Salat "friskhet"
 Mange husmødre tror at ferien de må bruke
 ettermiddag på kjøkkenet, lage mesterverk til besøkende kan beundre.
 Det er imidlertid ikke nødvendig å tilbringe noen timer i forberedelse
 Bare et enkelt måltid. Du kan for eksempel gjøre enkle
 salat bokstavelig talt ti minutter.
 Obligatoriske ingredienser:
 •  agurk medium størrelse - 3 stk.

 •  salat - 2-3 stykker.

 •  oliven, pitted - '50,

 •  Sitronsaft -. 1 time l.

 •  ost, fortrinnsvis durum og andelen av fettinnhold på minst 45 -. 150 g,

 •  Egg - 3 stk.

 •  Lav-kalori majones - 40g.


 •  Egg bør kokes, fjerne skallet, gni på et grovt rivjern eller fint crumble kniv.

 •  Salat skåret i store skiver, oliven - ringer.

 •  Agurk og ost bør kuttes i store terninger, ca 1h1sm.

 •  Del alt i en bolle, dryss med sitronsaft.
 • Hvordan lage gode salatBlant de fleste innbyggerne på sjøer og hav, er blekksprut den rimeligste produktet. Men til tross for den lave kostnaden, ernæringsmessige verdien av blekksprut er ikke dårligere enn dyrt sjømat. Det er sammensatt av fordøyelig protein, kalsium, fosfor, jod, magnesium, vitaminer og mange spesielle substanser som stimulerer produksjonen av mavesaft. Blekksprut kjøttet mørt, myk og smak som minner om hummer, men en god smak kan oppnås ved riktig matlaging blekksprut. Mange husmødre er interessert i hvordan du koker blekksprut salat til varmebehandling ikke ødelegge en bestemt smak av kjøtt. Før du svarer på dette spørsmålet, vil jeg gjerne være oppmerksom på at blekksprut kan brukes ikke bare i salater, men også som varme småretter okropyvshy denne mollusk sitronsaft og olivenolje. Svært velsmakende blekksprut gå mettet ulike fyll. Siden kokk blekksprut salat å holde smaken og ømhet av kjøtt?
  Blekksprut salat kan være forberedt på to måter. Den første metoden eliminerer varmebehandling. Renset blekksprut skrotter bør dryss med sitronsaft eller eddik, og etter 5-7 minutter bare hell over kokende vann. I den andre fremgangsmåten, en skrott blekksprut dyppet i kokende saltet vann, og etter 1-2 minutter ta ut av vannet. Stekt blekksprut sterkt redusert i størrelse, men aller viktigst - mister sin smak og blir stiv.
  Hvordan lage gode salat til kjøttet var mørt og saftig? Det er lett og rask. Hemmeligheten til velsmakende kjøtt er matlaging riktig. Det er det eneste som er nødvendig for bevaring av musling smaken. Jeg tilbyr deg et utvalg av måter å rette matlaging blekksprut. Noen av disse metodene vil hjelpe deg å nyte mørt og saftig kjøtt.

  Den første metode:
   en liter kokende vann, legg en skje med salt, laurbærblad og pepperkorn bitter. Ta kjelen fra varmen og senke vann blekksprut, cover. Etter 8-10 minutter blekksprut klar til bruk.
  Andre metoden: for å lage en kg blekksprut du trenger to liter vann. I kokende vann med krydder og salt blekksprut lavere, og når vannet koker igjen, slukke brannen, og la dem i vann i 5-7 minutter.
  Kokt blekksprut kjøtt skåret i tynne strimler og blandet med litt sitronsaft, olivenolje eller majones.  
  Armenian suppe - flol
   Steketid: 1 time 45 minutter.
   Porsjoner: 6


