Oregano er en årlig plante (Origanum vulgare), bedre kjent som Oregano. Høyde oregano bush kan nå 75 cm. Det er beslektet plante merian og mynte, oregano krydder, men har en skarp spesiell smak og lukt.

 Søknad


 Oregano er mye brukt i matlaging. Mat flavored blomsterknopper og tørket oregano blader. Oregano vanlig i middelhavsretter. Det hele italienske retter gjennomsyret med sin rike smak. Oregano lagt til pasta, pizza, og blander det med sopp, tomater og forskjellige varianter av ost. Varme smørbrød, egg, alle typer kyllingretter, supper (vanligvis tomat), bønner ofte prypravlyayutsya tørket oregano blader, som stimulerer appetitten og fordøyelsen. I Italia, oregano krydder lagt til fiske forskjellige marinader, sauser og selvfølgelig pizza. I tillegg har denne duftende plante prypravlyayutsya kjøtt, fisk, grønnsaker, salater, pasta, etc.. Den brukes i hermetisering oliven, kapers. I slaviske kuhneorehano fungerer som en smakstilsetning for øl og kvass hjem, festet retter fra forskjellige typer kjøtt, salater og supper. Du kan plassere en kvist av krydder i eddik flaske eller vegetabilske oljer som gir disse produktene en subtil smak. 
Oregano - krydder etter smak unik

 I tillegg til italiensk, utbredt oregano og gresk mat. Den brukes i tørket og frisk. Oregano utfyller smaken av fiskesaus, salat og skinke. Bakt svinekjøtt og lam, kjøtt supper, poteter, krydret med oregano, er mye bedre smak. Store blader oregano strødd med fisk, egg, krabber. En av de mest berømte polske retter - fisk fylt med hvit hvete brød, sjenerøst posыpannayaorehano. Ikke gjør uten at dette duftende planter og grillet kjøtt tilberedt over åpen ild (spill, pølser, kebab). Krydder blir lagt til på slutten av matlaging.
 Smaken er svært lik oregano merian smaken, men det er mer subtil. I tillegg, oregano - en av ingrediensene i den berømte saus "chili". Det går bra med andre krydder: pepper, merian, basilikum, timian og andre.
 Et par tiår siden, landet vårt var ikke kjent med denne dykorastuschym duftende planter. Nå, oregano brukes i utarbeidelsen av mange retter på grunn av sin smak maten er deilig.

 Oregano i matlaging


 Siden oldtiden, ble ansett som en oregano krydder. Det forbedrer smaken av tomater, supper, fisk, bønner, egg. Finhakket, kan legges med merian i hermetisering ohurtsov.Orehano utmerket smaks for kvass og andre drikkevarer. Brukt aktivt i kokekunst i Mexico, Frankrike, Italia og Spania. Tyskerne, er det ansett som den beste krydder for pizza.
Oregano - krydder etter smak unik

 Drikk med rosiner basert oregano


 Ingredienser: 1 liter. vann, tre epler ss rosiner, teskje pulver oregano.
 Finhakk eplene, hell kokende vann, tilsett oregano pulver. Kok i 5 minutter, avløp, tilsett rosiner og avkjøl.

 Bruken av oregano i medisin


 Oregano bekjemper effektivt bakterier og bakterier, har en beroligende og beroligende effekt, hindrer betennelse. Oregano ekstrakter er en del av urinutskillelsen av medisiner brukes som et slimløsende, for å bedre appetitt. Oregano har en positiv effekt på sentralnervesystemet, er brukt som en kur for søvnløshet, nervøse spenninger, tarm kramper og forstoppelse, stimulerer appetitten, letter fordøyelsen.  
 Slanking prosessen består av to nært beslektede komponenter - rasjonell, lav-kalori diett og økt trening. Vi fokuserer på fysisk fostring, som det dessverre Mrs. betalt mye mindre oppmerksomhet enn kosthold, vel vitende om at utføre selv svært komplekst sett av øvelser for vekttap hjem mye vanskeligere enn unne seg en søt bun.
Et sett med øvelser for vekttap (Bilder)

