er lei av standard idrett? Jeg vil ha noe ekstrem, schekochuscheho nerver som gjør at hjertet slår sterkt? Du kan trenge et fallskjermhopp? Det er ganske populært å date underholdning lokker i sine rekker flere og flere tilhengere. Hvis du ønsker å være en av dem og lære å hoppe med en fallskjerm? Les vår artikkel!
 Typer av fallskjermhopping
Som et fallskjermhopp?

 Fallskjermhopping er av to typer: selv sprang og hoppe tandem. Hvilket alternativ du skal velge avhenger av hvor mye penger du har tilgjengelig, og av hensyn til sikkerhet, komfort og emosjonelle siden av saken.

 Selv fallskjermhopp

 Standard fallskjermhopp er på en høyde på 600-800 meter, etterfulgt av åpningen av fallskjerm og svever under kuppelen i 2-3 minutter. Fallskjermhopperen lander, nye til stedet hvor hun ble gravlagt, v. Å. Er Domen ikke håndterbare. Deretter kuppel passer i posen og gjorde et hopp mann vender tilbake til startstedet.
 Blant ulempene med egentrening lengdehopp på bakken, tung fallskjerm, mangel på fri fordampning (fallskjerm avslørt rett etter hopp) og administrasjonsfunksjoner fallskjerm økt risiko for skade ved landing.
 Tandem Jump

 Dette alternativet er det mest trygge hopp. Hoppe i tandem - et hopp med en erfaren instruktør. Tandem Jump er bra for dem som ønsker å lære å fallskjermhopp med maksimal sikkerhet.
 Hvordan hopper jeg Tandem? Rutenettet er koblet til instruktøren anheng system hopping nybegynner. Fallskjerm ligger bak instruktøren. Tandemschyky hoppe ut av et helikopter i en høyde på 3500-4000 meter i minuttet i fri stigende, da instruktøren åpner fallskjermen. Under fallskjerm kalesjen er i tandem instruktør og nybegynner redusert og fordi ledelsen prosess ledet av en erfaren fallskjermhopper kuppel, landing mykt på rett sted (nær den take-off). Hvis du ønsker å hoppe i tandem kan tas opp på video.
 Kanskje det eneste negative hoppe i tandem - den høye prisen. For komfort og sikkerhet for å betale.
 Forbereder seg på å hoppe
Som et fallskjermhopp?
 Før du lærer av erfaring hvordan å hoppe med en fallskjerm, du definitivt trenger å gå skole parachutism. Disse klassene er holdt i hver klubb fallskjermjegere. Som et alternativ - du kan tilby som alternativ briefing før du gjør det hoppe. Men hvis du er alvorlig bekymret for sin egen sikkerhet, ikke være lat fortsatt besøke i løpet av undervisningstimer med fallskjerm saken - fordi de består ikke bare av teoretisk kunnskap, men også spesiell idrett trening.
 Den virkelige forberedelse til et fallskjermhopp varer i flere dager. Alle handlinger er innøvd og finpusset så lenge studenten ikke absorbere dem ideelt. Det er flere treningsprogrammer fallskjermhopping, men de har en generell regel: så lenge eleven ikke er fullt mestre en bestemt fase av forberedelsene til den neste fasen er ikke i bevegelse. Etter å ha trent til å hoppe med en fallskjerm, vil du vite hvordan hånden min hele prosedyren, fra ombordstigning på flyet (helikopter) til landing.
 Alle de ovennevnte gjelder for uavhengige hopp - å hoppe i tandem forrige spesiell opplæring er nødvendig, som i dette tilfellet, er ansvarlig for alle aktiviteter instruktør og du bare nyte prosessen.

 Redd eller ikke?

 Sammen med spørsmålet "Hvordan fallskjermhopp? "Logisk spørsmålet" Er det ikke farlig? "I de fleste tilfeller, før hoppet med deg for å ta en kvittering som du informert om muligheten for mislykket hopp. Men det er heller en formalitet, som mislykkede hopp oppstår sjelden.
 Frykter at fallskjermen ikke åpnet opp, ikke grunnløs. Hver nybegynner hopper med to fallskjermer: main og reserve. Hvis nykommeren ikke vil åpne hoved fallskjerm, et spesielt system for forsikring reserve fallskjerm kast. Det er også et alternativ når de fleste ikke trenger å avsløre fallskjerm - for ham at det vil gjøre ordningen med obligatorisk offentliggjøring av en fallskjerm. Godt tandemhopp er helt sikker.

 Det finnes ingen hoppere

Som et fallskjermhopp?

