Pusteøvelser

 Naturen har skapt oss i kostymer av Adam og Eva, forutsatt at vi vil ikke bare puste lungene. Imidlertid er huden av moderne menneske mistet mye av sine naturlige funksjoner. Folk lever i tilbringe stengte hus mye tid i dårlig ventilerte områder, gater puste luft forgiftet industrialiseringen av samfunnet. I tillegg har folk bære klær som hindrer huden å puste. Hvis huden opphører å fungere, som lar kroppen oksygen og nitrogen og urea, og skille ut giftstoffer, hovedsakelig i leveren bryter ned og legemet vil bare dø. Huden er det viktigste deltaker i prosessen av respirasjon, en slags andre lunge. En av de viktigste oppgavene til den personen som ønsker å være sunn - få huden til å fungere.
 Av natur er alle mennesker i stand til å puste. Men det moderne liv, brudd på naturlovene føre til at personen deformerer seg selv, det er det ulike sykdommer. Vanligvis er vår pust grunne, involvert bare en tredjedel av volumet av lungene. Når belastningen på motoren noen puste dypere, men hovedsakelig på grunn av hyppigere. Bor med dyp nok, den fanger bare en del av volumet av lungene. Den fulle puste - pust er dyp, som ikke er karakteristisk for de fleste mennesker. Denne dyp pusting er ikke så dype åndedrag som dyp pusting og komplett når prosessen involvert alle celle respirasjon og kropp bokstavelig puster på cellenivå. Den fulle pusting som er nødvendig for metning av oksygen er ikke bare å puste gjennom munnen, nesen, men også gjennom huden.
 Etter hudens porer inhalerer kontinuerlig oksygen og puster ut karbondioksid, og når huden porene ikke klarer å puste oksygen, dør skapningen. Hvis dyret blir satt inn i atmosfæren av karbondioksid, og hodet til venstre utenfor i vanlig luft, vil den meget snart dør, til tross for at tilsynelatende har evnen til å puste gjennom nesen eller munnen via lungene. Dersom alle porene i legemet av en eller annen grunn blir tilstoppet, begynner personen å kvele selv under normal tilstand i luftveiene og lungene, bremser hjerteslag ned gradvis reduserer kroppstemperatur og dø. Så det skjer med omfattende, spennende hele kroppen brenne eller, for eksempel, for å møte hele kroppen maling, harpiks.
 Vane å bære klær og dårlig hud tilstand, hvis det blokkerte porer, virkelig hindre riktig pust. Blir lettere å puste ved hjelp av trening, eksponering, kontrast luft prosedyrer, luft bad. Østlige healere tilby øvelser for utvikling av riktig pust for forbedringstiltak kapillærer for å styrke mellomgulvet.
 Yoga er fire hovedmåter å puste : Øvre luft, midt pust, nedre luft, full pust yoga.
 Den første metoden er uønsket for en person som ønsker å være sunn. Den andre metoden er bedre, men fortsatt er det ikke bra. Tredje, i henhold til yoga, er også akseptabelt, men ikke ideelt. Hele vitenskapen om yoga puste metoden er basert på den fjerde.
 Øvre luftveiene. Denne metoden for å puste kjent vi kalt klavikulær puste. Puste ribber, kragebeinet og skulderen hever, mens klemme tarmen og trykke dem på mellomgulvet, og hun svarte for anstrengt, vspuchyvayas. Den bruker bare den øvre del av lungene, som er den minste i størrelse, derav lungene er bare en liten mengde luft er meget mindre enn det kunne. Videre membranen beveger seg, ikke har tilstrekkelig frihet og plass for deres bevegelse. Anatomisk studie av brysthulen overbevise alle om at denne metoden for å puste gjør størst innsats for å minst nyttig resultat. Øvre luft tydeligvis det verste pusten. Det er bortkastet energi og dårlige resultater.
 Dette er den vanligste måten å puste vi. Så selvfølgelig pustende kvinnelige sangere, høyttalere, lærere, predikanter - alle de som ofte har mye å si, og det ville virke, ville vite bedre enn å håndtere. Denne metoden for å puste på grunn av stress, som han setter organer så delikat i struktur genererer mange sykdommer stemme og luftveier. Hes, ubehagelige tale er ofte et resultat av pusten. Øvre luft karakteristisk for mennesker med en dårlig vane å puste gjennom munnen åpen. Hvis du tviler på riktigheten av ovennevnte, kan du sjekke det ut på min egen erfaring: vydyhnuvshy av all brystkreft luft, stå rett opp, armene avslappet langs sidene, og deretter inhalere, løft skuldrene og kragebeinet. Ikke vanskelig å se at antallet av inhalert luft vil være mye mindre enn normal pust. Deretter gjør puste dypt med senkede skuldre og krage, får du visuell bekreftelse på at denne metoden for å puste er mye bedre øvre luft. 
 Gjennomsnittlig puste. Denne metoden for å puste kjent i Vesten kalles rib eller interkostal puste. Selv om denne metoden er bedre enn den øvre luftveiene, men resultatene fortsatt mye mindre komplett yoga puste. Med en gjennomsnittlig pustemembran stiger og blir trukket inn i tarmen. Ribbe med flere fra hverandre og brystet, henholdsvis, er i vekst.
 Lavere puste. Dette puste mye bedre i Vesten, mange selv vurdere det en full dypt åndedrag. For denne formen for yoga puster er bare en del av systemet de har i århundrer kalt "full pust."
 Ved lavere puste lungene har mer handlefrihet enn den øvre og midtre puste, og under denne og luften de kan absorbere mer. Dermed fyller øvre luft luft bare den øvre delen av lungene, gjennomsnittlig puste - bare gjennomsnittlig og den øvre del og nedre - midtre og nedre deler av lungene.
 Selvfølgelig, fyller veien for å puste som luft hele plassen av lungene, vanligvis hver av disse alternativene, som gjør det mulig for en enkel å lære med det største antall luft prana, den vitale energien, sølt over hele verden og umiddelbart kledd mann. Så den beste måten å puste i det hele tatt, i henhold til yoga, er en komplett pust.


