Silikon bakeware: hvordan å bruke?
 Mange husmødre som husker hvordan å falle fra hverandre under otdyranyya av metall former muffins, er enige om at utseendet i våre markeds silikon molds gjort et plask. I dag groupies silikon molds var selv de mest konservative bestemor, for hvem og med den første ideen om at "noe kan bake en gummi" var uutholdelig.
 I rettferdighet bør det bemerkes at den silikon gummi eller ingenting å gjøre. I likhet "eksterne data", og med all respekt til besteforeldrene, det er helt forskjellig materiale. Silikon er inert - det interagerer ikke med mat eller ved oppvarming eller ved frysing. Silikon er luktfri, behagelig å ta på og lett å rengjøre.
 Myk silikon bakeformens tåler 250 ° C til 30 ° C. Den lavere kvalitet danner det nedre område av denne indeksen. Dette skjemaet kan smøre bare én gang (ved første gangs bruk) vil fortsette å bare helle røren der, og etter matlaging trygt og lykkelig fjerne skjedd kulinariske produkt. Fra stinochok silikon danner det bort veldig enkelt! Bare ett unntak: Hvis du vasker silikon skjemaet ikke for hånd og i oppvaskmaskinen hver gang vil det måtte smøres med olje igjen.
 Lære å bruke silikon bakeware er et blunk. Før fylle ut skjemaet deigen, legg den på et solid fundament - rutenettet. Nå kan du flytte bare på dette grunnlaget, og ingenting annet. Det er imidlertid forbedret skjemaer med spesielle flyttbare metallramme, før du fyller dem ikke trenger å sette på en stekeplate og kan flyttes rett og slett ved å ta håndtaket metallbase.
 Ikke fjern former silikon for varmt produkt. Først kan du obzhechsya, og for det andre - kake eller pudding med rykende varm lett skadet. La baking "hvile" i 10-15 minutter og deretter skjemaet kan bokstavelig talt vrenges. Og på bordet forbli kulinariske mesterverk unnfanget skjema.
 Omsorg for silikon er ganske enkel. For å lagre skjemaer i riktig form, må du vaske dem myke og ripe neabrazyvnыmy betyr elementer som kniv eller metall svamper holdt unna.
 Forfatter: Julia Orlova  
 Lett omelett, som pakket kremost smaksatt med hvitløk, vil ikke forlate likegyldig enhver gourmet.
Appetittvekkende ost roll

 Å forberede snacks vi trenger:
 · Egg - 4 stk;
 · Majones - 4 ss. skjeer;
 · Behandlet ost - 2 stk;
 · Hvitløk - 2 fedd;
 · Dill - bjelke;
 · Butter -. 05 h Spoon.
 La oss heller begynne å forberede vår velsmakende roll! Pisk egg med tre spiseskjeer med majones. Flat form silikon smurt med smør, hell vår egg-majones blanding. Sett i ovnen i 8-10 minutter til lett brunet omelett (men ikke på noen måte brent!). Vi tar ut av ovnen et grunnlag for rull, gi litt kjølig. Litt varm omelett ta ut av formen og spre ut på bordet, avkjøl. I mellomtiden går du videre til fyllet til å rulle. Bearbeidet ost knust (du kan rive eller bruke en blender). For å legge til rester oster majones, hvitløk gjennom en presse pass) og dill (hakket). Bland. Hentet ost og hvitløk masse smører omelett. Forsiktig rulle roll. Et minimum av 20 minutter termin vår fatet i kjøleskapet. Cut. Enjoy.
 Bon appetit!  
 Hva hvis du virkelig elsker pizza, men ennå ikke fatte av italienske kulinariske ferdigheter og tid sultet? Heldigvis kan du lage pizza enkel: oppskrift som vi foreslår å skulder noen dame, selv de mest uerfarne.
Pizza enkel: en oppskrift for hver dag

