Stekt svinekjøtt - oppskrift med bilder
 Vi alle elsker å spise, ved hjelp av en rekke oppskrifter til å unne deg din favoritt. I århundrer, folk spiser svinekjøtt anbud, fordi dette er ganske velsmakende næringsrik mat kombinert med poteter, kokt ris, bokhvete, pasta, grønnsaker.
 Her er et eksempel ganske enkel tilberedning metode, som du trenger bare 40 minutter. Enig, det er ikke mye, men det virkelig påvirker smaken og bringer glede.

 Ingredienser for Stekt svinekjøtt
 - Svinekjøtt 500 gram;
 - 1 middels løk;
 - 300 gram tomatjuice. Du kan bruke tomatpuré, 3 ss. l. fortynnet med vann, kjøtt eller grønnsaksbuljong (ditt valg). Også svært velsmakende går, hvis du tilsett hakket friske tomater i stedet for tomatpuré;
 - 1 stk. gulrøtter medium størrelse;
 - Vegetabilsk olje;
 - Krydder (laurbærblad, persille selleri, dill, persille, pepper, malt svart pepper eller en blanding av salt).
 Oppskrift Stekt svinekjøtt
 For å begynne, forberede grunnlaget for denne retten - svinekjøtt. Kjøtt kan brukes med Zhirkov og mager på halsen og baksiden av kadaveret. Kjøttet skjæres i stykker av vilkårlig form, satt på en oppvarmet panne, etter å legge olje eller smør den. Yngel på middels varme til kjøttet får en fin brun farge.
 I en annen pan stek i olje separat semicircles hakket løk og hakket gulrøtter for å få gylden brun. Legg brunet grønnsaker og tomater til kjøtt, lokket og kok dem sammen i 3-5 minutter under omrøring til ikke brent. Deretter hell buljong eller vann i en halv liter, tilsett salt og pepper, stek i et lukket pan ca 20 minutter å binde varmen til lav. Kjøtt bør mykes opp og saus tykk og rik som vil gi parabolen en herlig smak og aroma.
 Når alt er klart, pannen til side til side, dryss med hakkede urter på toppen, la retten stå under tak i 15 minutter.
 Nå kan du trapeznichat, lå noen siderett som du liker på en plate, topp eller i nærheten av kjøttet er klar til å spre seg. Duskregn topp med en tykk saus.
 Stekt svinekjøtt kan være i ulike varianter. Noen oppskrifter blir lagt til flere ingredienser for å legge til andre smaker. For eksempel, hvis du legger til når matlaging 150 gram. rømme, kjøttet mørere og vil være en annen smak. Det viktigste ordentlig opprettholde ønsket tidsrom, i tilfelle av rømme retten skal kok opp og la det småkoke i 5-10 minutter.
 Det er en versjon av den samme oppskrift, som vil sure saus. For å gjøre det, trenger produkter:
 - 2 ss. l. honning;
 - 2 fedd hvitløk;
 - 250 gram. lav-fett rømme;
 - 2 ss. l. sennep;
 - 100 gram ketchup;
 - Med karri krydder passer, paprika, humle - suneli, pepper og salt.
 Alle komponentene ble grundig blandet, bortsett fra hvitløk, bør det bli lagt til, knuses, hele nellik til slutt. Som allerede stekt kjøtt med lok og gulrot hell blandingen til sausen, småkoke 10 minutter til litt varme. Etter hvitløk og tilsett vann, men ikke kokt (mindre enn halvparten - kopper), kok opp og la det koke i 15 minutter. Gradvis sausen blir tykk og da er det tid avvise pannen fra varmen. Hvitløk kan fjernes når parabolen er klar. Kjøtt med en søt saus kombinert med potetmos.
 Denne oppskriften er veldig enkel å bruke, krever ikke kostbart og selvfølgelig, med forbehold om riktig konsistens i sin forberedelse, vil dens smak glede deg og dine kjære. Nyte et godt måltid, og du nyte din appetitt!  
Gur yevska rot - oppskrift
 For å fremstille Guriev grøt må vi jern skål eller panne med lave sider, og med en tykk bunn. Denne retten bør settes i forvarmet til 120-160 graders ovn. Som en følge av den høye temperaturen på overflaten av skummet melk vil dannes, som må være forsiktig ut med en hullsleiv. Disse skummene skal være i en separat beholder.
 Neste, varme melk (12 liter) til å koke i ca ti minutter og rør forsiktig, tilsett salt (etter smak), sukker (en teskje) vanilje (en teskje) til smaken og den viktigste ingrediensen i alle rettene - rumpe manna (05 kopper). Grøt bør ikke være for tykk, normal konsistens, uten klumper og brente skorper.
