For å holde kroppen i god form, er det ikke nødvendig å arbeide opp en svette i treningssentre eller være en profesjonell idrettsutøver, forresten, alle aktive og kjører sport - heller ikke et universalmiddel, viser det seg, har det lenge vært et flott alternativ, kalt stretching.
 Dette er et fremmedord, som er utgangspunktet roten til "strekke" og definitivt riktige og uttømmende svar på spørsmålet, hva er denne sporten er. Alt du trenger trolig minst én gang i sitt liv å gjøre stretching, selv om de fleste av sannsynligvis ikke forstår.
Stretching, enkle øvelser for nybegynnere

 Selvfølgelig, seriøs trening, er du neppe har opplevd, men nå ser det ut til at selv primitive strekke hyssing eller mer alvorlig - også strekke elementer.
 Slik er det, ved daggry av utviklingen strekker ble ikke bestemt idrett eller egnethet av de elementene som inngår i annen idrett trening, ved å strekke musklene i forberedelse av kroppen til mer alvorlig og intens trening.
 Ganske snart stretching fikk massevis av fans blant idrettsutøvere, ble besluttet på sin høringsuttalelse til de uavhengige idretter som kan håndtere ikke bare profesjonelle idrettsutøvere, men også vanlige mennesker, selv de som ikke har noen fysisk trening.
 Så strekker - et godt valg for nybegynnere fordi det er det mange øvelser som vil være gjenstand for alle som er i stand til å engasjere seg i fysisk aktivitet generelt.

 De fleste av de øvelsene som tar sikte på å strekke musklene, vanligvis mangler trening kjøre, brå bevegelser, og det er veldig viktig for folk med mer vekt, svekket koordinasjon, samt dårlig hørsel eller syn.
 Vi kan si at denne typen "østlig retning", som i sin komplekse inneholder elementer av yoga, kampsport og aerobic lys. Alle øvelsene utføres sakte, rytmisk, for effektiv trening er viktig for å føle kroppen din, jo nærmere du møter med ham, jo ​​flere resultater du kan forvente i fremtiden.

 Hva er nyttig?


 Eksperter sier at stretching - er en av de få idretter som tilbyr reell positiv innvirkning på leddene. Du vozmutytes sannsynligvis fordi noen sport er bra for kroppen!
Stretching, enkle øvelser for nybegynnere

 Dette er sant, men den viktigste forskjellen på stretching er at hele prosessen med trening går greit, forsiktig, ledd, muskler og muskelgrupper etter hvert hentet, er en intensiv økt fleksibilitet, noe som dessverre over livet helt tapt generasjon av voksne.
 Det antas at den mest effektive alder for utvikling av fleksibilitet - 12 år, og kroppen begynner langsomt å ossify "- først og fremst påvirker måten moderne liv, stort sett stillesittende. Det er på tide, du begynner å legge merke til at de trapper å klatre hardere, nok en gang det er bedre ikke å bøye, så å si - primitive nå tærne for de fleste stort problem.
 Prosessen med aldring, og det er helt normalt, men har lenge vist at regelmessig mosjon, kan du roe ned og bruke ikke så smertefullt. Til bevegelser av ulike amplituder ikke brakt alvorlig ubehag, eksperter anbefaler tøyningsøvelser muskler og sener, som i hovedsak er stretching.

 Så hva kan sees i vanlig klasserom?


 •  Restaurering av muskeltonus, øker effektiviteten og fysiske helsen til kroppen, bremse aldringsprosessen, øker immunitet og generelle tonen.

 •  Det er ikke nødvendig å kjøre til treningsstudioet, hjemme, fra komplekset for nybegynnere, er det mulig for 3-4 uker for å se virkelige resultater: vekttap, økt fleksibilitet og strekkmerker, cellulitt reduksjon innskudd. Hvis du er hjemme, er det anbefalt å trene ca 20-30 minutter 5-6 ganger i uken for å oppnå synlige forbedringer. Hvis mer seriøst engasjere med fitness instruktør klasser holdes vanligvis 3-4 ganger i uken i 40-60 minutter, kan 5-6 måneder oppnå gode resultater: total kroppsforming, muskel strammet, bedre holdning, skuldre smeltet, og kroppen blir mer og mer kvinnelige kurver.

 •  På grunn av det faktum at i prosessen med å trene musklene i konstant bevegelse fra stat til stat redusert spenning, forbedrer elastisiteten av vev, og med det, deres tilførsel av oksygen, næringsstoffer som bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen.

 •  For personer i alderen som stadig klager over smerter i ledd og muskler, passer passiv stretching, som er en utmerket forebygging av osteoporose, ulike forekomster av salter og andre sykdommer. På grunn av dette strekker musklene godt forsterket skjelett, forbedrer nåde og stil kroppsbevegelser.