 Ingredienser:
 For deigen:
 egg - 1 stk;
 yoghurt - 200 ml;
 mel - 1 kopp;
 bakepulver - 1/2 teskje;
 salt.
 Til fyllet:
 Pølser (pølse, røkt kjøtt, etc.);
 Tomat - en stor;
 Ost - 150-200 g;
 Majones;
 Ketchup;
 Krydder etter smak.
 For steking:
 Rast. olje.
 Metode:
 Med fylling kan eksperimentere så mye som nødvendig, i dette tilfellet ved hjelp av pølse, tomat og ost.
 For deigen 1 pisket egg oppsikt med et glass yoghurt (200 ml), tilsett en klype salt og 1 kopp mel med bakepulver (1/2 teskje nok). Bland grundig, at det ikke er noen klumper, og deigen er klar (konsistens som for pannekaker).
 Stekepanne smører Rast. olje, legg på middels varme og hell i røren.
 Umiddelbart videre til fyllet. Pølser og kutt tomatskiver (du kan ta den pølse eller kjøtt kokt eller røkt). Deigen i pannen raskt, men forsiktig dekk med folie tykk majones og ketchup (ikke egnet væske deigen blir væske). Dekomponerer skiver pølser, dryss med italienske krydder, tomater på toppen og dryss rikelig alt revet ost. Dekk med et lokk og varme litt under gjennomsnittet permisjon i 25-30 minutter. Pizza er klar når osten er smeltet, og på kanten av testen, en tynn gyllen skorpe. Vi tar ut pizza fra pannen på en stor tallerken og server ved bordet. Bon appetit!  
 Prøv dette lett å tilberede og krydret matbit.
Snack på ananas ringer


 Du vil trenge:
 •  1 boks ananas ringer

 •  3 egg,

 •  1 jar skåret sopp

 •  majones, sennep - på forespørsel.

 •  Forberedelse:
 •  Ideelt sett ville det være fint å sette på en slik forrett salat - så det ville bli lysere og mer elegant (for eksempel gul-grønn), men mangler smaken av salaten er ikke berørt.

 •  Egg må koke, kjølig og hogge. Rør inn sopp og majones. Du kan legge til litt sennep - vil pikantnisha.

 •  En eggeplomme og noen sopp la til pynt.

 •  Ananas ringer fjernet fra glassene og tørre på en serviett.

 •  Deretter satte ananas ringer i fatet (på salat), de skje - en blanding av egg og sopp.

 •  Pynt med skiver sopp vakreste, revet eggeplomme og godt være mer grønt.
   Forfatter snacks, oppskrifter og bilder: Lyla7
   Borsjtsj - en tradisjonell ukrainsk rett en unik smak som forherlige Ukraina utlandet. Det er ingen hemmelighet at det er tre typer av tradisjonell ukrainsk borsch:

  Hvordan å lage en deilig suppe


 •  Grønn suppe, også kalt våren. Denne suppen er utarbeidet med tillegg av sorrel, nesler ung og egg.

 •  Kald borsjtsj ukrainsk som sommer. Det er utarbeidet med tillegg av et stort antall greener, kokte rødbeter og hardkokte egg. Kledd kvass suppe eller maslyankoy (serum).

 •  Red borsch - favorittrett! Vel, etter at fettet av kurset dersom suppe, og bacon, og hvitløk donuts? Så for denne magiske kombinasjonen av produkter hver selvrespekt ukrainske sjel klar til å selge! Lyst til å lære deg hvordan å lage ekte ukrainsk borsch?

 •  Hva er de produktene vi trenger for å lage en deilig suppe?
   Svineribbe (eller bryst) - 500 g;
   Gulrøtter (store) - 1 stk;.
   Bete (stor) - 1 stk;.
   Løk (stor) - 1 stk;.
   Poteter (store) - 2 stk;.
   Tomat Paste - 100g;
   Kål - 05 små øre;
   Hvitløk - 4 fedd;
   Salt og pepper - etter smak.
   Vann - 4 l;
   Fett eller vegetabilsk olje (for å steke).
 •  Å lage en deilig suppe, først av alt du trenger for å lage en god suppe. Skyll kjøttet og la koke på svak varme. Ikke glem å fjerne skum! Klar nødvendigvis sil suppen gjennom en sil.

 •  Mens forberedelsene til borsjtsj suppe, lage en stek. Gulrøtter, løk og rødbeter trenger å rengjøre. Hele løk smuldre kuber. Halvparten av gulrøtter og rødbeter rist på middels rivjern. Yngel i smult eller vegetabilsk olje, er smaken ikke berørt). Tilsett tomatpuré og kok ytterligere fem minutter til litt pasta karamelizuvalas. Legg en halv kopp buljong og la det småkoke svært lav varme.