 Sider: 1 februar  
Pusteøvelser. Øvelser

 At pusteøvelser svært nyttigVet alt. Det er derfor vi tilbyr et utvalg av øvelser pusteøvelser.

 Øvelsene er luft trening


 1. Stå rett nenapryazhenno og nedre armer langs kroppen.
 2. Sukk. Start forsiktig pust. Som fylte lungene skuldre hevet, så ikke forsinke puster, senke skulderen hans.
 3. Med pusten så langt som å fylle lungene skuldre sakte lene deg tilbake, redusere blad, og bringer sammen bak hendene. Så sakte puster ut, og bringer armer og skuldre fremover, og dermed presse brystet. Armer og skuldre ikke press.
 4. Med pust lene høyre, strekker venstre side. På utpust gå tilbake til utgangsposisjonen. Samme utføre venstre. Hals, trenger armene ikke bøye, holde ryggen flat.
 5. Sukk. Sakte bøye hodet bakover, bøye ryggraden i thorax, pust. På utpust vippe hodet fremover, bøye ryggraden i thorax, se på kneet. Handsfree hengende på sidene.
 6. Pust. Sakte, forsiktig vri ryggraden, plassere den ene hånden bak ryggen, den andre frem, noe som gjør utpust. Når du kommer tilbake til startposisjon gjør pusten. Hofter fortsatt. Gjenta det samme den andre veien (øvelsen er veldig effektivt).
 7. Utfør en sirkulær bevegelse tilbake, simulere bevegelse på en kajakk paddler. Først venstre skulder, høyre og deretter begge samtidig. Breathing er vilkårlig.
 Alle luft trening trening kan gjøres innen 6-10 minutter. Etter hvile og slappe av.

