Som jente pumpepresse kuber?
 Slanke figur - en liten midje, slanke kroppskonturer og uten ekstra vekt. Alle disse parametrene er nært knyttet til staten av musklene i kroppen, danner den såkalte muskuløs. Det inkluderer mange forskjellige muskelstørrelse og formål, eksistensen av som noen mistenkte, som ikke har studert anatomi profesjonelt. Men betydningen av muskel trykk vet alt. Selv de som har fysisk form er dårlig. Men å tenke seriøst og mer flytte til handling hindrer mest stillesittende livsstil, daglig kontorarbeid og kjærlighet for deilig, men ikke helt sunn mat.
Naturen tok seg av det mannlige muskulaturen var i utgangspunktet sterkere og lettere kvinner som utsettes for trening. Men, ironisk nok, jentene ofte opplever hans følgesvenner på magen hans form og klær, som åpner denne delen av kroppen i garderoben deres mye mer. Derfor må de betale flere medietrening tid og krefter. Spesielt på våren, før sommeren stranden sesongen, når korte skjorter og badetøy showet som spiste og trente i den kalde årstiden. Ikke bry deg om at magen er ikke den beste måten. Du har fortsatt god tid til å hjelpe med våre råd trekke den flat og gjøre oppnå uttrykksfulle manifestasjoner terninger presse.
 Særegenheter med trening og trykk
Mage menneskelig form tre hoved muskler: ytre skrå, interne skrå og tverrgående. Det er tverrgående muskler, men det er mindre merkbar når man ser på det menneskelige legeme, og utføre vedlikeholdsfunksjoner. De samme beryktede "kuber" er godt synlig på magen idrettsutøvere er skapt av direkte muskel. Når det er tilstrekkelig trent og tonet, hennes omfangsrik fiber peretyskayutsya sene hoppere, utad ser ut som noen kvadratiske tomter muskler. Dette er faktisk en muskel som er plassert langs legemet og som strekker seg fra skrittet til sternum.
På et sett av muskler i nøyaktig de samme menneskene hele pressen, uavhengig av kjønn, alder, rase og idrett trening. Men anatomi av hver muskel og deres forhold - individuelt. Dette forklarer hvorfor til og med liknende fysiske anstrengelser presse forskjellige personer er ikke det samme. Dette betyr ikke at pumpen og se terningen på magen er ikke gitt til alle. Det er bare det at de vil ha alle former og størrelser, relevant grunnlov. Generelt, tilnærming til trening felles for alle som ønsker å pumpe opp trykk kuber. Bare jenter kan trenge mer tid til det, og da - mer viljestyrke for å opprettholde resultatet på ønsket nivå.
 Abdominal øvelser for kvinner
I motsetning til reklame "magiske" av simulatorer beregnet for hjemmebruk, kan vi ikke love at du pumpe trykk lett, raskt og lettvint. Magemusklene krever arbeid på deg selv, spesielt hvis du ønsker å se de ønskede blokker. Trene i treningsstudio eller hjemme, se for deg selv. I tilfelle av trening sted og presse forholdene ikke er like viktig som regularitet og riktigheten av øvelsene. Beskriver sitt utstyr, tilbyr vi to alternativer: å arbeide med sportsutstyr og skrap materialer hjemme.
 1.  Kronglete. Den viktigste oppgaven er kjent for alle siden dagene av skole kroppsøving klasser. Men siden mange gjør det galt. En falsk vridning vil ikke gi ønsket resultat og også skjerpende ryggen i stedet for magemusklene. Til å vri presse riktig, ligge på ryggen, presse rygg og ben bøyd i knærne, løfter vertikalt, konkluderte beinet på benken eller sofa. Vedta hendene bak hodet og stsepyte slottet, men presse til baksiden og enda mer press på hendene. Push og Pull magen. Puster inn og ut når du løfter skulderbladene opp fra gulvet, prøver skuldre mot knærne bøyd.
  Det er viktig at arbeidet går gjennom magemusklene, ikke rygg, bein eller armer. For å oppnå denne effekten, ikke holde ryggraden rett og avrundet det. Din holdning bør rettferdiggjøre navnet på øvelsen, kroppen din det rullet som en snegle, innover. Ikke tving hendene til å trekke deg opp av hodet ditt - du gjør ikke Baron Munchausen, og trene uten hals, og trykk på. Across tåre på horisontal overflate skruchyvaytes kroppen over den. På det høyeste punktet, som stiger kroppen din, ta en ekstra pause, og senk kroppen til utgangsposisjonen. Men ikke kaste lettet, og sakte kommer tilbake, føler muskelspenninger pressen.
