slike utfordrende tider, vår mange begynner å tenke på deres helse: det fysiske og det åndelige. Det er grunnen til at flere og flere mennesker begynner å følge innlegg. Men ingen tar hensyn til at de fleste kirkestillinger står for store helligdager: nyttår, jul, for ikke å nevne de banale bursdager og jubileer. Og hva ferie uten måltid med masse forretter, salater, ulike deilige retter, som, uansett, er nødvendigvis majones. Det kommer til unnsetning vegetarisk majones.
Vegetarisk majones - enkel og deilig oppskrift favoritt saus!

 Forberede den i ditt eget kjøkken er ikke vanskelig, og noen ganger også interessant. Skifte et standard sett av komponenter for de produktene som kan være kirke konvensjoner, kan du få utmerket bensinstasjon til en annen rett. Rask majones er ikke bare lett assimilering, men ganske velsmakende. Oppskrift råd til å mestre enhver husmor.

 Oppskrift 1


 En halv kopp hvetemel siktet gjennom en sil og fortynne 2-3 ss. spiseskjeer vann, forsiktig gni uten klumper. Deretter sette en liten flamme og forsiktig røre, kok opp. Cool. I bolle, slå 4. ss vegetabilsk (helst oliven) olje, 25-tallet. ss sennep, 15. århundre. ss nypresset sitronsaft (tillatt å erstatte 3-4% eddik eller p-p sitronsyre). Legge til 1 ss. skje sukker og salt. I blandingen i små porsjoner innføre tidligere brygget mel. Når aktiv, slå alle, ikke mer enn fem minutter.
 Deilig vegetarisk majones klar. Hans eneste ulempen - han ikke helt passer for steking i ovnen.
Vegetarisk majones - enkel og deilig oppskrift favoritt saus!

 Oppskrift 2


 Men selv en klassisk lys majones er ikke egnet for alle fans av et sunt kosthold. Ofte er det avvist på grunn av den store mengden av olje. Deretter kan du bruke ikke mindre velsmakende og enklere å produsere "majones" saus. Den smaken er nesten umulig å skille fra vanlig majones, men det er mye lettere å lære.
 Ta vanlig rømme (noe fett som passer deg), din preferanse legge den sennep, salt, malt svart pepper, favoritt krydder deg, noen greener. Bland alle ingrediensene og hindringer i kjøleskapet til avkjøling. For å oppnå en tykk konsistens, er det nok å skifte før matlaging fløte i cheesecloth og henge minst 1 time. En tykk saus er ideell for multi salater.  
Hvordan lage majonesNoen familie kan nå presentere sin mat uten majones. Vi bruker det for salater, for utarbeidelse av ulike retter, og bare for å gi en smak av nesten alle produkter, enten brød, grønnsaker og mer.
Men det er ingen hemmelighet at majones - ikke akkurat nok fett dressing, men ganske muligens ganske skadelig hvis du kjøper den i butikken. I butikken majones inneholder en stor mengde av konserveringsmidler og andre skadelige stoffer. Det er bedre å lage majones hjem.
Gjør det selv ganske enkelt. For å gjøre dette, trenger du følgende ingredienser:
- Ett egg
- 150 gram vegetabilsk olje
- To spiseskjeer med eddik flavored tryprotsentnoho
- En tredjedel teskje salt
Hell oljen i et høyt glass. Egg vask godt og bryte inn i koppen. Legg det til oljen. Hell eddik, tilsett salt.
Dypp blender koppen på bunnen av oljen. Ved å gjøre dette, slå den på og holde på, til blandingen begynner å ta konsistens emulsjon.
Deretter løfter blender, forsiktig bevegelse opp, gjør det nødvendig å sikre at det øverste laget av olje er også tapt. Blender heis og lavere noen ganger for å lage majones tetthet.
Majones er klar. Hvis du gjør det mer tett enn du ønsker, kan du spe den med vann, hindrer blender, til konsistensen du ønsker.  
Kalkunbryst, bakt i ovnen - oppskrift med bilder
 Tyrkia - en meget nyttig kosttilskudd kjøtt. Den er rik på vitamin A og E, sporstoffer - jern, fosfor, kalium, magnesium, aminosyrer.
 Dette kjøttet er lav i kalorier, og derfor vil ikke true vår tint. Mange rett og slett ikke vet om sine verdifulle kvaliteter rett og slett ikke vet hvordan de skal lage mat.
 Du må umiddelbart rette utelatelsen!
 Det er på tide å lære noen enkle oppskrifter - for rolige familiemiddager og underholdende. Hvordan å lage en kalkun bryst, at det var ikke tørr? Stek kjøttet i ovnen er ikke vanskelig og rask.
 Kan brukes til steking bag eller folie - som du vil. Det er bedre å ta fjærfe bryst - er den mest nyttige delen. Å myke kjøttet suge den i en marinade.
 Ingredienser:
 kalkunbryst - 500-700 g
 en halv sitron
 en løk
 to fedd hvitløk
 kopp olivenolje
 salt, urter, krydder, urter - til smak
 For marinaden ta olivenolje, tilsett saften av en halv sitron, urter og krydder etter smak, kuttet hvitløk, løkringer, laurbærblad. Alt salt.
 Vi sprer filetene i en bolle, hell sausen, dekk med et lokk og sett i kjøleskapet over natten - selv hvordan du promarynuyetsya.
Kalkunbryst, bakt i ovnen - oppskrift med bilder
 Pakken for høner legger filetene og hell sausen. Sett på en stekeplate. Stek kalkunen i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter. Det er viktig å sette kjøttet varmes i ovnen, ellers vil det tørke ut.
 Gi filet kjølig, fjern fra pakken og kutt. Du kan helle hvitløk saus: Bland majones, rømme, hakket hvitløk og persille. Pynt fatet med greener.
 Send kalkun med friske eller kokte grønnsaker og tørr hvitvin. Vakker dekorasjon ferie tabellen!