 Grunnleggende pusteøvelser for ulike muskelgrupper i brystet, kommunikasjon


 Erfaring og praksis har utviklet systemer for pusteøvelser for å utvikle musklene i brystet, deres tilknytning, luftceller og så videre. Disse øvelsene er veldig enkle, men effekten er ekstremt sterk. Utvikler ikke umiddelbart mye mosjon, velg 3-4 tilgjengelig for deg og følge i 3 uker, deretter studere litt mer. Med grunnleggende pusteøvelser, spesielt favoritt, yoga vurdere "rengjøring pust". De brukte denne øvelsen når de føler behov for å ventilere og rense lungene. Alle andre pusteøvelser de fullfører denne pusten og anbefaler det å alltid bruke.
 Rengjøring puste
 Rengjøring puste airs og rydder lungene, hever alle sine celler og forbedrer den generelle helsen til kroppen, forfriskende det. Denne øvelsen er veldig beroligende og øker styrke slitne åndedrettsorganene. Trening er veldig nyttig høyttalere, sangere, lærere, skuespillere, alle mennesker yrkene der lungene har mye belastning.
 Rensing av puste blir utført som følger. Foreta en full pust. Hold pusten i noen sekunder. Komprimere leppene som om å plystre, ikke blåse kinnene, deretter med betydelig kraft puste litt luft. Stopp et øyeblikk, holder utåndet luft, så puster litt mer makt, og så videre. E., inntil luften ikke puster alt. Det er viktig at luften vыdыhalsya av makt.
 Øvelsen vil handle merkelig forfriskende hver gang en sliten, utmattet mann. Prøv å utføre denne øvelsen, og etter kort tid vil du legge merke til positive resultater. Du må praktiseres så lenge det ikke er utført enkelt og naturlig. Som nevnt ovenfor, er det ment å fullføre dem andre øvelser så vel som kjører sine egne.
 Oppbevaring av pusten
 Gjennomføringen av denne svært viktig øvelsen har som mål å styrke og utvikle de pustemuskulaturen, og med det lyset. En vanlig praksis med denne øvelsen vil uunngåelig føre til en utvidelse av brystet. Yoga hevder at midlertidig oppbevaring av pusten etter lunge full av luft, til stor nytte ikke bare i luftveiene og fordøyelsessystemet, nervesystemet og sirkulasjonsprosesser. De mener at den midlertidige oppbevaring av pusten renser luften som er igjen i lungene til tidligere åndedrag, og fremmer det beste blod oksygenopptak. Yoga krav som er anholdt pust av lys samle søppel akkumulert der under utånding av luft og tar dem med seg på grunn av den store makten vыdыhanyya. Rengjøring lungene, kanskje den viktigste i zaderzhyvaemom pust og yoga trening er anbefalt for behandling av ulike sykdommer i mage, lever, for behandling av blodsykdommer. De fant også at øvelsen fremmer ødeleggelse av dårlig ånde, som ofte er avhengig av et dårlig ventilert lunge. 
 Utføre øvelser. Bli rett. Foreta en full pust. Hold pusten brystet så lenge som mulig. Med makt til å puster luft gjennom den åpne munnen. Utføre rengjøring puste.
 En person som begynner å praktisere denne øvelsen i starten av klassene kan bare holde pusten i en svært kort tid, så det praksis å betydelig forbedre sin evne til å holde pusten. Hvis du kjøper erfaring, ønsker å se hvordan økt din evne til å holde pusten, deretter følger dette med klokken, hver dag merke seg sine suksesser.
 Brudd på lungeceller
 Denne oppgaven er utformet for å eksitere aktivitet luftceller i lungene. Den nybegynner bør ikke misbruke denne øvelsen, det generelt må utføres med forsiktighet. Etter de første forsøkene, kan noen enda føle seg svimmel. I dette tilfellet, stopp utførelse stammer.
 Utføre en øvelse følger. Bli rett, armene langs kroppen. Air Pust sakte og gradvis. Exhaling sakte treffer brystet med fingertuppene på forskjellige steder. Når lungene fulle av luft, hold pusten og treffer brystet med palmer i hendene. Fullføre rensing pusten.
 Denne øvelsen vil i stor grad hever tonen i hele kroppen og spiller en viktig rolle i alle yoga pusteøvelser. Det er nødvendig for helse, som mange av våre lungene luftceller blir inaktive på grunn av vår vane å grunne pust. Som et resultat av mange celler nesten magre.
 En mann som pustet ordentlig i mange år, vil selvsagt vanskelig å stimulere aktiviteten alle jobbet lange luftceller, men over tid denne øvelsen vil sikkert føre til de ønskede resultater, så det er verdt det å bruke den.
 Joyful øvre luft
 Forbedrer humøret. Å kontrollere Legg hendene på krageben. Når du inhalerer luft fyller øvre lunge, bryst mens stiger under utpust brystet senket til utgangsposisjonen. Denne fast magen og brystet utvider ikke.
 Beroligende nedre luft
 For inspirasjon luft fyller bare de nedre delene av lungene, magen buler. Som puster luft fra underlivet lunge er involvert. Thorax er fast. Hvis du da umiddelbart utføre et gjennomsnitt på pusten, øke kropps tone. For inspirasjon luft fyller lungene, utvider brystet under utpust rib tilbake til utgangsposisjonen. Belly fast.
 Stretching ribber
 Brusk kanter har evnen til å ekspandere vesentlig. Siden kantene spille en svært viktig rolle i riktig pust, er det nyttig å reise med dem spesielle øvelser for å gi dem større fleksibilitet. Vår evne til å sitte og stå i en unaturlig posisjon gjør kantene fast i ekstremt uelastisk. Drevet trening når det gjøres riktig, fullt kan eliminere disse ulempene.
 Utføre en øvelse følger. Bli rett. Presset hendene til sidene av brystet under armene så høyt som mulig, slik at tommelen var rettet mot ryggen, liggende på siden av håndflaten og fingrene ble peker mot fronten av brystet, som om at presse brystene med hendene på sidene, ikke mye å trykke på. Foreta en full pust. Hold luft i en kort tid. Så sakte begynne å presse hender ribbeina samtidig sakte puster luft. Utføre rengjøring puste. Trening bør ikke bli misbrukt.
 Utvidelsen av brystet
 Brystet sterkt redusert vane svingen i utførelse av arbeid og mangel på fysisk aktivitet. Den foreslåtte øvelsen er veldig nyttig for å gjenopprette normale bryst og gi den til ønsket forlengelse.
 Utføre en øvelse følger. Bli rett. Foreta en full pust. Hold luften. Trekk begge armene fremover og holde både knyttneve i skulderhøyde. Deretter i én bevegelse for å trekke hendene tilbake. Igjen, ta med armene fremover, deretter i en bevegelse for å trekke hendene tilbake. Gjenta flere ganger raskt. Under utførelsen holde knyttet neve og arm muskler belastning. Sterkt puster luft gjennom den åpne munnen. Utføre rengjøring puste.
 Denne øvelsen bør heller ikke være misbrukt, bør behandle ham med forsiktighet.