   Omvendt curl. De andre viktige mageøvelser, slik at han kunne trene de lavere divisjoner. Ta samme startposisjon i forrige øvelse: ligge på ryggen, hendene bak hodet, bena bøyd i knærne. Men verken bestått eller noen annen høyde for å fikse bena på dette tidspunktet er ikke nødvendig, fordi vi vil bare vri underkroppen. Push og Pull magen. Inhalerer. På utpust, løfter halebenet opp og mot hodet, føtter rette, nemlig vri kroppen din. Din oppgave - å føle spenningen i musklene i magen og hold den i noen sekunder på det høyeste punktet.
  Som med konvensjonell kronglete, sørg for at arbeidet ikke ta over musklene i rygg, hofter og ben. Skruchyvaytes magen belastning og på hans bekostning. Across tåre kan være å krølle opp i en ball så langt som mulig. Stopper på toppen, sakte slappe kroppen tilbake til utgangsposisjonen. Hele tiden opprettholde spenninger i musklene, hold foten og ikke slippe dramatisk til gulvet. Trykk på trening er ikke bare under utvinning, men også ved kraftig senking føttene. Hvis du føler spenning og selv brennende følelse i musklene i disse øyeblikkene - så utfører øvelsen riktig.
   Vri på fitball. Hjemme i stedet gymnastikkballen kan du bruke kanten av sofaen og i gym, velger vel oppblåst skall og stor nok i diameter. Len deg tilbake på ballen slik at midjen din ble tett presset mot toppen av ham og dannet en slags tyngdepunkt av kroppen din. Prøv flere bestemmelser til du finner den mest stabile. Ben og det skal være bøyd i knærne og stå på gulvet full av føtter - det er derfor det er viktig å velge riktig størrelse fitball. Hands, som i tidligere øvelser, stsepyte en lås på hodet, men ikke presse dem til baksiden av hodet.
  Verdien av øvelsen er at skruchuyuchys du samtidig holde balansen, balansering på ballene. Dette arbeid innebærer et større antall små muskler. Så samles i magen og ta en pust. På utpust, følger kronglete klassisk teknologi uten å ta den tilbake av ballen. Prøv å føle spenningen aviser og omfordele lasten slik at de fungerer. Returnere til startposisjon, hold fast trykk og holde kroppen ned til bakken av sex. Ikke distrahere fem av kjønn under hele øvelsen.
   Forhøyninger føttene på barer. Spesifisitet av denne øvelsen kan ikke utføre hjemme, hvis bare i ditt hjem ikke har en spesiell sportsutstyr. Men de fleste av dem som ønsker å pumpe opp pressen med det har fortsatt å gå på treningsstudio eller en nærliggende park med utstyrt lekeplass. Pidtyahnitsya og Rest tilbake og albuer. Bena fritt mens lavere ned. Stram magen Trekk den ut og ta en pust. På utpust, løft knærne til brystet, vri kroppen gjennom innsatsen til musklene trykk. Hev bøyde knær så høyt som mulig, holde dem på toppen for et sekund og sakte lavere til startposisjon.
  Den samme øvelse kan gjøres med rette ben, men det er vanskelig. Prøv å løfte når bøyde ben begynner davatymetsya du enkelt. Enda mer komplisert utførelse kalles løfte bena (rett eller buet) i Wiese. Han bøyer kroppen opp mens du holder hendene på den horisontale linjen og henge fritt på det. Denne prosessen gjør det mulig å laste inn alle magemusklene dypt og intenst, men har ikke råd til uerfarne utøvere og fans. Men en del av den obligatoriske opplæringen program for profesjonelle idrettsutøvere.
  Som jente pumpepresse kuber?

   Diagonal kronglete gi en mulighet til å markere obliques - de samme som fungerer så godt over lave belte jeans og danne en flat mage. Twist trykk kan diagonalt i utførelsen av noen av de ovennevnte oppgaver. For å gjøre dette, i utgangspunktet variant vendinger, dra kroppen ikke rett opp og ned, og utvide den til høyre eller venstre når du kommer til det høyeste punktet på utvinning. På dette punktet i prosessen er ofte "prøve" å engasjere musklene i ryggen, og din oppgave - å forebygge dette ved å overføre all byrden på pressen. Ikke glem at push-hender på hans hode er fortsatt ikke mulig.
