Øre chechevychnaya

 Ingredienser


? 15-175 liter vann,
? 1 kopp linser,
? 1 løk,
? 1 gulrot,
? 1 persillerot,
? 3 laurbærblad,
? 6 erter sort pepper,
? halv fedd hvitløk,
? 1 ss. spoon grønn velsmakende.

 Forberedelse


 Linser suge for en dag i kaldt vann. Før matlaging vask, dekk med kaldt vann og sett på en moderat brann. Kok opp, tilsett knuste røtter og kok til ferdig. Som fordampning av vann ikke hell.
 Tilsett løk, laurbærblad, sort pepper, salt og kok over svært svak varme i 10-12 minutter. Legg hvitløk, salt, fjern fra varmen.
 La stå i 5-10 minutter.  
Oppskrift av velsmakende klar suppe med bønner

 EMS "vinter"


 For 4 personer • Forberedelse: 220 minutter • 250 kcal
 Ingredienser:
? 200 g tørre bønner,
? En røkt svinekjøtt shank,
? 1 gulrot,
? 1 persillerot,
? 1 fedd hvitløk,
? 1 tomat,
? 1 laurbærblad,
? 1 grønn paprika pod,
? 300g jakt pølse,
? 1 løk,
? 100 g rømme,
? chilipulver,
? salt,
? persille til pynt.
 Forberedelse
 Skyll bønner og bløt i kaldt vann over natten. Shanks hell 2 liter vann og kok i 3 timer. Avkjøl. I morgen, gulrøtter og persillerot skrell og skjær i skiver. Hvitløk og rent kutt. Tomater skrelle, hogge kjødet.
 Buljong belastning, smelte fett fra ham i en dyp stekepanne og stek røttene. Legg bønner med væske, hell suppen, satte salt, laurbærblad og hakket hvitløk. Kok opp og plassere tomat.
 Pod pepper Vask, obsushit, kuttet i to, fjern kjernen med frø, kjøtt i terninger. Sett suppen og la det småkoke under lokk i 5 minutter. Pølse kutt, kutt løk, tilsett suppe med rød pepper og kok opp.
 Svinekjøtt kjøtt atskilt fra bein, skåret i skiver og legg på tallerkener del. I hvert hell suppe, rømme, pynt med friske urter og tjene på bordet.
 Tips: suppe erverve en særegen smak og krydret smak, hvis du legger til en ts. skje av bakken paprika  
Oppskrifter hash

 Okroshka høst


 Ingredienser:
? 125 liter kvass,
? 075 kopp agurk saltlake,
? 1 gulrot,
? En nepe,
? 075 kopper terninger kokte poteter,
? 7 kopper hakkede syltet sopp,
? 2 frisk agurk (medium)
? 1 kopp hakket vårløk,
? 1 løk,
? 1 ss. teskje dill,
? 1 ss. teskje selleri,
? 1 eple,
? 05 Art. ss sennep,
? 05 h. Teskje sort pepper,
? 2 hardkokte egg.
 Forberedelse
 1. Gulrøtter, neper koke.
 2. Grønnsaker, sopp og finhakk eple.
 3. Grønnsaker bland og la stå hverandre, sopp blandet med epler, grønnsaker, løk, sennep og hell saltlake, la for en halv time.
 4. Alle miksen, hell Kvås, tilsett salt, egg, rømme etter smak.

 Okroshka Fish


 Ingredienser:
? 125 liter kvass,
? 1 kopp agurk saltlake,
? 1 kopp hakket kokt fisk,
? 2 gulrøtter,
? 05 kopp hakkede kokte poteter,
? 1 kopp grønn løk,
? 1 løk,
? 2 frisk agurk,
? 1 ss. ss persille,
? 2 ss. ss grønn estragon og dill,
? 3 hardkokte egg,
? en halv sitron
? salt og pepper etter smak.
 Forberedelse
 Kok gulrøtter, Finhakk alle ingrediensene, bland, brygge, helle kvass, krydre med salt, pepper og egg.
 Oppskrift årlig hash  
Botvin: botvynyi varianter og ingredienser, oppskrifter

 Ufortjent glemt i den moderne verden russisk mat, populær som bøndene og adelen - botvinya.

 Historiske fakta
 Det er legender om Alexander I, som ønsket å behage sin gjest, ambassadør i England. Alexander sendte tjenere til ambassaden med rett kalt botvinya, men den langsomme og har levert mat kald. Ambassadøren takket for bankett og sa at han måtte spise kald rett, men det er det og likte det. Siden varmt har det mistet all sin smak. Men det er veldig moret Alexander og hans hoffmenn. Men, likevel, tilbyr vi en oppskrift botvynyi som må gjøres er kaldt.

 Opprinnelsen til ordet kommer fra det gamle botvynya ordet "Botet", som er fett. Det er avledet fra spiselige planter med tykke stilker, blader og løvverk.

 Sammensetning botvynyi
 Det er full og deltids botvynyi.

