mer flytende saus og buljong crumble. Under omrøring legge Smak til med salt og pepper. Du kan også legge til hvitløk, ketchup eller tomatpuré.

Spaghetti saus med kjøtt

Spaghetti med saus- 1-2 repchatыh pærer
- 200 gram biff
- 2-3 ferske tomater
- Oste
- Salt
- Bazelik
Friske tomater slippe i 2-3 minutter i kokende vann og skjær i skiver. Hakket yngel over svak varme til juicen ikke vil starte. Legg stekt til gylden brun løk, tomater og basilikum. Småkoke under lokk ved svak varme, rør av og til, ca 30-40 minutter. Mens slukket tilsett salt etter smak.
Klar spaghetti saus spredt på et lysbilde, og dryss med revet ost.

Spaghetti saus kremost

Spaghetti med saus- 175 gram ost kan smeltes
- 2 fedd hvitløk
- 200 gram fløte
- 50 g valnøtter
- Revet muskat
- Svart pepper
Oppskrift på en veldig kort forberedelsestid er minimal. Varm opp fløte i en kjele, tilsett en revet ost. Knus hvitløken og legg til saus med revet muskat og sort pepper og bland. I en tørr stekepanne yngel valnøtter, hogge og legge halve saus. Om tre minutter å koke sausen over svak varme.
Klar til å helle spaghetti saus, dryss med resten valnøtter.  
Яндекс.Метрика