 Pust på farten
 Du må gå med hevet hode, med en litt avlang hake, holde skuldrene tilbake og merke seg at trinnene var like lange. Gjøre full pust, mentalt telle til åtte og i å gjøre denne gangen 8 trinn, slik at kontoen var ansvarlig skritt og pust ble gjort som 8 mottakelser, men uten en pause. Sakte puster luft gjennom neseborene, på samme måte telle til åtte og i å gjøre dette åtte tidssteg. Hold pusten, fortsetter å gå og telle til 8. Gjenta denne øvelsen så lenge du føler deg sliten. Det er på tide å avslutte treningen og hvile, fortsetter. Gjenta øvelsen flere ganger om dagen. Noen yoga variere denne øvelsen, holde pusten og telle til fire og så puster 8. Prøv å finne og dette alternativet; om det vil være for deg lettere og morsommere, følge den.
 Morgen trening
 Utføre en øvelse følger. Bli rett, heve hodet, heve brystet, tegning magen, presser skuldrene tilbake, med knyttede never og hendene på sidene av kroppen. Sakte klatre tærne, sakte gjør en komplett pust. Holder pusten i noen få sekunder igjen i samme stilling. Sakte ned til startposisjon mens sakte exhaling luft gjennom neseborene.
 Utføre rengjøring puste. Varierende hans show vekselvis til høyre, deretter venstre ben, gjenta denne øvelsen flere ganger.
 Trene for å aktivere blodsirkulasjon
 Utføre en øvelse følger. Stå rett opp. Gjøre full pust, hold pusten. Litt bøy over, plukke opp en pinne eller stokk for to sent, clutching og gradvis sette all makt i hendene szhavshye pinne. Slippe pinnen og rette sakte exhaling luft. Gjenta flere ganger. Avslutt rensing pusten. Denne øvelsen kan gjøres uten hjelp av en pinne, mentalt representerer henne, men å sette all makt i sine hender imaginære komprimering stang.
 Yoga virkelig setter pris på denne øvelsen, som den har evnen til å tiltrekke arteriell blod til ekstremiteter og avlede venøs blod til hjertet og lungene, noe som gir kroppen en sjanse til å få mer oksygen og eksospartikler frigjøres fra blodet. Når dårlig sirkulasjon i lungene kan ikke være nok blod til å absorbere oksygen økt fra utåndet luft, og deretter hele systemet ikke får tilstrekkelig utbytte av bedre pust. I slike tilfeller, spesielt nyttig for å praktisere denne øvelsen, alternerende det med de riktige fulle pusteøvelser.
 Rensing ha pust
 Stå rett, føttene fra hverandre, og puster som med full pust yoga. Når du inhalerer, heve armene opp, hold pusten i noen sekunder. Det er nødvendig å slappe av halsen, munnen åpen og gjøre sprek pust, bøyer seg frem, hender som gir muligheten til å falle. Dette virker naturlig lyd "ha". Deretter begynne langsomt inhalerer, vypryamlyayuchys, igjen heve hendene opp. Ta en langsom puster gjennom n ° s, slippe hendene ned. Dette gjentas 3 ganger. Pust luften av lettelse, som om frigjort fra bekymringer. Trening stimulerer blodsirkulasjonen og renser luftveiene, øker avvisning av slim akkumulert i luftveiene. Etter denne øvelsen folk føler seg mye mer munter.
 Blåser stearinlys
 Gjøre full pust og hold pusten uten belastning. For å gjøre leppene tube og puster ut all luften for tre skarp utpust. Med den første pust av luft ut av magen, den andre - på brystet, med en tredje - fra toppen av lungene. Kroppen og holde hodet rett, denne øvelsen kraftig, med glød. Utføre ikke mer enn 3 ganger.