 Komplett - En botvinya, som også serverer fisk og is chips i en egen bolle formet glass.
 Ufullstendig botvynya er en enkel kald grønnsaksuppe.

 Det er også en enkel og zaparnaya
 Enkelt botvynya basert kjøttkraft eller dyppe topper av ulike grønnsaker. Syre matvarer kan legges ved sorrel.

 Ingrediensene som du trenger for å fullføre en enkel klassisk botvynyi:

 - Surdeig brød - 1 liter;
 - Orkroshechniy hvit KVASS - 025 liter;
 - Kokt sorrel - 2 kopper;
 - Kokt brennesle eller spinat - 1 kopp;
 - Unge rødbeter med topper - 3 stykker;
 - Grønn agurk - to stykker;
 - Revet ost - 2 ss;
 - Lemon - 05chast;
 - Sennep - 1 time. skje;
 - Vårløk - 05-075 kopper;
 - Salt - 1 time. skjeen og så mye sukker;
 - 2 ss dill. skjeer;
 - Fisk eller kreps - 0,5 kg.

 Forberedelse
 Bladverk og røtter av unge rødbeter bør antas til den er myk. Forsiktig koke bladene av sorrel. Nettles tilstrekkelig vasket og skåldet med kokende vann. Alle urter du trenger en resept finhakk. Etter denne massen er å legge til hakkede bete røtter og grønne løk og fennikel må først gni med salt.

 Begge trenger å få kontakt med surdeig. Sitronskall gni med sukker og tilsett sitronsaft, pepperrot, sennep, litt surdeig, og røre og legge til mesteparten av kvass. Grunnlaget for surdeig kontakt med allerede kokt vekt, deretter tilsett hakket agurk. Når alle komponenter er koblet måltid avkjøl i 30-40 minutter.

 Fisken fremstilles separat, fortrinnsvis til forskjellige arter. Det må kokes i lettsaltet vann med dill, laurbærblad, sort pepper og erter.

 Zaparnaya botvynya ikke veldig forskjellig fra enkel. Det er til stede sure zaparnaya surdeig surdeig av mel og sediment.

 Oppskrift matlaging og servering
 For lenge, bør sorrel og kokk topper ikke være, som de mister sin farge og smak. Nok i 3-5 minutter. Og før du gjør dem mashed eller hakkede, bør være helt tørre.

 Det er kjent at kokt fisk er svært vanskelig å nøyaktig og vakkert kuttes, er det best bare å skjære filetene fremdeles rå. Buljong, som fortsatt etter botvinya, ikke hastverk med å helle ut, vil han være nyttig for kokende sjømat og bidra til en rik smak.

 I hver plate sette hogge is, litt krydret fylling, deretter mashed eller fint kuttet løvverk, deretter alle fylt med surdeig. Denne retten er viktig å kjøle seg ned i ca 20-30 minutter, med sure ingredienser vberutsya fylle ut en masse løvverk. Men du kan også søke separat. Sam suppe, fisk på en egen skål og knust is. Ikke glem at hver gjest må sende inn en skje og gaffel. Spoon å spise suppe, fisk gaffel, og alle kan legge is å smake, så et måltid kan være kaldt.

 Fra denne artikkelen du lærte å lage mat botvynyu og nå kan overraske din kjære disse vakre og sjeldne parabolen.

 Bon appetit!

 De berømte luft godbiter som kan tilberedes i form av hel kake eller individuelle porsjon desserter, har en svært interessant og kontroversiell historie, og navnet som stolt bjørner er nesten 100 år gammel!
 Kake "Pavlova" smak og utseende ligner marengs kake, som bør være skarp og myk stuffing at han faktisk forskjellig fra den konvensjonelle begrepet «marengs». På bordet er det alltid servert med frisk frukt og pisket krem, som er den beste innredet og utfylle den allerede utmerket dessert.
Pavlova: en tid-testet oppskrift

 History of Cake "Pavlova" omgitt av konstant og svært langvarig, tvister, så mye som to land, New Zealand og Australia, stadig hevder tittelen "grunnlegge" er så uvanlig dessert. Det eneste som ikke er kjent og krever bevis er navnet på kaken - Pavlov, som ble tildelt godbiter til ære for den berømte russiske ballerina Anna Pavlova.
 Tilbake i 1926, kjent danser i alle land turnert i utlandet, besøker nesten samtidig, Western Australia og New Zealand. Besøk denne god person var en reell hendelse mens hotellet hvor Anna Pavlova stoppe, forberedt på forhånd, å prøve å ta henne på alle måter og uvanlig overraskelse berømt ballerina.
 Ifølge noen kilder, første gang en slik dessert Anna prøvd det i New Zealand, hvor kokken på en restaurant spesielt opprettet denne dessert for den berømte ballerina. Ifølge en annen versjon av det samme, født i Australia, ble kaken oppfunnet og forberedt en bursdag kokk Bert Sasha. Under presentasjonen, dessert, ropte noen: "Dette er luften, som Pavlovs lett! ".
 Ifølge denne versjonen, navnet "Pavlova" til dessert prylipylosya gangen. Hvilken historie er korrekt og nøyaktig, vi sannsynligvis vil aldri vite, slik at vi kan bygge videre på det som er mer som det, og det er viktig?
 Viktigst, lære å lage mat, fordi selve prosessen - ikke så lett, men hvis du nøye studere oppskriften og praksis på virkelige produkter, alt skal slå ut.

