Squash stuing - deilig, nyttig, billig

 Squash - en av de mest populære gaver av naturen i praktiske husmødre. På grunn av grønnsaker kan tilberedes mange deilige retter, mens han positivt overrasket over prisen. Cheapness forklares ganske enkelt vekstforhold og god avkastning. Nyt billig lapskaus med squash, mette du kroppen næringsstoffer for hele året som kommer. Egenskapene til frukten, som modner fra mai til august, oppdaget nok en amerikansk innfødte BC - tre tusen år siden.

 I det 16. århundre vegetabilsk erobret Europa og er fortsatt populær den dag i dag. Er det en annen lignende produkt som du kan tilberede et bredt spekter av kulinariske kreasjoner? Kaviar, stekt og stuet, salater, Adjika, pannekaker, pickles for vinteren og til og med syltetøy.


 Secrets of Cooking


Squash stuing - deilig, nyttig, billig

 Den mest populære parabolen med nyttig gave av naturen fremdeles vegetabilsk lapskaus. Det kan fremstilles på forskjellige måter. Når du legger grønnsaker sine gode egenskaper nesten ingen tap - og denne fordelen parabolen. Enkelhet og hastighet på forberedelse - en annen pluss. Generelle krav til matlaging stuinger med zucchini enkel. Fra kutting verdien av produktene og deres mengdeforhold er avhengig av smak. Solid regel - først koker mat som krever lengre varmebehandling. Når du forbereder kulinariske mesterverk med favoritt type kjøtt, først den er slukket. Et unntak er satt. Hvis dette vegetabilske tallerken - den første i pannen av løk og gulrøtter. Milde ingredienser er plassert på slutten av matlaging som friske urter.


 Den opprinnelige oppskriften lapskaus med oksekjøtt og bønner


Squash stuing - deilig, nyttig, billig

 Denne kulinariske kreasjoner vil tilfredsstille alle mann. Tross alt, er det svært næringsrik, lettfordøyelig og fyller kroppen proteiner. Forberedelse tar 30-40 minutter.
 Obligatoriske ingredienser:
Squash stuing - deilig, nyttig, billig


 •  biff - 500 g


 •  zucchini - 500 g


 •  tomater - 3 stk


 •  paprika - 2 stk


 •  Hermetisert bønner - 800 g


 •  buljong eller vann - 500ml


 •  Løk - 1 stk


 •  paprika


 •  grønn


 •  salt.


 •  Metode:
  Squash stuing - deilig, nyttig, billig


 •  Skjær løk halv ringer.


 •  Skrell og skjær i halv ringer viktigste komponent. Andre ingredienser også kuttet i store biter.


 •  Først legge ut løken i pannen, deretter squash og paprika.


 •  Stek alle grønnsakene over høy varme, rør grundig. Når grønnsakene er lett brunet og la saften, spredt på en pan stuffing.


 •  Når det blir smuldrete, tilsett buljong, tomater og bønner.


 •  Røre, tilsett krydder og salt etter smak.


 •  Cook et måltid bør være ca 10-15 minutter på middels varme. Ikke dekk med et lokk.


 •  Nyttige egenskaper lapskaus


  Squash stuing - deilig, nyttig, billig

   Squash - produkt diett. Det 94% vann, 5% karbohydrater, proteiner er - omtrent 1%. Kalorier - minimum. Det er derfor ulike godbiter fra denne gave av naturen kan trygt koke mens slanking. Spring lapskaus med squash perfekt med poteter og urter. Sommeren er best å lage det med sesongens grønnsaker. Tomater på rad? De fleste legger dem i pannen og raduyte familie.
   Ripe aubergine? Deretter prøver å legge til sin rett. Denne ingrediensen vil gjøre dine kulinariske mesterverk svært tilfredsstillende, så du kan trygt gjøre uten vanskelig å fordøye kjøtt. Oppmerksom på følgende urter som basilikum koriander. De vil gi din skapelse en bestemt aroma og smak.
  Komplekset av enkle fysiske øvelser for en perfekt figur

   Hvis du ikke kan delta på et treningsstudio eller fitness klubb, fortvil ikke - De fleste av øvelsene kan gjøres hjemme uten noen spesielle skjell. Vi tilbyr et utvalg av enkel øvelse som vil hjelpe deg å oppnå den ideelle figuren. Gjennomføringen av slike gymnastikk tar du i gjennomsnitt 10-20 minutter avhengig av antall repetisjoner av hver øvelse.
   NoteAt beskrivelsen av øvelsen viser gjennomsnittlig antall repetisjoner og varighet av en bestemt gymnastisk bevegelse. Prøv å objektivt vurdere din kondisjon. Hvis du nettopp har nylig besluttet å engasjere seg i regelmessig lading, starter med et lite antall repetisjoner og øke dem gradvis i ferd med hvordan musklene blir sterkere.
   Ikke peretrudyte muskler! Dreven iver vil hjelpe deg raskt få god form, men kan føre til skader.
   Å utføre noen øvelser du trenger ekstra utstyr 2 kg vektstang, som er i stand til å erstatte konvensjonelle liters eller 15-liters plastflaske med vann. Det er ønskelig at flasken var hul i midten - et "skall" er lettere å holde.

   Beskrivelse kompleks øvelse


   1. Innen 1-2 minutters gange på stedet. Ikke topchytes ikke sharkayte føtter. Prøv å simulere ekte gang.
   2. knele, magert håndflatene på gulvet og sette føttene på en lav benk, pute eller lignende høyde. Bøy albuene og senk overkroppen så lavt som mulig. Prøve å mate berøring gulvet. Ikke vipp hodet, rygg og nakke skal være rett linje! Hold denne posisjonen i 3-5 s og tilbake til startposisjon. Gjenta 10-12 ganger.
   3. Sitt på kanten av en stol og utsetter kneet litt fremover. Magre hender om en stol med tommelen har å se frem. Uten å bøye armene, flytte dem litt vekt og gå opp til hip møtt stol. For inspirasjon bøye albuene og bringe bladet slik at underarmene var parallell med gulvet. Albuene dermed nødt til å se tilbake og hofter og føtter plassert så nær stolen. Dolichit 3 og inspirasjon til å gå tilbake til utgangsstilling. Gjenta 10-12 ganger.
   4. Stå med ryggen til en stol, få hendene bak ryggen og magert flatene mot stolsetet. Bøy albuene og bringe bladet slik at underarmene var parallell med gulvet. Hold denne posisjonen i 3-5 s og tilbake til startposisjon. Gjør 2-3 sett med 15 repetisjoner hver.
   5. Stå foran ryggen, spre bena bredt, bøye, strekke armene frem og sette dem tilbake i stolen. Bo i denne posisjonen i 3-5 sekunder, deretter forsiktig bøye kne venstre ben og overkropp nedgang litt til venstre. Føler spente muskler på innsiden av høyre lår. Tilbake til utgangsposisjonen og gjenta den samme bevegelsen, bøying hans høyre ben. Gjenta øvelsen 5-7 ganger.
   6. Lean høyre hånd og høyre kne mot stolsetet. Ta venstre arm dumbbell eller en vannflaske og sakte bøy armen, albue skyve til side, deretter stakk hånden ned. Gjenta 15-20 ganger, først en, så den andre armen. Total å gjøre 2-3 sett med 15-20 repetisjoner av hver øvelse hånd.
   7. Gjør utfall termin venstre fot og venstre hånd uprites utstilt kneet. I høyre hånd ta en manual eller en vannflaske. Bend og unbend arm ved albuen for 10-15 ganger. Endre ben og armer og gjenta 10-15 ganger. Totalt gjøre 2-3 tilnærminger.
   8. Liggende på ryggen, få hendene bak hodet og bøy bena i knærne. Hvordan kan du løfte opp overkroppen, prøver å trekke en fot fra gulvet. På toppen av bevegelsen dolichit 3 og tilbake til startposisjon. Gjør 2-3 sett med 15-20 repetisjoner.
   Mageøvelser bør utføres om morgenen på tom mage eller 2-3 timer etter et måltid. Start med 20-25 repetisjoner og ukentlige påkjenninger.
   9. Liggende på ryggen, bøy knærne og la hendene bak hodet. For inspirasjon løfte overkroppen og strekke begge knærne til brystet. På toppen av bevegelsen dolichit 3 og puster tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta øvelsen 10-12 ganger. Utføre denne øvelsen sakte, jevnt, ikke gjør brå rykk.
   10. Liggende på ryggen, ta en manual. Heve hendene foran seg og spre dem fra hverandre, ikke berøre gulvet. Gjør 2-3 sett med 15-20 repetisjoner.
   11. Liggende på høyre side, bøy knærne, lårene er vinkelrett på overkroppen. Venstre hånd trekke frem og høyre Sett under hodet hans. Løfte legemet så høyt som mulig, og tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 10-15 ganger. Perelyahte den andre siden og gjør den samme øvelsen. Do 2-3 sett med 10-15 repetisjoner på hver side.
   12. Liggende på høyre side, løft venstre ben rettet og tilbake til startposisjon. Gjenta 20-25 ganger perelyahte den andre siden og gjør det andre benet trening. Gjør 2-3 sett med 20-25 repetisjoner hver etappe.
   13. Få på alle fire og lene albuene på gulvet. Kraftig rettet ben løft opp. Gjenta 20-25 ganger hver etappe. Gjør 2-3 tilnærminger.
   14. Slapp av og innen 1-2 minutter gange på stedet.  
  Øvelser for musklene i ansiktet

   Et sett med øvelser for å trene musklene i ansiktet


   For å unngå utseendet av rynker i pannen plikt og på nesen, er det viktig å styrke musklene i pannen.
   Følgende øvelser vil hjelpe ikke bare forhindre forekomsten av nye rynker, men også glatt gammel, noe som gjør dem mindre synlige.
   Oppgave 1
   Hånd på pannen rett over øyenbrynene, øyenbrynene heves og senkes, og dermed produsere en lys presset bevegelse på pannen, som om motstå bevegelse av øyenbrynene. Øvelse gjenta 10 ganger (se. Fig.).
  Øvelser for musklene i ansiktet

   Fig. Oppgave 1
   Oppgave 2
   Indeksen og midtre fingrene på begge hender er i begynnelsen av øyebrynet broen. Bevege øyenbrynene som om du er sint, fingrene fremdeles. Gjenta 10 ganger.
   Oppgave 3
   Mentalt sende ører på toppen, mens de øvre øret musklene må anstrenge det, og deretter slappe av. For å lette utøvelsen forestille seg at lysbilde fra nesen briller, og du holder dem uten å bruke hendene. Gjenta fem ganger.
   Til slutt, gjør øvelsen "hest".
   * * * * * * *
   Øynene til kvinner - den mest uttrykksfulle og attraktive delen av ansiktet, fordi de uttrykker mye følelser, ideer, glede, lykke, tristhet, depresjon
   Oppgave 1
   Åpne øynene dine, så bredt som mulig, og hold den i denne tilstanden i tre sekunder, deretter slappe av øyet muskler. Gjenta 10 ganger.
   Oppgave 2
   Sette pekefingrene på ankelen i de ytre hjørnene av øyet (skjermen slik at huden ikke strekkes). I denne posisjonen åpner og lukker øynene, noe som gjør arbeidet med å overvinne motstand fingre. Gjenta 10 ganger (se. Fig.).
  Øvelser for musklene i ansiktet

   Fig. Oppgave 2
   Oppgave 3
   Pekefinger plassert på de ytre hjørnene av øynene og skyv øvre øyelokk for øyet (mens det ikke gjør et skjevt ansikt). Etter at du slappe av musklene dine. Gjenta 10 ganger. Riktigheten av denne øvelsen er fastsatt som følger: Fingrene skal føle muskelbevegelser.
   Oppgave 4
   Lukke øynene, indeksen og midtre fingrene forsiktig plassert på øvre øyelokk, og presset de bør ikke være - fingrene er lett berøring av århundret. Prøv å løfte øyelokkene, noe som gir fingrene litt motstand. Gjenta 10 ganger (se. Fig.).
  Øvelser for musklene i ansiktet

   Fig. Oppgave 4
   Øvelse 5
   Plasser tre fingre skulovыe bein under øynene, ser opp og stramme nedre øyelokk, som om zazhmuryvaya dem. Gjenta 10 ganger.
   Oppgave 6
   Lukk øynene, dra nedre øyelokk med fingrene oppover, presser dem nedenfor. Se, som i forrige øvelse oppover. Gjenta 10 ganger.
   Øvelse 7
   Åpne munnen, ser opp og løft raskt begynne å blinke. Utføre denne øvelsen i 1 minutt, 3 ganger om dagen (se Fig..).
  Øvelser for musklene i ansiktet

   Fig. Øvelse 7
   Øvelse 8
   Denne øvelsen ikke bare styrker ansiktsmusklene som ligger rundt øynene, men syn og øye muskler slapper av etter en hard dag tilbrakt foran dataskjerm.
   Før du utfører øvelsene gode varme hender, gni håndflatene mot hverandre. Deretter lukker øynene og sette en båt foldet hendene på dem, prøver ikke å røre øyelokkene og sørge for at sentrum av håndflatene ligger rett overfor øyet. Under øvelsen for å prøve å føle varmen fra hendene (se. Fig.).
  Øvelser for musklene i ansiktet

   Fig. Øvelse 8
   Til slutt, gjør øvelsen igjen "hest".
   Hvis du ikke ønsker å være vert for nesen rynker, bedre å avvenne seg fra sin vane permanent rynke.
   Også, med alderen ofte forlenget nese siger ned og, på grunn av noe som hele nesen som det forlenger. For å unngå dette, må du utføre en enkel øvelse som bidrar til å holde musklene tonet nesen uten å la dem slappe av.
   Sider: 1 2 3  
  Яндекс.Метрика