Sylteagurker

 Denne oppskriften for pickling agurker hjemme. Oppskrift detaljering.

 Syltede agurker. Oppskrift


 Ingredienser:
? 15 kg med agurker (per tre-liters krukke)
? 3 dill paraplyer,
? 4 fedd hvitløk,
? 3 blader av kirsebær,
? 3 stykker av pepperrot (størrelse 2 cm)
? 1 rød pepper bitter,
? 3-4 liten rød tomat,
? En søt pepper.
 Forberedelse
 Høydepunktet i denne oppskriften for å bruke et stort antall av krydder.
 Vask agurker og dekk med vann i 3 timer.
 På bunnen av bankene sette fennikel, rød pepper, hvitløk, pepperrot, kirsebær blader. Tett konkludere agurker på toppen - skiver tomater og paprika.
 Forberede marinade: 15 liter vann til 2 stilker av dill med paraply, 2 solbær blader, 3 fedd, allehånde tre nøtter, to erter sort pepper, 1 laurbærblad, 3 ss. ts salt 5. skjeer av sukker. All kokk på lav varme i 20 minutter, dill og solbær blader for å fjerne.
 Hell den varme marinaden agurker, dekke i 5 minutter. Hell over i en kasserolle og kok igjen marinade, fjern fra varmen, tilsett 1 ss. skje med 9% eddik og hell over agurker. Rulle, snu lokket sakte avkjølt under et teppe.
 Oppbevares i romtemperatur.

 Syltede agurker i en hast


 Ingredienser:
? agurker - 3stk.
? eddik - 3. skjeer,
? sukker -2 h. skjeen
? salt, fortrinnsvis hav, -2 timer. skjeen
? frisk dill.
 Forberedelse
 Skjær agurken på langs i skiver.
 I en bolle, bland eddik, sukker, salt, hell agurker, tilsett finhakket dill, bland og la ved romtemperatur i ca en time, deretter kjøle.  
Tips om matlaging leveren kake

 Leveren kake - en kake laget med lag av kjøttdeig lever og smurt med majones. Plassering opprinnelse leveren kake er ukjent, men er ikke vanskelig å gjette at forfatteren var en fantastisk vertinne, omsorgsfull mor som forsto verdien og nytten av leveren. Fordi barn ikke liker produktet, og få dem til å spise det mulig. Men hvis heve leveren i form av kake, dekorert med blomster og dyr, ville de ikke være noen smuler. For den voksende organisme, og for hvilken som helst annen, lever - en uunnværlig del av menyen, da den inneholder mange vitaminer (A, B, C, B6, B12), aminosyrer og mineraler. Spesielt det er rikt på jern, som er nyttig for lav hemoglobin. Fordi alle mødre og koner må vedta råd om hvordan å forberede dette "dessert":
 •  Velg fersk lever av unge dyr, fordi det absorberer skadelige stoffer, og jo eldre dyret er, jo mer det;

 •  kokker anbefale eller gåselever indyushachu. Det antas at de to mest passende type; Du kan bruke kylling eller biff, men biff er mer detaljert og krever pre-soaking;

 •  bitterhet ren soaking i melk i ca en time;

 •  løse problemet med lever stivhet skålding henne med kokende vann;

 •  råde oppskrift for leveren pai svinekjøtt slakteavfall, fra særegen lukt;

 •  leveren fjernet tapen og rengjør alle kanaler, fordi de er rester av galle;

 •  mennesker med sykdommen og galle med høyt kolesterol fatet kontra;

 •  sørg for å fukte kluten lag stekt for å fjerne overflødig olje;

 •  velge lav-kalori majones som lever svært tilfredsstillende i seg selv.

 • Tips om matlaging leveren kake

   Kake leveren, Mat


   Hvordan lage en kake lever vet mye, men hvordan du gjør det med ro og ikke fett? Denne leveren kake oppskrift som kan kreve litt mer tid vil ikke la noen likegyldige, og selv de som ikke liker denne deli-produkter. Det viktigste er å velge en lever fugl - hun kosttilskudd og delikat smak.
  Tips om matlaging leveren kake

   Forberedelse
 •  Liver grundig vasket, fjerne røret og film.

