Trene med leddgikt

 Behandling av leddgikt. Nyttige øvelser for leddgikt.

 Øvelser for leddgikt


 1. Utvid hånd foran deg, ta bort håndleddet tilbake litt. Bøye pekefingeren og uprites iden av sin øverste leddet på innersiden av den nederste falanks av tommelen. De andre fingrene ikke behøver å bøyes. Deretter kan du slappe pekefingeren og vekselvis gjenta resten av fingrene. Gjenta 6 ganger med hver hånd.
Trene med leddgikt

 Fig. Gymnastisk bevegelse nummer 1
 2. Klem sammen pads av indeksen og tommelen. Pekefingeren kan lett bøyes på midten leddet. Hold andre fingrene rett. Dolichit tre og frakoble pads. Gjenta vekselvis midten, ringfinger og lillefinger. Trener 5 ganger med hver hånd.
Trene med leddgikt

 Fig. Gymnastisk bevegelse nummer to
 3. Bøy albuene for å senke nivået av magen og brett langs håndflaten slik at fingrene så opp. Sakte fortynne hånd i hånd, ikke ta hans håndledd hverandre, albuer og koble sammen. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 6 ganger.
Trene med leddgikt

 Fig. Gymnastisk bevegelse nummer 3
 4. Løft børsten opp og fest håndflaten på baksiden av den andre, tommelen ute i forskjellige retninger. Ottopыrte tommelen til side og rette fingrene. Slå tommelen først seks ganger i én retning, deretter en annen seks ganger - til en annen.
Trene med leddgikt

 Fig. Gymnastisk bevegelse nummer fire
 Avocado olje fukter tørr hud og bidrar i peeling. Hvetekimolje rozhladyt rynker på hendene, og valnøttolje legger silkemyk hud.
 5. Ta venstre hånd foran ham med sin hånd ned og klem det inn i en knyttneve, deretter rette pekefingeren og lillefingeren, noe som gjør "geit". Thumb bøyde dekselet og ringfinger. Plasser høyre hånd på baksiden av venstre hånd og forsiktig klapp den. Trener 6 ganger, deretter gjentar, skiftet hender.
Trene med leddgikt

 Fig. Gymnastisk bevegelse nummer fem
 6. Ta av venstre hånd foran deg, håndflaten ned. Koble pads tommelen og pekefingeren. Deretter satte den midterste fingeren til indeksen, ring - i gjennomsnitt, en lillefinger - på ringen. Deretter rette fingrene og slappe av dem. Gjenta 6 ganger med hver hånd.
Trene med leddgikt

 Fig. Gymnastisk bevegelse nummer 6  
Øvelse for brystmuskulaturen av kvinnene hjemme

 Bryst kvinner - er at det som i utgangspunktet trekke oppmerksomheten til gutter. Derfor, hver kvinne ønsker i brystet hennes var en god, fast og en anstendig størrelse. I tillegg kan denne brystet fortelle utmerket fysisk form og beredskap kvinne å bli mor. Mange kvinner bringe sine bryster i tilfredsstillende stand gjennom driften av ulike salver og korrigerende undertøy. Men for å oppnå dette, vil det være nok hver dag for å utføre et sett av oppgaver utformet for å øke bryst.

 Øvelse for brystmuskulaturen for kvinner


 La oss vurdere trening for brystmuskulaturen. Den første øvelsen: stå oppreist til sokker så litt utenfor. Sette en tung bok på hodet og gå videre, sette den første foten på hælen, så på utsiden av foten til tå. Denne øvelsen skal utføres ca 2 minutter. Neste øvelse - put føttene skulder bredde hverandre, hendene oppløses i hånden, fingrene sammenføyd. Gjør 15 laps hendene først den ene veien og deretter en annen. Således er det nødvendig å koble ut knivene og holde rett. Tulub ikke rock. En annen øvelse: sette føttene skulder bredde hverandre, torso vippes frem til den rette vinkelen, må du holde ryggen rett. Høyre hånd, ikke huk, trykker du på tåen på venstre fot, og vice versa. Utføre 15 ganger.

