Tartar saus hjemme
 Utsøkt tartar saus kom til oss fra det franske kjøkken. Det er kombinert med kjøtt og fisk, som brukes som en stasjon til salater og andre grønnsaker i stedet for majones. Grunnlaget for Tartaros - olivenolje og eggeplommer, er det lagt rømme for å legge farge og skarphet for pickles. Tartaros er pikant smak, det er mye rikere majones. Sausen er enkel å tilberede hjemme, uten spesielle kulinariske evner. Tannsten perfekt bevart i en glasskrukke med lokket i kjøleskap i 3 til 7 dager.
 Hva er tartar?
 Sausen som kommer fra Provence, mer enn hundre år. Den serveres med kjøtt, fisk, grønnsaksretter og føler stor, lys og elegant dressing med ulike salater. Tidligere tartar produsert fra majones, smakstilsetning den med krydder, urter og støping av saltlake pickles. Siden oppskrift tartar saus litt forandret, i klassisk forstand, er det en delikat fundament hvit med biter av syltede grønnsaker.
 Avhengig av hvilke retter det tjener, endre sammensetningen. For eksempel går kylling godt med frisk hvitløk, så det er lagt til tartar umiddelbar servering. Fisk liker masse grønne og saus der det er dekket, det bør være mye.
 Tartaros etter klassisk oppskrift
 For tartar gammel oppskrift, som regnes som en benchmark skal kjøpe ferske egg. For sausen trengte Kokt og rå eggeplommer. Grunnlag komponent - olivenolje, som strays fra plommer og krydder. Noen foretrekker marinert agurk, kapers og sopp peretyraty i en blender, men du får en homogen masse, hvorfor snakk Tartaros, vil gå tapt. Vår oppskrift bør male ingrediensene for hånd - er det som skiller fra andre tartar saus.
 For 6 porsjoner trenger:
 - 4 egg (2 rå og kokte 2);
 - 4. l. olivenolje;
 - 50 oz. kokt sopp;
 - 1 saltet agurk;
 - 1 ss. l. revet urter (dill og gressløk);
 - En halv kopp rømme;
 - 2 ss. l. sennep;
 - Sukker - 2 ss. L.;
 - Salt til smak;
 - Fersk sitronsaft - 1 ss. l.
 Metode:
 1.  Eggene skal lage kul og skille hvite fra yolks.

   I en bolle helle sennep, bland det med kokte eggeplommer.

   Deretter legger rå eggeplommer og fortsette å slå ned en masse i en blender. Når de første boblene begynner å helle en tynn stråle olivenolje uten å slå av blender.

   Andre ingredienser (sopp, gjenværende proteiner, agurk) kuttet av hånden, fint shinkuem persille, rør og sovner i den resulterende masse.

   Etter 15 minutter, tilsett fløte, igjen alle nøye fold. På slutten må du poslastit, salt og hell sitronsaft.

   Klassisk tartar kan sendes til alle retter, fyll den kokte proteiner, fordelt på brød og salater fylle.
   Majones-baserte tartar
   Tartar saus hjemme kan gjøres på 5 minutter hvis det bygger på, vil være den viktigste ingrediensen i majones.
   For seks porsjoner bør tas:
   - 250 gram. den høyeste fett majones;
   - sylteagurker, kapers (20 oz.);
   - Hvitløk - 1 fedd av medium størrelse;
   - 30 oz. tørr sennep;
   - 1 ss. l. dill.
   Metode:
   Før du helle en bolle med majones, er alle ingrediensene knust for hånd blanding. Majones må først bli blandet med sennep, og deretter med grønnsaker og urter. Etter permisjon for å kjøle tartar og få smaken i kjøleskapet i 20 minutter. I stedet kan du bruke agurk oliven i stedet for hvitløk - hakket vårløk eller purre.
   Tartaros til fisk
   Fisk går bra med sitron smak, så sausen vil være en viktig komponent i sitronsaft.
   Å forberede saus for 1 kg fisk behov:
   - 2 kokte eggeplommer og en rå;
   - En halv kopp olivenolje;
   - 2 ss. l. rømme og så mange kapers;
   - 1 ss. l. sennep;
   - Sitronsaft - 2 ss. L.;
   - Sukker og salt etter smak.
   Metode:
  1.  Eggeplommer bør gni, salt poslastit og tilsett sitronsaft.

    Alle grundig blandet og helte olje, røre mye blender, til du får en slik konsistens, både i tykk majones. Det bør pobility, er det også satt rømme og slå igjen.

    Vekt bør være frodig. Så sovner hakket persille, for å smake og legge til et par skiver av oliven eller pickles.

    Den fiskesaus grønnsaker og sopp - ikke poenget, er det viktig å Tartaros hadde en distinkt syrlig smak. Men hvitløk, sopp, sylteagurk er perfekt kombinert med kjøtt og fjærkre.
    Nyttige tips fra erfarne kokker
   1.  Homogen sammensetning av tannsten ikke skjer, fordi malt til en mikser eller blender, og grønnsaker endrer strukturen og smaken av den ferdige rett. Grunnlaget for Tartaros vanligvis preget av sin ømhet. Dette oppnås ved naturlige produkter: ferske egg, 100% -te olivenolje og fett rømme.

