Trinnvis oppskrift khinkali og tips

 Chinkali - en tradisjonell rett av georgisk mat, er utbredt i hele Kaukasus, den kommer med de mest pittoreske stedene Pshavi og Khevsureti. Er konsistent Dagestani Khinkali, men det helt. Chinkali oppskrift i georgisk, er i form av knuter deig fylt med krydret kjøttdeig. Forberede dem som dumplings eller ravioli. Det viktigste er deres høydepunkt - denne orientalsk krydder og masse kjøttkraft.
 Tips om hvordan du gjør khinkali virkelig deilig og saftig bidrar til å spare tid og krefter, ikke nashkodyvshy smak:
 •  Til khinkali var saftig, godt reflektere stuffing og tilsett buljong;

 •  knuter som ikke samanfletta når matlaging, bør vannet være tre ganger volumet av produktet, og du kan legge til en vegetabilsk olje 20 til 30 desember.;

 •  deigen er bøyelige og formbare, hvis 30 minutter. holder i kjøleskapet i pakken;

 •  beste urter for å legge til farse - en koriander, sin smak det legger krydder notater og øst;

 •  for å elte deigen kan du bruke en mikser, til kjøttkvern bla. Smak retter vil ikke være verre enn dette;

 •  khinkali, sine oppskrifter er svært mangfoldig, kan brukes til stuffing sopp, ost, urter og en rekke grønnsaker; men classic - med kjøtt;

 •  i det virkelige georgiske khinkali oppskrift inneholder kjøtt fjellet okse - runde, i ekstreme tilfeller - lam;

 •  til den ferdige retten godt bruke smeltet smør med pepper. • Trinnvis oppskrift khinkali og tips

   Oppskrift khinkali kjøtt


   Ingredienser:
   for deigen:
 •  mel - 3st.

 •  Egg - 2 stk.

 •  melk - 1/2 c.

 •  salt.

 •  For stuffing:
 •  lammekjøtt - 400g.

 •  løk - 200g.

 •  buljong eller vann - 100g.

 •  koriander, hop-suneli, pepper;

 •  salt.

 • Trinnvis oppskrift khinkali og tips

   Chinkali, tilberedningsmetoden


   For effektivt å bruke tiden bedre å starte med utarbeidelse av testen, så lenge det kommer, ca 30 minutter. Vi vil behandle kjøtt.
 •  I en dyp skål eller på en spesiell bord helle alt melet sklie og gjøre det hul, hvor ferdigblandet hell egg, melk og salt.

 •  Fold forsiktig deigen, om nødvendig, tilsett mel eller melk, avhengig av konsistens. Det bør ikke være for stram. Danne en ball og legg i en pose i kjøleskapet i 20-30 minutter, som enhver deig, bør det "nå" til den ønskede plastisitet, fordi det er viktig å lage vakre pin-tucks og fortsetter å fylle kokende.

 • Trinnvis oppskrift khinkali og tips

   Som nevnt tidligere, omfatter tradisjonell oppskrift khinkali bruk av kjøtt sau eller runde, finhakket for hånd. Men i dag er en moderne teknikk som forenkler arbeidet. Jeg bruker 30 minutter hver gang for å kutte kjøtt upraktisk. Derfor foreslår vi å bruke en vanlig kjøttdeig lam, kan oksekjøtt legges.
 •  Fint kuttet løk og koriander, tilsett kjøttdeig.

 •  Også sende en bolle med salt kjøtt og alle krydder.

 •  Gradvis introdusere vann, dele det opp i tre deler, hver gang under omrøring av innholdet.

 •  Reflektere nøye stuffing, kaste den over bollen og kraftig kaste tilbake.

 •  Dannelsen av de mest khinkali - spesielt viktig del av hele prosessen med matlaging. Lommene må være 15 til 20 ved slutten av en liten hale, og deretter komme ut vakker mønstret khinkali. Gjør dem er ikke vanskelig, det er ikke jag og gjøre alt steg for steg:

 •  rozkachuyemo deigen veldig tynn, ikke til porvalosya når matlaging. Klipp en sirkel med en diameter på 8,10 cm;

 •  i sentrum av sirkelen sette fylling, diameter 4 cm, slik at det slett ikke er vyvalyuvalasya zaschypыvanyy;

 •  khinkali form: lage folder på testen, hver nye presser til forrige - og så sirkelen. Det er viktig å ikke gå glipp av stedet og ikke rive deigen. Alle folder grep, zapechatuyuchy toppen;

 •  khinkali hale løft for å kontrollere styrken av skallet. På dette punktet er det en liten trekk og gjøre plass for aksjen, som ville slippe under matlagingen;

 •  ferdige produkter spredt på en overflate drysset med mel, for ikke å holde fast;

 •  i kokende vann put khinkali, røring de første minuttene. 10-15 minutter av steketiden, klar til å dukke opp knuter.

 •  Nyt velsmakende og næringsrik uvanlig khinkali oppskrift som du har sett, er ganske enkel.