 •  Gulrøtter og rødbeter kuttet i strimler. Poteter skåret i terninger. Ha grønnsakene i suppen. Shinkuem kål i fine strimler og legg i pan 10 minutter. Gi borsch koke og legge steken. Vi prøver et fat med salt. Om nødvendig, dosolyuye, pepper.

 •  Hakket hvitløk - det er en liten hemmelighet ukrainsk borsjtsj. Ingen chesnokodavok! Ikke vær lat, kutt hver fedd hvitløk for hånd! Tilsett hvitløk i pannen. Alt! Suppe er klar!

 •  Nå, dekke pannen med et lokk og la et par timer borsch "hvile". Men det mest deilig suppe smake deg i morgen når han nastoyitsya.

 •  Borsch med hvitløk spise litt sukker donuts, og legger til krem. Elsker den grønne - Legg til, hvorfor ikke. Bacon, skåret i tynne skiver, og vil ikke være overflødig.
   Hvordan å lage en deilig suppe oppskrift er beskrevet ovenfor, fortalte bestemor Kate meg - kona til KOLS! Tro meg, min bestefar vet mye om "zhynkah", "borsjtsj" og "donuts"!
   Forfatter: Stasya44  
   Humre - rik på vitaminer, mineraler og proteiner sjømat. Den spesifikke smak av sjømat smaken minner litt om dyre hummer. Men ikke fortvil, prisen veksa dyphavet tilgjengelig for alle. Enkel matlaging blekksprut, dens allsidighet og god smak - dette sjømat lett bli en favoritt ved skrivebordet.
  Hvordan koke blekksprut? Hemmeligheter Culinary Arts
   Hva er så velsmakende tilberedt med blekksprut? Snacks - ikke noe problem, salat - lett, hovedrett - i dette øyeblikk. Men hvordan å lage mat blekksprut, ikke å gjøre dette produktet en delikatesse rynket stykke gummi?
   Det første du bør gjøre hver selvrespekt vertinne - en kulinarisk kaste pamfletter der "matlaging guru" anbefales å koke blekksprut 5 minutter.
   Alle som ikke liker for noen grunn dette marine krypdyr, først prøvd det, forberedt på en slik barbarisk måte her.

   Hvordan rengjøre squid


   Hvis du ved en tilfeldighet fikk rensing, og i tillegg nezamorozhennыy blekksprut - grip det uten å nøle. Men ofte solgt ubehandlet blekksprut og frosset. Det var kadaveret må først tine (ikke i varmt vann!) Og ryddet av filmen. Får.
 •  Fjern folien fra kadaveret og vinger blekksprut. Kompleksiteten i dette ukomplisert prosedyre bør ikke føre.

 •  Vi tar ut innmaten og chitinous plate. Vask eksotisk sjømat i kaldt vann. Men ingen big deal?

 •  Cook sjømat


   Koke riktig blekksprut - er en kunst. Delikat smak av sjømat lett ødelegge. Men å vite hemmeligheter, forbereder vi blekksprut kjøtt slik at selv kokk som jobber i en restaurant mishlenivskomu, kaste din gamle oppskrift i søpla.
 •  Vi bestemte oss for å lage en salat? Deretter blekksprut kadaveret kan ikke lage mat i det hele tatt. Rene, duskregn med olje og sitronsaft, tilsett løk ringer - velsmakende, sunn og kalorifattig salat er klar.

 •  Frykt for rå sjømat? Deretter helle kokende vann renset kadaver. På 10 minutter kan du trygt kutte kjøtt blekksprut ringene.

 •  Koke vann, legge til dine favoritt krydder og urter (salt, laurbærblad, pepper, rosmarin, dill). I kokende vann, dypp et kadaver blekksprut. Teller til ti. Fjern delikatesse av vann. Glad for at blekksprut kjøtt var ikke gummi. Nå åpner en liten hemmelighet. Ikke rush å senke vann neste del av marine reptiler. Vent til vannet koker igjen! Først nå kan utelate denne skrotten eksotisk sjømat i vann.

 •  Hvor lang tid å koke blekksprut?


   Klar blekksprut kan bestemmes ved øyet: Bird posvitlishala - ta ut. De færreste vet at kjøtt blekksprut er en funksjon hvis det koke i et minutt lenger, er det gummi, men hvis du koke en halv time - vil igjen være mørt og saftig, men dramatisk redusert i størrelse.
   Forfatter: Stasya44
  Яндекс.Метрика