Stikkelsbær syltetøy med kirsebær blader: en trinnvis oppskrift
 Sommeren er først og fremst forbundet med massevis av grønnsaker, frukt og bær, som ikke bare kan spise, men også for å bevare. Selvfølgelig, alt som søt tann med en spesiell spenningen satte den seg fast. En stikkelsbær syltetøy med kirsebær bladene fortjener spesiell oppmerksomhet.
 Det bør bemerkes at denne desserten er ikke bare vakker, men også har en fantastisk smak og unik smak. Det er to hovedalternativer for matlaging bare syltetøy. Selv om de tar mye tid og tålmodighet, men som et resultat vil du ikke angre.
 Dermed blir behovet forberede:
 - 1kg solid bush;
 - 15 kg sukker;
 - 2 kopper vann;
 - 12-15 kirsebær gir;
 For å forberede syltetøy bør velge tette, stramme, store eller mellomstore bær. Vask dem i varmt vann og fjern forsiktig med saks fra de to endene av tips. Ta en skarp kniv og nadsekaem hver berry for å fjerne alle frø. Du kan bruke til dette formålet en vanlig frisørsalong pin. Så, igjen vasket bær.
 Velger kirsebær blader, bør de være frisk og uskadet. Vask dem i varmt vann. Ta tilberedte retter, sette henne bær blandet med cherry blader.
 Separat, sette på brann vann, kok opp og hell forberedt bær. Seks timer glemme den kokte blandingen. Når den er avkjølt, dekk til med papir servise. Etter å ha passert en viss tid i bassenget, som faktisk vil koke syltetøy Sett sukker, og deretter er det helle en væske som er i bollen av bær. Sette på brann og vente på tide å løse opp sukkeret. Nå nøye plassere bærene i sirup, med kirsebær gir separat, lage sin tid har ikke kommet ennå. Bland og suge i ti minutter over middels varme. Og nå kan du legge til og blader. Det vil ta ytterligere fem minutter, og nå som bærene er ganske gjennomsiktig, kan slås av.
 Det gjenstår saken for liten rull kokt syltetøy på steriliserte glass og satt i lagring på et kjølig sted. Ved lave temperaturer, lengre beholder sirup sin åpenhet.
Stikkelsbær syltetøy med kirsebær blader: en trinnvis oppskrift

 Fordeler stikkelsbær
 Om vinteren kan du nyte den fantastiske smaken av bær, noe som også har også helbredende egenskaper. Etter høyt innhold av fruktose og glukose er det bemerkelsesverdig forhindring av sykdommer så som fedme og diabetes. Selvfølgelig, friske bær næringsstoffer mye mer, men med riktig tilberedning av syltetøy, vil du være i stand til å bevare vitaminer som inneholder dette nyttig bær, nemlig P, C, E, B, og kobber og jern.
 Stikkelsbær syltetøy har en lang historie, som bevarte sin gamle oppskrifter for matlaging. Ifølge en av de forberedt bær må passere i en bolle, oversette kirsebær bladene og hell vodka. La dagen, og stikkelsbær oversatt til en annen beholder og hell kokende vann. Avkjøl og gjenta to ganger mer denne prosessen. Etter helle sukker, dekomponeres i steriliserte glass og oppbevar på et kjølig sted.  
Utmerket stikkelsbær syltetøy klassiske oppskriften
 En av premien er stikkelsbær frukt hage. Den inneholder vitaminer, vitamin C og vitamin A, vitamin PP og E, samt mange nyttige makro - og mikronæringsstoffer. Strukturen består av stikkelsbær di - og monosakkarider, fiber, organiske syrer. Dette, kombinert med høy produktivitet, noe som gjør stikkelsbær uunnværlig del av dietten for enhver person som bryr seg om deres helse. Men hva gjør du hvis du ikke liker smaken av bær? Melde deg ut av mange nyttige elementer og materialer? Nei, du trenger bare å lage utrolig flott stikkelsbær syltetøy som vil glede deg med sin opprinnelige smak ikke bare om sommeren, men i vintersesongen.
 Historie smaragd jam
 Oppskrift på denne retten var kjent for våre forfedre for mange år siden. Pålitelig etablert som syltetøy stikkelsbær elsket Catherine - først smakt det, selv Empress tildelt smaragd ring hans kokk. Så en herlig dessert smaken egenskaper bør ikke engang tvil - ikke uten grunn at våre lands gi ham hans grunn for en så lang tid. Viktigst, lære å lage mat jam høyre, akkurat som det gjorde i gamle dager - og deretter suksess innen matlaging du bare garantert!
 Oppskrift
 Å lage mat deilig stikkelsbær syltetøy, må du først velge disse bærene. Ta sur stikkelsbær (ikke helt grønn) - dette vil legge en tallerken legendariske smaragd hue. Men hvis rommet ditt er bare moden frukt, kan du bruke dem (bare sette i en jam mindre sukker), men bruk perespeloho stikkelsbær bør forlates.
 Vask bær, og en meget skarp kniv, fjerne restene av stilker, blomster og tørre kopper. Gjør bær på hver side snitt til å fjerne innsiden papirmasse og frø (du kan ikke bare bruke en kniv, og skje en liten nål eller vanlig). Behandlet stikkelsbær bør trekke bro i en kjele og hell suppen med kirsebær blader (antall kjøttkraft bør være slik at den dekker alle bær). Etter at potten av stikkelsbær er plassert på en kjølig dag på et mørkt sted.
 For å forberede suppen med grønn kirsebær gir de trenger for å legge vann, legg en liten brann og kok i 3-5 minutter. Overskride denne tiden bør ikke være, fordi ellers kan det bli rød kjøttkraft - sørg for at ikke skjedde. Etter matlaging kokes med grønn kirsebær gir det må renne.
Utmerket stikkelsbær syltetøy klassiske oppskriften

