Sukkerspinn hjemme
 De fleste moderne husmødre ikke bare nekter å bruke halvfabrikata, men også gjøre sitt beste for å sikre at alle godbitene ble utarbeidet i ditt eget kjøkken, eier miljøvennlig bolle og utelukkende fra naturlige produkter. Spesielt når det kommer til måltider for barn.
 Moderne teknologi gjør det mulig hjem og uanstrengt bake duftende, fluffy brød og croissanter, forberede frisk yoghurt og iskrem. Sukkerspinn hjemme og gjort enkelt. Dette vil kreve kun vann, sukker og en anordning.

 Sukkerspinn på en spesiell maskin
 Håndverkere si at ganske anstendig maskin for sukkerspinn kan gjøres mest. Nettverket er enda detaljerte instruksjoner. Men de inneholder så mange advarsler om streng overholdelse av sikkerhetsregler for bruk av ikke-giftige materialer og egnet for varm mat som er bare for disse strenge retningslinjene bør varsle.
 Uansett hva det var, men teknikken er bedre å kjøpe, fordi de viktigste forbrukerne av sukker har barn. I industrielle opsjoner er dyrt og rimelig for prisen (ca 700 gr.), Beregnet for hjemmebruk.
 Enheten er en volumetrisk kopp med en roterende senter. Omfatter bil, og det blir oppvarmet i flere minutter. Så i forskrift rommet fylt sukker - en teskje. Så en servering av søtsaker. Sukker oppvarmet under påvirkning av varm luft. På bunnen av beholderen er en sirkel med hull som fremkommer mest sukker og duk. Siden disse maskinene dekke en gjennomsiktig, kan du se prosessen. Når hele tråden vil være i bollen, slå av maskinen og ta bomull pinner.
 Sukkerspinn maskin uten
 Det er en annen måte, så å si, "bestefar" eller "kongelige" - det er så rik måltid tilberedt sukker siden det 15. århundre. Et første spesiell maskin oppfunnet bare i slutten av det 19.. Metoden er egnet for de som virkelig liker søt bomull ull, men spesielt utstyr for å komme for sent. Selv om denne metoden er ikke for slackers, slik det kreves litt innsats.
 Du må ta en del av vann, tre porsjoner med sukker. Det er ikke nødvendig for første gang til flere kopper sukker. Bedre deretter gjenta prosedyren. Pan fremtid av karamell satt på brannen og tilsett eddik. Brann - minimum. Kontinuerlig rør blandingen flere ganger etter koking fjern fra varmen (4-5). Av den tiden det tar mer enn 10-15 minutter. Når sirupen er omdannet til en homogen, viskøs masse kan forberede ull.
 For dette tidligere på bordet bør styrkes kanter opp to gafler. På den tredje gaffel "berører" litt vekt. Vi betaler en tredje gaffel rundt to fast. Riktig blanding strømmer og perfekt viklet på en gaffel. Den resulterende "motochek" bare slå inn i et rør. Hvis du i stedet for gafler bruke to lange pinner, etter svingete karamell bare gradvis vende seg til hverandre og koble til. Det viser seg overdådig måltid på pinnen. Barna er en delikatesse ikke forberedt, minst, for første gang. Det tar dyktighet til å ikke brenne hendene på varm karamell.  
Oppskrifter hjem kaker
 Myke, ekstremt delikat deilige hjemmebakte kaker, smelter i munnen med søt fylling eller melis søt, lenge siden ble en favoritt behandler både barn og voksne.
 Historien til denne desserten er å miste sine røtter i antikken. Selv i det gamle Roma var kjent gjær baking oppskrift med byggmel med tillegg av nøtter og tørket frukt stykker. Deretter spredning av europeiske sukker, ulike varianter av søte retter spredt over hele den gamle verden, og snart krysset havet, ble en favorittrett av de første amerikanske nybyggere.
 Upåklagelig smak og relativ enkel forberedelse kaker, kaker gjort dette valget veldig populært, og skaper mye både innenlands og familiens våpen oppskrifter flavored konditorvarer.
