Pizza - en av de mest populære og deilig i verden. Ifølge forskning på nettet for nesten 80% av brukerne som pizza. Kun i henhold til restauranter, kafeer og pizzeriaer enn 500 millioner pizzaer spises i verden for en dag. Ta hensyn til antall pizza tilberedes i hjemmet er ikke mulig.

 History of Pizza

 Oh, denne pizza! Å krangle om dens opprinnelse kan være lang og vanskelig, noen sier at selv persiske soldater bakt kaker, og legger fiken og ost, andre hevder at pizza - er tradisjonelt italiensk rett. I gamle Egypt bakt kaker, som også kan betraktes prototypen av pizza. Men det var de gamle grekerne ble spredt på rå deig ost, oliven og krydder og hell olivenolje. Parabolen ble kalt «plakuntos», som betyr "flat brød". Århundrer passert. Og nå om pizza kan si at dette er en av de mest kjente og populære retter. I anerkjennelse av den massive pizza var på 90-tallet av forrige århundre. I dag, nesten hvert hjem de kjenner og er i stand til å forberede denne retten. Men det er verdt å merke seg at hjemmelaget Pizza har lite til felles med klassisk italiensk.
Pizza Oppskrift: hva vil det ta å lage mat
 Det finnes mange typer pizza, som varierer i sammensetning og er avhengige av nasjonal omstendigheter mat. En av de beste klassiske napolitanske pizza anses, som brukes for tilberedning av tomater, hvitløk, urter og mozzarella.

 Italiensk Pizza Calzone stengt ligner melbolle eller konvolutt. Strukturen består av fylling: mozzarella, sopp, skinke, ost, ricotta, oregano.

 I India, i en skål og tilsett ingefær paneer (indisk ost nasjonalt) i Brasil - erter. I Japan kan du nyte pizza med blekksprut med ål. Men i USA foretrekker pizza med sopp, pølse, salami, ost og løk. Men uansett land ikke er forberedt pizza, uansett hvilken form det ble bakt, er grunnlaget alltid deigen. Men du kan bruke et utvalg av pålegg.

 Pizza oppskrift

 Oppskrift Dough

 Det er viktig å vite at før matlaging deigen mel må passere gjennom en sil, sile det. Dette vil sørge for en løs mel, deig og mer frodig. Ikke mange vet at pizzadeig kan tilberedes svært mangfoldig: fersk, rømme, gjær, gjær rask, flassende, ost og smør. Strukturen av den klassiske pizzadeig omfatter:

  •  4 kopper hvetemel;
  •  1-2 ss. skjeer av sukker;
  •  3. ss vegetabilsk olje;
  •  1 egg;
  •  20 g gjær;
  •  1/2 h Spoon av salt.;
  •  En kopp melk eller vann.

 Varm melken til en temperatur på 25-30 grader. I den varme melken oppløse gjær, tilsett salt, sukker, egg, mel og kna en myk deig. Kna for 3 - 5 minutter til en jevn røre. Legg varmet vegetabilsk olje og fortsette å kna til deigen begynner å henge etter hendene. Dekke pannen med et håndkle og legg på et varmt sted. Etter 15 til 2 timer etter at deigen har steget og zadыshalo, må det obim'yaty for å frigjøre karbondioksid og mettes med oksygen. Dekk med et håndkle og legg på et varmt sted i ytterligere 40 - 60 minutter. Når deigen stiger igjen, kan den brukes. Mos med et tynt lag på en stekeplate og legg fyllet.

 Fyllet for bakverk

Pizza Oppskrift: hva vil det ta å lage mat
 Fyllinger kan være forskjellig i sammensetning. Hvis det er søt pizza, og deretter lime spredning ost, bær, frukt, syltetøy, yoghurt. Hvis det er en vegetarianer, og deretter bruke oliven, tomater, basilikum, oregano, merian, paprika. For elskere av gresskar fylling er et gresskar, løk, røkt bacon, ost og pepper. Du kan legge til noen ingredienser, alt avhengig av din smak og din fantasi lidenskaper:
 grønnsaker: hvitløk; løk paprika, aubergine, tomater, oliven;
 kjøtt og fjærfe, pølse, kalkun, bacon, skinke, kylling, biff;
 sjømat, laks, sild, reker;
 og så videre.
 Hovedproduktet som består nesten hver type pizza er ost. Det er viktig å vite at osten bør være durum å være lett å rive for jevn fordeling. Tid pizza varierer fra 15 - 20 minutter på baking søt pizza, 25-30 minutter på baking pizza på tynne wafere og 35-40 minutter på en tykk baking av kaker. Ifølge italiensk pitstsayollo (folk som forbereder pizza), bør denne retten bringe til bordet varmt å roztyahuvavsya ost mellom skiver. Skjær pizza i store biter trenger hvis den er rund, deretter trekanter, hvis torget, rutene. For å kutte pizza egnet spesiell roterende. Men aller viktigst - en del av din sjel kjærlighet og varme fra hendene. Bon appetit!
Hvordan du velger den ertesuppe?