  Som for retur vendinger og liggende i Wiese, de også tillate deg å håndtere skrå muskler. Liggende vind hevet knærne bort fra kroppen og prøve å ta sine etasjer. I Wiese direkte buede eller rette ben litt vekk fra kroppen, føler belastningen er skrå muskler. Når du utfører diagonale vendinger ikke glem at du må jobbe på begge sider, er at for å gjøre det samme antall repetisjoner på hver side. Vanligvis utviklet RHS sterkere, men denne forskjellen er ikke grunnleggende og bør ikke hindre deg følge riktig teknikk øvelser.
  Hver øvelse gjør en del av sitt ordinære trening og trener minst tre ganger i uken. Har tre sett med 15-20 reps (avhengig av fysisk trening) hver. Hvis du bare starte å engasjere seg i fitness, og gjøre alle de fem øvelsene på en dag du synes det er vanskelig, deretter distribuere dem i løpet av uken, slik at hver treningsøkt inkludert minst tre øvelser på pressen, den bruker ulike avdelinger (ett - rett krølle ett - reversere en - skrå muskler). Hvis du mener pressen mest problematisk område av kroppen din, legg den i begynnelsen av opplæringen sett av øvelser som du hadde nok styrke til å flittig arbeid på tone magemusklene.
   Hvordan du laster ned presse: Tips for jenter
  Som allerede nevnt, kvinnelig presse er forskjellig fra menn i seg selv. Men andre anatomiske og biokjemiske egenskaper den kvinnelige kroppen og påvirke utseendet og vanskeligheten av å opprettholde fitness. Kropps piker mye mer utsatt for akkumulering av fettvevet er i det område av magen og lårene. Og hvis en mann ganske regelmessig utføre de ovennevnte øvelse og ikke hoppe treningsøkter trykk, vil kvinnen må følge noen regler for å presse virket kuber var synlige:
  1.  Ernæring. Antall karbohydrater i kosten direkte påvirker mengden av væske i det myke vev i kroppen. For ikke å nevne fettet som er deponert i de mest uønskede steder. Det er derfor vanlig situasjon hvor sterk, trent trykk er som ingen terninger. De er bare ikke synlig under et lag av underhudsfett. Din oppgave - å bli kvitt magen fett gjennom reduksjon av karbohydrater og fett øker mengden protein og fiber i den daglige menyen. Enkelt sagt - å gå ned i vekt for å se presse kuber.
    Aerob trening - En komponent zhyroszhyhayuschye trening rettet mot tegning pumpet media. Hvordan brenne kalorier, se etter vårt skjønn. Du kan supplere vekttrening aerobic og / eller forme. Du kan bruke Orbitrack, trimsykkel, tredemølle eller kjører jevnlig, sykling utendørs. Fremfor alt underhudsfett forsvinne, slik at du kan se klare kuber i magen.
    Heftelse under trening pressen ikke bare tonet muskler, men også lettelse. De fleste jenter ønsker ikke deres magen var veldig lettelse, og har en tendens til sin flate form. Men bare blokker raskt treffer muskel bulk som drar sener. For å pumpe dem, bruke manualer under vendinger, og bena når klatring slitasje spesielle armbånd-vekting. Tre eller fire pounds av ekstra vekt vil være nok.
    Brenning - Den viktigste signal om at magemusklene fungerer. Fokusere på den følelsen mer enn å telle antall sett og reps. Ofte er den første gjentagelse utføres enkelt, og bare ved slutten av treningen trykk føler du deg fast spenning på musklene. Disse metodene er mest effektive og, og de gjør pressearbeid og økning i volum, lage din kuber. Derfor siste, alvorlige tilnærminger følge med særlig flid og ikke gi opp på dem.
   Når du gjør mageøvelser en integrert del av kondisjonstreningen, tilpasse kostholdet og lære riktig teknikk henrettelsen vil bare følge programmet til raskt å pumpe opp trykk kuber. Blås pressen denne uken - det er sikkert usannsynlig, hvis i det siste du hadde terninger i magen. Men etter en måned, med forbehold om disiplin av mat og sport, har du sannsynligvis merket seg med tilfredshet de positive endringene. Og det til terning - hånd. Og du kan føle dem og se i speilet, og er stolte av å vise andre.  
Яндекс.Метрика