     Hvitløk bør legges bare når sausen er så varmt fylling av kjøtt. Gourmet løk foretrekker at shynkuetsya med agurk og sopp.

     Tartaros er egnet som mat for en uke når de oppbevares i kjøleskapet i det nedre kammeret av grønnsaker i en glasskrukke med tett lokk.  
Hvordan lære å sitte på hyssing hjemme?
 Hvem har ikke beundret den fantastiske fleksibilitet av idrettsutøvere og gymnaster?! Noen ganger virker det som de lett kan sitte på hyssing, gruppert og bokstavelig talt bundet i knop fordi de har ingen bein eller ledd. I virkeligheten, selvfølgelig, idrettsutøvere kroppen arrangert akkurat som enhver annen person bare ved å trene mange år de har bevist eget banner til perfeksjon. Imidlertid er nyttig ikke bare for profesjonelle sport stretching, men også vanlige folk. Og hvis du selv noen ganger gå til treningsstudio eller gruppe kondisjonstrening, har du sannsynligvis er kjent med slike fenomener som krepatura og "zabytist" muskler. Så kan alle av disse problemene kan unngås hvis du lære å strekke musklene. Og lære disse øvelsene, og selv lære å sitte på hyssing hjemme ganske reell. Du må bare be om at formålet og regelmessig trene fleksibilitet. Hvorfor strekke? Og om du strekker i det hele tatt?
 Hvorfor sitte på hyssing, kan du bare gjøre noen tilter og hvordan å strekke? Vel, kanskje denne enheten skal varme opp nok for den som fører en stillesittende livsstil, men i sport og gymnastikk, kampsport, dans, yoga og selv svømming uten en god strekk og fleksibilitet er nødvendig. Og hyssing - et tall akkurat nok elastisitet i muskler og leddbånd. Men folk langt fra profesjonell idrett hyssing nyttig: Tenk hvor fint å føle kroppen hans fleksibilitet og vet at det er helt underordnet deg. Til slutt, lære å sitte på hyssing selv hjemme - det er som å utfordre sin egen latskap og bevise for alle (så vel som meg selv) at ingenting er umulig.
 En god strekking, og evnen til å sitte på garn særlig bidrar til å takle smerte etter trening akselererer utvinning av mykt vev og reduserer risikoen for skade. Det er nyttige og vordende mødre, og bare for de som ønsker å imponere andre. Og fleksibiliteten i kroppen fortsatt ung, så som berører alle metabolske prosesser og regenerering på cellenivå. Men evnen til å sitte på hyssing og hvor fort du kan gå på en snor - har individuell. Og det avhenger av følgende parametre:
Hvordan lære å sitte på hyssing hjemme?

 Alder : Jo yngre person, jo lettere er det å lære å sitte på hyssing. Små barn som leddene er svært mobile og enkle forbindelser stretching, sitte på hyssing selv over natten. Med alderen begynner å strekke seg mer vanskelig, men det er mulig.
 Gulv : Det antas at den kvinnelige kroppen tilpasser seg lett til en slik anstrengelse, og generelt mannlig kvinnelige kroppen mer fleksibel. Men ledninger utføres av mannlige turnere, brytere og akrobater viser at det viktigste - ikke kjønnsidentitet, og arbeidet med seg selv.
 Gymnastikk : Tau begynner å utvikle seg fra bunnen av er mye vanskeligere enn å bygge på eksisterende ferdigheter strekning. Sener og muskler mister elastisitet raskt, så selv et halvt års pause i trening presse suksess.
 Naturlig data : Ulike kropp grunnlov annerledes utsatte strekningen. Hva som teller, er mengden av kollagen og elastin i vev, forbindelse lengde og andre parametere av skjelettet og muskler. Selv barn har forskjellig fleksibilitet.
 Power-modus og drikke : Balansert kosthold gir nok protein muskel fleksibilitet og utvinning. I tillegg sikrer det en sunn vekt, noe som hindrer sitte på hyssing. Men enda viktigere rent vann, mangel på vann i kroppen av i spagaten kan ikke engang drømme om.
 Vel, selvfølgelig, muligheten til å sitte på hyssing og hastigheten på denne prosessen avhenger av selvdisiplin og regularitet trening. De bør være regelmessig og vare minst en halv time hver dag. Den beste tiden å trene hyssing - etter strømbelastning. Men du kan lære å sitte på hyssing og ingen annen trening, gjør bare stretching. Og det beste valget for denne morgenen. I morgen, svarer kroppen bedre til denne type trening, og du trenger mindre krefter på å lære å sitte på hyssing hjemme.
 Øvelser for å strekke ledninger på hjemme
 Så du er fast bestemt på å gå på en streng. Denne prisverdig mål, foruten stolthet i seg selv, lover mange hyggelige bonuser: avslapning av nervesystemet, muskeltonus, styrke og vaskulær presis koordinering av bevegelser. Men før det skjer, vil du gradvis lære å sitte på hyssing uavhengig eller under veiledning av trener. I begge tilfeller skal gjennomføre slike grunnleggende tøyningsøvelser:
 •  Start hver treningsøkt med en oppvarming. Ikke uten å varme opp musklene varmet ikke god stretch, og din innsats kan føre til rive leddbånd. Hvis skaden skjer, i ferd med å gå på en streng, kan du glemme fullstendig restaurering av kommunikasjon, og det kan ta flere måneder til et år. Alternativt kan du trene på først under tilsyn av en instruktør, og etter et par økter for å gå uavhengig i øvelsen ledninger.
   Etter 5-10 minutter av livskraftige svinger hender og føtter, og vippe bevegelser av hodet og kroppen, kan fortsette å trene på ledninger. De er delt inn i to typer: statiske og dynamiske. Nykommere bedre å starte med dynamiske øvelser, fordi de skaper mindre stress på ledd og leddbånd og tillater deg å raskt endre plasseringen av kroppen i tilfelle av en skarp smerte.
   En skarp smerte - et tegn på skade. Det kan ikke tolereres, må du umiddelbart avslutte treningen og slappe kroppen og stedet føle smerte legg is eller annen kald gjenstand. Men dette gjelder ikke trekker svak smerte som uunngåelig følger forsøk på å sitte på hyssing. Slike smerter tyder på at musklene er involvert i arbeidet og etter hvert strekke seg og tilegne seg ønsket elastisitet.
  Hvordan lære å sitte på hyssing hjemme?