 Erter er fire typer: hel, malt til pulver, melkodroblenыy, i form av ødelagte ris og en halv. For en komplett oppmykning i erter skal fôres våt.
 Holistisk erter ikke absorberer fuktighet, så det vil være vanskelig suppe.
 Bakken til pulver erter kan ikke brukes til matlaging suppe, grøt mens matlaging vil bosette til bunnen og pryhoryt. Området har også en artikkel om "Hvordan koke grønnsaker"
 Melkodroblenыy erter eller brutt ris som brukes i mat absolutt ikke! Korn erter elsker å spise gnagere, insekter og parasitter. I erter dannet hull, som produsenten ikke kan skjule, så "avbryter" erter og gjør ham til et støvkorn.
Hvordan du velger den ertesuppe?

 Husk: det halverer av erter bør tas for å forberede suppe. Det er skåret av som den er mettet med fuktighet, sveller øker og blir myke.
 For å unngå ubehagelige overraskelser tarm etter å ha spist erter, tilsett revet persillerot saus. Det vil legge smak til retter og bedre fordøyelsen. Ikke bekymre deg, ved hjelp av erter som mat: hvis riktig velge og forberede seg, vil det være et flott tillegg til din diett, sunn og velsmakende.
 Nyt appetitt!

 Ertesuppe - oppskrift video


 Bob - en sport som er nedoverbakke på isen veier i spesialkonstruerte kjelker. Denne sporten er inkludert i listen over konkurrerende programmer Vinter-OL som curling og skiskyting. Bobsleigh ble grunnlagt i 1888, regnes som stedet for sin opprinnelse Sveits. Da vil vi snakke om historien til bob, dets regler og funksjoner.
Bob
 Historie
 Dukket bob ganske morsomt. Til tross for at bob var i Sveits, en engelskmann oppfunnet det! Den første oppgaven med å kommunisere med styret slede - var en reise fra kommunen St. Moritz i en nærliggende kommune Celerina. Derfor er St. Moritz ansett som en hjemme bob.
 Oppfinnelsen er ikke sunket inn i glemselen, og på slutten av århundret ble organisert av klubben, som ble praktisert bobsleynyy sport. I denne klubben utviklet den grunnleggende regler bobsleigh, periodevis endret og supplert.
 Siden 1924-VM holdt bob, ble i år gitt sporten inkludert i vinter-OL.

 Bob
 Bob - en slede som brukes i bobsleyi. Bob er laget av stål, fordi det er gjennom dette materialet idrettsanlegg kan spre den maksimale hastigheten.
 Moderne bob kan akselerere til 150-160 km / t.

 Kostnaden for en dobbel bønne varierer 52-120 tusen. Dollar og four-- innen 150 tusen. Dollar.
 Lag
 Første bobsleyna lag besto av 5 eller 6 personer. Startoppstillingen reglene har endret seg mange ganger av mange mennesker i klubben zafiksuvalosya én betydning: 2 eller 4 personer.
 Essensen av bobsleigh
 Vilkår bob ligger i det faktum at alle gruppemedlemmene er ordnet i rekkefølge i bønne og prøve å overklokke den så mye som mulig fra bakken. Deretter, når Bean er ganske spredt, idrettsutøvere raskt hoppe i det og bruke synkrone spesielle bevegelser på veien, prøver å overklokke den til maksimal hastighet.
 Det laget som ferdig med den beste tiden å bli en av finalistene.