 Nøtter frokostblanding til å helle i pannen (ett glass), nivå og antent i ovnen i 10-15 minutter, slik at de blir pikant smak og vakker farge. Hvis nøttene ikke er antent, er de ikke så rik smak. Fra bulk skille tredjedel av nøtter og male i en blender. Du kan bruke noen nøtter - valnøtter, valnøtt, mandler, hasselnøtter, cashewnøtter, og så videre D. Spesielt behagelig smak er innhentet av en kombinasjon av to eller tre typer nøtter.. Å koke de rester honning nøtter, plottet for ostuzhenyya dem til side.
 Ta noen favoritt frukt (15 kopper) og kok dem i de resterende honning, må frukten være fullt impregnert med honning, de også fjerne med en hullsleiv og avsette side stыt.
 Mann grøt bør avkjøles litt og hell det må være smeltet eller smør. Nå, tidligere knuste nøtter kokt i honning og frukt legge et rot. I en smurt skjema Sett et lag med semulegryn, skummer det lag, deretter et lag med frokostblanding lag skum og drømmer, og så videre plikt til nok lagret ingredienser.
 Det er viktig å lære alt i en bolle, som kan settes på bordet, eller brukes porsjoner potter. For baking i dette rotet, kan du legge til en rekke forskjellige søte ingredienser i fornuftige mengder, selvfølgelig, smaken de skal være i harmoni med hverandre buer. Skjemaet må smøres eller smeltet smør.
 Metoden av vekslende drag, får vi et lag kake fylt med manna, må det dryss med brødsmuler eller sukker, generelt, bør det hele danner en vakker rosenrød korrochku og sette i ovn forvarmet til 180 grader i 10-15 minutter, til dannelsen vakre rom 'skorpe på overflaten av tre.
 Når du steker i ovnen i høy temperatur semule grøt bedre siver søt fylling, smaken er kremet og øm. I denne teknologi fremstilles vanligvis engelsk pudding. Jo flere lag i grøt, så det er bedre og mer tid er nødvendig for baking. Antall lag er ikke nærmere definert, kan du gjøre dem så mye du vil.
 Kokt korn dekorere med friske bær og frukt, tørket frukt og sjokolade design. Bon appetit!  
Mahhi den andre - oppskrifter
 Den moderne tempoet i livet gjør at folk jobber hardt og ofte, når en mann kommer hjem etter en hard dag, torturert og trøtt til å lage gourmet måltider hjemme det er ikke tid eller krefter. Men maten er ikke gjort, og ønsker å spises til frokost, lunsj eller middag måltid var deilig. I denne situasjonen, kan du komme til de andre Mahhi oppskrifter som du kan raskt lage et fantastisk måltid, jo mer at pakken er beskrevet i detalj og selv med hjelp av bildene viser hvordan å forberede en bestemt matrett.
 Maggi på den andre legger nye smaksnyanser tradisjonelle retter som pasta nautisk-stekt kylling og dumplings. Dette er en stor krydder kan komme opp med nye oppskrifter og implementere dem uten å opphøre å overraske sine kjære variert meny. Med andre Mahhi kan lage mange fantastiske kulinariske retter. Men jeg ønsker å fortelle deg om de enkleste og mest populære oppskrifter av de mest prisgunstige produkter som har råd til en familie av materiale velstand.
 Mør kylling med en sprø skorpe og fløtesaus
 De viktigste komponentene i denne retten er det kylling, som er mye billigere enn storfekjøtt eller svinekjøtt. Så, ta en halvkilo mør kylling, kopp fløte og, selvfølgelig, en blanding av krydder i en rekke oppskrifter "Mahhi den andre."
 Filet skåret i 3-4 av uniform, satte den på en stekeplate, mens hvis det er planlagt å forberede diett måltider, smøre bunnen av fatet med smør er ikke anbefalt, men hvis du ønsker å være kjøtt pozhyrney lytte til dette rådet bør ikke være.
 Så krydder for kylling Mahhi med en skarp hell i en dyp bolle og bland det godt med lav-fett krem.
 Hell blandingen kylling. Forvarm ovnen til 180 grader og sett kjelen tilbake på kylling i 30 minutter. Hvis du ønsker å prøve i noen minutter før du fjerner tallerken dryss den med revet ost. Som et resultat av matlaging kylling du brukte omtrent førti minutter, og til slutt kom ut svært velsmakende rett som kan spises med en siderett (ris, pasta), og som en egen rett.
 Enda raskere forberedt kyllinglår. De gnidd med en spesiell blanding Mahhi, investert i pakken for baking og gå for en halv time i ovnen varmes opp til to hundre grader. Tretti minutter på skrivebordet vil være duftende kyllinglår dekket med en deilig skorpe.
