Syltet paprika
 Å lære å sylte pepper, vet nesten hver kvinne. Imidlertid er oppskriften presenteres fullt ut nyte selv erfarne kokker. Fordi det viser seg svært velsmakende og smakfull rett som kan dekorere et festbord. Denne delikatessen er perfekt som forrett retter av fisk, kjøtt, fjærfe, lever, ost. Med stekte poteter marinert paprika - rett og slett deilig! Det bør bemerkes at pepper for det må brukes utelukkende saftig, kjøttfull, sterk og aromatisk.
 Brukte ingredienser:
Pickled Pepper - Oppskrift
 - Pepper - 3 kg;
 - Sukker - 200-250 gram;
 - Vin eddik 6% løsning - 200 g;
 - Salt -2 tallet. L.;
 - Selleri - noen stilker;
 - Bay blad;
 - Ground sort pepper;
 - Vegetabilsk olje - 100 gram;
 - Vann - 100 gram.
 Forberedelse:
 Pepper bør være grundig vasket.
 Den renset fra frø og stilker grønnsak, skåret i små strimler.
 I forberedt panorere helle vann, salt, sukker, eddik, olje og krydder.
 Som brakte å koke marinaden, legg pepper biter.
 Å gjennomføre sin blanche på svak varme i 10-15 minutter. Pannen skal være dekket med et lokk. Det viktigste i denne oppskriften - ikke fordøye produktet.
 I ren steriliserte glass trenger å sette noen blader av selleri og bruke en hullsleiv omhyggelig fylle dem med varmt pepper.
 Bankene fylt med kokende marinade, som ble tilberedt paprika.
 Flere banker forseglet deksler og vikle et varmt teppe. I denne tilstanden, må de avkjøl.
 Syltet chilipepper
 Snacks laget av hot pepper, ideelt for solide retter. De er gode med supper, kjøtt og paier fylt med usøtet. På ferie tabellen vil være ganske passende syltet chilipepper. Det er generelt god, hvis du ønsker å varme seg.
 Mariner chilipepper kan være en resept, som også brukes for bevaring for vinter agurker, tomater og hvitløk.
 Brukte ingredienser:
Pickled Pepper - Oppskrift
 - Hot Peppers;
 - Valget av krydder etter smak, hvitløk, sort pepper, rød pepper, basilikum, fennikel, kirsebær eller rips blader, nellik, et stykke bark korychnyka Ceylon;
 -. Marinade per 1 liter vann 4 h L. salt og 2 ss. l. sukker;
 - I hver liter bank må legge 1 lm L.. 9% av th eddik.
 Forberedelse:
 Ved første videre til en grundig vask paprika og trimming dem tørre ender. Avsløre vegetabilsk kreves bare hvis det er mistanke om korrupsjon av den interne hulrom. Fra et estetisk synspunkt bedre spare pepper uten å kutte av halen. Leverer ekte glede å smake dette mesterverket av naturen, holde fingertuppene på den lille halen.
 I pre-forberedt krukker lagt pepper og krydder, fylle dem ikke høyere enn skulderen. Ellers kan produktet lett stige over marinade, noe som vil redusere holdbarheten.
 Mer bør gjøres tre ganger fylle. For å gjøre dette, koke vann og legge til det de nødvendige ingredienser for å lage en marinade som i en kokende tilstand helles i glass med paprika. De umiddelbart dekke prosterylyzovannыmy dekker. I denne tilstanden banker bør overlates til avkjøling. Når de kan plukke opp uten fare for å brenne, så du trenger å drenere marinaden i pannen med krukker. Den resulterende saltlake marinade, koke igjen og hell den banker. Igjen må vi vente i fem minutter, til den er litt avkjølt banker. Så igjen drenert marinade og koke igjen. Den tredje gangen fylt med krukker glede lokk prosterylyzovannыmy tidligere er lagt til hver av dem eddik.
