Røyke fisk hjemme
 Røyke fisk skyldes gjennomtrengning av røyk. Det er to måter å røyke: varme og kalde. Varmt røkt fisk enklere og krever ikke lang forberedelse metode, så er det ofte brukt i hjemmet eller feltforhold. Dette røyke fisk hjemme ryke varmt dyppet gjør at alle typer fisk.

 Forbereder fisk til røyking
Røyke fisk hjemme
 Før røyking, bør store fisk sløye og skyll, gni deretter innvendig og utvendig med salt. Dersom fisken for røyking liten størrelse og vekt (300-500 g). Det kan ikke gut.Røyke fisk hjemme
 Tåler salt fisk trenger et par timer: jo mer fisk, jo mer tid som trengs for å prosolyuvannya.
Røyke fisk hjemme
 Deretter blir det vasket og tørket litt.
 For prosolyuvannya fisk kan også bruke ferdiglaget marinade.
 1 arter marinade:
 - Et glass hvitvin;
 - Cup soyasaus;
 - Et glass sitronsaft.
 2 visninger marinade (mer sofistikert):
 - 2 liter. vann;
 - En halv kopp havsalt;
 - En halv kopp soya saus;
 - En halv kopp sukker;
 - Et glass hvitvin;
 - Et glass sitronsaft;
 - 1 ss finhakket hvitløk;
 - Krydder etter smak curry med koriander.
 Røyking Funksjoner
Røyke fisk hjemme
 Nattlampe er en metallbeholder tett nakrыvayuschuyusya dekke. Inne det bør plasseres grillen for å imøtekomme fisken. Klar røyk boksen fisken du kan kjøpe eller lage selv. På bunnen av slukkeren skal hell noen håndfuller av chips. Deres antall er avhengig av antallet av fisk.

 For røkt fisk ønskelig å bruke spon og sagflis hard trær fordi den ikke inneholder tjære. Godt egnet for dette formålet bøk, eik, lønn, or, noen frukttrær. Uegnet bjørk fordi dens tre, så vel som i tre av løvtrær, inneholder en rekke plasser. Spesial tilbyr behagelig aroma av drue vintreet fisk og einer med bær. Veden brukes til røyking bør være tørr, ikke sopp, og uten podhnyvanyy zaplesnevenyy.
Røyke fisk hjemme
 Etter det blir røykboksen plassert inn i fisken, og alle tett dekke. Hvis dekselet ikke vil passe perfekt til veggene, vil røyken lekke, noe som resulterer forberede røkt fisk ikke kan. Prosessen med å røyke
Røyke fisk hjemme
 Smoke boksen skal sette en flamme, ved hjelp av en ovn eller bål. Ved oppvarming, brikkene er tung røyk. Fume fisk behov på en liten flamme for en kort tid.Røyke fisk hjemme
 Varighet av røyking avhenger av størrelsen av fisken, småfisk nok til å motstå en brann i 20 minutter, større - 30 til 40 minutter. Denne åpne døren røyking ikke er anbefalt som det vil gå røyk nødvendig for prosessen. Fisk er klar til bruk umiddelbart etter røyking.


 Du kan spise og varm og kald. Hold fisk, tar røkt varmt metode mindre enn to dager på et kjølig sted.  
Hva kan du gjøre med kyllingbryst?
 Kyllingbryst - en svært lønnsom og nyttig produkt, kan det være forberedt med en masse deilige appetittvekkende retter. Hvorfor skal jeg bruke kyllingbryst kulinariske formål?
 Først på dette kosttilskudd produkt uten fett - karbohydrater og proteiner i den, tvert imot, er til stede i tilstrekkelig mengde. For det andre viser denne type kylling til umiddelbar mat. Tredje, bryst går bra med mange andre produkter, krydder, garnityr, noe som gjør den til en allsidig ingrediens for salater, buljonger, supper, hovedretter og uavhengig forskning fast. La oss starte med det faktum at for mange mennesker med behov for diett - kyllingbryst er en ekte universalmiddel, siden bruk av dette produktet ikke er forbudt ved noen ernæringsfysiolog.
 1. Blant oppskriftene kosthold er svært populær salat "Light".
 For å forberede denne salaten skal koke kyllingbryst, deretter skåret i terninger eller strimler og bland med frisk dill, persille, vårløk, legg tynne skiver av eple smak og en lys saus, tilberedt med en liten mengde olivenolje og sitronsaft. Antall produkter som brukes, avhenger av antall porsjoner av salat. Hvis det personlig forberede for en dyetchyka, er det bedre å ikke gjøre det noe bra, men strengt a la carte. Frisk og velsmakende det er alltid lettere.
 2. Du kan også lage en salat med krydret kylling bryst, ikke relatert til kosthold. Ingredienser: svisker dampet, kokte gulrøtter, kokte egg, agurk, persille, majones.
 Spredningen i lag bowl kokt i saltet vann og hakket kylling bryst strimler, hakket svisker, gulrøtter, egg, agurk og igjen klumpe seg. Hvert lag peremazыvaem majones, dryss topp sjenerøst med hakkede urter. Salat som passer for enhver anledning og restene av salaten etter måltidet er det ikke.
 3. suppe med kjøttboller, kylling bryst.
 Du kan bruke forberedt kjøttkraft, men bedre forberede frisk.
 Klargjør stuffing med fileter, legger løk. I stuffing introdusere egg, en spiseskje smør, den samme rå ris eller par skjeer av havregryn, salt, pepper.
 Form kuler av kjøttdeig. Deres verdi avhenger av dine preferanser. Noen som liker litt kjøttboller, men noen stor og saftig. Husk at kjøttbollene er klare til å øke i størrelse. Legg kjøtt baller i kokende buljong, bringe til en beredskap for å sende inn en bolle med friske hakkede urter.
 4.Hrudka fylt med ost og skinke.
 Forberede kyllingbryst, vaske, tørke, lage et snitt med en kniv dypt lomme. Sjenerøst smør stykket innvendig og utvendig marinadnyh blanding av hvitløk, majones, pepper og salt. Ost kuttet i strimler, skinke - en tynn plate. Pakk ost skinke og deretter satt i lommen. Spre krem, bake. Som fyllet kan brukes som ananas, lever, sopp, svisker, aprikoser, persille.
 Spise for helsen din!  
Hvordan lære å gjøre en saltomortale raskt? + Video

