Varme smørbrød anansovymy ringer
 Forberede noe uvanlig og originalt er ikke så
 vanskelig, spesielt hvis huset har en krukke med syltet ananas ringer. Vi
 er forberedt krydret matbit på ananas ringer, nydelig og lett flassende kjeks med ananas, og i dag presenterer vi deg en elegant ide for diett frokost -
 varme smørbrød med ananas. For å forberede denne retten, vi trenger
 ikke mange produkter:

 •  krukke av hermetisert ananas ringer;

 •  hvitt brød for toast
   eller brød;

 •  litt smør;

 •  din favoritt ost;

 •  små bær.

 •  Vi begynner matlaging. Først, ta en brødskive og
   steke dem med en hånd i smør. Oljen skal være noen. Deretter
   Sett skivene på en bakervarer vår grillet side opp, på hver ananas ring satt på toppen og dekk den tynne skiver ost.
   Du kan pynte smørbrød med sesongens bær (blåbær,
   rips) eller granateple korn. Forsendelse pan i ovnen minutter
   10-15. Og resultatet er veldig festlig og smakfulle godbiter
   smørbrød for morgen te. Bon appetit!  
  Salat "Garnet Bracelet" med svisker, originale oppskrifter
   Hva festbord komplett uten en salat? Hva gjorde ikke forestille seg at yzoschrytsya, skiller seg ut, behage venner og slektninger originale og uvanlige oppskrifter. Til en av disse interessant og deilig salat ekte "Garnet Bracelet" med svisker. Det er å legge tørket frukt gir det en spesiell sjarm og ekstraordinær smak.
   Oppskrift på denne retten er nesten identisk med sin klassiske versjon, men likevel anser det mer.
   Ingredienser:
   • 2 middels kokte poteter;
   • 1 store kokte rødbeter;
   • halv kopp valnøtter;
   • kokt kylling;
   • 2 kokte gulrøtter;
   • 4 egg;
   • majones;
   • 100-150 gram svisker.
   Forberedelse
   1. Vask grønnsakene og kok i saltet vann, skrelle. Poteter, gulrøtter og rødbeter rist på et rivjern.
   2. Egg, svisker og kylling skåret i små terninger.
   3. Deretter satte salat lag (hvert lag og smurt med majones).
   4. Sekvensen av lagene er: poteter, rødbeter og nøtter, kylling, svisker, gulrøtter og egg.
   5. Når en salat er nesten klar, Spre det i en sirkel med majones og dekorere granateplefrø.
   Å rett vel lekket, legg den i kjøleskapet i 3-4 timer.
  Salat "Garnet Bracelet" med svisker, originale oppskrifter


   Bon appetit!
  Deilige smørbrødSandwich - er den vanligste og rask mat, noe som er veldig praktisk som en snack eller mellommåltid. Det er ingen mennesker rundt om i verden som ikke har spist eller ikke forberedt velsmakende sandwicher. Men det er et lite unntak - det er barna. Historiske data opprinnelse sandwich for noen grunner ikke kjent for å ha gått tapt. Historikere sier at dette fantastisk forrett ble oppfunnet av de gamle jøder. De satt på matzo ulike retter. Andre hevder at det var India, og hevder at chapatis, er stamfar til dagens sandwich. Imidlertid er den mest sannferdig informasjon fremveksten av en sandwich i middelalderens Europa. Der små brødskiver brukt i stedet for plater, som danner deler av kjøtt eller fisk rett på dem. Etter måltidet, brød, som absorberes væsken kastes annerledes - rike folk ga det til de fattige, og dårlig spise selv.

  Ordet "sandwich" kom til oss på tysk, som betyr "brød og smør". Dag, smørbrød antall ingredienser er ikke begrenset til, det kan være to, kanskje ti. I dag, variasjonen av deilige smørbrød overraskende og imponerende i sitt omfang: smørbrød, enkel, liten, hot, pølse, ost, rød fisk. Moderne matlaging smørbrød aksjer i lukket og åpen. I lukkede smørbrød biter av mat plassert mellom flere brødskiver så mye lettere å holde det.
  Oppskrifter og matlaging hemmeligheter deilige smørbrød
  For å forberede en deilig sandwich bør bare brukes velduftende og mykt brød 1 cm tykk, og dens utseende er ikke viktig. Mange pre brød stekt i smør, og noen bare for å sette skiver brød produkter.
  På ferie tabellen kan sees oftere deilige smørbrød med salat. Ikke glem at denne sandwich brød skal steke og det myke. Nå er det ikke faller fra hverandre og ikke razmoknet hender.
  Frokost er ansett som den raskeste deilig sandwich med en kopp te. Så du vil ikke gå sulten og redusere tidsbruk. I morgen, prøver å spise grovt brød, fordi det er rikt på vitaminer og næringsstoffer, og bruke en rekke olje, tilsett urter, hvitløk og salt.
  Det antas at deilige smørbrød er ikke sunn mat. De påvirke magen, avbryter appetitt og så videre. Men endre disse setningene i kraft bare du som gjør nyttig eller ikke nyttig sandwich, bare du kan. Plasser sandwich på et stykke stekt kjøtt eller kyllingfilet i stedet for røkt pølse, tilsett urter og smør. Så din deilig sandwich vil også rik på vitaminer og nyttige produkter.
  I stedet kan du sette pølse i brød grønnsaker og ost, kokt egg, gulrøtter, tilsett løk og velsmakende smørbrød klar for bruk.
  Det er luksus deilige smørbrød, for eksempel kokt kylling og fersken. Dekorere det gjør litt majones, sette en liten kvist av grønn salat. Denne uvanlige smørbrød vil forlate vennene likegyldig.
  Et stort utvalg av deilige smørbrød kan være søt overraskelse gjester. Spre vanlig enkel skive brød med syltetøy eller marmelade, sette brødet frukt som er liggende rundt i kjøleskapet. Videre hermetisk frukt, for eksempel fersken eller ananas, også fine.
  Cook smørbrød, eksperimentere og fantasere. Koble til produkter, som ved første øyekast virker uforenlig smak og dine smørbrød er velsmakende, nyttig, næringsrik og vakker.  
  Hvordan lage kaffe i TurkaØkologisk kaffe er representert frukt av kaffe tre som vokser i tropene.
  Drinker med økologisk kaffe med utsøkt smak og aroma. Men hvordan du koker kaffe Turka rett, ikke alle vet. Naturlig kaffe i moderat forbruk er bra for kroppen, det aktiverer hjernens aktivitet, fremmer konsentrasjonen, forbedrer reaksjon gjør kroppen stresostiykym. Vitenskapelige undersøkelser har vist at kaffebønner inneholder stoffer som bedrer hjertefunksjonen og hindre utviklingen av kreftceller. Så din favoritt site nyttige tips besluttet å fortelle deg flere detaljer om hvordan du kan lage kaffe i Turka.
  Å drikke seg deilig og smakfull, vil du trenge en barberhøvel, Turk og økologiske kaffebønner. Å forberede drikke er bedre å bruke fersk mais sliping, men sliping bør være i orden, så vil det gjøre drikken smaker mer uttalt.
  Det er mange forskjellige oppskrifter for kaffe, med eller uten sukker, med vanilje, salt, krem, etc. Vi vil introdusere deg til den klassiske trakte kaffe.