 Neste øvelse for brystmuskulaturen for kvinner i hjemmet:
 Føtter bør settes på bredde hverandre, hendene og lage beltet. Knebøy 10 ganger, bøye knærne og gulvet uten å ta femte. Ryggen bør holdes rett.
 Vi har nå for å få opp og trekk ut hånden. Rundkjøringer må ta på venstre fot til tærne av hans høyre hånd, og vice versa. Dette er ikke å bøye knærne. Utføre 10 ganger. Så du ligger på ryggen og strekker armene langs kroppen. Bena skal holdes rett, trekke sokker fra deg. Et sted rundt 8 ganger i sin tur må trekke bena til brystet. Ligg på ryggen og fikse beina, armene utvidet overhead. Med denne situasjonen må trekke ut hendene og sitte ned, deretter bøye seg og ta på hender sokker føtter. Denne øvelsen bør gjentas omtrent 10 ganger. Du kan også ligge med ansiktet ned og legg hendene bak hodet. Så du sakte heve hodet og brystet, fører med albuene tilbake. Denne øvelsen skal utføres ca 6 ganger.
 En annen effektiv øvelse for brystmuskulaturen for kvinner hjemme, stå opp, rette ryggen, satte føttene skulder bredde hverandre, så må du gjøre tre tilt fremover uten å bøye knærne bena, hendene berøre gulvet, deretter rette og bøy tilbake. Gjenta åtte ganger.
 Deretter få opp og bli med hendene over hodet. Deretter ca 12 ganger trenger å vri torso aksen. Du kan også bruke denne øvelsen: stå rett opp og sette føttene skulder bredde hverandre. Bøy knærne og sakte bøye ryggen slik at du kan få fingrene til tå. Så gjentar omtrent 10 ganger.
 Disse var øvelser for brystmusklene for kvinner og jenter hjemme.

 Video øvelser for brystmusklene


Hvordan å lage mat chicken nuggets. Oppskrift

 Hvordan å lage mat chicken nuggets
 Nuggets er biter av kylling som obvalyanы i Brødsmuler og stekt i vegetabilsk olje. Nylig nuggets ofte forberedt med en rekke andre produkter (fisk, kalkun, ost, nøtter, etc.). Men tradisjonelt brukt for deres fremstilling fortsatt kylling.

 Nuggets forberedt raskt og enkelt. Du kan steke eller bake litt nuggets, hogge på en tannpirker, pynte med friske grønnsaker og tjene som en forrett. Stykker større garnert med frisk grønn salat eller grønnsaker kan representeres som en full tallerken. Kylling kan marinere tidligere. For panering kan brukes ikke bare tørket men chips, kjeks, knuste nøtter, sesamfrø, etc. Ikke glem sausen for nuggets som kan kjøpes klar til å handle eller lage mat selv.

 Chicken nuggets oppskrift:
 For å forberede trenger du:
 - Melk - halv kopp
 - Mel - kvart kopp
 - Revet ost - kvart kopp
 - Paprika - teskje
 - Oregano - halv ts
 - Tørr sennep - en kvart teskje
 - Kylling - 1 kg
 - Olje til steking

 Varmer opp olje i en dyp panne. Kylling skåret i biter ca 3-4 cm. I en bolle hell melken. I en annen bolle bland mel, revet ost, oregano, paprika og sennep. Kylling stykker dyppet i melk, deretter deler sette i en bolle med kokt blandingen og rør slik at hver del ble grundig belagt med blandingen. Stek i olje, rør av og til, til de er gyllenbrune. Tjene varm på bordet.

 Hvordan lage en McDonalds-nuggets som:
 Prøv å lage mat chicken nuggets i McDonalds, men innenlandsk produksjon.
 For å forberede trenger du:
 - Kylling - pund
 - Potetgull - emballasje '50
 - Ett egg
 - Salt, krydder
 - Olje til steking
 - Oste

 Skjær kyllingen i små biter, salt, dryss med krydder etter smak. Sett forberedt fileter i kjøleskapet i to timer. Gni revet eller fint kuttet ost.

 To timer senere får vi kyllingen ut av kjøleskapet og lage et snitt i hvert stykke som legger ost. Hver brikke er dyppet først i egg, så i raskroshennыe chips. Stek nuggets på forvarmet stekepanne over høy varme til de er gyllenbrune.

