Øvelse Hånd

 Hands - en av komponentene i feminin skjønnhet.
 I sommer, ønsker du å ha på seg en skjorte med smale spaghetti bånd eller vise frem en kjole med åpen rygg. Dessverre kan du ikke skryte vakre hender, og du må klatre den allerede strukket kjedelig skjorte
 Ned formløse ting! Flere øvelser for armer, og du blir kvitt såkalte "ørene" hengende i armhulene.
 Oppgave 1
 Du vil bidra til vanlig spinn. Selv om du hater det og (fortsatt, lei av å klemme mer kroppsøving klasser!), Denne øvelsen en dobbel nytte. Ikke bare at hendene er vakker, og selv pressen er forbedret.
 Men for å bli kvitt den "ører" enkel spin ikke passer. Du må legge hendene på en spesiell måte - finger hverandre i en avstand på 15 cm. Bør push-ups i de første 3 sett med 15 deretter 10 deretter 5 ganger. Alt du ut 30 ganger. Du kan gjøre så mange push-ups i starten, som du kan. Bare hver gang påkjenninger, og se hva som vil ta litt tid (i noen vil det bli utgitt en gang, mens andre - over tid, avhengig av tilstanden hans kropp og fysisk fostring), og du vil lett push-ups på gulvet råeste gutter! Fremfor alt, ikke mist motet, og fortvil ikke! Selv om du ikke har fått all den første tid, krefter eksempler, og du vil snart se resultater. Og over tid, og ikke øket belastning.
 Oppgave 2
 Til denne øvelsen trenger du manualer 1-1 kg.
 Ligg på gulvet, tilbake slappe av og finne en komfortabel stilling. Hendene lå vinkelrett på legemet. I hver hånd, ta en manual. Armene utstrakt grip manualer opp slik de var før ditt ansikt. Ryggen med push til gulvet. Når du føler at for å løfte hendene, prohynayeshsya deg i ryggen, gi deg selv en pause i 1-2 sekunder og gjør øvelsen på nytt.
 Fullt utvalg av tre tilnærminger gjøre 10 ganger.
 Oppgave 3
 For å danne en vakker linje av skuldrene, får første stående posisjon, bredde føttene skulder fra hverandre. Handsfree utelate langs kroppen. Sakte løfte hendene med manualer i hånden og opp til de er vinkelrett på kroppen, deretter fryse i denne posisjonen i fem sekunder og sakte lavere. Ikke glem å puste rytmisk!
 Utføre kompleks med 3 sett med 30-20-10 ganger.  
Øvelser for ryggen

 I utseende vakker jente alt skal være tatt. Like det eller ikke, men hvis du har en tynn midje, slanke hofter, lange ben, men fettet på ryggen og ryggraden bretter eller "fornøyd" med sin kurvatur, noe godt om det.
 Så vær oppmerksom og hans store tilbake! Og hvis det er ikke slik vi ønsker, i din makt for å fikse det.
 Du kan hjelpe de følgende øvelser. Du vil se, resultatet vil ikke ta lang tid!
 Oppgave 1
 Skråning. Motta opprinnelige stående stilling på gulvet, ben litt fra hverandre, hender er fritt langs legemet. Nahylyaysya til venstre kneet til gulvet, til høyre kne, høyre, prøver å berøre pannen kneet. Gjenta 50 ganger.
 Oppgave 2
 Bøye seg til siden. Motta opprinnelige stående stilling, som i forrige øvelse. Nahylyaysya til venstre, prøver å ta på venstre hånd til venstre hæl bak. Den høyre hånd mens du skyver tilt til høyre armhulen. Gjenta for høyre side.
 Observere stigning på 50 ganger.
 Oppgave 3
 Kronglete. Motta startposisjon, som i tidligere øvelser, lenestol i ringen foran brystet. Holde p'yatok etasje, trenger svinger til venstre og vpra - i, prøver å se det motsatte hæl (når du svinger til venstre - rett når du slår rett - til venstre).
 Oppgave 4
 Mill. Ordne vide ben, trunk tilbøyeligheter i rett vinkel på gulvet. Hånd i hånd. Begynn beveger hendene, prøver å berøre gulvet med hendene vekselvis. Bena rett, hæler på gulvet ikke løsner. I en tid da på venstre hånd berører gulvet, rettighetene tildelt langt tilbake, og vice versa.
 Øvelse 5
 Trykk imot. Ligg på gulvet på magen, beina Fix eller få noen til å holde deg ankler. Hendene på ryggen. Skiller fra gulvet hode, skuldre og bryst, prøver å heve dem så høyt som mulig. Å øke belastningen kan utføre vri - i øyeblikket med å snu hoder og skuldre vekselvis høyre og venstre.  
Øvelser for midje og hofter

 Et sett med øvelser for midje og hofter.


