Oppskrifter og retter for det nye året 2015Nytt år - utrolig glad, sjenerøs og fantastisk ferie. Man trenger bare å kjøre inn i den snødekte park og høre rypyt snø under føttene - du umiddelbart finne deg selv i atmosfæren av uforklarlig spedbarn bespechalnosty.
Glitrende frost på trærne, glitrende vinduer og en naturlig på denne tiden av delikat aroma trær - alt er rett rundt hjørnet. Det er derfor det er på tide å grundig tenke på en av de mest etterlengtede vinterferien - nyttår. Her snakker vi om vi feirende fest.
Oppskrifter for det nye året 2015

I århundrer, komponert tradisjon - nyttår alle venter på noe spesielt. Intet unntak og nyttår bord. I en feiring av alle jule måltider må være annerledes enn skjønnheten av å gi, og verdig den "indre mening." Nyttår bord bør være lovende, så grådig for det er ikke verdt det. Her er ett av alternativene jule salat oppskrift som vil forlate ingen likegyldig. Så gioppskrifter for nye året 2015 - Deilig lagdelte salat "ananas".
Oppskrifter og retter for det nye året 2015
For å gjøre det, må du koke en kyllingbryst, poteter 4 egg og 4. I tillegg inkluderer salat ost (200 g), løk (2 stk.), Sitron, sopp, pickles (7 stk.), Grønn løk, majones og krydder etter smak. Bryst og terninger agurker verdt, og egg, poteter og ost gni på et grovt rivjern. Ferske kutt halv ringer og mariner i sitronsaft.
Vi sprer salat på en plate i følgende rekkefølge: første, poteter, løk, kylling, agurk. Neste lag - kyllingbryst, deretter revet ost og til slutt kokte egg. Ikke glem å følge form av ananas! Dekorere salat og sopp gjør top "frukt" ved hjelp av vårløk. En stor salat klar for det nye året!
Mat av det nye året 2015

På festlig måltid noensinne populære lette og lyse retter, blant disse er den unike forrett - agurk ruller. For denne retten trenger du noen av ingrediensene, men det vil appellere til alle til en enkelt bruker zastolya.Ytak, forberede ruller er lett. Først du forberede fyllet, som består av kokt egg, reker, ost og majones. Kok eggene og gni dem sammen med ost på et fint rivjern. Den resulterende masse grundig blandet med majones. De originale retter for det nye året 2014 skal være så innredet og vakker, og også deilig.
Agurk skåret på langs i meget tynne strimler. Deretter rettet legge strimler av agurk stuffing og pakk den i en pen liten rull. Den ferdige retten spredt på salat og dekorer med reker. Deilig og enkel rett er klar!
Hva å forberede for det nye året 2015

Hver eier er gitt i kjølvannet av saken. Ønsker nyttårs tabellen er ikke en fullstendig ogOppskrifter og retter for det nye året 2015 Det var spesielle, og ingen mat er ikke dårligere i smak og kvalitet. Siden den nye 2014 er året for hesten, vil det være svært nyttig å utarbeide en festlig salat i form av nyttårs klok karakter. For å forberede denne salaten, trenger du følgende ingredienser:
Hva å forberede for det nye året 2015
Kylling (vingene) - 2 stk.
Agurker (sylteagurker) - 10 stk.
Bearbeidet ost - 2 stk.
Egg - 3 stk.
Potet
Majones -70 g
Sorte oliven
Hermetisk mais -30 p
Gulrøtter - 1 stk
.
Sett salat lag, gir det en svingete formen på hesten. Gni ingredienser (egg, kokte poteter og ost) og skiver kylling mix og tilsett majones. Spre lim på en tallerken og legg i kjøleskapet. Når salaten er avkjølt - dekorere den med skiver av agurk (gjøre skalaer) og andre ingredienser for å danne et karakteristisk mønster hest. Salat er klar!