 Det bør bemerkes at de vinnende lagene i konkurranse tre: første vinner gull, den andre - og tredje sølv - bronse.
 Til mer nøyaktig forstå essensen av bob, anbefaler vi deg gjennom video, som detalj om funksjonene i denne vintersport.
 Curling - et idrettslag spillet på isen. Hans popularitet, i stor grad, curling vi inn gjennom et stort antall vitser der nevnte han. Men få vet at dette er et veldig interessant spill. Curling er en full sport av det selv hatt ulike mesterskap, inkludert VM og EM. I denne artikkelen vil vi gjerne fortelle deg mer om curling, med henvisning til sin økning i popularitet i vårt land.
 Innholdet i artikkelen:

 History of Curling

 Hvordan spille curling

 Brukte Curling
Curling: Historie og regler
 skiskyting og bob.
Curling: Historie og regler

 Hvordan spille curling


 Rules of Curling
 Nå la oss se på reglene i curling. Spillet av curling innebærer to lag som skal bestå av fire. Hvert lag er tildelt en farge. Essensen i spillet er at lagene bytter på å lansere spesielle skjell, som er laget av granitt (i spillet kalles steiner) på is, bør disse skjellene sende en spesielt utpekt område (som spillet heter "hjem"). Hvis motstanderen er i stein "hus", er det nødvendig å tippe. Lagene får åtte steiner som skal sendes til huset. Steiner som ikke har nådd grensene av huset, gått eller vice versa dem ut av spillet - det er kalt ut.
 Hvert lag byttet på å kaste steiner. Det laget som gjør det kastet stein sistnevnte har en veldig stor fordel, fordi sekvensen av skudd i curling er viktig. Prioritet kaste første trekning beregnes ved bruk av følgende kast, noe som gjør det første laget som vant forrige runde. Etter at alle steiner er kastet, beregnet poeng lagene. Når scoringen regnes bare de steinene som er i huset, og ble slått ut av spillet. Teamet som stein er nærmest midten vinner runden og får poenget.
Curling: Historie og regler
 Spill Basics curling
 Hvert lag må velge sin kaptein, som skal ha tilsyn hele prosessen av spillet. Det er viktig å merke seg at spillet kommandoer en stor grad avhenger av kapteinen, som kapteinen må velge den personen som vil være i stand til å organisere, overvåke og støtte handlingen team. Den viktigste oppgaven for en curling lagkaptein - viser team, som fører mot steinen.
 Spillet er som følger. Spilleren som tar steinen vzuvaye glidebryteren - spesielle skyve dyse sko (med mindre en spesiell curling sko) som gjør det mulig å skli på isen. Så curling børste, legg den på kanten av isen, og håndtere børste setter på hans venstre skulder og griper henne nedre venstre hånd (som er tilfelle, kan du tydelig se i vår video postet nedenfor). Deretter høyre fot spiller basert på puten, sette steinen og tar ham i hånden, høyre hånd. Vyprostavshys litt venstre fører tilbake foten litt tilbake, og deretter den samme foten ruller fremover, sitter på hennes høyre fot og frastøtt av bremseklossene, så setter den ned og tå innebærer. Reaching linje stein slippes, og den viktigste oppgave - å prøve å presse hardere stein som han syklet så langt som mulig.
 Når steinen lansert to spillere team med spesielle børster gni overflaten is, så steinen fortsetter sin bevegelse og stopper. Det er viktig å vite at børsting kan ikke bare fortsette å flytte steinen, men også overvåke sin bane. Hvis børste berøre stein, er det eliminert fra spillet.
 Det er i utgangspunktet alle de grunnleggende prinsippene i spillet curling, mer informasjon om spillet kan du lære hvordan instruktøren og spesielle ressurser og lese bøker dedikert til denne sporten.
Curling: Historie og regler

 Brukte Curling


 Hvor mye vekt stein for curling? Dette spørsmålet er svært interessant for mange mennesker, så la oss beskrive standarder for curling steiner. Så, for krøll stein veier 1996 kg, er dens diameter 292 cm og 114 cm høyde.
 Et sett med utstyr for curling er vanligvis på steder der de spiller curling. For curling trenger du: sko, børste og stein. Så hvis du spiller curling, så er det best å kjøpe sine egne sko.
 Fottøy for curling laget av spesiell teknologi, det første de holde på varmen på grunn av intern filt, fordi spillet er på isen. I tillegg curling sko har spesielle såler - det er annerledes. Som du vet, skal den venstre foten skli, og retten til å foreta en start på grunnlag av disse prinsippene og laget såler i skoene for curling. Venstre skoen er laget av en spesiell såle som gir utmerket slip når riktig boot - tvert imot, laget med sklisikre såler. Curling sko kan kjøpes fra nettforhandlere, samt sportsbutikkene.
 Denne videoen vil hjelpe deg å lære om de grunnleggende funksjonene i spillet av curling. Også curling instruktør vil demonstrere noen av funksjonene i spillet.

 Å se hva som er curling, foreslår du å se denne rapporten fra World Championship av sporten.
Яндекс.Метрика