 Hvordan lage en kalkun nuggets:
 For å forberede trenger du:
 - Tyrkia bryst
 - Rå poteter - 1-2 stykker.
 - Løk - 1 stk.
 - Hvitt brød
 - Ett egg
 - Brødsmuler
 - Olje til steking

 Kalkunbryst og ost poteter bla gjennom en kjøttkvern til å få en kjøttdeig, tilsett løk. Tilsett hvitt brød, pre-dynket i melk. Alt blandes godt, tilsett pepper, salt etter smak, tilsett egg, forstyrre igjen.

 Spoon danner små kuler, rull i brødsmuler og stek i en panne til de er gyllenbrune.  
Hvordan lage Shawarma hjemme
 Shawarma - er Øst-rett som ulike land har ulike navn. I noen land er det som kalles "shaverma", andre - "Döner kebab". Det er noen navn på deilig "fast food". Det kan kalles Arma, som det fremstilles meget raskt.
 Dens utseende er ganske vag. Noen forutsetninger om denne retten først dukket opp i Tyrkia. Tradisjonelt, lam shawarma brukes, men spesielt for europeere rett er tilberedt med svinekjøtt og kylling eller kalkun.
 Kjøttstykker tredd på spyd og stekt i spesielle griller vertikal type, så en skarp kniv kuttet i små biter og pakk dem i en pita eller pyytu (arabisk kake) med tillegg av vegetabilske ingredienser og ulike sauser. Selvfølgelig er moderne leiligheter i en metode for matlaging ikke mulig fordi cook Shawarma hjemme med hjelp av denne grillen er urealistisk på grunn av brannteknisk prosjektering. Men likevel kan det gjøres annerledes.
 Nedenfor er en av de mest enkle og raske oppskrifter på retter til tre porsjoner. Kjøtt kan velge enten: svinekjøtt, kylling eller kalkun. Den mest delikate shawarma kommer fra svin, men kylling er ikke feit. Så valget er ditt.
 Ingredienser:
 - Pita (tre stykker);
 - Svinekjøtt eller kylling (500 g);
 - Agurker (200 g);
 - Friske tomater (200g)
 - Kål (200 g);
 - Onion (stor løk);
 - Koreansk eller friske gulrøtter (200 g);
 - Majones, ketchup, hvitløk og urter;
 - Vegetabilsk olje (. 1 ss skjeer).
 Metode:
Hvordan lage Shawarma hjemme
 Saus for shawarma. Bland majones med ketchup i like proporsjoner, hvordan å hisse blandingen og legge presset hvitløk. Sett sausen i kjøleskapet klar til å legge litt ut zahus. 15 til 20 minutter er tilstrekkelig.

 Fylling
Hvordan lage Shawarma hjemme
 1. Fint skjære kjøtt og stek det i en panne til kokt. Det er ønskelig at bitene var vel podrumyanenы med gyllen skorpe, så olje bør legges svært lite. Så smaker de vil minne kjøtt tilberedt på grillen.

Hvordan lage Shawarma hjemme
 2. Nøye kutte terninger agurker og tomater. Shinkuem kål i tynne strimler. Hvis du bruker friske gulrøtter, kan det rive eller bruke en spesiell - gjør koreanske gulrøtter. Løk skåret i tynne halv-ringer.

Hvordan lage Shawarma hjemme
 3. Utvider pita og smører den med et tynt lag av majones å foreta testen delikat smak. Deretter legge ut alle ingrediensene til pitabrød og hell sausen, utarbeidet på grunnlag av majones, ketchup og hvitløk. Ikke glem å strø hakkede pålegg.

Hvordan lage Shawarma hjemme
 4. pita wrap med ingredienser nøye som mulig nærmere, men veldig nøye, så tynn skorpe kunne bryte.

 Du kan allerede ferdig Shawarma plass i ovnen og skru på "Grill" i 2-3 minutter. Det viktigste er ikke å overdrive det, å ikke brent pita. Shawarma hjemme klar! Hvis du er en erfaren vertinne, så vil det forberede deg ikke mer enn 30-40 minutter. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика