Pizza med kjøttPizza er ansett en populær mat italienerne. Denne retten er nesten hver dag på sitt bord. Pizza er som en rund kake og åpen, som er dekket med modne tomater, revet ost, utstoppa pizza og diverse fyllinger som pølse, kjøttdeig, grønnsaker, sjømat, sopp og urter.
I 1522 i Europa var det arbeidere lage mat, som ble kalt - pitstsaylo. De forberedte pizza for de fattige italienske bønder.
I USA Pizza ble først introdusert i slutten av det 19. århundre i Chicago, og i 1957 nesten alle dagligvarebutikker kunne kjøpe pizza-semifinalen.
Stuffing en pizza regnes som en av favoritt pålegg. Først, hvis du er klar og ikke frosset kjøttdeig, pizza kan fremstilles på svært kort tid, slik at tetningsmaterialet - dette er grunnlaget for pizza, som er ført gjennom en kjøttkvern eller fint rubayetsya. Akkurat som i fast food, kjøttdeig paier satt i, ravioli, mantraer, burgere og pasta med kjøttsaus.
Dra nytte av de deilige oppskrifter på pizza med kjøtt og middagen vil bli uforglemmelig.
Enkel oppskrift pizza med kjøtt
Å forberede deigen pizza med kjøtt du trenger: vegetabilsk olje (oliven mulig), en halv kopp mel, en pose med gjær, litt sukker, fire store skjeer av melk, to egg, en klype salt, førti gram margarin. Og fyller to hundre og femti gram kjøttdeig, fire gram tomater, løk, litt salt og pepper etter smak.
Forberede deigen, så la det for en stund, slik at den kom. Deretter plasserer deigen på en smurt stekeplate på forhånd og la stå i et par minutter, børsting med olje.
Stuffing bør steke i et godt oppvarmet panne med tillegg av ulike urter og krydder. Deretter må du putter jevnt spredt ut deigen, og deretter begynne å undervise løk og tomater. Deretter bearbeidet ost skive og legg på toppen av andre komponenter, sprinkling krydder. Pizza skal bakes til litt varme i tyve minutter.  
Pizza med skinkeI dag er det mange interessante og deilige oppskrifter på pizza. Forberede pizza kan være svært rask, og viktigst, lett. Du må åpne kjøleskapet og dra nytte av alt som det er, ost, ketchup, skive skinke, urter, gjær og en kylling egg. Men når pizza trenger tålmodighet og fantasi den livlige fatet var ditt mesterverk.
Saltet og røkt stykke kjøtt, som vi kaller ham, var kjent i det gamle Roma. Dette er kjøtt som går etter røyking prosalyvatsya under press.
Krydret pizza med skinke
Enkleste oppskrift pizza med skinke kalle det det. For å gjøre det, ta, tomat, ost "Mozzarella", basilikum, deig, tomatpuré og skinke.
Å forberede deigen oppskrift på denne deilige pizza du trenger tretti gram gjær, ti store spiseskjeer vegetabilsk olje, en klype salt, to kopper mel, et pund av små tomater, et par fedd hvitløk, oregano og pepper og en spiseskje med sitronsaft og en haug med arugula.
Ta gjær og oppløse dem i et glass varmt vann, deretter tilsett salt, matolje, mel og elt deigen ikke er for tykk. Deretter limer det nødvendig å dekke bomullsklut og la stå i en halv time for å komme opp deigen.
Modne tomater bør vaskes og skjæres i små biter nivå. Hvitløk kan bli hakket eller dytte en frosk og bland med vegetabilsk olje.
Deigen bør deles inn i fire like deler og rull til små sirkler. Videre disse skivene, legg på en smurt stekeplate og spre det kokte vekt med olje og hvitløk, dryss med salt og krydder. Sett tomatene, og deretter sende i ovnen, som må varmes opp til 220 grader. Bakt pizza med skinke bør minst femten minutter.
I en ferdig pizza Sett to tynne skiver av skinke og arugula. Før servering pizza på bordet pobryzkayte av sitronsaft.  
Pizza SaucePizza - Italiensk nasjonal rett som ser ut som en åpen tortillas, som dekket den klassiske oppskriften hakkede tomater og revet ost. Ost - den viktigste ingrediensen av pizza. Andre ingredienser kan variere avhengig av dine smakspreferanser.
Pizza har lenge vært en internasjonal rett, koker det i en pizzeria, restauranter og kafeer rundt om i verden. På grunn av den store spredningen av retter og det var mye av dens varianter. I pizza legge kjøtt, sopp, ulike grønnsaker - nesten alt det er i kjøleskapet kan brukes til matlaging pizza.
Stor verdi for pizza har et utvalg av saus. Avhengig av hvilken type fylling kan være forskjellige påfyll (pizzafyllet). Den vanligste tomatsaus for pizza oppskrift er nedenfor.
Ingrediensene til tomatsaus
- 800 g hermetiske tomater (knust til konsistensen av potetmos);
- Solovykh tre spiseskjeer olivenolje;
- Halvspiseskje tørket oregano;
- Salt etter smak.
Lage pizza saus

