Sikrer kirsebær, oppskrift kompott og kirsebær syltetøy

 Hvem liker ikke kirsebær? Hvor god sommer kveld nyte disse søte og saftige bær. I frisk kan du legge i kaker, cupcakes og kaker, kan man lage pudding eller frukt suppe. Hvor mange brikker kan gjøres om vinteren! Denne kompotter, syltetøy og selv vin.

 Nyttige egenskaper av søte kirsebær frukt
 I kirsebær svært lite sukker (til 115%), og en rekke nyttige karbohydrater og andre næringsstoffer. Den inneholder B-vitaminer og provitamin A, vitamin P og C, niacin. Den er rik på kalsium og fosfor.

 På grunn av det høye fiberinnholdet kirsebær forbedrer mage-tarmkanalen. Siden den inneholder P-aktive forbindelser, er det svært nyttig for folk som lider av høyt blodtrykk. Fordi nok jern i disse bærene, de er anbefalt for anemi.

 Cherry har en stimulerende effekt på funksjon av nyrene og leveren bidrar til å takle smerten av leddgikt og revmatisme. På grunn av det lave innhold av organiske syrer, disse bær ikke forårsake halsbrann, og de kan ta for gastritt.

 Feltene med kirsebær
 Konserverings kirsebær er ikke mye forskjellig fra å bevare noen andre bær.

 For høsting er valgt modne bær. Det er viktig at de er modne på treet, fordi dens karakteristiske smaken vises bare når det er fullt moden. For hermetisering best å bruke lys gul eller mørk kirsebær frukt. Før vi gjør stykket, er det anbefalt å plassere bær i kaldt vann, vil det bidra til å holde dem fra bruning.

 Kirsebærkompott
 For kompott kan brukes som bær med frø og steinfrie.

 1. Forbered sirup. For å gjøre dette i 1 liter vann helt oppløse 2 kopper sukker, og la det avkjøles til en temperatur på 60 ° C.

 2. Tørk bankene å fylle tredje frukt kirsebær og helle sirup ostyvshim.

 3. Bankene bør dekke, og deretter sterilisert i en kjele med vann. Vannet bør oppvarmes til 60 ° C. Når vannet koker, sterilisere glassene 25-30 minutter.

 Etter bearbeiding roll deksler, slår et flatt underlag halsen og ned, pakk noe varm dag.

Sikrer kirsebær, oppskrift kompott og kirsebær syltetøy


 Oppskrift syltetøy med kirsebær, pitted
 1. Gul eller mørke bær ta, fjerne skadet, vasket, og ved hjelp av spesielle enheter eller enkle studs for å fjerne frøene. Legg til aluminium gryte eller bolle.

 2. Bær helle sukker på toppen og la det stå over natten, så de ga juice. Dermed ett kilo bær bør ta kilo sukker.

 3. På morgenen den pan eller bolle å sette på middels varme og etter koke, koke på svak varme slik at det ikke brent. Koketid 7 minutter. Når kokende skum dannes, må den fjernes med en skje.

 4. Fjern det fastkjørte papiret fra varmen og avkjøl i fem timer til bær kirsebær sirup lekket.

 5. Etter denne tid igjen for å sette jam i brann. Etter koking under omrøring, kok i fem til syv minutter på lav varme. Fjern fra varmen og la stå i fem timer.

 6. Den tredje gangen jam koke i 20 minutter. Hvis sirupen begynte å tykne, og deretter jam kan fjernes fra varmen.

 7. Cool, spre seg til bankene som tidligere steriliserte og roll dekker.

 Natural Cherry
 1. Du velger modne bær grundig vasket, fjerne dem fra frø og deretter tett satt i krukker, forlater flasken til 2 cm.

 2. kirsebær å helle sukker. For de som liker sur, ta 2 ss sukker, og som liker søtere kan legge 300-400 gram per kilo bær.

 3. Sitronsyre fortynnet i vann og legge til bredden av kirsebær.

 4. La glassene på et par timer til fruktjuice isolert, deretter rapportere til randen og kondensere bær. Sett i en gryte for sterilisering, er det nødvendig å sterilisere glassene i 25-30 minutter. Nøye få banker og roll dekker, avkjøl og fjern tørt kjølig sted.

 Med bær bevart på denne måten, kan du lage gode dumplings.

 Vellykket bevaring og bon appetit!

Hvordan lage deilig syltetøy solbær, testet oppskrifter
 Bær av et solbær deilige, og likevel er de den sanne kilde til vitamin C, som spiller en viktig rolle i å opprettholde et sterkt immunforsvar. Lagre for vinteren solbær på ulike måter. Noen foretrekker å fryse bær, noen stuet frukt bevarer, andre foretrekker å lage syltetøy. Den mest tidkrevende alternativ for mange mennesker synes det å forberede seg fast. Selvfølgelig, for å lage en deilig syltetøy solbær, du trenger å bruke mer tid enn det å sende innskudds bær i fryseren, men det bør ikke skremme.

