Pizza med kyllingDeilig og smakfull pizza med mør kylling er forberedt raskt, enkelt, og viktigst, viser det seg svært velsmakende. Kyllingen går bra med mange produkter, for eksempel sopp, paprika, blomkål, persille, ost, bacon, tomater og så videre. Ost ikke angre på det, og du kan sette som pålegg eller bare strø det siste laget. Også kylling resept kan strø ulike krydder og urter, så ut deilige, nærende, billig pizza, som kan gjøre middag for gjester, og viktigst, ikke dyrt. Etter middagen din familie vil sikkert takke deg.
Oppskrift pizza med kylling

For å forberede denne pizza, vil du trenger: kopp siktet mel, en halv teskje salt, en liten pakke gjær, en halv kopp melk og litt sukker. Også en liten kokt kylling, tomat fire, fem spiseskjeer lav-fett majones, hvitløk, paprika, gulrøtter, løk, femti gram vegetabilsk olje, litt fett og urter.
Først av alt er det nødvendig å kna deigen, deretter rulle på tynn tortilla femti centimeter i diameter, og legg på en stekeplate, som må forhånds smøres med vegetabilsk olje.
Neste, finhakk løk og gulrot stek i vegetabilsk olje til de er gyllenbrune. Så alt du trenger å legge jevnt på kaken. Ta kokt kylling og skille det fra bein, klippe og sette et jevnt lag med grønnsaker. Så pepper og tomater for å bli kuttet i halv ringer. For det øverste laget av pizza oppskrift vil du trenger å blande med majones og hakket hvitløk. Pizza er nødvendig å sette i et godt oppvarmet ovn i en halv time. Når retten er klar, og du vil bære den på bordet ikke glem hans dryss finhakket greener.
Oppskrift pizza med røkt kylling
For å teste dette pizza du trenger en resept: to kopper hvetemel og siktet, ikke et glass av tykk fløte, fett (margarin, smør, vegetabilsk olje), to egg og litt salt og sukker.
For å gjøre fyllet pizza med røkt kylling resept du trenger: fire gram røkt kylling, fire store tomat hundre gram revet ost, et par spiseskjeer vegetabilsk olje og urter.
Elt fersk deig, rull tynn rektangulær kake, samme størrelse som din panne, sted deig på den.
I deigen bør sette røkt kylling og tomater. Deretter strø med ost og hell litt smør, men nå kan du sette en pizza i ovnen varmes opp til to hundre grader i førti minutter. Før servering pizza på bordet, må det dekorere hakkede urter.  
Hvordan lage en omelettHvordan lage en omelett ønsker å vite alle som en deilig, myk og lett å tilberede retten kan godt variere frokost. Mange menn vet ikke at du kan erstatte den vanlige omelett omelett. I mellomtiden, stek omelett veldig enkel. For å lære hvordan du gjør det og fortell din favoritt site nyttige tips poradumo.pp.ua.
Hvordan lage en omelett: generelle anbefalinger
- Å omelett var fantastisk, bør han legge et par spiseskjeer mel. Deretter omelett vil luften.
- Når du legger i rømme eller majones omelett ferdig parabol vil ha en særegen kremet smak.
- Hvis omelett god banker, vil det være enkelt. Skyte ned bedre med en gaffel eller rim.
- For å ikke komme ut med omeletter vann, bør mengden av melk i omelett være litt mindre enn egg. I gjennomsnitt, bør ett egg står for et halvt århundre. skjeer av melk.
- Hvis du vil legge til omelett grønnsaker, koker dem separat nødvendig, og deretter legge dem til omelett.
- Løk stekte burde være gjennomskinnelig farge.
- Tomater bør være kjøttfulle, uten mye væske innhold.
- For å forberede omeletter bedre å bruke følgende rekkefølge: første grønnsakene, deretter kjøtt og deretter eggeblandingen. Neste omelett dekket med et lokk og smektende ved lav temperatur.
- Dekk til pannen bør være i hullene for å fjerne paret.
- Omelett kan strø revet sukker og tilsett noen minutter til de er møre litt friske urter.
Hvordan lage en omelettFranskmennene vet hvordan å lage egge litt annerledes. Omelett anses tradisjonell fransk mat. Franskmenn er ikke lagt til flytende omelett - ikke vann, ingen melk. Dermed skiller vår oppskrift fra den tradisjonelle oppskriften.
Omelett naturlig, oppskrift
Du vil trenge:
- Egg 8 stykker;
- En halv kopp melk (helst ta lettmelk);
- Salt;
- 2 ss smør.
Sekvensen av preparatet:
I en dyp skål, ved hjelp av en visp Corolla rå egg i at mengden melk. Deretter legge litt salt, visp igjen. Noen kokker anbefaler pisket egg deretter press gjennom en sil. I en varm panne legge smør, og hell tilbake egg-melk blandingen. Matlaging omelett anbefales under lokket stengt i 3-5 minutter over middels varme. For å unngå brenning og eggerøre, noen ganger under stekingen, anbefales det å steke gaffel eller spade til det øverste laget kan trenge inn i bunnen og like klar.
Å fjerne omelett fra pannen, ikke rozlamavshy det bør panorere dekkplate og raskt slå sin øverste etasje. Når serverer eggerøre kan være dekorert med hakkede urter.
Hvordan lage en omelett sushi