 Kalkunbryst med sopp og ost, bakt i ovnen


 Ingredienser:
 kalkunbryst 400g
 fersk sopp - 300 g
 ost - 100g
 hvitvin - en halv kopp
 krem - en halv kopp
 2 eggeplommer
 saften av en halv sitron
 mel - 1 ss. skje
 buljong - kvart kopp
 Vegetabilsk olje
 smør
 salt og pepper - etter smak
 Kalkunbryst kutt, reflekterende, salt, pepper, lett stekt i en stekepanne.
 For å lage sausen, stek melet i smør til de er gyllenbrune, hell vin der, buljong, fløte. Alle kok, forebygge, i et vannbad i 10 til 15 minutter. Fjern fra varmen, forebygge, tilsett smør, eggeplommer, sitronsaft.
Kalkunbryst, bakt i ovnen - oppskrift med bilder
 Vi sprer kalkun kjøtt i form, smurt med olje på toppen - et lag av tynne skiver sopp. Vannes dressing, strø med revet ost.
 Stek i ovnen i 30-40 minutter (først under folie de siste 10-15 minutter. Fjern folien). Kalkun er klar! Serveres med grønnsaker eller ris.

 Kalkunbryst med poteter og ost, bakt i ovnen


 Å bake kalkunbryst i ovnen, trenger vi:
 kalkunbryst - 800g
 5-6 katofelyn
 løk
 tomat
 Parmesan
 Vegetabilsk olje
 majones, salt og pepper - etter smak
 1. Tyrkia bryst kutt, reflekterende, salt, pepper. Marinere normalt.
 2 løk, finhakk, stek.
 3. Stykker av kjøtt stek lett i en stekepanne i smør.
 4. Poteter kok til semi-stat, kuttet i sirkler. Tomat kuttet ringer.
 5. Veggene ble belagt dekk vegetabilsk olje, spre lag av kjøtt, poteter og tomater. På toppen hell majones og dryss med ost, rist. Stek ved 200 grader 40 minutter.
 Denne velsmakende rett er perfekt for underholdende.
 Spise kjøtt kalkun ofte inkludere det i kosten bare trenger!
 Vi håper at våre oppskrifter med bilder gi deg svar på spørsmålet om hvordan å lage mat kalkunbryst, bakt i ovnen.
 Forfatter: Lily Romanov  
Hvordan koke blomkålHvordan koke blomkål vite alt. Så mange favoritt grønnsaker som blomkål virkelig rettmessig vunnet en plass ved bordet vårt. Enorme mengder av vitaminer og mineraler som finnes i kål, gjør det nyttig og verdifullt produkt. Men å kjøpe det i butikken, ikke mange vet hvordan å lage blomkål deilig og lett. Derfor er dine favoritt site nyttige tips besluttet å avsløre flere detaljer emnet.
Blomkål - grønnsak som nylig dukket opp i og ble først vedtatt i undring. Men så koker i aristokratiske hus blomkål er lagt inn i den daglige kosten bly, deretter blomkål elsket mye, og det spredte seg over hele landet, og ble en av de mest populære rettene. Fôring på bordet med denne vegetabilske tallerken, kan du rette hevde at å sende inn til bordet blomster, fordi vi blomsterstanden kål og spise.
Hvordan koke blomkålEn av de viktigste fordelene er den enkle forberedelser. Blomkål kan være forberedt som sofistikerte retter (utstoppet kål som kjøttdeig) og ganske enkel rask å tilberede. Du kan bare koke kål, deretter lett dryss den med smeltet smør eller gresk yoghurt og gjør deg klar til å spise myk velsmakende rett.
En spesiell plass blomkål tar på bordet for de som følger deres utseende, deres kosthold og prøver å spise deilig, nyttig og sunn mat. Lav kalori kål offset sin høye næringsverdi og høy i vitaminer og mineraler. I tillegg spiser blomkål, kan du ikke bekymre deg om disse "bivirkningene" som økt gassproduksjon som det skjer etter å ha spist, slik som kål hennes slektninger.
Måter matlaging blomkål mye - og det kan steke, koke, lapskaus, bake. Den mest populære metoden for å tilberede blomkål - en fritert.
Hvordan koke blomkål i røren