 Så husker som "Fader vår" at før hver trening bør gis tid til 5 eller 15-minutters oppvarming, bestående av Makhov eller treningsøkter tilnærminger (for eksempel, gjør knebøy eller maksimal helling).
 Dette settet med øvelser for slanking bygning designet for å møte treningsforhold, så det ikke blir brukt sportsutstyr, men har i huset eller i nærheten av det gjør vondt horisontale linjen, tvert imot, vil det bidra til å øke effektiviteten i noen øvelser. Forresten, hvis du bestemmer deg for å kjøpe en horisontal bar, i alle fall ikke kjøpe en billig kinesisk "raspornyk." Mange klager over at det bryter ned som en kamp, ​​selv i det øyeblikk det øvelser med lav belastning, noe som er en alvorlig trussel mot helse tog kvinner (og muligens menn). Fokus på bedre verdi, og vekten som tåler den horisontale linjen, øker det to ganger (som var den margin).
Et sett med øvelser for vekttap (Bilder)

 Det skal bemerkes at huset treningsprosessen har sine fordeler og ulemper. Av cons inkluderer mangel på atmosfæren i hallen, der alle kvinnene er satt til "single wave" fordi øvelsen ikke alltid utføres med due diligence, og i tillegg satte han dem ganske smal. Men ikke bekymre deg, men å gjøre otъevshyesya etter vinteren "kroppen" i figuren, det er nok.
 Fordelen med hjemme trening er at bygninger alene begynne å spille enklere - ingen grunn til å kaste bort den allerede knappe tid til å besøke et treningssenter. Og en spesielt sjenert, så "prыntsы" de ikke ser noen rødt ansikt eller sirkler av svette under armene eller uestetisk folder av fett eller tryasuschyhsya som gelé lyazhek.
Et sett med øvelser for vekttap (Bilder)

 Regler for hjemme trening


 Hovedregelen, selv krevende hjem til idrett trening er at følgende punkter:
 •  gradvis - hvis du bestemmer deg for å kjøre, betyr det ikke satt en oppgave å kjøre på høyest mulig hastighet maraton og begynne med lett gang, som krydres med jogging. Vekttrening må også begynne langsomt, noe som gir kroppen et minimum belastning og gradvis økende dem;

 •  samsvar med vann-salt-regimet. Vann bør alltid være nyttig, men ikke nødvendig i en tid "usosat" hele flasken. Drikke bør "slippe metoden og bare vann, og ikke psevdosportyvnыenapytky med sukker og kjemikalier energi.

 •  frisk luft - før trening er nødvendig for å ventilere rommet godt, og hvis været tillater det å utføre en øvelse på et åpent vindu eller et vindu som er konfigurert på modus for ventilasjon.

 •  haker - er best egnet for dette formålet henge på baren på 2-3 best mulig tilnærming (hvis ingen horisontale linjen, prøv å puste øvelser eller vri på livet bøyle);

 •  dusj.

 •  Fortsett å utøve


   I de to første ukene av treningsopplegg kan omfatte to trening (for de syke og svake kvinner), ideelt sett - 3-4 trening. Engasjere ta minst en halv time, inkludert oppvarming og stikk.
   Hver øvelsen utføres 8 til 15 ganger i 3-4 tilnærminger. Intervallet mellom sett bør ikke overstige et minutt.
  Et sett med øvelser for vekttap (Bilder)

   Omtrent annenhver uke er nødvendig å øke belastningen ved å legge til mer komplekse 2-3 ganger hver øvelse (f.eks 8 ganger variere på 1115-1117). Du kan komplisere selv utøve opsjonen til å ikke gi deg selv å slappe av, fordi kroppen raskt blir vant til en viss regimets klasser og reagerer ikke på det.
   Rask gange (jogging) har å gjøre 5-6 ganger i uken, og, best å gjøre det tidlig på morgenen på tom mage, skille klasser fra 40 minutter til en time, ikke glem å løpe eller gå å drikke litt vann og kna m ' ides.
   At noe sånt som dette bør være en kompleks og effektiv trening pohudencheskyh selv om mange trenere kaller det raskere innledende eller baseline. Komplisert nok i ca 1-2 måneder, og når det ikke er treningssenteret, deretter for en lengre periode, men over tid, gym blir nødt til å registrere seg.
   Deretter flere systemer, velge den mest optimale for deg.
  Et sett med øvelser for vekttap (Bilder)

  Et sett med øvelser for vekttap (Bilder)

  Et sett med øvelser for vekttap (Bilder)