 Cake "Legends of Ireland"
 Strukturen i denne retten omfatter tre tradisjonell irsk alkoholholdig drikk, gi parabolen en subtil nøtteaktig smak og aroma guddommelig.
 Ingredienser til deigen:
 - 100 gram mørk bygg øl (perfekt drikke Guinness merke);
 - 200 gram sukker;
 - Teskje av salt ufullstendig;
 - 250 gram hvetemel klasse;
 - Tredje kopp usøtet yoghurt;
 - 110 gram søt smør;
 - En halv teskje natron;
 - 1 medium egg størrelse.
 Ingrediensene til fyllet:
 - 1 plitochki ekstra mørk sjokolade;
 - 2 ts av god irsk whiskey;
 - Tredje kopp fersk fløte, pisket inn i et tykt skum tilstand;
 - 10 gram smør.
 Glasurer for vanning:
 - 4 ss irsk likør ("Baileys", "Kerolayns");
 - 4 ss smør;
 - 400 gram sukker fint mel (pulver).
 Forberedelse:
 1. Skiver av olje, fylt med øl, oppvarmet til en tilstand av fullstendig oppløsning. Ved å delta i mix sjokolade pulver, rør godt og fjern fra varmen avkjøles.
 2. Sørg for å blande det tørre ingredienser blanding av mel, salt og sukker. Yoghurt med egg i denne oppskriften pisket separat.
 3. Varm smør øl blandet med eggeblandingen og tørr saus med mel, deretter mishayetsya lengre tid å oppnå en homogen substans utseende.
 4. oljeimpregnert skjema 2/3 fylt med blandingen, og en fjerdedel av en time i ovnen propikayutsya.
 5. Vær sikker på at arbeidsstykket propeklysya, blir de fjernet fra formene og avkjøl på et kjølig sted.
 6. Påfylling fremstilles ved oppløsning i kokende sjokoladekrem, etterfulgt av en fjerning av varme blandingen. I krem ​​som gjorde det kult, legger whisky og smeltet smør, deretter ganache 35 minutter i kjølig ren. Minst tre nøye kna krem, sikrer full og tykk homogenitet.
 7. For glasur topp fyll, pulver og visp smør til dannelsen av melasse. Hell likør og bland forsiktig.
 8. En tynn kniv til å skjære midtveis kake, være forsiktig for ikke å skade de tynne veggene. I verdensrommet, plasserer ganache på toppen og hell glasur.
 Denne deigen er best tjent med tradisjonelle irske kaffe eller te duftende varianter av Darjeeling. En rik, søt ettersmak av søt likør, muffins kompletterer den subtile aroma og deilig smak av drikkevarer.
 De som bare oppdage den magiske verden av matlaging, kan jeg foreslå å bruke enkle oppskrifter kaker hjemme.
 Kake "Minute"
 Et karakteristisk trekk ved denne oppskriften er allsidighet. Hver av de ingrediensene som brukes i matlaging, kan lett erstattes av en annen, som det skjedde med deg i kjøleskapet kabinett.
 Produktliste:
 - 3 små egg;
 - Ufullstendig kopp sukker;
 - 3-4 teskjeer vanlig krem ​​(eller majones);
 - Teskje lime brus og eddik;
 - 100 gram smør ku (eller margarin);
 - En og en halv kopper mel (konsistens bør være tykk nok, men viskøs).
 Forberedelse:
 1. Aktivt pisket egg-sukker blandingen.
 2. Legg alt den resulterende cocktail krem ​​og lime soda. Rør den resulterende stykket.
 3. helle smeltet margarin der, legg deretter til mel. Prøv å grundig blande deigen, for å unngå utseendet av klumper og bringe konsistens til rømme skjema.
 4. I den resulterende halvfabrikata produktet kan legge kakao, rosiner eller friske bær.
 Rask cupcake
 De som faster meny med hjelp diversifisere unik cupcake oppskrift med vegetabilske produkter.
