Teknologi vin

 Utarbeidelse av husets vin - er et ritual, det er en familietradisjon, forankret i dyp antikken. I mange familier, hemmeligheter vin i mange år gått fra far til sønn, og var et mysterium for utenforstående. Men hvem sier at du kan ikke være stamfar til en ny tradisjon?

 Det er mange måter hvordan å lage vin fra druer hjemme. Forresten, kan du lage vin av druer ikke bare, men også med forskjellige frukt, grønnsaker og bær. Fortsatt druer - er det beste alternativet.

 Husets vin og dets funksjoner
 For det første bør det bemerkes at det fremstilte produkt hjemmet vil være svært forskjellig fra fabrikken. Det faktum at vanligvis fortsatt bruker en forskjellig vin, og noen teknologien er forskjellig. Vin hjemme kommer vanligvis forsterket med lyse smak og sterk aroma.

 Volum
 Sikre kjøkkenet kommersiell sterilitet mislykkes, men renslighet er svært viktig. Akkurat som kvalitetskontroll av råvarer, og valget av retter. Det er lite sannsynlig at du vil finne i hans dacha relevant eikefat. Så du kan bruke en kvalitet glass flaske eller flaske. Hvis materialet er mye bedre å ta det et par bokser av forskjellige størrelser. Det er viktig at de er lukket med plugger bygget inn i dem med gummirørene.

 Nyansene i matlaging og oppbevaring
 Druer må ta stor forsiktighet. Alle bær må være hel, uten skader og råte. Og vindruer må samles bare i tørt vær. Viktig som temperaturen av fermenteringen. I rommet der vil være vinen bør være 20-25 ° C.

 Vin hjemme: Teknologi
 Hver familie har sin egen oppskrift. Generelt kan metoder for fremstilling deles i to alternativer. Først høstes druene er sortert ut, skille bærene fra klasene manuelt. Mange anbefales ikke å vaske druer, men det er bedre å vaske, så en skikkelig tørket. Bær kna med hendene eller en trespatel. Bruk heavy metal stempelet ønskelig fordi de kan knuse bein, og de inneholder stoffer ødelegge smaken av vin. Etter denne fremgangsmåten går massen, som kalles "hjerne".

 Hun helte en kurv trykk og la det renne saft. Hvis du trykker Nei, kan du ta en vanlig dørslag. Tu masse som er igjen i den, må du velge en gasbind pose og klem forsiktig igjen hender. Når perebrodyt juice, vin er klar.

 Et annet alternativ vintage
 Det andre alternativ går ut på at den resulterende masse er plassert i en glassflaske, som opptar omtrent 4/5 av sin lengde. Kapasitet dekke med cheesecloth og la det stå i ca 12 timer - vil du se hvordan massen er separert fra juice. Når dette skjer, setter lokket med en gummislange, hvis ene ende som er i tanken, og den andre - i en kopp vann. Sett flasken på et mørkt sted, en gang i en kopp med vann luftbobler vises, betyr det at vinen begynte å vandre. Når denne prosessen er fullført, blir vinen filtrert og tappet.

 Sukker
 Mange vinprodusenter legge sukker til vin. Men det er ingen konsensus, noen eksperter mener at det bare ødelegger smaken av vin. Men hvis du fortsatt ønsker å legge til sukker, bør det ikke være mer enn 15% av totalen, for å sikre en festning av 10-13 grader.

 Det faktum at drue seg selv inneholder omtrent 16 til 25% sukker, selv om mye avhenger av den spesielle variasjon. Derfor, i noen tilfeller, sukkerinnholdet økes, mens andre - dette er valgfritt.

Å lære å puste mens svømming?

Svømming er en idrett der for å kunne puste. Uansett hvilke muskler var en person uten oksygen han ikke kan svømme lange avstander. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan svømme lange avstander og ikke nakovtatysya vann.
Den enkleste metoden for å holde puste i vann - dette arm tube. Du kan synes at problemet med faste, men løsningen for late mennesker.
Det er en sjanse for at stadig bære opp noen gang blir lei. Og i bassenget med en tube ser ut som en villmann. For ikke å nevne det faktum at uten røret, kan du ikke svømme og ti meter. Så dette er det verste alternativet, men likevel den eksisterer.

 Trening for riktig pust


 •  Stå stille, hold pusten og dykke ned i vann i ansiktet. Hands lage en jevn slag 2 (klaff). Når gjøre en annen padle, start puster luft i vannet slik at ved utgangen av hjerneslag å heve hodet over vann og komplett utpust mens på overflaten. Nå inhalerer luft igjen og gjenta samme syklus. Når mestret disse enkle øvelser, prøv å gjenta dem under reisen.

 •  Ta et dypt pust og dykke ned i vannet slik at spennen hender knærne. Om dolichit 15 og vsplыvayte.