I en stor kapasitet tomatpuré blandet med olivenolje og legg beholderen på komfyren.
Kok blandingen i tyve minutter uten å dekke lokket. Antall blandinger bør reduseres med omtrent en tredjedel.
En blanding av salt, tilsett oregano og avkjøl til romtemperatur. Klar-saus kan lagres i kjøleskap i fem dager.
Pizza Sauce


Nå på å bruke saus for pizza. Med tomat er best kombinert disse ingrediensene (og deres tall er satt for en pizza):

- En kopp hakket skinke;
- En kopp revet ost (mozzarella bedre bruk);
- En kopp knust hermetisk ananas;
- En kvart teskje rød pepper.
Å lage en pizza trenger du en halv kopp kokt saus før.
Spread pizzadeig kokt blanding, satt på toppen ananas, skinke, ost og dryss med pepper.
Pizza Sauce

Stek i femten-tjue minutter i en ovn forvarmet til 230 grader (eller til slik tid som landet pizza zarum'yanyatsya ikke og vil ikke ta osten er gyllen brun).
Ta av pizza fra ovnen, avkjøles litt, skåret i biter og server.
Pizza Sauce

Men hvis du ønsker å eksperimentere, kan du bruke andre alternativer sauser for pizza.

Saus "hjem" oppskrift

For ham, trenger du:
- Tre skjeer (ss) olivenolje;
- En fjerdedel kopp finhakket løk;
- En spiseskje hakket hvitløk;
- Tre ferske tomater;
- Ett hundre gram tomatpuré;
- En fjerdedel teskje pepper;
- Litt salt;
- Femti gram smør.
Stek løken i olivenolje, tilsett hakket hvitløk, friske tomater, skrelles og terninger pepper og salt. Ta med saus til en byll. God omrøring holder det å varme i fem til syv minutter. Deretter tilsett smør, vent til den er oppløst, så fjern fra varmen. Den resulterende saus børste pizzadeig, og deretter legge ut fyllet.
Vegetabilsk saus for pizza
For å gjøre det, trenger du følgende ingredienser:
- Tre pickles;
- Ett hundre gram kokt sopp;
- Ett hundre gram asparges (hermetisert);
- Ett hundre og tjue gram majones;
- Ett fedd hvitløk;
- Tretti gram ketchup;
- Salt og pepper etter smak.
Brøk strimler kutte agurk, asparges og kokte grønnsaker. I en egen beholder, bland ketchup, majones og hvitløk, her, tilsett pepper og salt. Hell blandingen hakkede grønnsaker. Vegetarisk pizza saus er klar.
Melk saus for pizza

Denne deilige saus pizza elskere vil sette pris på sin uvanlige smaken. For ham, trenger du følgende produkter:

- To hundre og femti milliliter hjem yoghurt;
- Tretti gram mel;
- Tretti gram smør;
- Salt etter smak.
På middels varme, smelte smør Ha hvetemel og salt. Hell så oppvarmet pre yoghurt. Stek under omrøring i ca ti minutter. Du kan også variere oppskriften på denne sausen, og legger til kylling eggeplomme, en klype sukker og litt sitronskall. Blandingen skal koke, drenere og legge til de grunnleggende ingrediensene.  
Saus for PizzaVanligvis servert med pizza saus, som spiller en viktig rolle i smak. De mest kjente og populære sauser er: hvit, sopp og tomat. Hvis din pizza, for eksempel, for salt, og deretter bruke rømme eller hvitløkssaus, men i alle fall ingen tomat. Fordi dette er en tomat pizza base allerede.
I dag, oppskrifter på sauser for pizza sett. Strukturen består av tomatsaus friske tomater, hvitløk og tørket krydder. Pizza med pølse, fisk og til og med servert med grønnsaker - majones eller rømmesaus og ris og sopp - soya. I saus kan sette alt som var igjen etter fylle pizza.
Oppskrift på tomatsaus til pizza
Å forberede tomatsaus du trenger en kilo ferske tomater, et lite hode av hvitløk skarp, fire store løk, en halv kopp vegetabilsk eller olivenolje, salt og pepper (rød) for å smake en bit av koriander og krydder "Hop-suneli." Forberedelse starte med å kutte tomater i kvartalene, da disse brikkene må sette i en emaljert gryte eller bolle og la for en dag. Mer væske som skiller seg ut fra tomat, skal tømmes og sette kjøtt kokt i en liten brann. Dette er nødvendig for slik at du enkelt kan skrelle tomat og gni dem på et rivjern, som gjør mashed tomater. Så igjen, satt i ovnen og stek til blandingen tykner, må du huske å nøye forstyrre. Dryss med krydder, salt, deretter lage en stek løk og legg i sausen. Deretter røre og lage mat for en annen, omtrent ti minutter på lav varme.

Hvit saus oppskrift på pizza

For denne sausen trenger du følgende ingredienser for oppskriften: en liter buljong, femti gram mel og så mye smør. Du må spasserovat buljong med mel og smør. Så alt du trenger er å fortynne kjøttkraft, men det må alltid forstyrre, for å unngå klumper. Kok sausen i minst førti minutter over svak varme, med konstant omrøring, for å unngå å brenne sausen var. Hvis koke saus resept begynner å dukke opp skum og fett, de må hele tiden rent. Forberedt Sauce trenger litt tid til å filtrere.  
Яндекс.Метрика