 På slutten av den beskrevne prosessen, krukker opp ned og bryte opp varmt teppe, og etterlater dem i en tilstand til å kjøle seg ned. Snacks er best oppbevares på et kjølig sted, hvis det ikke er det, kan du holde bankene i en moderat varm leilighet med god ventilasjon.
 Syltet rød chili pepper
 Brukte ingredienser:
Pickled Pepper - Oppskrift
 - Chili;
 - Dill;
 - En kopp marinade i 1 time L.. salt, 1 ts. l. sukker, 2 lm. l. eddik.
 Forberedelse:
 Grundig vasket pepper.
 I pre-forberedt bank produktet passer oppreist.
 Forberedt marinade.
 Kokende marinaden helles en krukke av chili.
 Dette etterfølges av banken forseglet sterilisert lokk.
 Etter 24 timer, bør bredden være plassert for lagring i et kjøleskap.  
 Å vite hvordan å lage en bløtkake, kan enhver husmor alltid ta sine gjester med deilige desserter. Er det så enkelt? Ja, du bare bake kaker vanlig (og du kan gjøre jukse og kjøpe dem i butikken) og smør dem inn med krem, deretter gi desserter lekke. Og nå vil vi dele med deg fem forskjellige reseptbelagte kremer som tillater deg å lage kaker av forskjellige smaker.
 Norsk vaniljesaus
 Denne metoden for matlaging vaniljesaus kan kalles en klassiker. Forresten, er det brukt til å lage en rekke desserter - iskrem (ja), vannbakkels, souffle, diverse bakverk og kaker. Men merk at i seg selv klassisk engelsk vaniljesaus kommer ut nesten smakløst, selv om han har en fin konsistens. Å gi den litt smak skygge, legge til det litt vanilje eller andre smaken til din smak. Oppskriften vi gi i forhold til en halvliter melk.
Hvordan å lage en bløtkake hjemme
 Ingredienser:
 - Melke;
 - Mel;
 - Sukker;
 - Eggeplommer;
 - Vanilla (eller en hvilken som helst smak).
 Hell 500 ml melk i en liten kasserolle og sette den på en langsom brann. Vent til melken begynner å koke. I mellomtiden, i en dyp bolle, slå med en mikser 4 eggeplommer 200 g sukker 50 g siktet mel. Nå vårt mål - å få ned mye, til det blir hvitt. Når eggeplommene får vi trenger farge, stoppe arbeidet mikser.
 Når melken koke, fjerne den fra varmen og hell en tynn stråle starte den i eggeplommene, rør etter hvert dannet masse.
 Sett blandingen i brann og kok opp under omrøring hele tiden. Hvis vi ønsker å få en tykk krem, etter koking det koke på svak varme i 5-10 minutter.
 Cream kul og smøre dem kaker kake.
 Karamell vaniljesaus
 Teknologi av denne kremen er ikke mye forskjellig fra den forrige oppskriften. Vi kan si at dette er en av mange varianter for matlaging vaniljesaus med karamell smak tori.
Hvordan å lage en bløtkake hjemme
 Ingredienser:
 - Melke;
 - Cream fettinnhold på 35%;
 - Kondensert kokt melk;
 - Mel;
 - Sukker;
 - Vanillin.
 I en kjele hell 200 ml melk og sette den i tre århundrer. l. mel. Slå alle elektrisk mikser til blandingen mel klumper forsvinner.
 Vi sette en beholder med melk og mel i en liten brann og under omrøring, kok i 7-10 minutter til den er tykk.
 Legg til en melke bank (200 gram) av kokt kondensert melk, bland godt, deretter gi blandingen å avkjøles til romtemperatur.
 I en dyp bolle, slå med en mikser 200 ml fløte inntil deres volumet ikke øker med 15-2 ganger.
 Gradvis omrøring, legg til pisket krem ​​sukret kondensert melk og bland. Vår vaniljesaus med karamell smak klar.