Menyen for det nye året 2015

Oppskrifter og retter for det nye året 2015
Nærmere og nærmere denne lyse ferie, så det nye åretmenyen for nyttår 2015interesserer oss mer. Ja, de Gala Dinner komponenter trenger å tenke på forhånd, så skynd i alle fall ikke å ødelegge humøret søker etter den beste oppskriften for dine kulinariske mesterverk.
Det er viktig å være spesielt oppmerksom på den generelle begrepet nyttårs middag. Som fest refererer til et sent måltid, er det lite sannsynlig at de fleste vil bruke alle mottatte kalorier. Likevel håper vi at fortsatt kan. Ellers er det bedre å spille det trygt og prøve å gjøre nyttårsmeny har holdt deg god helse og ikke skjemmet denne lyse ferie.
Det er viktig å huske på at de lett, enkel og friskretter for det nye året 2015 faktisk kan være velsmakende og sunn. Prøv å bruke bare deoppskrifter for nye året 2015 retter som hvilke produkter vil bli gjenstand for en minimums behandling. De fleste gjør lette salater med kylling og grønnsaker, bakt magert kjøtt eller fisk, kjøpt masse frukt.
Ta snacks med kvalitet skinke, oliven og ost. Du kan bake kjøtt rulett med sopp eller vegetabilsk fylling. Oppskrifter for denne parabolen mye, men det er veldig lett å tilberede. Prøv å ikke prøve mye av desserter, så forberede en stor kake med saftig flavored svamp kake, frukt mousse eller tvorozhennoy fylling. Drikk champagne og nyte ferien i et koselig hjem atmosfære!
Nyttige tips for alle anledninger.  
Salater for det nye året 2015. salat oppskrift med bilderInteressant salater for det nye året - Unn deg deilig.Nyttår bord - er ikke bare en stor liste over forhåndsplanlagte måltider, men det er en lang tradisjon, gått ned fra generasjon til generasjon, Beauty festlig bord dekorasjon og håndverk vertinne, hennes evne til å dekorere og riktig, men likevel vakker, sende inn parabolen. Hvert år er det flere og flere salat oppskrifter for det nye året. Vurdere nærmere noen salat oppskrift for det nye året og forberede for det nye året 2015, noe som vil være elegant og sjarmerende dekorasjon festlig nyttår bord. Nyttige tips gi degsalater for det nye året 2015 med bilder og oppskrifter.
Sjopskasalat - salat oppskrifter for nye året 2015

Salater for det nye året 2015. salat oppskrift med bilder

Salater oppskrifter med bilder for det nye året

Sjopskasalat - storGodt Nyttår salat oppskrift som er meget enkel. Når vinduet frost og vind, sollys ikke lenger varm, så du vil ha frisk frukt, minner om våren varme. Det er derfor denne salaten bringer både mye moro, men utrolig juble.
For å gjøre denne salaten, trenger vi følgende produkter:

2 paprika;
2 store modne friske tomater;
2 agurk;
1 løk, ikke større;
60 gram fast salt ost eller ost;
salt etter smak.


For salater:
et par spiseskjeer med raffinert vegetabilsk olje;
et par spiseskjeer med eddik.

Søt paprika, tomater, agurk og løk bør vaske og kuttet i små firkanter. Å lage mat ser appetittvekkende og attraktiv, prøve å kutte alle grønnsakene i firkanter var omtrent samme størrelse. Salt og kledd med olivenolje og eddik. Deretter forsiktig spre noe som resulterer i en salat bolle. I mellomtiden bør det rive ost eller ost på et grovt rivjern. Hell ost over grønnsakene. Dekorere en kvist av persille og alt - rett kan tjene.
Italiensk salat

Salater for det nye året 2015. salat oppskrift med bilder

Photo salat for det nye året 2014.

Hver kvinne ønsker å overraske sine kjære og familie, nyte noe deilig og nytt.Salater for det nye året Det gjelder også. Fordi hver kvinne er klar langt for å finne eller oppfinne nye salat oppskrifter for det nye året. Salat på italiensk - er et flott alternativ som vil dekorere ferie bordet ditt nyttårs. Det er ganske uvanligsalat for det nye året.
Obligatoriske ingredienser:
125 gram kokte poteter;
125 gram sur-søte epler;
125 gram kokt kjøtt;
125 gram pickles;
2 ansjos;
1 løk;
1 ts finhakket greener.

Ingrediensene som trengs for å tilberede hjemmelaget majones:
teskje av sennep;
skjeen av eddik;
salt og sukker;
eggeplomme;
125 g vegetabilsk olje;
par skjeer av yoghurt.