 Nesten hver jente drømmer om en tynn veps midje og slanke hofter. En smal midje er alltid verdsatt. Til alle tider ble det ansett som standard for skjønnhet som en mann forsøkte alle damer. Husk historien om mote, men noen mudruvaly damer å briljere foran holdere som smal og slank! Korsetter, trekke klær, selv kirurgi - generelt, mangel på fantasi som er hva du gjorde.
? For å oppnå en smal midje, kvinner ikke forakt noe. Det var enda en felles operasjon, nedre ribben fjernet dame, og ble veldig tynn midje.
 Selvfølgelig har vi ikke foreslår at du går til ytterligheter og alle kostnader involvere midjen hans. Hvorfor torturere deg selv når det finnes enklere måter?
 Du tenker med "zaplыvshey" figur som - gjør noe unyttig? Tull! Fra trenger du bare lyst og engasjement, og snart vil du være i stand til å redusere livvidde til ønsket størrelse.
 Å lære å svinge pressen, vil vi ikke snakke her. Du vet det og så videre kroppsøving klasser. Den foreslåtte etter en øvelse ikke bare bestemme midjen din, men også hjelpe deg å få slanke hofter og en fin lett løp.
 Underliggende disse øvelsene er sirkulære rotasjon av bekkenet. Først står foran et speil på kne, for å se sine bevegelser og povraschay bekkenet. Det kan minne deg på magedans. Ikke bli overrasket, er han.
 Så, la oss starte.
 Oppgave 1
 Opustysya lap og pull hånd vevet over hodet for å føle at du vokste opp. Løft overkroppen på 5 cm over hælene og strekke opp igjen. I denne posisjonen, flytte hoftene til høyre så langt du kan. Spine holde rett, løft hodet og skuldrene utvide. Beskriv hoftene sakte sirkel potyahnysya venstre som mulig. Gjenta fem ganger. GJELDER hæler kan ikke!
 Oppgave 2
 Motta opprinnelige posisjon på knærne, føttene sammen, hendene høyt over hodet heis. Sliter strekningen opp og senkes sakte til fem. Når en følelse som er om torkneshsya dem sterkt Klem baken og fryse i den posisjonen i 30 sekunder. Tilbake til startposisjonen, telle til ti og gjenta 10 ganger.
 Oppgave 3
 Denne øvelsen fortsetter den forrige. Når, bøyde seg ned, vil du føle at snart torkneshsya tå, stram rumpe og bekkenet skyves fremover. Tell til fem og bruke kraften i musklene i hofter og bekken, sakte komme tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 10 ganger.  
Gymnastikk for halsen

 Komplekset gymnastikkøvelser bryr halsen.
 Utføre gymnastikk hver dag og i sakte tempo. Antall repetisjoner av hver øvelse, med mindre annet er angitt - 10. Etter 10 dager, kan du gjøre to ganger flere repetisjoner. Disse øvelsene tar litt tid (10 - 15 minutter), men ta med behagelige følelser, bedre helse og bevare skjønnheten og ungdom. Utføre de trenger å stå med rettet skuldrene og hodet oppreist eller sitter med rett rygg og hode i dette tilfellet bør være opplevelser i tråd med ryggrad.
 1. Kast hodet bakover og slappe av musklene i nedre kjeve, munn prochynit. Deretter Extend underkjeven fremover og oppover til den nederste raden av tenner var på den øverste raden av tenner, men ikke røre hverandre. Hvordan kan du stramme musklene sterkere haken og skal trykke som mulig kjeven til tuppen av nesen. Slappe av og ta en startposisjon.
 2. Fold hendene på baksiden av slottet og prøve å kaste hodet bakover. Du vil føle muskelen med motstand i nakken. Gjenta dette flere ganger.
 3. Strekk skuldrene og legg hendene på skulder ledd. Pust inn, telle til ti dra hodet opp og trykk fingertuppene på skuldrene, som gir opposisjonen ned. Deretter puste ut, slappe av og ta en startposisjon.
 4. Strekk og slappe av dine skuldre, armer løst på sidene. Bøy hodet bakover og gjøre det sirkulære rotasjon av den første, så en annen.
 5. Rett rygg og nakke. Ta snur hodet til hver side for 4-5 ganger uten å løfte skuldrene.
 6. Rett rygg og nakke. Pek på øret av den ene eller den andre armen vekselvis 4-5 ganger.
 7. Trekk hodet bakover og løft haken opp. Deretter slår du hodet rygg og nakke gi maksimal vertikal stilling, trekke haken til halsen. Gjenta 3-4 ganger.
Gymnastikk for halsen

 8. Plasser hendene kombinert med en låse fingrene albuene på bordet. Lean haken på hånden grep. Hender presser haken opp og hodet gjør motstand. Deretter trykker du på haken på hendene, skape motstand har dem.
 9. Hold fingrene krysset ved halsen ene over den andre. Lean haken på knyttneve overhead mens setter hendene tilbake.
 10. Strekk skuldrene, løfter haken. Snakk tydelig og i sin tur lyder og, oh, og ,, og. Utføre hver øvelse i noen minutter.
 11. Sett begge hendene på pannen. Presse dem ned, gir det motstand.
 12. grep en blyant eller pinne lepper, hake og trekke frem, trekker det i luften, sirkel eller oval.
 13. I den utstikkende krageben nyttig rotasjon i skulderledd. Hender og det skal være bøyd ved albuen og hånden lå på hans skuldre.
 14. Stsepyte i hånd bak hodet lås og presse dem til baksiden av hodet. På samme tid gir praktisk hodemotstand.  
Яндекс.Метрика