 •  Kjøttdeig eller bla i en blender

 •  Tilsett finhakket løk, persille, salt og pepper, som konsistens går på pannekaker.

 •  Hell alt i pannen, smurt, satt i ovnen på øverste hylle, som dekker pergament på toppen og bunnen av kjelen med vann. Få den kaken bakt i et vannbad, så det er fortsatt myk, ikke pryhoryt ikke overdry. Kok i 20 minutter.

 •  For kremen fett majones blandet med revet kokte gulrøtter.

 • Tips om matlaging leveren kake
   Dette lever kake, i motsetning til stekt, ikke vondt, og de som satt på en diett, fordi når det ikke brukes matlaging fett og oljer. Og komponentene fylle mangler vitaminer og mineraler for dem som sitter på en streng diett, barn og folk som har lidd alvorlig sykdom og kirurgi. Mengden av produktet beregnet med reglene 200 gram per person. Grønn Krydre med på egen hånd. Du kan også eksperimentere med ingrediensene er godt kombinert i lever kake oppskrift er ovenfra, gulrøtter, sopp, svisker, erter og mer.

   Mange husmødre tror at hjemme kokk pie - er overarbeid og tungsinn, møte, som ikke alle er i stand til, og hvorfor, når hyllene flaunts et stort antall fargerike bokser med duftende pashtetnыm innhold.
   Men ikke så vanskelig og umulig som det kan virke ved første øyekast ser det, hvis du følger noen enkle regler og retningslinjer hjemme du kan lage mat en utrolig velsmakende, øm og myk pasta.
  Hvordan å lage en deilig leverpostei?

   Likevel, hvordan å lage deilig hjemme hode? Oppskrift på denne retten, vil vi fortelle deg senere, men å begynne å dele noen interessante fakta. Tradisjonelt er denne retten tilberedt med kjøtt eller slakteavfall, som er lagt til krydder, løk og gulrøtter, sopp, trøfler og andre produkter som er egnet for smaken.
   Mange land med stor fasthet kreditert med ideen om å lage denne retten, men på alle måter, som du sier, lederen av moten setter, Mrs. Frankrike.
   Det antas at historien til dette anbudet og deilig begynte her, et eller annet sted i provinsen Gascogne og Perigord. Ifølge den franske, er det her som kommer kjente kulinariske kreasjoner fra gåselever foie gras!
  Hvordan å lage en deilig leverpostei?

   Dette stykke kulinariske verk av en fransk kokk Jean Pierre Klose, som, på ordre fra marskalk av Frankrike, kom opp med noe nytt, "iskonno-fransk".
   Svært raskt duft og eleganse retter nøt den franske kongen, og deretter overført i tradisjonell fransk mat, fatet bli nummer én i den samlede rangeringen av kulinariske herligheter.
   I vårt område hode dukket opp umiddelbart, i utgangspunktet verdt den prisen og pryvozyvsya fra utlandet som en delikatesse. Senere var det andre oppskrifter istedenfor gåselever ble brukt svinekjøtt, oksekjøtt og selv kylling, som et resultat, mat anskaffet nye farger og smaker.
   I dag lim produsert i industriell skala, kan hvem som helst prøve noe sånt skulle bare gå til butikken. Siden da, når den første oppskrift i dette fatet, har endret seg mye, blant annet ved fremstilling av teknologi, men likevel essensen forblir den samme.
   Store gevinster i hjemmet pate at du alltid vet nøyaktig hva som er inkludert i komposisjonen, i motsetning til butikken av produkter som ikke alltid holder seg til reglene og teknologier for sine forberedelser. Derfor, leverpostei, kokt hjemme, alltid deilig og appetittvekkende av butikken. Prøv det og du vil lett være sikker på det!

   Hvordan vil forberede kaken?


