Salat "Mimosa": oppskrift med smør, matlaging regler
 Salat "Mimosa": oppskrift med smør - en av de varianter av luft og enkle retter. Bra for både mottak og middag for familien.
 Trenger:
 • Bank of hermetisert fisk;
 • 5 små egg;
 • 1 liten løk;
 • 100 gram plommer. olje;
 • greener.
 Oppskrift
 1. Fisken bør rengjøres av store bein og mos med en gaffel på tallerkenen.
Salat "Mimosa": oppskrift med smør, matlaging regler


 2. Kokt egg delt i hvite og eggeplommer. Protein rist, eggeplomme - hogge.
 3. Løk ren, bløt i 10 minutter i kokende vann, vaske og finhakk.
Salat "Mimosa": oppskrift med smør, matlaging regler


 4. Smør må være fra fryseren. Alle komponenter skal deles opp i ulike retter.
 Vi sprer lag
 Først - proteiner.
Salat "Mimosa": oppskrift med smør, matlaging regler


 Deretter gnagsår å medium rivjern smør. Tredje - most fisk. Fjerde - løk. Promazyvayut majones. Deretter strø toppen av salaten plommer, slik at de ikke er blandet med majones.
Salat "Mimosa": oppskrift med smør, matlaging regler


 Salat behandling er nødvendig å sette i kjøleskapet i ca 3-4 timer. Før servering, dekorere med grønne planter.
 Tilleggsinformasjon
 Den viktigste ingrediensen - hermetisert fisk - kan være en hvilken som helst (saury, laks, laks), men ikke for salt og kvalitet.
 Det bør bemerkes at på grunn av olje, nok næringsrik mat. Derfor bør mennesker med sykdommer i mage-tarmkanalen spise den med forsiktighet.  
Som salt makrell hjemme: regler og oppskrifter
 Makrell er en av de mest verdifulle kommersielle fisk. Og forresten, er svært nyttig fordi den inneholder nok sjeldne vitamin B12 og essensielle fettsyrer kroppen vår. Men kokt eller stekt fisk mister ofte sin smak blir dryish. Enten business - salt. Men salt makrell hjemme?
 Salting fisk: generelle regler
 Pickling prosessen trenger vanligvis ingen avanserte kulinariske ferdigheter eller spesialutstyr. For det kan ta fersk eller frossen fisk (bare tine det først). Velg fisk uten skader, fet, tykk tilbake. Alle de andre - et triks. Det viktigste - å vite zasolky makrell oppskrift hjemme. Selvfølgelig, det er nok av dem, for eksempel krydder eller med ulike tilsetningsstoffer.
 Fisk trenger disembowelled, forsiktig fjerne alt som er innenfor og vaske i bukhulen. Hvis du planlegger å salt makrell helhet, er det nok til å fylle hulrommet med salt, legg skrotten i en pott, rustfritt stål lag, dryss dem med salt, og deretter sette denne beholderen under press på et kjølig sted i flere dager. Imidlertid fra tid til annen behov for å helle saft dannet.
 Oppskrift zasolky makrell
 Du kan også bruke andre reseptbelagte rask og saltet med krydret marinade. Da fisken vil være klar for natten, et gjennomsnitt på 12 timer. Du vil trenge:

 2 små makrell;

 havsalt - minst tre. skjeer;

 3 små eller 2 middels løk;

 50 ml normal eddik;

 05 kopp solsikke eller (hvis du liker - oliven) olje;

 pepper, nellik og laurbærblad - til smak.

 Her har vi ikke bare kutte hodet og halen på fisken, fjern innmaten og hvordan å vaske kadaveret, men fjern den tynne huden, og deretter fjerne bein og skjær i skiver av fileten.
 Løk også rene og skåret i tynne ringer. Deretter forberede marinade ved å blande eddik, olje og krydder.
 Preparerte skiver av fileten undervist i en egen beholder, dryss med salt, rør og la stå i 5-10 minutter. Du kan deretter legge til løk og hell alt marinaden.
 Marinert filet slå ut i en egen bank, tett lokk og riste. Deretter forlot henne kapasitet ved romtemperatur i 10 timer. Flere fisk slaktet i kjøleskapet i et par timer, og da er det trygt å bringe til bordet.
 Det finnes andre, mer ekstravagante oppskrifter - som teblader for å få en fin gyllen brun.  
Hva kan erstatte ost Philadelphia?
 I dag, Philadelphia ost - en av de mest populære og "trendy" ingredienser i matlaging. Det er lagt til ulike desserter, gjort kjent land det går bra med ulike urter og bakverk. Dens viktigste ulempen - de høye kostnadene og det faktum at du ikke finner i enhver matbutikk. Hvordan komme ut av denne situasjonen, hvis cook ønsker basert på det i dag, og det er ikke mulig å kjøpe?
 Selvfølgelig identisk smak du kan ikke finne fordi, selv om han har en kremet konsistens, sitt fundament - rennet ost. Men du kan prøve å oppnå så nær smak av fatet, prøv å erstatte Philadelphia ost andre produkter:

 Du kan bruke den enkleste og mest billig produkt - det er lett å kjøpe myk ost ("Amber", "Friendship"). Det er flott for baking av kaker og lage forskjellige ruller.
 En god erstatning for Philadelphia kan være kremost, for eksempel "President" og "Viola".
 Du kan legge til erstatning cheesy ost. Det er perfekt for baking.
 I den oppfatning av noen hazyayechok, myk usaltet ost - perfekt for å lage rundstykker, hvis du ikke har min opprinnelige produktet.
 Hvis en eller annen grunn ikke kan spise melk ost, så du bør prøve å erstatte Philadelphia ost feta soyaprodukter. Den har en myk tekstur, behagelig smak og er perfekt for mange, mange oppskrifter.

 Du kan bruke oppskriftene nedenfor for å lage ost hjemme.
 1.  Hvis du har fett ost, kan du slå dem i en blender, tilsett ferdiglaget vaniljesaus og litt smør. Hvis du trenger ost til desserter, sette i fløte melis, hvis du vil bruke den til andre formål, ikke tilsett sukker.
   Du kan også erstatte sukker kokt kondensert melk og ikke legge smør. Deretter osten vil være mer skånsom og mindre fett.
   For ostekake prøve å legge inn noen pisket krem ​​som resulterer proteiner. Dette vil garantere at kaken vil opprettholde sin stabil form.

   Alle disse oppskriftene er perfekt for å lage søte retter. Hvis vi trenger å erstatte ost i Philadelphia rolah, foreslår vi en annen oppskrift.
  1.  Konditorer tilbyr en vei ut: Bruk en myk, lettrømme, hell noen ganger foldet cheesecloth og henge på natten av kapasiteten til glass overflødig væske. Som et resultat får man 50% av den totale vekt av produktet tykk, deilig kremost.
    Du kan også ta i like proporsjoner hver butikktyv kremost og cottage cheese, pisket den i en blender til glatt og bruk i matlaging og baking roll.
    Mange husmødre brukes til å forberede ulike retter blanding av fett cottage cheese og rømme. Grundig skutt ned mye, kan det legges til mange forskjellige retter hvor du vil Philadelphia kremost. Dette alternativet blir ganske lik den opprinnelige.

    Så ikke vær redd for å lage retter som resept trengs et produkt som ost Philadelphia. Tross alt, hvis du har lyst til å lage mat, du vil alltid finne noe å erstatte den.  
Hermetisering kirsebærkompott i vinter hjemme. Oppskrifter kirsebærkompott

 Kirsebærkompott - deilig drink som, hvis skikkelig forberedt, vil gi deg en morsom året rundt. Bruk den til å slukke tørsten på en varm dag eller mette kroppen med nyttige stoffer vinter, minner den fantastiske sommeren.
 Hemmeligheter matlaging deilig kirsebærkompott
 Først av alt, er det nødvendig å samle eller kjøpe frukt som du vil bruke under matlaging kompott. Da ta over kirsebær, otseyte de forskjellige tegn til forfall, og resten skyll med vann. Og, hvis du velger å forberede kompott veldig moden kirsebær frukt eller sene sorter, som de burde være for en stund å suge i vann - dette vil fjerne bær av ormer.
 Nå er du bare enda besluttet hvilken vei du implementere bevaring kirsebærkompott (det finnes flere av disse metodene). Videre, uansett oppskrift du velger, i alle fall nødvendig for å forberede for starten av bankene. Vask og sterilisere to - og tre-liters krukker der du helle din kompott, og ikke glem å forberede et deksel.
 Ikke alle vet, men nær kirsebærkompott i vinter på ulike måter som er forskjellige fra hverandre noen bestemte egenskaper. Vurdere noen oppskrifter for brygging.
 Den tradisjonelle måten å tilberede kirsebærkompott
 I pre-preparerte krukker bør helle kirsebær (fylle kapasiteten med ca 1/3) og hell kokende vann. De har også tilsatt sukker, det kan ta mellom 100 og 300 gram per bank - som han liker. Men husk at hvis du setter svært lite sukker eller avvise den, kirsebærkompott ut for syrlig, og hvis overdrive - det er veldig søt og kan ikke slukke tørsten godt.
 Når dette er gjort fyll, kan du, hvis ønskelig, sterilisert krukker med stuet frukt, plassere dem i en gryte fylt med varmt vann. Legg merke til at de to-liters bank bør være i kokende vann i ca 15 minutter, tre-liter - 20 minutter Når steriliseringsprosessen er fullført, skal kapasiteten til kompott dekke og sette kjølig. Videre bør den stilling av bokser, avhenger av hva man har valgt å dekke hvis man foretrekker plastdeksler, sett banker i normalstilling, og hvis metallokk - "opp ned".
 En alternativ metode for matlaging kirsebærkompott
 Du kan også kirsebærkompott lage mat på forhånd og klar til å helle det på forhånds prosterylyzovannыm banker. I dette tilfelle kan kapasiteten være hermetisk lukket umiddelbart etter kompott ble helt. Kule bokser med stuet frukt i løpet av dagen og bare da du kan flytte dem til permanent lagring.
 Det er nødvendig å fjerne frøene fra frukten?
 Fjerne groper fra kirsebær før matlaging kompott er ikke nødvendig, men mange husmødre foretrekker å gjøre det. Tross alt, til tross for at ren frukt fra frø - heller kjedelige klasser i denne metoden har sine fordeler (f.eks, du kan da ganske fryktløst spise kirsebær kompott).
 Bruk for behandling av frø kirsebær kan være en vanlig pin, pin eller en binders, mykt avrundet poddevom ankelen hennes del. Og de beste rene kirsebær i en dyp skål - i dette tilfellet saften renne ut av frukten, kan du deretter helle i den kommende kompott.

Яндекс.Метрика