Salto - er en akrobatisk element som krever god fysisk atletisk trening.
Det må bli husket at gjennomføringen av dette elementet fordi det er ikke helt enkelt, kan være traumatisk.
For å lære hvordan du gjør flips fremover og derfor ikke trenger mye kunnskap og ferdigheter, må bare overholde visse regler. Dette er det som står i denne artikkelen.

 Hvordan lære å gjøre en saltomortale fremover


Hvis du bestemmer deg for å lære hvordan du utfører en saltomortale, først, lære riktig landing. Hvis du trener på treningsstudio, så selvfølgelig vil det lette situasjonen. Bare satt på gulvet på forhånd noen matter og deretter starte. Når nykommere utføre første hopp, begår de en enkelt feil før de bøyes ned frastøting. Det er strengt forbudt. Hvis man ønsker å foreta den riktige vipper forover, er det nødvendig å presse sammen og samtidig å bøye seg slik at det kan være så lavt som mulig til bakken.
Et annet viktig trekk ved riktig ytelse er fremtids saltomortale landing. Det bør være på venstre eller høyre side (som begge foretrekker). I løpet av denne halsen element må returneres i ønsket retning (venstre eller høyre).
Hvis du gikk glipp av dette punktet, kan du trekke noe. Det er ikke nødvendig å trykke haken parallelt med brystet, fordi det kan føre til en trist resultat, nemlig å briste eller forskyvning av ryggvirvler. Dette fordi all vekten er konsentrert i halsen. Hvis hode og kropp, som er blitt beskrevet ovenfor, gå tilbake til siden, ikke skader.
Også det bør bemerkes at de som ønsker å lære å gjøre en saltomortale fremover, er ungen ikke opphøyet. Ikke glem å varme opp. Dette vil forebygge skader og blodstrømmen til hjernen og økt ventilasjon vil forbedre din reaksjon.
Bare når du er ideelt gjøres med et skall, kan du gå videre til stoyachemu posisjon. Du kan hjelpe i denne bufferen bridge. Hoved ta flip svinger umiddelbart, og arbeidet må trene hver dag.

 Hvordan lære å gjøre tilbake flips


For å lære hvordan du gjør tilbake flips, må den samme enheten som i den forrige saken. Selvfølgelig vil forberede for dette elementet ta lengre tid. Stor Vær spesielt oppmerksom på ryggraden. Så lære å utføre en standard bro, først fra en utsatt posisjon, og senere - fra en stående posisjon. I dette tilfelle er det også viktig å gjøre alt langsomt. Bare når du er 100% sikker på at du kan gå til neste scene, og deretter starte praksis hoppe fra en høyde.
Før du hopper zamahnites hender. For å gjøre dette ordentlig bære dem tilbake. Jo mer du legger Mila i en dash, så vil du ha mer tillit til landing.
Alltid inspisere en overflate, er det nødvendig bare å sitte på matten. Nykommere eksperter anbefaler også å ta bort kroppen av innlegget, men fagfolk kan ikke gjøre.
Generelt for alle som ønsker å lære dette bør ikke ignorere noe som kan gi råd. Lære leksjoner på video, og husk at de er mennesker akkurat som deg. De har også studert dette før.

 Video Tutorials

Яндекс.Метрика