Syltet hvitløk

 Winter syltet hvitløk - det er bare deilig måltid og en god matbit til kjøttretter.

 Syltet hvitløk. Oppskrift


 Å forberede nødvendige:
 - 6 hoder av hvitløk,
 - 3 kopper vann,
 - 150 g 9% eddik,
 - 1 ss. skjeen sand,
 - 1 ss. skje med salt fra toppen,
 - 5 nøtter bitter og søt paprika,
 - 4 fedd, en liten bit av kanel.
 Forberedelse
 1. Slipp hvitløk i varmt vann i to timer, kuttet toppen av hodet og fjerne den øvre delen av de som dekker overflater av tennene.
 2. Forbered marinaden. Bringe løsningen til en byll og deretter tilsett eddik. Forberedt hvitløk helle varmt løsning. Bare små syltet løk.  
Hvordan lage pannekakerHvordan lage pannekaker kjenner mange kokker. Vi presenterer du prøver å avdekke alle hemmeligheter og tips om matlaging denne deilige parabolen. Det er knapt en mann som ikke ønsker poteter. I noen land, spesielt i Ukraina og Hviterussland, er ingen fest utenkelig uten potetretter. Ja, potet - vegetabilske slik at det er mulig å forberede en masse deilig utvalg av retter, som hver dag, og ferie bordet. Spesielt beæret og potet pannekaker lyublyatsya, noen ganger også kalt deranykamy. I dag er din favoritt nettstedet forteller deg nyttige tips om hvordan å lage mat pannekaker med poteter hjemme og imponere alle dine gjester og familie.
Før du finne ut detaljerte instruksjoner om hvordan du kan forberede pannekaker, må du velge de riktige poteter. Å forberede potet pannekaker bare egnede poteter med høy krahmalystыmy egenskaper, så ikke prydatnna poteter til denne retten. Mange gjør en alvorlig feil når du gjør potetpannekaker. Nemlig - juicen tappes etter en ren poteter skrelles og gnidd på et rivjern. Ikke trenger det, eller potet pannekaker ut smakløst. Deigen for pannekaker skal være litt klissete og vassen på samme tid - dette hemmelig for vellykket matlaging.
Hvordan lage pannekaker
Hvordan lage pannekakerDet finnes mange oppskrifter dranikov, og hver kvinne koker dem til din smak. Men i dag vil vi fortelle deg om tradisjonell matlaging oppskrift potet pannekaker.
Trinn 1
Skrelte poteter vaskes.
Trinn 2
Gni det på risten. Hvis du vil at skare av potet pannekaker var mer delikat, gni potetene på et grovt rivjern, og for å glatte ut skjema pannekaker, bruke fint rivjern.
Trinn 3
Ett kilo revet potet rengjøring og tilsett to spiseskjeer hvetemel.

Trinn 4

Noen kokker legge til deigen enda en spiseskje maismel, dette er gjort for å klare pannekaker hadde en fin gyllen farge.
Trinn 5
Å formørket poteter under koking, og pannekaker er ikke ute av grå, er det anbefalt å legge til en spiseskje av deigen kald melk.
Trinn 6
Hvordan lage pannekakerDeretter rive løken på et fint rivjern, legg til poteter.

Trinn 7

Drepe ett egg og tilsett krydder etter smak (salt, pepper, tørkede urter).
Trinn 8
Stek pannekaker trenger for godt oppvarmet stekepanne i olje. Undervise blandingen i pannen ved hjelp av en spiseskje som små pannekaker. Stek pannekaker kreves på begge sider til de er gyllenbrune.

Nå vet du hvor forberedt pannekaker, lykke til!