 Hemmeligheter og har kake matlaging "Pavlova"


 Ikke rart Cake "Pavlova" er utrolig populære og favoritt dessert, spesielt blant innbyggerne i New Zealand og Australia, som den offisielle versjonen, det er ca 667 oppskrifter på delikatessene som har 300 forskjellige kilder!
 Det er vanskelig å forestille seg hvordan kaken i spørsmålet kan varieres, men det generelle konseptet er alltid den samme: skarp og myk marengs inne som minner meg marshmallows. Det antas at dessert klassiske ytelsen må være dekorert med jordbær og pasjonsfrukt masse i velykobrytanskom versjon - bringebær.
 Mange oppskrifter smykker alternativene varierer og kan presenteres som kiwi, aprikos, fersken, bananer, og kombinasjoner av disse.
Pavlova: en tid-testet oppskrift

 Men interessant, hvis debatten om hvem som først kom opp med den berømte dessert, gradvis avtar, debatten om konto der du kan smake det beste kake "Pavlova" sannsynligvis vil aldri stoppe. Likevel har alle land sin egen mening på grunn av frukt kan brukes, og hvordan man best kan lage marengs og hva du skal sende den ferdige retten.
 For eksempel kan du finne "Paul" med sitron ost eller bær mousse i år, er det valg av fersk ananas guava eller pasjonsfrukt. Selvfølgelig avhengig av ingredienser, vil kaken få en smak av farge, men fortsatt er det en generell ordning for "klassisk" Cake "Pavlova".

 Hva er det?


 Først er det viktig å vite at matlaging dessert med bare de hvite fra egg til å være pre-forberedt. For å få en "smake det samme," de trenger for å få ned til en bestemt klasse, tett skum og skinnende. Retter, som vil være den prosessen, må være helt ren og tørr, selv de minste dråper av fett kan ødelegge hele dessert.
 I stedet for sukker er bedre å bruke melis, fordi det er mye lettere å oppløse, forresten, hvis et hus er ikke, så det kan være lett utarbeidet med en food prosessor eller blender.

 Til sprø skorpe kom ut, som dette "Pavlov", må du legge maismel og vin eddik blandes med proteinmasse. Således, for å fremstille en original kake, som i denne oppskrift er en marengs.
 Skikkelig forberedt kake "Pavlova" lett å skille, trenger du bare å se på hans utseende hvis overflaten synes små marengs dråper, deretter peretrymaly dessert i ovnen, og hvis det oser fuktighet, tvert imot, før fikk.

 Oppskrift Cake "Pavlova"


 For marengsen trenger:
 •  eggehviter - 4 stk;.

 •  vanilje melis - 10 år;

 •  melis - 180 g;

 •  maismel - 3 timer skjeer;.

 •  vin eddik (hvit) - 1 t skje.;

 •  sitronsaft -. 0.5 h skje.

 •  Fløte og dekorasjoner:
 •  fløte (35%) - 250 ml

 •  melis - 2 timer skjeer;.

 •  bær etter smak (jordbær, kiwi).

 •  For å begynne, forberede et brev, hans tilslørt pergament papir og tegne på det to små sirkler (diameter vil avhenge av den ønskede størrelsen på kaken). Pergament knipser til tegning i blyant nederst til venstre, og konturene var synlig for deg.
   Nå på å forberede marengs: proteiner flette inn en bolle, bland dem med sitronsaft og begynne å ta dem ned mikser på middels hastighet til eggedosis og skinnende Utdanning skum. Knock fortsetter og starte små porsjoner helle melis blandet med stivelse og vaniljepulver. Vi fortsetter å churn inntil fibrene ikke blir tette solide topper.
   På toppen av overflaten marengs tilsett vineddik og gjenværende stivelse bred spatel for å røre om dannelsen av en sammenhengende masse. Vi spre marengs på en stekeplate i en sirkel, send en forvarmet ovn på 100 ° og stek i 1-1,5 timer. Når dekket med marengs skorpe, bære den på rist og avkjøl helt.

   Nå må du forberede en bløtkake. For å gjøre dette, kjølt, slå fløte til lys skumdannelse, og hell det i melis og fortsette å slå ned dannelsen av myk topp. Det er viktig å ikke overdrive det, ellers vil de slå til smør, ikke en lett krem.

   Hvordan du sender Cake "Pavlova"?


   Selv om du marengs forberedt på forhånd, skal det på ingen måte umiddelbart dekket med pisket krem ​​og bær, ellers vil det raskt absorbere fuktighet og mister sin skarpe. Bare 30-60 minutter før servering, merengue sette nøyaktig fatet, dekorere den med fersk krem ​​og bær.  
  Яндекс.Метрика