  Hvordan å brygge kaffe Turka anbefalinger:

  1. Første varme bunnen av tyrkerne, sette den på en liten brann.
  2. I en porsjon (150 ml) Sett komplett med topp to teskjeer malt kaffe i Turku.
  3. Hvis du drikker kaffe med sukker, så på dette stadiet, tilsett sukker etter smak.
  4. Hell kaldt vann inn i flaskehals flaskebeslutningstakere. Dette vil hjelpe deg å få maksimal smak drikke, fordi kontakt med luft i dette tilfellet er minimal.
  5. For å bønner overført hele sin smak vann for å lage kaffe bør være på lav varme. Hvis du hastverk, først koke over høy varme, og når vannet varmes opp godt og overflaten begynner å danne skum, få mest grunnleggende brann og dovaryuyte kaffe i denne modusen.
  6. Når du ser skum på kantene vil danne bobler som bekrefter startpunktet, og skummet vil begynne å stige. Dette punktet er viktig ikke å gå glipp, som drikke på dette tidspunktet kan lekke til overflaten av platen. Turku bør fjernes fra varmen, bevare integriteten av skum, og dette bør ikke hindre intensiv prosess for koking. Skum beskytter drikke av "forvitring" forsvinner ikke kaffesmaken.
  7. Når skummet har steget, fjern fra varmen Turku Vent til skummet legger seg igjen, og gjenta prosedyren to ganger til.

  Nå vet du hvordan du skal lage kaffe i Turka, lykke til!
  Hvordan å brygge kaffe?En av de store sa: "Kaffe skal være svart som natten, søt som synd varmt som Kiss, sterk som en forbannelse." Hvem var denne store, han var jævla høyre. Og dette kan gå ut og drikke med deg, hvis riktig brygget kaffe.
  Det er noen "gyldne" regler trakte kaffe:
  Riktig brygge kaffe Cezve / Turk eller kaffe.
  Cezve å være ren. Men ikke vaske den vaskemiddel - det etterlater en lukt, og dermed ødelegge smaken av ekte kaffe. Best Turku skyll under rennende vann.
  Turk / Cezve må være av god kvalitet (men ikke nødvendigvis utover grensene for priser). Høy kvalitet retter - nøkkelen til matlaging en fantastisk kaffe.
  "Veldig sterk kaffe" ikke betyr "veldig god kaffe." Først, kan til og med sterk drikk har en smak av rustent jern. For det andre tar vare på hjertet, leveren og andre organer. Sanne kjennere, spesielt i favør av kvaliteten på drikke, ikke for hans styrke.
  Den rike smaken av kaffe avhenger av varigheten av matlaging. Riktig brygget over svak varme, er det travelt og har ingen distraksjoner.
  Hvis du har en kaffetrakter, mest sannsynlig, vet hun hvordan brygge kaffe og deilig. Men de lykkelige eiere av en gasskomfyr og riktig Cezve lese videre.
  Metode №1. Tom Turk satt på en langsom ild for å varme henne bunnen. Deretter helles kaffe omtrentlig forhold på 2 ch.lozhky til 150 g vann. Umiddelbart tilsatt sukker etter smak. Deretter helte kaldt ildsted. Se nøye for prosessen. Når kaffen begynner å stige, bør det være rask, men nøye, fjern fra varmen Turku. Kaffe utelatt Turk returnerer til startposisjon for neste oppgang. Denne prosedyren må gjøre tre ganger.
  Metode №2. Cezve skyll med kokende vann. Legg kaffe, sukker og krydder etter smak. Røre. Tilsett vann - rør igjen. Sett en stor brann. Se nøye - ikke la kaffen løp. Når vannet begynner å koke, redusere varmen til lav. Neppe kaffe begynner å stige, Turku, fjern fra varmen. Din kaffe brygget riktig. Nå er tiden inne for å rette det og en god drink.  
  Яндекс.Метрика