Hvordan koke blomkål- Til å begynne grønnsaker bør vaskes blekemiddel par minutter i kokende vann for å gjøre kål mykere.
Poti analyseres i små buketter kål, krydret med krydder, urter og salt, og deretter slippe hver blomsterstand røren av egg, mel og melk og stek i et godt oppvarmet panne med vegetabilsk olje til de er gyllenbrune.
Hvis prosessen du virket altfor tidkrevende, prøv å lage mat stekt blomkål. For denne pre podvarennuyu kål trenger også å demontere blomsterstanden, legg dem i en ildfast form, hell saus med egg, rømme eller majones og smak til med din favoritt krydder og salt. Sett fatet i ovnen og stek over middels varme i ca 20 minutter. Fem minutter før slutten av matlaging kål søvn urter og revet ost. Sett fatet i ovnen til osten er helt smeltet og dekket gryte jevnt.
Hvordan lage deilig syltet blomkål
Hvordan koke blomkålBlomkål kan sendes ikke bare varm, men gjør det med en utmerket forrett.
1.Seredniy kål blomkål i små buketter demontere.
2.Pidhotovlenu så kål koke i lettsaltet kokende vann i fem minutter. Deretter kaste bort kålen i et dørslag, oblyyte med kaldt kokt vann og nyte mat marinade.
3.Odyn bunt vårløk, finhakket, med sine hvite pærer kutte separat i ringer og sett til side. Rene fire fedd hvitløk og skjær dem tynne plater.
4. I en oppvarmet panne, hell tre spiseskjeer olivenolje, som vi skal steke forberedt på forhånd semiring bulblets. Deretter tilsett løk til en plate av hvitløk, tre skjeer Solovykh zaparenoho rosiner i kokende vann, en teskje fennikel korn. Bland ingrediensene og stuet i flere minutter, og hell i pannen et par spiseskjeer vann der kokte kål, legg et par spiseskjeer hvitvinseddik. Marinaden over svak varme kok opp, tilsett salt og pepper etter smak. Fjern fra varmen.
5.Sutsvittya sette kål i en bolle der det vil marinade, dryss med hakket kål på topp fjær løk og hell marinaden. Kål Rør forsiktig og la det marinere i ca en halv til to timer.
Parabolen er klar.

Hvordan koke blomkål i en suppe puré

Hvordan koke blomkålSpesielt originalt og deilig blomkål suppe kommer i form av puré. Denne retten vil nyte ikke bare voksne, men også barn.
1. For For å forberede en deilig suppe med blomkål i olivenolje i en panne steke en rist gulrøtter og en løk skåret i terninger.
2.Potim medium leder av kål å demontere blomsterstanden eget sett til side en håndfull av små knopper, de fortsatt trenger oss.
3. I en kjele koke en liter vann, tilsett det zazharku og løk og gulrøtter. Så er det en liten add hakket persillerot, en laurbærblad og demontert for blomkål.
4.Varit kål suppe til en masse - ca 8-10 minutter. Deretter fjerne fra kål suppe kokt i en egen pott pyuryrovat å bruke en blender.
5. I et oppvarmet pannen stek i olivenolje til de er gyllenbrune to spiseskjeer mel, tilsett varm grønnsaksbuljong å oppløse mel til konsistensen av tykk fløte.
6.Otrymana masse blandet med kål puré. Bland puré og press gjennom en dørslag han forlot grønnsaksbuljong.
7.Teper den resulterende suppe sette en liten håndfull tidligere utsatt blomsterstanden kål suppe salt og pepper etter smak, så stek over middels varme i ti minutter til.
8.Za par minutter til kokt suppe i en dyp skål, bland de to eggeplommene med 100 gram kremfløte og tre spiseskjeer olivenolje. Tilsett blandingen til suppen og-varme den i ytterligere to eller tre minutter.
Det er alt deilig suppe er klar.
Nå som du vet hvordan du skal lage blomkål. Som du kan se, ingenting komplisert, og derfor Yum.Bon Appetit, nettstedet ditt nyttige tips.
Яндекс.Метрика