Hvordan lage en omelettFør du lære å lage eggerøre for ruller, er det nyttig å vite at en japansk omelett kalles "Tamaho." Denne omelett sette små tallerkener i de øvre lag av klassisk sushi. Det er tilrådelig å bruke en spesiell matlaging Tamaho firkantet pan, men med sitt fravær er fullt mulig å gjøre vanlige panne med teflonbelegg.
For å forberede en omelett sushi trenger du:
- Fem ss kjøttkraft;
- Fem spiseskjeer sukker stokk (som eventuelt kan erstatte vanlig sukker);
- En og en halv ts av naturlig soyasaus;
- En og en halv ts ris vin;
- Klype salt;
- Fem egg;
- Vegetabilsk olje til steking;
- Nori ark, kuttet i strimler.
Sekvensen av preparatet:
Trinn 1
Plasser kasserolle over svak varme, og bland det buljong, sukker, soyasaus, vin og salt. Oppvarmede ingredienser under omrøring å oppløse sukker. Fjern kjelen fra varmen og avkjøl innholdet i romtemperatur.
Trinn 2
Separat, i en dyp bolle, visp eggene og visp koble dem med kjølt ingrediensene i en kasserolle.
Trinn 3
Hvordan lage en omelettSett stekepanne på en moderat brann varme den litt og tilsett olje. Hell så i pannen en fjerdedel av blandingen i eggerøre jevnt distribuere den over bunnen av kjelen, og kok til kokt eggerøre, tidvis protykayuchy sin gaffel slik at den ikke blir brent.
Trinn 4
Blades brette omelett i to og frigjort plass i pannen børste med smør notat som rullet omelett på - fortsatt må forbli i pannen.
Trinn 5
Hell over i pannen en tredjedel av eggedosisen, vippe pan i forskjellige retninger, slik at det blir jevnt fordelt og nummen når brettet omelett, kan det være et lite løft en spade.
Trinn 6
Etter dette omelett forberedt også returnere den og re-smøre pannen med smør. Gjør det samme manipulasjon som i de forrige trinnene, før hele eggedosisen.
Trinn 7
Hvordan lage en omelettForberedt omelett satt på et flatt underlag og avkjøl før kuttet for sushi. Deretter lage sushi, omelett og fest en stripe av nori.

Hvordan lage en omelett med sopp

Du vil trenge:
- Fersk sopp 150 g;
- 3 egg;
- 5 ss lav-fett krem;
- Revet ost til å smake;
- Salt og pepper etter smak;
- Vegetabilsk olje til steking;
Sekvensen av preparatet:
- Hakket sopp plater stek i vegetabilsk olje til tre minutter.
- I en dyp bolle, visp eggene med fløten, tilsett salt og pepper etter smak.
- Sopp i en panne på topp hell egg-fløteblandingen, dryss med revet ost på toppen, i slike tall som du vil. For en smak også anbefalt dryss skiver vårløk fjær.
- Pan med eggerøre satt i forvarmet 200 graders ovn i fem minutter.
- Når propechutsya egg, ost og brunet, kan egg får.

Serveres varm eggerøre, dekorert med friske urter.

Så nå vet du hvordan du skal steke en omelett for forskjellige oppskrifter. Prøv det, lage mat og eksperimentere. Lykke til på webområdet nyttige tips.  
Salat med mais og krabbe pinner og kål: enkel oppskrift
 Salat med krabbe pinner har lenge vært en festlig klassiker. Men hvis du er villig til å eksperimentere, den tradisjonelle versjonen kan lett oppgraderes. For eksempel, for å forberede en salat med mais og krabbe pinner og kål.

 Dette vil kreve (basert på 3-4 porsjoner):
 • om 250-300 g kål (eller kål Beijing);
 • 1 kan (380 g) hermetisk mais;
 • 1 pakke (240 g) av krabbe pinner;
 • små grønne løk;
 • salt;
 • blanding av paprika;
 • majones.
 Oppskrift
 1. Kål bør kutte i fine strimler. Hvit kål - lett gni med salt. Kinakål har en mer delikat tekstur.
Salat med mais og krabbe pinner og kål: enkel oppskrift

 2. Crab sticks tint og kuttet i små terninger.
Salat med mais og krabbe pinner og kål: enkel oppskrift

 3. Med mais drenert væske og hell i en container.
 4 vårløk skåret i små ringer.
 5. Alle ingrediensene er blandet, tilsett salt, krydder, krydret majones. Å lage en salat diett, erstatte majones usøtet yoghurt eller lav-fett rømme.
Salat med mais og krabbe pinner og kål: enkel oppskrift


 Ytterligere råd
 Oppskriften kan litt endret. For eksempel legge til en salat et par ferske agurker og våren - reddiker. Eller for å legge vårløk andre greener - dill eller basilikum litt.  
Яндекс.Метрика