 På den andre dagen av matlaging syltetøy (når stikkelsbær sto i buljong kirsebær gir mer enn en dag) bør forberede sukker sirup. For å gjøre dette, ta ut stikkelsbær, tilsett sukker til suppen og kok til sukkeret er helt oppløst. Berry stikkelsbær tilbake til kokende sirup og holde varme i ca 15 minutter, ikke glem å periodisk fjerne skum fra overflaten av kjelen. Etter denne fantastiske syltetøy anses klar og kan helle i steriliserte glass. Og husk at det ferdige produktet skal ha en vakker smaragdgrønn farge (lov liten gul hvis du brukte de modne bær) og annen åpenhet.
 Lagring
 Klar syltetøy er best oppbevares på et kjølig sted - perfekt for dette formålet kjellere, låver, kjellere godt utstyrt. Og hvis du fikk et par glass med syltetøy smaragd, anbefales det å sette i kjøleskapet - det varmt i produktet mister sin åpenhet.  
Hvordan lage deilig syltetøy med rips, testet oppskrifter
 Rips - veldig nyttig bær. Den inneholder store mengder vitamin C, er sterkt behov for å støtte immunforsvaret. Bær også rips deilig, ikke bare frisk. Med rips kompott koker deilig og gjør utmerket syltetøy.

 Deilig gelé

 Lage syltetøy med rips ganske enkelt. Dette er kraften av selv nybegynner elskerinne. Først må du skille bærene fra stilkene og vask. Deretter kan du begynne å forberede en deilig syltetøy.

 Å lage syltetøy med rips bær per kilo er mye sukker. Imidlertid kan en søt tann ta litt flere kilo sukker.
Hvordan lage deilig syltetøy med rips, testet oppskrifter
 Det første alle bær rips trenger å slipe. Du kan bruke en kjøttkvern eller blender. Imidlertid, i fravær av de to er det mulig bare å gni bær pistill i en morter.

 Etter det bør de knuste bær presse saften. Gjør det beste stedet via cheesecloth. Gasbind, plassert i en sil eller dørslag, drenert juice med bær kake, og deretter forsiktig presse det som var igjen. Selvfølgelig, hvis food prosessor kan behandle mye enklere og raskere.

 Innhentet etter klemme saften renne ut i pannen og satt i brann. Deretter, på samme pan helle sukker. Det gjenstår bare med konstant omrøring å bringe innholdet i pan sukker til det er oppløst. Dette jam kan betraktes klar, hell det gjenstår bare å banker og tett lokk.
Hvordan lage deilig syltetøy med rips, testet oppskrifter
 Solbær syltetøy mer som gelé. Den eneste ulempen er at det har en tendens zasaharyvatsya noen måneder. Det er derfor ikke nødvendig å lagre en varennyachko for lenge, og helst oftere skjemme bort deg selv med velsmakende og sunn godbit.

 Uten matlaging

 For de som er opptatt av bevaring av vitaminer, egnet oppskrift syltetøy uten matlaging. Koker det, selvfølgelig, har en litt lengre, men på grunn av manglende varmebehandling er det fortsatt mye mer næringsstoffer.

 Ett kilo rips i dette tilfellet trenger to pounds av sukker, er det dobbelt så mye som i forrige oppskrift.

 Klem saften fra bærene bør blandes med sukker og blande til den er oppløst. Uten oppvarming skje vil jobbe lenger, men resultatet er bundet til å elske.
Hvordan lage deilig syltetøy med rips, testet oppskrifter
 Klassisk Jam


 De som foretrekker å bade i de ferdige jam bær mål, vil elske den klassiske oppskriften for syltetøy.

 For sin forberedelse vil trenge:


 ett kilo bær;

 halv pounds av sukker;

 glass vann.


 Bærene er vasket, sortert og adskilt fra kvistene. Deretter med sukker og vann som er kokt sirup. Når sukker sirup koker, må du sende den til de røde rips. Etter at brannen kan reduseres. Når sirupen er kokt bær, alle fortsette å koke i ca tjue minutter, og deretter slå av komfyren. Klar syltetøy bør gi litt kjølig, så du kan trygt legge på bredden.
Яндекс.Метрика