 Dessverre, lære å "egen hud", vil en fallskjerm ikke ha de med helseproblemer. Risikogrupper er folk her som har hjerte og nervesystem lider hypertensjon med synsproblemer, skader eller sykdommer i muskel-skjelettsystemet, diabetikere, månesyke, og folk som lider av overdreven storfe (mindre enn 45 kg ) eller omvendt, overvekt (90 kg). Påvirkning av alkohol eller narkotika fallskjerm hoppe du vil heller ikke bli tillatt.
 Før du hopper kan kreve medisinsk bok full medisinsk undersøkelse og sertifikat fra de kommunale rusmiddel klinikker. I tillegg må du pomeryayut press og vil vurdere den generelle helsen.

 Hvordan kle?

 Klær for fallskjermhopping skal være komfortabel og praktisk, med et tykt stoff, lange ermer og lange bukser. Ideal - overall. Gitt det faktum at klærne under landing kan bli skitten eller til pause, gjennomføre en endring av klær satt. Her ville det være hansker.
 Sko må være sterk nok, med tykke såler og lave hæler, godt fast på beina. Ideal - høye støvler med snøring.

 Hvor mye?

 Fallskjermhopp - ikke billig. En komplett teoretisk opplæring for å hoppe kostnadene 150-1000 dollar - ofte bare fordi det er ofte erstattet to-timers briefing rett før hoppet. Selv hopp er billig - innenfor 20.e., men å hoppe i tandem vil måtte betale og betale ca 100 "grønne".
 Fallskjermhopp - en flott måte å kaste ut den akkumulerte negative energien, for å oppleve en masse følelser og stolthet etter deres mot og styrke. Bli fallskjermhopping hobby eller en levetid denne episoden vil bli husket som en av sine høydepunkter - det er definitivt verdt et forsøk!  
Fotball - den nasjonale idretten i Amerika
 Hva er det amerikansk fotball? Hvis du spør dette spørsmålet til den vanlige borger av landet vårt, er det lite sannsynlig at du vil få et klart svar: noen noe hørt eller sett, men ikke mer. Men selve essensen alltid unnvike oss. Fotball er mer enn en vanlig sport. Spektakulært og fargesprakende show i forbindelse med ekte menn - la ingen likegyldig (verken kampen og spillerne heller eksentrisk jente fra cheerleading).
 Innholdet i artikkelen:

 Spillet er ikke for de svake
 "Et annet spill»
 Battle og ånd
 Spillet, som det er
 Spillet - et nasjonalt symbol
 "Super Bowl"
 suksess i karriere og etisk konkurranse.
 For å bekrefte de nevnte ord gi et ganske enkelt eksempel: i 1985, en utrolig mirakel matche offisielle datoen for den endelige NFL og innsettelsen av USAs president Ronald Reagan. Etter mye overveielse, hadde Det hvite hus besluttet å utsette åpningen av en dag fremover, og datoen for "Super Bowl" ble besluttet å forlate uendret.
 TV mens du nyter dette spennende handling.
 Mange kringkastere ulike land har direktesendinger fra stadion. Imidlertid kan det innenlandske publikum ikke se data kringkasting, noe som er veldig trist. Fordi selv i Kina er alltid direktesending, selv om sporten er neppe en borger av landet av den stigende solen. Det er mulig at amerikansk fotball er skjebnebestemt til å vinne hjertene til menneskeheten, som andre populære idretter over hele verden.  
Hvorfor trenger jeg å kjøre og hvordan du gjør det?
 Dagens mennesker er så forenklet livet ditt, at alle bevegelser er minimert rett og slett droppet sin fysiske aktivitet. Dette fører i sin tur til overvekt brudd blodtrykk, hjertesykdommer osv D. Derfor er en av de beste måter å kompensere for mangelen på bevegelse -. Er i gang.
 Planen av artikkelen:
 Løping og dens egenskaper
 Hva du trenger for å begynne å kjøre?
 Hvordan man skal håndtere en kjøre i gata?
 Før du kjører
 Oppsummering av løpet
 Nyttige tips
 Hvordan kjøre jeg på tredemølle?

 fasiliteter som gym starter etter at du er ut døra.
 Under løpet kan du bo med dine tanker alene. Mange løp med spilleren, lytte til musikk.
 Når du kjører ut endorfiner, er et utmerket middel for depresjon så kjører.
 Stor nok fruktbar måte påvirker immunsystemet og sentralnervesystemet.
 Inkludert kjører tempe hjelper hvis trening jogging utendørs.
 Ikke glem som kjørte utvikle personlige egenskaper, nemlig: engasjement, selvkontroll og viljestyrke. I fysisk trente folk selvtillit er mye høyere.
 begynner å løpe og holde kroppen din og kroppen i god fysisk form bør:
 1.  Først av alt, må du være villig.
   Selvtillit, samt engasjere seg i et løp og få et positivt resultat er det ikke et spørsmål om en uke eller måned, vil kjøre gjennom hele året.
   Fysisk form. Hvis legen fortalte deg at lasten kontraindisert, betyr det at risikoen er ikke verdt det.
   Shape. Sørg for å trenge joggesko. Det var en god sport sko med myke såler pute leddene fra sjokkbelastninger, blant annet rollespill god psykologisk stimulans.
   Du må velge et sted hvor du vil kjøre. Det beste er om det er en stadion eller park. Disse områdene er best egnet, siden det er ingen biler. Det er spesielle spor, som kan kjøres i sommer og vinter, som de er rene. I denne parken - det er natur, og det meste de har oppturer og nedturer, som i sin tur kan variere treningen. Selvfølgelig kan du kjøre rundt og rundt i huset, men du ser, nyte dette ville være mye mindre.
   Velg en rute ved som vil kjøre gjennom og undersøke den for å være sikker på at det ikke er noen fare for deg.
   Og nødvendigvis må planlegge i går. Bestem selv hvilke dager du vil gjøre kjører, vil det være en dag (morgen eller kveld), eller bare to eller tre ganger i uken.