Hvordan lage pannekaker med sopp

For å forberede denne retten trenger du:

Hvordan lage pannekaker- 700 gram skrelte poteter;

- 300 g sopp;
- 2 løk;
- Ss mel;
- Ett egg;
- Salt, pepper, krydder;
- Vegetabilsk olje til steking.
Sekvensen av preparatet:
- Finhakket løk, sopp skåret i små biter. I en stekepanne med vegetabilsk olje stek løk, tilsett hakkede sopp. Koke sopp og løk for så lenge man ikke fordamper all fuktighet. Rundt vil det ta om lag en fjerdedel av en time.
- Poteter vaske og ren. Deretter gni det på middels rivjern.
- Vekten av potet, tilsett ett egg, salt og pepper og andre krydder hvis ønskelig. Mange liker å legge til denne retten er en blanding av tørkede urter.
- For å legge til poteter stekt sopp og løk, en spiseskje med mel og bland ingrediensene.
- I en panne, varme vegetabilsk olje tilstrekkelig antall og ved hjelp av en spiseskje underviser i varm olje potet-sopp blanding. Stekt potet pannekaker med sopp på begge sider til de er gyllenbrune.
Hvordan lage pannekaker med ost
Du vil trenge:
Hvordan lage pannekaker- 1 kg skrelte poteter;
- 2 løk;
- Ett egg;
- 2-3 fedd hvitløk;
- Mel (. 1-2 ss L.);
- Melke;
- Cheese 250 g;
- Salt, pepper, krydder, urter;
- Vegetabilsk olje til steking.

Sekvensen av preparatet:

1.Ochyschenu skrelle potetene og skyll grundig gnidd på et fint rivjern. Denne oppskriften anbefales å bruke den minste siden av float.
2.Potim på samme rub revet løk.
3.Z poteter skiller seg ut mye juice, til et par spiseskjeer av disse er det mulig renne, deretter legge til mix 2 ss kald melk og så mye mel.
4.Za smak til med salt, pepper og andre krydder.
5.Vbyvayemo ett egg.
6.Na medium rivjern gnidd ost og bland det med knust hvitløk gjennom en hvitløkspresse. For viskositet ostemassen kan legge til en spiseskje med majones, men dette er valgfrie og smakspreferanser av hver.
7.V pannen stek i vegetabilsk olje til kokt pannekaker på samme prinsipp som beskrevet ovenfor.
8.Na stekebrett dekket med bakepapir, spre et lag med potet pannekaker, smører hver topp ost og hvitløk masse.
9.Stavymo panne med potet pannekaker i forvarmet til 190 grader og stek brennevin til de er gyllenbrune på toppen av ost.
Hvordan lage pannekaker med kjøtt
Fremgangsmåten for fremstilling av denne type potet pannekaker er ikke signifikant forskjellig fra det som er beskrevet ovenfor oppskrifter. Det vil si, først må du koke potet mye: Skrell poteter, rist, legg ett egg, to spiseskjeer mel, salt, pepper, krydder, revet løk.
Du kan deretter fortsette med utarbeidelsen av kjøttdeig. For denne lille stykke kjøtt vekten av kjøtt avhenger av hvor mange poteter du bestemmer deg for å lage pannekaker) hakke med en pære. I kjøtt, legge til et par fedd knust hvitløk, ett egg og krydder. Fra den lille blind kjøttdeig kaker diameter på 3 cm
I en stekepanne på varmet vegetabilsk olje spiseskje potet blanding legge ut, lett stek den til den er gyllen farge, og deretter sette kjøttet oppå kaken. Kjøtt spiseskje Sett en liten mengde av potetblandingen, flip pannekaker og stek til gyllen farge. Senk varmen, cover, og bringe til pannekaker tilberedes.Bon appetit!
Oppskrift hvordan å tilberede smakfulle fylte paprika

 Peppers fylt med kjøtt - er ikke bare et deilig måltid, men også estetisk vakkert. Hvordan ser store fylte paprika rød og gul paprika, dekorert med grønne planter og innsendt sammen med sausen. I denne artikkelen vil vi dele oppskriften på denne deilige parabolen og fortelle noen matlaging hemmeligheter.


 Oppskrift på fylte paprika


 Vi kan si at fylte paprika med kjøtt - en tallerken økonomisk. I sommer og høst sesongen grønnsaker som selges til en rimelig pris. Den dyreste bestanddel er kjøtt. Men det vil ta ganske mye. Rice blir ikke for dyrt. Matlaging ikke ta deg mye tid. Derfor er det nødvendig å klargjøre alle ingrediensene for et måltid.
 Obligatoriske ingredienser:

 •  kjøttdeig (helst svinekjøtt med biff i to) - 500 g


 •  Pepper - 10 stykker (antallet avhenger av størrelsen)


 •  Figur - 3. skjeer


 •  tomater - 2 stk


 •  løk - 2 stk


 •  gulrøtter - 1 stk


 •  Hvitløk - 2 fedd


 •  persille, dill


 •  sukker, salt, malt svart pepper


 •  tomatsaus - 1 ss. skje


 •  For å forberede tomat-fløtesaus du trenger:


 •  rømme - 200g


 •  tomatsaus - 3. skjeer


 •  vann - en kopp.


 • Oppskrift hvordan å tilberede smakfulle fylte paprika


   Forberedelse


 •  Du må først vaske grønnsaker grundig rengjort av frø. Gjør det nøye er viktig ikke å skade boksen pepper. Skyll innsiden av vegetabilske frø av alle de andre. Obsushit med et fuktig håndkle. Det kan være noe reduseres på to måter. Den første - en liten stek i en stekepanne i smør. Den andre - et kast grønnsakene i kokende vann og holde et par minutter. Det er bedre å bruke den andre metoden. Slik at maten mister sin opptreden.


 •  Neste, gjøre fyllet for stuffing.


 •  Skyll risen og stek over lav varme i 10 minutter. Husk, ris helle vann 1: 2. Til syvende og sist bør det være halvfabrikata. Tross alt, er det da eid lapskaus.


 •  Løk må rengjøres og finhakk. Steke den i solsikkeolje til de er gyllenbrune. Gulrøtter rene og gni på et lite rivjern. Legg det til løken og stek i 15 minutter, til gulrøttene er møre.


 •  Ta flotte retter og bland alle ingrediensene i den.


 •  Vask tomatene, de gjør et lite kutt og fyll opp med kokende vann. Fjerne dem fra huden. Skjær tomatene i små terninger. Kutt vasket greener. Tomater, urter og krydder, tilsett kjøttdeig. Bland det.


 •  Måte grønnsaker stuffing, kaste dem i en dyp stekepanne eller kjele.


 •  Ta matlaging saus. Bland rømme, tomatsaus, salt, pepper, legg et glass vann. Hell denne sausen og kok grønnsakene dine 40 minutter. Sausen skal dekke toppen.


 • Oppskrift hvordan å tilberede smakfulle fylte paprika


   Hvordan å lage en deilig fylte paprika: Tips •  Hvis du småkoke grønnsaker i en panne, så ta oppvasken med tykk bunn som de ikke er brent. Du kan også sette pannen på de nederste lagene skrelte poteter.


 •  I tomat-fløtesaus anbefale å legge en spiseskje sukker. Så finner han en delikat, litt søt smak.


 •  Ris stuffing kjøpe normal lang eller rund. Ikke ta dampet ris, vil det være en lang lapskaus og stuffing atskilt fra kjøtt.


 •  Å se vakre fatet, bruke grønnsaker av forskjellige farger: gul, rød, grønn.


 •  Etter matlaging deilige fylte paprika bør stå i ti minutter.


 •  Hvis du ønsker å lage denne retten var diett, kan du bruke kyllingkjøttdeig. Bare husk at det vil være mer væske. Det er også en oppskrift pepper fylt med grønnsaker: kål, poteter, sopp.


 •  Eksperimentere med oppskriften - du og familien din vil elske det!
   Tjene fylte paprika med krem ​​eller saus, som han tushkuvavsya, pynt med en kvist av persille. La denne deilige parabolen vil glede hele familien. Bon appetit!
  Oppskrift hvordan å tilberede smakfulle fylte paprika

  Яндекс.Метрика