   Armensk flol Soup: Oppskrift
   - 400 gram kjøtt (okse)
   - Løk - 1 stk.
   - 200 gram spinat
   - Tomater - 2 stk.
   - 1 kopp mel
   - 2 ss. l. små hvete korn
   - 1 ss. l. vegetabilsk olje
   -. 1 time L. tomatpuré
   salt og nykvernet sort pepper

   Hvordan koke suppe armensk flol:


   1) Kjøtt koke 15 liter vann for 1,5 timer, fjern fra buljong og skåret i små biter. Løk skåret i halv ringer, tomater - skiver, spinat - strimler.
   2) hvete korn kok til de er møre, avløp. Tilsett mel, 0,5 kopper vann og en klype salt. Last ned fra massen av små baller - flol.
   3) Stek løken i oppvarmet olje, 6 min. Legg til suppe kjøtt, løk, tomater, tomatpuré og spinat. Tilsett salt og pepper og stek i 10 minutter.
   4) Legg flol og kok til før alle ballene flyte til overflaten.
   Bon appetit! Nå vet du det armenske suppe oppskrift flol.
   Vi anbefaler en lys suppe med zucchini.  
  Hvordan koke suppeHvordan koke suppe kjent for mange kvinner, mens hver har sin egen originale oppskriften. I hver familie suppe kommer med en annen smak, selv om basis tatt de samme produkter. Kanskje smaken av sunn mat er avhengig av bruk av urter, krydder, noen hemmeligheter av sin egen og, viktigst av alt - på et ønske om å lage mat med sjel. Dine favoritt site nyttige tips besluttet å snakke nærmere om hvordan du koker suppe.
  Hvordan koke suppe: oppskrift
  Det hele starter med kjøttkraft. Deilig suppe kommer til bein eller kjøtt, koker bein først, deretter kjøtt. Sterk lager er avhengig av forholdet av kjøttprodukter og vann. Salt sjy bør være slutten av matlaging, ellers vil det miste sine gode egenskaper.
  Det neste trinnet er hvordan du koker suppe er forberedt grønnsaker. Skjær potetene i mellomstore terninger. Når det er halv ferdig, tilsett buljong hakket frisk kål i strimler. Bruk av surkål gir en annen smak. I vinter, bedre bruk av surkål.
  Hvordan koke suppeEtter kål skiver julienne rødbeter skipet. Hvis det tidligere satt ut sammen med løk og gulrøtter, får en ny smak av suppe. For å sette bete har ikke mistet sin intense farge, bør det være lett drysset med sukker og duskregn med eddik eller sitronsaft, som er mye bedre.
  For å fylle Borscheva brukes hakket løk, revet gulrot, paprika. I utgangspunktet, de vegetabilsk olje stekt løk, da den er stekt med gulrøtter. Så skillet lagt pepper. I 5-7 minutter til kokt tilsett tomater slitt eller tomatpuré.
  I en gryte i 10-15 minutter til kokt satt laurbærblad, pepperkorn og salt. For et par minutter før slutten av steke tilsett hakket fersk persille, dill, men suppe ikke mister sin smak når friske urter erstatning tørket. For et halvt minutt før du slår av brann, legg i en gryte litt hakkede fedd hvitløk. Nå som du vet hvordan å forberede suppe. Bon Appetit, nettstedet ditt nyttige tips.
  Hvordan koke suppe i multyvartsi
  Du vil trenge:
  - Kjøtt med bein - 0, 5 kg;
  - Beet stor - 1 stk;.
  - En middels stor gulrot - 1 stk;.
  - Løk - 1 stk;.
  - Kål - ½ enhet;
  - Poteter - 4 stk;.
  - Bulgarsk pepper - 1 stk;.
  - Tomater - 2-3 stk;.
  - Hvitløk - 2-3 fedd;
  - Salt, pepper, tørkede urter og andre krydder;
  - Juice av en halv sitron.
  Hvordan koke suppeSekvensen av preparatet:
  Tilberede kjøtt, vaske den, fjerne filmen levde, og deretter kuttet i små biter. Nå Trykkokere switch mode "Baking" og en liten mengde vegetabilsk olje steke kjøttet for en fjerdedel av en time.
  Mens kjøttet er stekt, flytter fra å forberede andre ingredienser. Gulrøtter og rødbeter skyll, skrelt og gnidd på et grovt rivjern. I tomater, lage en grunne kutt på tvers og hell kokende vann. Etter handlingene tatt, kan du enkelt fjerne skrelle dem, deretter kutte tomater plater.
  Etter tushkuvalosya kjøtt i 15-20 minutter, tilsett dine terninger løk og revet gulrot. Bland ingrediensene og fortsette å koke i ytterligere 10 minutter.
  Nå er det på tide å legge strimler, kuttet paprika, skiver tomater og revet plater rødbeter. Ingredienser stenket med sitronsaft, rør og la det småkoke en annen fjerdedel av en time. Til suppe var rik rød farge til frukt kan legge til et par skjeer tomatpuré.
  Hvordan koke suppeDeretter legger koppen Trykkokere knust hvitløk, kuttet i små terninger poteter og strimlet kål. Alle grønnsaker røre igjen og hell kokende vann så mange at vannet dekket helt grønnsakene. Trykkokere veksler "slukke" og koke suppe på en time. 10-15 minutter før slutten av matlaging, tilsett salt, pepper og andre krydder til din favoritt smak. Server suppen med rømme og et stykke brød med hvitløk.
  Hvordan å lage mat Borsch ukrainsk
  Tradisjonelle ukrainske borsch forskjellig navarystostyu sjy, rik smak og lyse farger. Men ikke alle vet hvordan du koker suppe på det å bli rød. La oss se på hemmeligheter matlaging berømte borsjtsj i ukrainsk.
  Du vil trenge:
  - Svinekjøtt på bein - 1 kg;
  - Løk - 3 stk;.
  - Gulrøtter medium størrelse - 3 stk;.
  - Poteter - 5 stk;.
  - Kål - ½ plugg;
  - En stor rødbeter - en pc;.
  - Tomater - 2-3 stk, Passer både fersk og frossen eller hermetisert i saltlake;.
  - Tomatpuré - 2 ss. l;
  - Rød pepper - 1 stk;.
  - Fat - 30 p;.
  - Hvitløk - 3 fedd;
  - Vegetabilsk olje;
  - Krydder.
  Sekvensen av preparatet:
  Hvordan koke suppeDen forberedt svinekjøtt (vasket, kuttet i porsjoner) fylle med 5 liter kaldt vann, legg kokte over middels varme. Når vannet koker, fjerner skummet dannes, redusere varmen og småkoke suppe i en time. Deretter plasserer den pan ett rensing løk og gulrøtter godt, tilsett noen erter allehånde. Fortsett å koke til kokt kjøtt kjøttkraft. Fjern kjøttet og sil suppen.
  I den kokende buljong, plasserer hakkede halm poteter. Når poteten er nesten klar, legge til pannen og stek kålen makulert det i 7-10 minutter.
  For sant i ukrainske Borsch grønnsaker for fylling stekt i smeltet smult dersom bukspyttkjertelen ikke tillater deg å spise fet mat, kan du bruke vanlig olje. I en dyp stekepanne stek terninger løk inntil gjennomsiktig, tilsett revet gulrot og la det småkoke til den er myk, deretter legge revet på et grovt rivjern rødbeter og skjær i strimler pepper. Stuet grønnsaker, deretter tilsett hakket skrelte tomater og tomatpuré. Stuet grønnsaker i 7-10 minutter.
  Dypp grønnsakene i kokende buljong whichconsidered, tilsett salt, pepper og andre krydder, suppe koke i ca 7 minutter. Fjern fra varmen og legg til pan melkorublennuyu urter og knust hvitløk med bacon.Bon appetit!
  Яндекс.Метрика