   Nykommere bedre å foretrekke daglige morgenjoggeturer. Med hensyn til det samme sporet, bør de ta en gjennomsnittlig tempo og ta fra 1 til 20 minutter, avhengig av din kondisjon. For eksempel, hvis din trening gjør heller, i dette tilfellet, saken bør begynne med jogging bygningen på stedet av et minutt og prøv å øke tiden hver uke i 1 minutt. Derfor, i noen få måneder vil det være mulig å flytte til parken.
   Men som direkte angår er trent løpere, kan de trene to eller tre ganger i uken og kjøre i den hastigheten som er kjørt på et raskt tempo ikke mer enn 12 minutter, eller utholdenhet, for eksempel kjører i sakte film, fra 20 minutter til timer. Eksperter anbefaler alternativ trening på fart og utholdenhet.
   gå ned i vekt hvis du ikke skal begrense deg til mat. Etter jogging kan spise litt protein, maksimalt 200 kalorier og gjøre det verdt en time etter jogging.
   Svært viktig utstyr kjører, som du kan lide kneet.

   vann ved romtemperatur.
   Det kan være slik, at mens jogging etappe begynner å verke. Det er verdt å merke seg at etter løp, spesielt hvis det var bra, andre og tredje dagen kan begynne å verke muskler. Dette skjer fordi mens kjører utnyttet nesten alle musklene i kroppen, og smertene tyder netrenyrovannosty kroppen. Verkende ben i sin tur viser svakheten i leggen. Smerter i muskler er på grunn av det faktum at de gjør melkesyre. Siden alt dette vil passere.

   Hvordan kjøre jeg på tredemølle?
  Hvorfor trenger jeg å kjøre og hvordan du gjør det?
   Selvfølgelig skjer det slik, at ikke alle har mulighet til å gjøre jogging i parken eller på stadion. En riktig beslutning i dette tilfellet vil kjøpe en tredemølle, som igjen er en simulator som direkte i hjemmet og kan den kjøre uten å måtte forlate leiligheten.
   Det finnes to typer trening:

   Electric. I dette tilfellet beveger tredemølle seg selv, for å være mer presis, det resulterer i bevegelse av motoren. Med all denne simulatoren har mange avanserte funksjoner, for eksempel å velte, imitasjon av ulike overflater, automatisk hastighets, telle antall skritt, distanse etc. D.
   Mekanisk. I denne simulatoren tredemølle er drevet av kraften i løpe føtter. Dette er absolutt ikke det mest praktiske alternativet, men det er den billigste.

   Når du kjører simulatoren bør være oppmerksom på at, som i å kjøre på gata belastningen bør økes gradvis. I det øyeblikk når du bytter spor føtter bør være på hver sin side av båndet, blir nødvendig båndet når du er overbevist om at banen beveger seg fra det minimum som kreves fart.
   I den første fasen kan forårsake uvanlige opplevelser direkte knyttet til det faktum at bena er i bevegelse, men endrer ikke situasjonen rundt, men du blir vant til det fort. I en klemme, kan du bruke en sikkerhet håndtak, men ikke misbruke dem, som kroppen når du kjører i alle fall må ha riktig holdning, og alle bevegelser skal være naturlig. Når du kjører på en tredemølle skulle se fremover, ikke bli distrahert fordi du kan fjerne seg fra trinnet. Det er ikke anbefalt å kjøre på tredemølle barfot sko på samme måte som når du kjører i gata skal være så praktisk.
  Hvorfor trenger jeg å kjøre og hvordan du gjør det?
   Ikke glem at bevegelse, og faktisk kjørte - en naturlig tilstand. Fordi kjører er nyttig for både fysisk og psykisk helse. Men det er viktig å alltid vite når du skal stoppe, og så snart du begynner å føle deg bra. En fordel i sin tur vil bare være i konstant trening, og ikke glem at lasten bør økes gradvis.  
Яндекс.Метрика