 Sjokolade smør krem
 Av alle oppskrifter som vi deler med dere i dag, dette - den mest enkel og rask. Fyllet for en pai for slik teknologi vil ha maksimalt 10 minutter, og sin smak vil være den samme som om du jobbet på det et par gode timer.
Hvordan å lage en bløtkake hjemme
 Ingredienser:
 - Kondensert melk;
 - Sukker;
 - Butter;
 - Kakao;
 - Cognac;
 - Vanilla sukker.
 I en dyp skål sette 80 g av kondensert melk (omtrent halvparten av bankene), 200 gram smør (en stor pakke) og 100 gram sukker. Nå slo med en mikser innholdet retter innen 4-5 minutter.
 Tilsett fløte til fremtiden vaniljestangen og ett århundre. l. kakao og konjakk. Bland med en visp blandingen til den er glatt konsistens er det ikke. Ferdig smøre kake sjokolade krem.
 Nut Cream
 Hvis du ønsker å lage en bløtkake hjemme, noe som ville ha den opprinnelige mutter-krem smak? Deretter bruker du denne enkle oppskriften. Selvfølgelig er det ikke så enkelt som det forrige, men for det du kan lage deilig fylling for en pai med ekte nøtter.
Hvordan å lage en bløtkake hjemme
 Ingredienser:
 - Nøtter av ditt valg (du kan ta og blande flere typer);
 - Melke;
 - Butter;
 - Lemon;
 - Mel;
 - Sukker;
 - Vanillin.
 Ta 200 gram nøtter og knuste dem. Du kan bruke en blender, og du kan utføre denne prosedyren manuelt. Men husk: jo mindre mutter smule er, jo mer øm tekstur er ferdig i fløte.
 Ta en liten bolle sette jernet i det 1 ss. l. smør, smelte det over middels varme, deretter legge til det hakkede nøtter. Varmes opp over middels varme i 3-4 minutter, rør av og til.
 Nå vi helte i 150 ml melk nøtter og tilsett 2-3 ss. l. sukker. God blande innholdet i bollen, og deretter sette på brann og bringe blandingen til en byll.
 Fjern mutteren med mye ild, tilsett saften av en halv sitron det, røre.
 Nå setter kremen i en fremtidig artikkel. l. mel, deretter røre med en visp alt slik at blandingen var ikke våre klumper.
 Igjen legge vekt på brann, bare veldig sakte, og gradvis røre, kok til tykk. Mutter krem ​​er klar.
 Berry krem
 Denne oppskriften kan bli gitt andreplass på den enkle implementeringen. Spesielt det er om sommeren, når hyllene i overflod vil vise frem friske bær.
 For å gjøre denne kremen ingredienser vi tar i like proporsjoner. For eksempel, hvis vi tar de bær 300 gram, så vi trenger å krem ​​så mye sukker og følgelig 300 ml fløte.
Hvordan å lage en bløtkake hjemme
 Ingredienser:
 - Bærene av ditt valg;
 - Sukker;
 - Cream fettinnhold på 30%.
 Forbered bær. Sortert dem hvis du ønsker å fjerne beinet, vasket og godt obsushuyemo (du kan tørke dem med et papirhåndkle).
 Sover bær med sukker og gni alt inn i en homogen masse. Du kan gjøre det slik du - i en morter for hånd eller i en blender.
 Vi legger mye bær på brann og bringe den til en byll.
 Når zakyplyat bær, fjerne dem fra varmen, avkjøles litt og gni gjennom en sil vanlig mel eller dørslag. Gi den resulterende masse kult.
 Når vi gikk bær massen kjøler ned, begynner vi å skyte ned sin elektrisk mikser, gradvis helle fløte der. Beat blandingen i 2-3 minutter. Kremen er klar.
 Bruke våre oppskrifter, og lage mat for sine kjære kaker med deilig påfyll!  
Яндекс.Метрика