 Abdominal pusteøvelser
 Stå rett, føttene fra hverandre ca 30-40 cm, føtter parallelt; kroppen litt fremover tilt. Hold armene bøyd på albuene, håndflatene presset sine hofter, tommelen sendt til lysken. Etter en hel pust, gjøre en langsom fulle åndedrag, tegning tungt i magen, pessar mest heis til magen som en "forsvant". Det bør bemerkes at denne oppgaven kan bare utføres på tom mage. Forsinke luft fem første sekundene, gradvis øke lengden på pusten. For å stige opp mellomgulvet, bør lyset være fri for luft til slutten av øvelsen. Trening er et utmerket middel utelatelse av mage, tarmer, nyrer, livmor. Det stimulerer funksjonen til solar plexus og gjenoppretter balansen i det autonome nervesystemet. Gunstige effekter på hjerte, lunger og membran. Gjenoppretter mobilitet av membranen og støtter elastisitet av lungene. Generelt mageøvelser er svært effektive, spesielt siden de ikke representerer vanskeligheter i møte. Øvelsen er kontraindisert i akutte former for sykdommer i bukhulen og hjertesykdom. Hvis du føler smerte mens du utfører øvelsene, stopp klasser og undersøkt av en lege. 
 Månedlig puste
 Kjører venstre nesebor og venstre lungene. Det anbefales å trykke på høyre nesebor og klem noe høyre lunge. Utføre øvelser bringer passivitet, fred, en følelse av varighet. Handling kreativitet, forbedrer fordøyelsen, helbreder og beroligende. Hjelper med angst, tristhet og feber.
 Terrestrial puste
 Det er nødvendig å styrke nervene, med mental og fysisk tretthet, dårlig humør. Brukes til magnetiske krefter, som om ønskelig kan bli forvandlet til en hvilken som helst type energi. Bakkenett eller rytmisk pust puster to nesebor og to lunger. Vi anbefaler at du gjør det hele tiden. Stå rett opp. Fjern de avslappede hendene foran. Sakte avlede hånd tilbake, og øker muskelspenninger. Ikke avslappende muskler, never sakte renne ut og deretter raskt bringe dem til den opprinnelige vanning. Alt dette gjør etter pusten. Gjenta 3-5 ganger, mye vydyhnuvshy gjennom nesen.
 Stimulere respirasjon
 Gjøre full pust, hold pusten og utføre utvidet puster gjennom munnen. Luften må gå så sakte som mulig og alle, med en pipelyd som uttale lyden "s". Lydutgang motstand skaper språk. Gjenta minst tre ganger.  
Яндекс.Метрика