   Sistnevnte kompleks er rettet mot en gruppe av setemusklene.
  Et sett med øvelser for vekttap (Bilder)
  Hvordan lage en julienne

   Julien - et ord lånt fra fransk mat. Sin opprinnelige betydning - en måte å kutte grønnsaker lange og veldig fine strimler, ligner spaghetti. Plenty praktisert med grønnsaker, kokker brukt en metode for slicing kjøtt, fisk og andre produkter. Med finhakket komponenter opprettet retter, imponerende for sin smak.
   I vår egen matlaging en tallerken kalt julienne med sopp, bakt i rømme eller kremost. Forberede den i kokotnytsyah (små porsjoner bollene er laget av varmebestandig materiale). Dersom disse ikke har gård, egnede konvensjonelle keramiske potter.
   Før du forberede julienne, er det nyttig å se på noen av nyansene i den franske mirakel.

   Tips kokkene tilbereder en julienne:


 •  alle ingrediensene kutte kuber 6-7 cm lange og 2-3 mm tykke. Denne prosessen er det viktigste i etableringen av denne kulinariske mesterverk;

 •  kjøtt og sopp, kokt eller stekt pre løk;

 •  marine produkter er rå, holder dem et par minutter i saltet vann og deretter obsushyvshy;

 •  bruke oster som smelter lett;

 •  anbefales ikke å inkludere en liste over komponenter for slike en delikat snacks som potet;

 •  løk drive det må være transparent og i alle fall ikke knitre;

 •  rømme eller saus til å fylle alle komponenter må være varm;

 •  kokotnytsi ikke fylle opp til kantene for å forhindre lekkasje av bestikk;

 •  julienne serveres varm før hovedretten i samme beholder som utarbeidet ved å plassere den på en plate;

 •  smake denne snack umiddelbart etter tilberedning. Hvis parabolen kjøler ned og du blir nødt til å varme opp igjen, det kan miste utseende og smak veldig bra;

 •  spise den teskjeer eller spiseskjeer, mocha. Kniven er brukt.

 • Hvordan lage en julienne

   En rekke produkter som brukes for Julien:


 •  kjøtt passer til enhver klassetrinn: svinekjøtt, kylling, biff, kalkun. Det viktigste at det var beinfri. Også, oppskriften Julien kvalifisert inkluderer lever, nyre eller kuk kammer;

 •  sopp - hvit, kantareller eller sopp, men fortsatt foretrukket sistnevnte;

 •  Sjømat: reker, blekksprut, blåskjell, blekksprut;

 •  filet av fisk - abbor, lysing, torsk, steinbit, karpe. De mest egnede arter - laks, rosa laks, ørret;

 •  grønnsaker: løk, gulrøtter, squash, brokkoli, blomkål, squash, squash, aubergine, paprika;

 •  ost - Gouda, Edam, эmmentaler, mozzarella, tylzyter. Lov til å bruke, og er kjent for oss, både russisk og nederlandsk.

 • Hvordan lage en julienne

   De fleste varianter er den mest populære julienne med sopp. Vi presentere deg en måte å gjøre det.

   Julien oppskrift med sopp og sjømat


   Ingredienser:

 •  300g sopp

 •  150g blåskjell

 •  150g reker

 •  3 medium løk

 •  100-120 g ost

 •  70g smør

 •  6 ss rømme

 •  dill

 •  salt og nykvernet sort pepper - til smak

 • Hvordan lage en julienne

   Forberedelse:

 •  sopp vaske, tørke og skåret i tynne kuber;

 •  hakket løk og Blanch i oppvarmet smør i 2 minutter;

 •  Tilsett sopp og stek 7-9 minutter. Deretter sette det reker og blåskjell, kokk, rør av og til;

 •  etter fullstendig fordampning av flytende salt og pepper, tilsett rømme og dryss med hakkede urter, rør;

 •  utvidet mye i kokotnytsyah, topp rikelig drysset med revet ost;

 •  sende i ovnen og stek ved 180oS til osten er smeltet (ca. 15 minutter).

 •  Smak gleden er klar for innsending til bordet.
   Forberede en julienne av sopp kan være for et festbord og den tradisjonelle familien lunsj eller middag. Ikke glem at dette er en deilig og delikat rett, så du må søke på ham med kjærlighet.

  Яндекс.Метрика