Salat nyttår oppskrift

Så rent forhåndskokte poteter. Med epler skåret bort skallet, skåret i 4 biter og fjern kjernen. Deretter, poteter, epler, kjøtt, syltede agurker skåret i tynne lange skiver. Skinker bør hogge i terninger. Løk skrelles og dermed små kuber modus. Alle produkter er godt blandet og tilsett hakket persille. Du kan begynne å lage majones. Selvfølgelig, kan du fylle den mest vanlig majones salat, kjøpt i butikken, men hvis det forberede deg, er det ikke bare bra for din kropp og kroppen av dine kjære, men legger også en sofistikert salat og raffinert smak.
Beat (du kan bruke en mikser) plomme, eddik, sennep, salt, sukker, så lenge ikke danner et tett homogen masse, som vi legger vegetabilsk olje og fortsette å kjerne. Siste punkt - innføre en masse av yoghurt. Bland salat med majones. Du må litt salt. Til italiensk salat var høydepunktet av nyttårsbordet skal være på en stor tallerken salat fikk satt i form av en slange (som neste år - det året det svart vann slange). Dryss med finhakket det kunne basilikum og øye make biter av kokte gulrøtter. Pass på - det vil gi et varig inntrykk på din familie og venner.
Ost salat med druer og nøtter - deilige salater interessante for det nye året

Salater for det nye året 2015. salat oppskrift med bilder

Bilde av salater for det nye året 2015.

Elsker å eksperimentere, å kombinere med hverandre ved første blikk inkompatible produkter? Da er denne salaten bør alltid forberede for det nye året. Hans delikat og uvanlig smak ikke bare diversifisere bordet ditt, men vakker, deilig ytre utseende lett bli dekorasjon nyttår bord.
For å gjøre denne salaten, trenger vi følgende produkter:
400 gram ost emmyentalskoho;
250 gram svarte druer;
100-120 gram valnøtter rensing;
løk;
haug med persille.

Å forberede saus:
muskat;
noen spiseskjeer hvitvinseddik;
3 ss valnøttolje;
salt;
nykvernet sort pepper.

Først av alt bør det kuttes i strimler, omtrent samme størrelse, ost. Deretter knuste valnøtter. Seng av halm og fikk nøtter i en bolle. Legge til de samme druene fra der bein fjernes på forhånd. Forsiktig røre. Neste, finhakk persille og løk i en bolle og tilsett hovedprodukt. Vannes salat dressing forberedt med sine egne hender og godt blandet. Pålegge salat i en salat bolle, pynt med tynne skiver av sitron og tjene på nyttårsbordet. Som du kan sesalat oppskrifter for nye året 2015 svært mangfoldig, som gjør en rekke alternativer, avhengig av din smak du foretrekker mer.

Boston krabbe salat i bollen kål - salat oppskrifter for ny 2015

Salater for det nye året 2015. salat oppskrift med bilder

Bilde av salater for det nye året hest.

Crabsticks som alle - både barn og voksne. For ikke lenge siden ble en tradisjonell salat med krabbe pinner i dag kan ikke gjøre noen ferie, og spesielt det nye året.

For å forberede salaten trenger du:

1 brød eller løs savoykål;
300 gram krabbe pinner;
150 gram n cheese;
4 store gulrøtter;
ts finhakket grønn hot pepper;
par ss hakket frisk koriander;
Bank of hermetisert mais;
salt;
halv kopp rømme;
3-4 ss nypresset sitronsaft;
2 ss vegetabilsk olje.

Fjern de kål blader og store podrezhte basis, slik at kål kunne like være på bordet - det vil være pokal, som vil tjene salat. Klipp av den øverste tredjedel av kål, så kutt ut kjernen, pidrizayuchy det langs kantene av sirkelen til side og forlate 2-2, 5 cm. Gni på et grovt rivjern mid-cut kål og koble den med pre-revet gulrot. Brett i en stor bolle gulrøtter og kål, salt. Deretter legge til det samme kuttet i terninger crabsticks, mais, ost og terninger, varm grønn pepper, friske urter og bland alt godt. Tilsett litt salt og sort pepper. I en annen bolle, kombinere rømme med to spiseskjeer kremfløte.
Omrøring, sakte hell i sitronsaft og visp vispe krem ​​konsistens. Hell dressingen over salaten og bland godt. Sett kål salat i bollen og tjene pre oholodyvshy det. Bedre bruke savoykål, så det ser veldig original og vakker som en skål for salat. Imidlertid kan dette målet godt komme blokochannaya vanlig kål. Til slutt - husk: noen salat bør tilfredstille ikke bare magen, men øynene hans. Ta deg tid til å bruke 10-15 minutter salat dekorasjon. Da den nyeretter for det nye året 2015 er utrolig vakker og deilig.  
Яндекс.Метрика