 •  Bend over slik at håndflaten hvilte på kne, og hans munn var nær overflaten. På grunn av munnen tar et dypt pust, og deretter sette hodet under vann og pust sakte ut. Løft forsiktig hodet og ta en pust. Senking av hodet og podыmanye viktig kamp, ​​slik at når vannet endte pust, kan munn sees fra vannet. Denne øvelsen bør gjentas i rytmen av normal pust (for første treningsøkt - 10-15 ganger og deretter - 20-30).

 •  Samtidig en sprut i ansiktet med vann og blåse.

 •  Mens på grunt vann, ta en pust og dykke. Pust sakte ut i vannet slik at lungene ikke blir stående oksygen. Vыnыrnyte Så igjen, ta en pust og gjøre denne syklusen 10 ganger på rad. Disse øvelsene rytmisk og kraftig for å holde seg over vann ble redusert til et minimum. Ikke glem at vannet skal puster helt, slik at et gram oksygen igjen.

 •  Lener armene på bunnen eller siden, ligge på brystet horisontalt. Pust inn og suge den personen i vannet. I denne stillingen, ta en 10-15 puster ut i vannet, og for å ta en pust, bare snu hodet til siden.

 • Ikke overse øvelsen utføres på land. Men det er viktig å huske at under trening, som tar sikte på å utvide brystet, må du inhalerer besvart bevegelser (bortføring hendene tilbake, til siden, løfte opp), og høyre når thorax synker å gjøre puster (heis ben, pull-ups, knebøy, stigning).
  Hvis du bestemmer deg for å utvikle utholdenhet, kan du prøve å melde deg ut av heisen. Mens du går opp trappen aktivert oksygen transport system.

   Generelle anbefalinger om å puste mens svømming


 •  Husk at svømming (unntatt kanin på ryggen) under inspirasjon kraftig økt vannmotstand, synker som strømlinjeformet kropp. Følgelig, jo færre åndedrag gjør, jo høyere frekvensen.

 •  Utånding bør gjøres to ganger lengre enn inhalering.

 •  Pass på at under reisen puste var rytmisk og møte dine bevegelser.

 • Ozbroyitesya disse tipsene systematisk trene, mens i løpet av reisen vil du ikke ha problemer med å puste. I tillegg vil du føle deg mye bedre, ikke bare i vann, men også på land.
  I løpet av dagen, trening, vil du være glad og full av energi. Når gå til sengs, er å puste dypere, og gir en god søvn.

   Video Tutorials


  Hvordan å samle inn og bruke bjørk sap
   Ifølge nasjonale tegn, kommer virkelig våren tidligste vises bjørk sap. Fordelene brakt av denne drinken har lenge vært kjent. Og samle bjørk sap er et blunk, trenger bare et ønske og noe ledig tid.
   Velge et tre
   Hovedregelen i dette tilfellet er at for å få virkelig sunn drikke, bør samling holde seg borte fra store befolkningssentra med et utviklet nettverk av vei- og jernbaneruter, industrielle komplekser og jordbruksland.
   Perioden med aktiv sap flyten fortsetter i bjørk knopper hevelse siden før de første bladene. Vi må velge sunt, ikke lenger unge treet. Diameteren av stammen i en høyde av 15 meter på minst 20 cm. I en sunn bjørk massiv krone, greiner rett, uten forvrengning og vekster. Sjekker tilgjengeligheten juice foldekniv eller syl. Hvis protknuvshy meslinger, så du en dråpe for dråpe, kan du begynne å samle.

   Teknologi samling
  Hvordan å samle inn og bruke bjørk sap
   I bagasjerommet lage et lite hull (ca. 5-8 mm i diameter) dybde på 2-3 cm. Bedre gjøre det til bakken med en skråning til juice dripped fritt fure i tilberedte retter. Sporet kan være laget av plast mat eller tinn eller tradisjonelt, fra et stykke av bark. Korrigere nettopp for dette formålet forberede glass.
   Hullet i bagasjerommet begynner å inhalere et par timer, og helt sap strømmen stopper etter 10-12 timer.
   Før du forlater, er det viktig å smøre skadet sted våt leire hage banen, voks eller tre probochkoy nær å falle i luften. Så treet komme seg raskere fra skader.

   Søknad drikke

   Husk at fersk bjørk sap kan oppbevares i kjøleskap i inntil fem dager. Selvfølgelig kan du forlenge holdbarheten pasteryzovav drikke og tapping i glassflasker med lokk. Men med juice miste noen nyttige egenskaper.
   Du kan også lage mat fra bjørk sap eller sirup velsmakende brygg.
   Fordi smaken av juice er svak, kan du drikke den blandes med andre fruktjuicer.
   I bjørkesaft inneholder en stor mengde vitaminer og mineraler, proteiner, politsukriv, syrer, aromatiske og tanniner. Denne drinken bidrar til å normalisere fordøyelsen. I tillegg hjelper det å oppløse nyrestein. Veldig nyttig juice og like avstivningsanordningen.
   Påfør bjørk juice i kosmetikk. Så, vaske det bidrar til å bekjempe akne og pigmentflekker. Det er også nyttig å tørke ansiktet ezheutrenne kube frossen juice.
  Яндекс.Метрика