  Gymnastikk på arbeidsplassen. Komplekset trening på arbeidsplassen

   Mange kvinner nekter å trene, klaget over mangel på fritiden. Dessverre er det bare en tom forsøk på å rettferdiggjøre sin egen latskap, fordi å gjøre gymnastikk kan være "på jobb" på arbeidsplassen.
   Selvfølgelig, hvis du er redd for at kolleger misforstått dine handlinger, advare dem om deres "gymnastiske planer" og sørg for å invitere deg til å bli med!
   Den viktigste regelen Gymnastikk på arbeidsplassen: Prøv så lite som mulig for å sitte og bevege seg mer. Snakker i telefonen, gå opp og ned på kontoret. Hvis tiden tillater det, må du ikke bruke heisen og stå opp og komme ned trappen. Og selv sitte på en stol med mulige helsemessige fordeler.

   Sekvensen av gymnastikkøvelser på arbeidsplassen


   1. Sittende på en stol, ta et dypt åndedrag og puster kraftig samles i en mage. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 30-50 ganger.
   2. Sittende på en stol, magre palmer om et lite sete bak ham. Fingrene med behovet for å se fremover. Zimknit knær og puster løfte bøyde ben. Gjenta 30-40 ganger.
   3. Sitt på kanten av en stol, stramme bena som om du skulle komme opp og Hold denne posisjonen til du føler deg sliten.
   4. Sittende på en stol, forsiktig sette knærne frem og tilbake fots. Lener hendene på kanten av setet og gå litt opp, holde innsats av beinmuskulaturen. Hold denne posisjonen til du føler deg sliten.
   5. Sitt på kanten av en stol, zimknit føtter, knær presset tett sammen. Vekselvis rette ben og trekk sokken over. Gjenta 15-20 ganger hver etappe.
   6. Sittende på en stol, med en kraft holde en tennis ball mellom knærne eller din egen knyttneve. Hold makt press til du føler en brennende følelse i bena.
   7. Sittende på en stol, plasserer føttene skulder bredde hverandre og deretter til venstre hæl på gulvet. Hold 3-5 med muskelspenninger. Deretter må du gjøre det andre benet trening. Gjenta 10 ganger på hvert ben.
   8. Sitt på kanten av en stol og stramme rumpe muskler, litt løfte setet. Muskelspenninger og hold i 2-3 sekunder, deretter slappe av. Gjenta 10-15 ganger.
   9. Stå tilbake til bordet, magert palmer mot benkeplate og litt bøy albuene. Bøy knærne og legg vekten din på hendene. Vidzhymaytesya fra bordet, bøying og ubøyelig hender. Gjenta 10-15 ganger.
   10. Sitt rett opp, legger en hånd på bordet og deretter hånd skrivebordet. Hold trykket kraft for så lenge du kan. Deretter gjentar først den ene hånden og deretter med begge hender samtidig.
   11. Hold en hånd på kanten av bordplaten og stramme musklene som om du ønsker å heve bordet. Hold denne posisjonen til du føler deg sliten. Gjenta med den andre hånden.
   12. Sitter ved bordet, plassere en hånd håndflaten ned på bordet, og den andre - under benkeflaten opp. Trykk samtidig begge hendene på skrivebordet som om du ønsker å åpne den. Hold denne posisjonen til du føler deg sliten. Gjenta, skiftet hender.
   13. Sittende på en stol, en hånd på vhopitsya side kanten av setet og dra den opp som om han ville rive. Hold denne posisjonen til du føler deg sliten. Gjenta med den andre hånden.
   14. Sittende i en kontorstol, hendene gripe armene og trekke seg som de ønsker å rive. Hold denne posisjonen til du føler deg sliten. Gjenta flere ganger.
   15. Løft armene til skulderhøyde, spre og rette sidene. Hold denne posisjonen til du føler deg sliten.
   16. Vedta hendene bak hodet, fingrene stsepyte slottet og la hendene på hodet. Klikk hender på hans hode, overvinne motstanden i hodet, prøver å holde med det direkte. Hold denne posisjonen til du føler deg sliten.
   17. startposisjon er det samme. Klikk rett på hodet med hendene, bryte henne tilbake. Hold denne posisjonen til du føler deg sliten. Gjenta presse hodet til venstre. Hode du trenger for å holde rett.
   18. Plasser høyre hånd på pannen, og overvinne motstand, trykk den overhead. Hold trykket i 5 sekunder og gå tilbake til startposisjon. Gjenta 5-7 ganger.
   19. Sett høyre side av hodet til høyre, og overvinne motstand, trykk den overhead. Hold trykket i 5 sekunder og gå tilbake til startposisjon. Gjør den samme øvelsen med venstre hånd, og brukes på venstre side av hodet. Gjenta 10-12 ganger med hver hånd.
   20. Nedre haken så nær brystet. Vedta hendene bak hodet, fingrene zimknit slottet og la hendene på hodet. Sakte løfter hodet opp, overvinne motstanden armene. Gjenta 10-12 ganger.
   21. Stå opp mot veggen. Prytysnitsya hennes armer, hender, skuldre, rumpe og hæler. Du skal føle ryggen rettet og korrigert holdning. Bo i denne posisjonen så lenge du kan. Ta noen dype åndedrag. Deretter prøver å endre kroppsstilling, en kort spasertur rundt i rommet. Periodisk re prytulyaytesya veggen for å sjekke riktigheten av holdning.  
  Яндекс.Метрика