 Den klassiske oppskriften

 Gjør solbær syltetøy råd til enda den unge damen. For å fremstille bare trenger sukker, bær og litt vann. Per kilo bær bør ta samme mengde sukker. Vann trenger 100-200 ml, avhengig av hvor mye væske man ønsker å sette seg fast som følge. Men i alle fall over tid det gradvis tykkere.

 I en kjele hell sukker og trenger å legge vann. På middels varme sirup er forberedt. Når sirupen koker, skal han sende pre-vasket bær og gradvis røre, kok opp igjen. Deretter brann reduseres til et minimum og koker syltetøy om førti minutter under konstant omrøring. Hvis under koking vil danne skum, vil den bli fjernet.

 Klar jam bestemme ganske enkel. Du trenger å dryppe litt på kanten av tallerkenen. Hvis en dråpe straks strømmet inn pytt, deretter syltetøy bør koke litt mer. Hvis en dråpe nesten ikke endre formen, er det jam klar.
Hvordan lage deilig syltetøy solbær, testet oppskrifter

 Hvis du ikke er klar til å bruke førti minutter på komfyren i en hendelse, kan du dele kokeprosessen i flere etapper slik at hele snudde førti minutter.

 Spre jam på bredden bør være bare etter fullstendig kjøling. Ellers alle bær flyte og syltetøy i krukker vil ikke se fint.

 Oppskrift, intensiv,

 Jam-aktig vertinne, intensiv, fordi det ikke er nødvendig når forbereder seg på å tilbringe mye tid på komfyren. I den varme årstiden er spesielt viktig. I tillegg er denne jam holdes flere vitaminer, fordi varmebehandlingen varer i noen få minutter.

 Prosessen med matlaging er ikke så forskjellig fra det klassiske oppskrift. Men verdien av bær og sukker endringer. Per kilo solbær er et halvt kilo sukker og et glass vann. Ved å øke andelen av sukker, og i stand til å redusere koketiden.

 Med vann og sukker sirup koke. I den kokende sirup helles bær og kok nøyaktig fem minutter. Det gjenstår bare jam helle banker.
Hvordan lage deilig syltetøy solbær, testet oppskrifter

 Oppskrift syltetøy

 Tidligere koke syltetøy og syltetøy hjemme var vanskelig. Det viste seg å ikke bare tykk syltetøy, for eksempel syltetøy, pektin nødvendig. For tiden på salg kan du finne mange spesielle blandinger for å lage syltetøy. Vanligvis inneholder de pektin og sitronsyre svakt.

 Blandinger for fremstilling av syltetøy bidra til å redusere koketiden, og hvis pektin mye, og til å redusere mengden av sukker i oppskriften.

 Oppskrift syltetøy som en jam-oppskrift, intensiv. Den eneste forskjellen er at med bær i kokende sukkersirup tilsatt pektin. Brygget jam bare fem minutter.

 Det er verdt å merke seg at lå langs bredden trenger å jamme varmt. Ikke bry deg om det vil minne konsistens av syltetøy. Hvis du plukket rett nummer for jam blanding, så til slutt sirup tykkere og syltetøy din vil slå inn en ekte solbær syltetøy.

Hvordan lage deilig syltetøy solbær, testet oppskrifter

 Lat oppskrift

 For de som ikke liker å stå ved komfyren eller foretrekker smaken av friske bær, det er en annen oppskrift chernosmorodynovoho jam. Men det er ikke riktig å kalle det jam, fordi det er forberedt uten matlaging.

 Å forberede seg til å bli tatt for hver kilo solbær, to pounds av sukker. Bær av et solbær vri hjelp jeksel eller blender grind, og deretter forsiktig blandet med sukker og lå på bankene.

 Hvis du snakker for søt eller bare den typen person som liker å bruke store mengder sukker kan redusere antallet doblet. Men vekten av den ferdige nødvendigvis må kjøles. Så snart plass til flasker i kjøleskapet er ikke nok, er det tilrådelig å utsette berry-sukker blandingen til varmebehandling i fem til ti minutter.

 Uansett hvilken oppskrift du velger, er du nødt til å elske vinteren solbær smak. Forresten, fans holde frosne bær kan også til enhver tid til å skjemme bort deg selv chernosmorodynovym jam. Fra frosne bær er det utarbeidet like enkelt som med frisk.

Яндекс.Метрика