 Makaroni i tomat-kjøtt saus Bolognese
 For å gjøre det, trenger en kvart kilo kjøttdeig, to hundre og femti gram vann, tre hundre gram spagetti, og selvfølgelig, en spesiell blanding av krydder Mahhi. Først koke spaghetti til staten "Aldeno", dvs. de bør være litt fast, avløp og legg dem i en sirkel på en stor tallerken til midten av henne full.
 Deretter forberede saus direkte Bolonez. Dette vil kreve stek i vegetabilsk olje til de er gylne kjøttdeig - brun, deretter legge den til blandingen Mahhi og vann, alle ingrediensene er godt blandet og den resulterende massen småkoke 15 minutter.
 Klar til å sette saus i en tom plass på en tallerken pasta. Det er en mer alternativ å servere retter: en panne med kokt spaghetti saus add, rør og slå alt tilbake på tallerkenen. Du får deilig pasta, bruker sine forberedelser ikke mer enn 40 minutter.  
 Hjertelig kjøttrett Bigus er en tradisjonelle polske retter, og er funnet i litauisk og Belarusian mat, ikke utenom den russiske. Det finnes mange ulike alternativer for matlaging Bigus har visse ingredienser som inngår i førstelaget, men grunnlaget for enhver oppskrift kål, kjøtt og røkt. Retten skal være tykk konsistens, har røykt krydret lukt og sur smak.
 Bigus på russisk
 En populær rett anses Bigus fersk kål kokt med russisk oppskrift. Grunnlag for utarbeidelse - steke alle ingrediensene hver for seg, som deretter blandet og brakt til full beredskap.
 Sammensetningen av produkter
Bigus - oppskrift
 - Svinekjøtt - 500 gram;
 - Røkt pølse eller røkt ribbe - 200 gram;
 - Kål - 800 gram;
 - Gulrøtter og løk - 2 stk;
 - Svisker - 10 stykker;
 - Ketchup;
 - Salt og krydder etter smak.
 Exit - 8 porsjoner
 Oppskrift Bigus
 Svinekjøtt med biter av bacon skåret i små biter og stek i en panne med en tykk bunn gryte eller. Pidrum'yanyvshy svinekjøtt, tilsett hakket løk til det, og tre minutter - revet gulrot. Alt du trenger å kok nesten klar, og legger til salt. Ikke glem å forhånds forberede svisker godt og vaske den i varmt vann til damp.
 For å legge til stekt svinekjøtt kjøttpålegg - pølse og ribbe, sette forberedt svisker. Store svisker halvert bør ikke, som det viser under omrøring i en rekke uklare svart og vil se uappetittlig. Mat litt steke under omrøring for å unngå brent.
 Det som følger er fint trevl kål. Legg til halm produkter, salt og rør. Vær kål til den er myk, dekket gryte eller panne lokk. Du deretter legge ketchup med urter, og på slutten dryss med frisk dill melkonashynkovannыm alt.
 Dersom det under matlaging er ikke nok væske, kan du trygt legge kokende vann og sørg for at produktene ikke er brent i ilden. I stedet for vann kan du legge til en kopp hvit dessertvin, som vil gi parabolen en krydret smak og aroma.

 Bigus i staropolsky
 Ingredienser
Bigus - oppskrift
 - Rå kål - 2-pounds;
 - Sauerkraut - 4 kopper;
 - Kokt biff - 400 gram;
 - Stekt svinekjøtt - 100 gram;
 - Røkt svinekjøtt - 450 gram;
 - Spille kjøtt - 300 gram;
 - Hjem røkt pølse - 250 gram;
 - Onion nepe - to stykker;
 - Fermentert epler - fire deler;
 - Svisker - 8 stykker;
 - Pickles - 6 stykker;
 - Bay blad, salt og pepper;
 - Rød dessert vin - 100 gram.
 Oppskrift Bigus
 Forberedt ingrediensene unntatt pickles og røkt kjøtt, hogge og satt i en kobber lag. Svisker sette en helhet, smuldre det bør ikke være. Deretter hell suppen til toppen og sette strimlet surkål og vaske det og klem ut væsken. Legg noen blader av laurbær og putre, cover, til de er møre.
 Til slutt bør Bigus kjøtt tilsett hakket sylteagurk og kjøttpålegg, hell buljong og stuet ca førti minutter. Mel bør være varme i smør til de er gyllenbrune og legge til blandingen. Helt til slutt legge til en tredje glassfat av rød dessertvin. Parabolen er klar, men ikke helt! Du må gjøre Bigus på et kjølig sted for en dag. Neste dag igjen småkoke i ca 30 minutter og deretter satt på et kjølig sted. På den tredje dagen igjen oppvarmet tallerken omtrent en halv time, og deretter Bigus kan bringe til bordet. Tradisjonelt denne retten er spist varm.  
Яндекс.Метрика