   Sitt på gulvet (du kan legge gymnastikk matte eller teppe) og sette bena rett foran deg. Rett opp sokker og hæler upyraytesya gulvet. Dotyahnitsya hender til føtter, tær gripe og trekke dem over. Samtidig prøver å gå til brystet og magen på kne. Bena ikke bøy. Utføre hver øvelse i 30 sekunder, deretter slappe av og gjøre to sett med et halvt minutt hver.
   Som kan bli mye spre bena fra hverandre. Lene vekselvis til en, så det andre benet. Akkurat som i forrige øvelse, trekker sokk over foten og prøver ikke å bøye kneet. Har tre sett på hvert ben, alternerende mellom en og en annen. Mellom settene dra midten og prøve å dyppe så lavt som mulig.
   Stå opp på føttene og sette dem nær hverandre. Lene hele kroppen uten å bøye beina på knær, hender og prøve å få gulvet. Først berøre gulvet med fingertuppene, deretter gradvis økende skråning, plasserer hendene på gulvet. Hvis dette ikke fungerer du må holde bena rett, bøy den første gangen så lavt som mulig, klemmer knærne.
   Bli ett kne og rette andre etappe foran deg. Lean å lede foten og ta hendene til gulvet på hver side av det. Gå ned gradvis, elastiske bevegelser opp og ned, gradvis økende belastning og lytte til sine følelser. Et minutt endrings ben og gjenta øvelsen steder for andre etappe.
   Som i forrige øvelse, trekker det ene beinet foran deg. Men andreplass er ikke på kne og tå og prøve å rette kneet. Først det ikke kan være så rette opp så mye du kan. Hands upyraytesya gulvet på hver side av ham. Spenstig til de rettet hendene, sakte lavere bekkenet til gulvet. Etter hvert vil denne øvelsen tillater deg å sitte på de langsgående ledninger, men det kan bare kjøres etter alle tidligere funn.
   Angående kryss streng, er det med rette ansett som en vanskelig triks og krever mer innsats. Når du sitter på de langsgående ledninger, begynner å utvikle og kors. Men hver øvelse fra starten av trening, prøver å fordele belastningen jevnt på begge føtter. Ikke hold pusten og prøver å puste dypt magen. Og husk viktig ting: å sitte på hyssing enklere, gjøre tøyningsøvelser for alle muskelgrupper, ikke bare for ben og hofteledd.
   Hvor raskt du kan lære å sitte på hyssing seg selv?
   Svaret ligger delvis i ovennevnte liste over alternativer som påvirker hvordan du kan lage hyssing. Selv unge jenter fra barndommen ikke langt fra sporten, men ikke gjør strekk kan ikke være i stand til raskt å sitte på hyssing. Videre bør du ikke tro den løfter treneren lover å undervise sit på hyssing uke. For å være ærlig, selv sitte på hyssing per måned - er dette en bemerkelsesverdig prestasjon. Så gjør deg klar for en lang og systematisk trening, forutsatt at du kan forvente å lykkes i 3-6 måneder. Men en grundig tilnærming vil tillate deg å lære å sitte på hyssing hjemme trygt og enkelt. Vi oppriktig ønsker deg dette!
 • Яндекс.Метрика