 •  Stretching - et godt alternativ for barn som av ulike grunner ikke kan delta i aktiv idrett. Trening er hovedsakelig utført i en underholdende måte, slik at den yngre generasjonen er glad for å bli med i prosessen. Forresten, denne typen kondisjonstrening og et godt alternativ for folk som reabilituyutsya etter skader og sykdommer.

 •  Stretching hjemme. Hva du trenger?


   Selvfølgelig, det beste alternativet - er å gå på treningsstudio, spesielt for nybegynnere, fordi her er det viktig å riktig trening og etterlevelse pusteteknikker som kan verifisere en erfaren trener.
  Stretching, enkle øvelser for nybegynnere

   Mens i rommet, selv hjemme, må du først en praktisk form som ikke vil hemme bevegelsene og puste på føttene kan ikke ha noe i det hele tatt, eller gjøre nosochkamy bomull, ballett Czekh.
   Det første du trenger å bli komfortabel i klasserommet, er dette riktig rytme, frekvens og dybde inhalerer-puster. Ikke prøv å bøye eller strekke seg så mye som mulig, bør alle bevegelser være glatt, myk og stabil, uten rykk og brå bevegelser.
   Følg pust, pust bør ledsages med direkte strekker muskler på inspirasjon de trenger for å flate ut, bør puste måles, selv, er det ikke nødvendig å utsette eller, uchaschy.

   I begynnelsen kan det virke som det er vanskelig å holde styr på pusteøvelser og teknikker, men bare 3-5 øvelser du ikke engang merke til hvordan alle de samme melodi i ønsket rekkefølge. Og husk, bør ingen trening ikke gi deg helvete smerte hvis du føler deg ukomfortabel eksplisitt ledd eller muskler, jo bedre å, i strekk har også sine kontraindikasjoner.
   For eksempel bør du nøye håndtere under menstruasjon og graviditet bør velge myk og komfortabel stilling, og bare under tilsyn av en spesialist legens tillatelse.  
  Fitness i home video

   Fitness hjemme, beste video vi vise deg i dag er en alternativ treningsøkt i treningsstudioet. Det er velkjent at det beste stedet for å opprettholde sin fysiske form til idrettsutøvere opplevd et treningsstudio, spesielt hvis den er utstyrt med moderne, høy kvalitet anlegget, med massevis av manualer og annet sportsutstyr. Et annet godt alternativ er et treningsstudio hvor du kan trene under streng veiledning av en coach. Men vi kan si det faktum at ikke alle jenter har mulighet til å engasjere seg i gymsalen. Årsakene til dette mye: sterk lønnet arbeid, ingen gym i byen, i nærheten av der hun bor, osv Derfor er mange av de mer rettferdig halvparten av menneskeheten fitness hjemme (video under) er svært relevant, spesielt tilgjengelighet.

   Effektiviteten av fitness hjemme


   Generelt bør det bemerkes at treningssenteret hjemme kan være ganske effektive, spesielt for nybegynnere, de jentene som bare står i veien for trening. De trenger ikke store haller, til fitness begynne å engasjere fytnesnom. Nykommere nok til å ha et minimum av sportsutstyr, men du kan vanligvis få av uten den. Du kan trene godt med vekten sin, og dette trenger ikke å gå på treningsstudio. Fitness i hjemmet video som du kan finne på slutten av artikkelen, er ideell for nybegynnere. Du kan organisere en fantastisk hjem gym, vel huset trene kroppen din. Selvfølgelig, hvis du angir et mål å redusere trenings i idretten på alvor gjør du på konkurransen, deretter hjemme trening kan være savnet.

   Fitness hjemme: fordelene


  Fitness i home video

   Nå om hva fitness hjemme kan gi. Fitness hjemme kan bli grunnlaget som er bygget en vakker, Sport, sexy kropp. Fitness øvelser hjemme kan gjøres med kroppen din, tau, manualer, utvidere, fitball og annet sportsutstyr eller inventar. Mens hjemme, kan du trene alle muskelgrupper uten unntak, kroppen hans. Og du kan dosere byrde for dem - fra de minste til svært stor. Selvfølgelig, fitness hjemme (video nedenfor) må være systematisk, menings. Det vil si at hver jente eller kvinne som har bestemt seg for å trene hjemme, må forstå hva den gjør og hva med de mål som søkes nådd. Best av alt, når fitness hjemme vil adlyde visst system eller program. For eksempel kan målet bli tiltalt redusere overvekt kan bli tiltalt mål økning muskelmasse eller forbedre kroppsproporsjoner. Her er ett av alternativene trening hjemme på video. 

   Video Fitness hjemme


   Sørg for å lete etter et hjem fitness video fra en pålitelig trener og bodybuilding.
  Яндекс.Метрика