 Ingredienser:
 - Flour (en kopp, kan vi skyve);
 - 100 gram sukker;
 - 3-4 ss olje;
 - 100 g vanlig, filtrert vann;
 - Soda (ufullstendig teskje);
 - Noen få dråper eddik;
 - Et par av strålen valmuefrø.
 Forberedelse:
 1. Mel og sukker blandes nøye.
 2. Bland forsiktig, langsomt, tilsatt vann, olje og lime soda.
 3. knocking hva som skjedde mikser eller skje, kaste tilbake en valmue.
 4. bokser og bake legging blandingen til de er møre.
 Til tross for den tilsynelatende enkelheten i forberedelse og et begrenset sett med produkter for baking denne oppskriften viser seg perfekt - anbud, luft, smelter på tungen.  
Bete burgere - oppskrift med bilder
 Bete burgere velsmakende og sunne, som nesten alle grønnsaker, rødbeter ("bete" som mange kaller det) er lav i kalorier, lett å fordøye og gunstige effekter på motilitet. Men det er ikke alt: det normaliserer blodtrykk, Vellykket bekjemper anemi, mestring med magesår, noen godbiter lungesykdommer og dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen og kan skilte med et høyt innhold av vitaminer og mineraler (hypertensive, oppmerksomhet!). Jeg må si at råolje gikk verdifull varmebehandling, men magen er mye mer vanskelig å takle det, og ren bete juice kan enkelt organisere sår. Derfor gjør vi burgere - en fin variasjon på menyen "pels" salat og revet kokt "bete".
 Oppskrift bete burgere
 Gjort raskt, spesielt hvis bete (300 g.) Kok dagen før. Young kokt i ca en time gammel - opp til 2 timer. Sjekk beredskap gaffel.
 1. Sett rozparyuvaty 100g svisker (pitted);
 2 store løk, fint hogge og otpasseruyte. Hold løk brent! Det viste seg? Plasser kjølt;
 3. Skrell avkjølte rødbeter og riv den på et grovt rivjern;
 4. Skjær de mindre rasparyvshyysya svisker (hvis det er tøffe - ingenting, absorberer overflødig fuktighet i seg selv);
 5. Bland ohladyvshyysya løk, revet rødbeter, 2 ss mel, drepe det er ett egg og salt etter smak;
 6. Form karbonader, tilsetning av skiver i svisker;
 7. rullet i brødsmuler eller mel;
 8. Stek i vegetabilsk olje (helst oliven).
 Serveres med rømme kan, men du kan forberede bechamel.
 Sjelen begjærer eksperimenter har tid og inspirasjon? Du kan lage mat bete burgere med rå rødbeter. Nuance bør være "føler" den tiden det vil ta å steke. Derfor, for første gang å forme de små, flate kaker, som ligner de satt i hamburgere.
 1. Tremo å rive ost bete (300 g, vasket og renset, selvfølgelig.);
 2. Tøm juice (du kan bruke når matlaging borsjtsj);
 3. Legg 2-3 ss semulegryn og la stå i 15 minutter til semule nabuhla;
 4. På denne tiden, en håndfull knuste mandler eller pinjekjerner;
 5. I de resulterende masse legge egg, sette hakkede nøtter, salt godt (svisker her, derfor er ikke søt oppskrift), tilsett litt bakken sort pepper;
 6. Vi danner små karbonader. Inne kan du "gjemme" et stykke ost eller kaldt smør;
 7. rull i mel, stek på begge sider, og deretter steke med lokket på i 5-7 minutter på hver side.
 Før du skyter, prøv ett: Ingen smak av rå rødbeter?
 Serveres med rømme, vakkert utført på vasket og tørket salat, dryss topp melkonarublennoy urter (gressløk, dill, persille).
 Bon appetit!
 Visste du dette?
 Idrettsutøvere, profesjonelle og amatører kompetent coach vil absolutt anbefale å ta med rødbeter i kostholdet ditt. For stoffer den inneholder, hjelpe transport oksygen til musklene, og dermed øker utholdenhet. En grønnsak nitrater (ikke å forveksles med kunstgjødsel!) Utvider blodårene, slik at den hypotensive effekt.  
Яндекс.Метрика