   Pashtetnyh snacks - ikke bare utrolig velsmakende rett, er det også et svært nyttig produkt, som regnes som en forkjemper for vitaminer og mineraler, blant andre kjøttretter. Dette vitamin C, vitamin A, og B-vitaminer, noe som kan gi mange fordeler for menneskekroppen.
   Kombinasjonen av delikate og lyse smak og stor nytte rettferdiggjør en så høy popularitet retter.
   Å lime virkelig ut velsmakende og sunn, må du følge en enkelt, men veldig viktig regel: lever for det må være frisk og høy kvalitet.

   I dette ligger hemmeligheten av retter, fordi leveren - et spesielt produkt som filtrerer alle "vederstyggeligheter" som går gjennom kroppen på dyret, så det er best å gjøre det samme "eiendom" av et ungt dyr.
   Det er bedre å velge fersk lever, fryst veldig vanskelig å finne ut hva hun egentlig kvalitet. Ta hensyn til farge og lukt av produktet, hvis leveren kvalitet, bør det ikke være for mørke eller for lyse, overflaten skal ikke være noen flekker eller podsohshyh steder, bør det være glatt og elastisk.
  Hvordan å lage en deilig leverpostei?

   Fersk lever nødvendigvis behagelig, litt søt lukt, men hvis du føler deg sur, litt ubehagelig duft, så mest sannsynlig at produktet er bortskjemt, er det bedre å ikke kjøpe. Å lime inn, kan du bruke alle lever, vil svinekjøtt være mer øm, men biff - tøffere og tøffere. Kylling sektor - ikke for alle, er det lettere enn andre, og prisen vil bli billigere.
   Hvis du bestemmer deg for å lage biff sektor, sørg for å fjerne den fra topp film, er det lett å lage og slette alle de store årer og blodkar. Som alltid pate, unntatt lever, er tilsatt noe for smaken, slik som kokte gulrøtter, løk, sopp og biter av ulike krydder som vil berike dine oppvask ekstra smaksnotater.
   Husk at leveren forringes raskt, så du må vite hvordan du lagrer hode, slik at du kan underholde deg selv så lekkert etter en stund.

   For å gjøre dette, bør det endelige produktet fremgå av de pre-steriliserte glass og deretter rulle dem de samme deksler. Oppgitt pate må helle olje på toppen, slik at den er helt dekket.

   Oppskrift lime


 •  Leveren - 600 g;

 •  smør - 120 g;

 •  gulrøtter - 2 stk;.

 •  løk (mer) - 1 stk;.

 •  fett - 50 gram;

 •  vegetabilsk olje, salt og pepper.

 •  Leveren grundig vasket under vann, om nødvendig, fjerne film membran og galleganger, og deretter klippe det opp i små biter.
   Etter stekt lever skiver i vegetabilsk olje, venter til hun vkryyetsya lys lys skorpe. Gulrøtter og løk pre-skrelles og skjæres i små biter.
  Hvordan å lage en deilig leverpostei?

   For å legge til stekt lever for utseendet på mykhet stykke bacon i en stekepanne hell løk og gulrøtter og deretter stekt sammen til en tilstand av full beredskap. Nå har vi det gøy, hele innholdet i kjelen i en blender og blonder bakken til ønsket konsistens.
   Ikke glem å gjøre din tallerken ser appetittvekkende, er det nødvendig å trekke opp riktig. Selvfølgelig, det enkleste alternativet - det er spredt på brød eller brød som en sandwich, kan du legge et stykke papir på toppen av greener, agurk eller shprotynu.
   Du kan komme opp med noe mer interessant, som mold pate i små pinnsvin eller baller. På toppen av leveren arbeid kan være dekorert ost "pels" eller smør, rist. En annen utførelse alternativ - i en rull, er det nødvendig å sette den i plastfolie, glatte hele overflaten med et tynt lag.
   Etter dekk pate mykt smør, rullet tape roll, og deretter sende den til kjøleskapet for å kjøle seg ned.

   Når rullen er avkjølt, kommer filmen av lett, og det kan kuttes i små porsjoner og sette på en vakker tallerken. Hvis du ønsker å hengi seg til noe uvanlig, prøver å legge til den totale vekten av sopp, egg, svisker eller andre grønnsaker.
   Nyt en deilig pate med glede!  
  Яндекс.Метрика