Øvelser for presterEn god figur - drømmen om hver kvinne. Det er bare ett, og det forblir en drøm, mens andre ikke gjør ganske vellykkede forsøk på å realisere denne drømmen. Mange av virkelig sex oppnå sin egen standard for skjønnhet virker nesten umulig oppgave, men det er virkelig ikke. Et par ganger i uken for en time klasser - og etter kort tid vil resultatet bli sett.
Begynne å trene trenger å få inn muskeltonus og en behandling problemområder. Nesten alle kvinner problemområde er området av baken. Hvis du bestemmer deg for å pumpe opp i ræva for deg neste sett av enkle øvelser som kan gjøres hjemme.
Varmer opp musklene i rumpe
Noen trening bør begynne med en varm opp eller oppvarmingsøvelser, ment for å pumpe opp i ræva, ikke unntaket. Det er veldig enkelt. Stå rett opp, føtter satt sammen og utføre vippes ned, prøver å nå med fingertuppene til gulvet. Denne enkle øvelsen vil bidra til å gjøre musklene i rumpe og ben fleksible og klar for behandling i disse øvelsene.
Øvelser for rumpe
Å pumpe opp baken, en øvelse nok. Du må plukke noen øvelser for rumpe og gjøre dem sammen. De mest effektive øvelsene listet opp nedenfor.
Knebøy. Regnes som en av de mest effektive og enkle øvelser for å løfte baken. Knebøy kan være forskjellig, og alle slags sit-ups vil være effektive på sin egen måte. Men hvis kroppen din ikke er vant til trening, bedre å starte med det mest aktuelle alternativet. Å utføre knebøy sette føttene litt bredere enn bredden på skuldrene og begynne å sitte på huk. Utføre knebøy slik at føttene blir dannet med en rett vinkel, og knærne tå linjen ikke gikk. Hender kan gjøre trekk fremover eller sette dem på hoftene. For en start vil være nok ti til femten ganger. Med styrking av musklene øke antall repetisjoner.
Mahi føtter. Øvelsen, som er overlegen i enkel implementering knebøy, og det bidrar til å pumpe opp i ræva ikke mindre. Mahi trenger å utføre som liggende og stående. Til å begynne, stå opp mot veggen, armene utstrakt uprites det. Derfor uttak vekselvis en eller den andre foten, bør dine bevegelser være glatt, uten rykk. For tidlig nok til å gjøre åtte-ti Makhov og 04:57 tilnærminger kan gradvis øke belastningen.
Deretter legge seg ned på et flatt og jevnt underlag, slå på din side, fjerne ben og armer uprites gulvet. Ben løft sakte uten å gjøre rykk, gjenta flere ganger. Deretter perekyntesya den andre siden og gjør det samme med det andre benet.
Walking. Å pumpe opp i ræva med denne øvelsen sit på gulvet, bena trekke fram. Deretter bena vekselvis flytte den frem som om å gå sittende. Denne øvelsen bidrar ikke bare håndtere baken, men også for å bli kvitt cellulitter.
Hans treningsøkter du kan starte med disse øvelsene, gradvis økende antall ganger og tilnærminger. Til slutt, når musklene blir vant til belastningen kan bli lagt til denne komplekse og andre øvelser.  
Morgen øvelser for barnHver mor ønsker bare én ting: at hun var frisk og glad baby. Hvis den andre er avhengig av mange faktorer, i første - i større grad, fra moren. Tross alt, helse, eller rettere sagt alt som det genererer, legges fra de tidligste årene. Selvfølgelig, den rolige graviditet, amming, og full familie og miljø, og mye mer innvirkning på helsen til barnet ditt.
Men det er en meget enkel, men samtidig en obligatorisk tid - er fysisk utvikling av barnet. Selv med alle de ovennevnte forhold, vil barnet aldri være perfekt uten fysisk styrke kroppen hans. Å fortelle sannheten, og ånden er styrket, og karakteren er dannet i nærvær av en slik "trening" for barn.
Morgen øvelser for barn fra 0 til 3 måneder.
Morgen øvelser - den utvikler samme tid som en hvilken som helst annen. Det er nødvendig til barna fra de første dagene av livet. De ikke kontrollere sine bevegelser og muskelminne er dannet. Selv på sykehuset når babyen for deg razdevaete luft bad bør alle klapp kroppen hans.Det er på grunn av slagene dine er en økning i blodsirkulasjonen, og barnet begynner å føle seg bedre, for å forstå alt som skjedde med ham. Barnet ble først kjent med verden gjennom din berøring.
Morgen øvelser for barn

- Første baby er ganske enkelt å lære magen (be om ledningen). Han prøver å løfte hodet - belastningen ryggen muskler.
- Klapp ham hver finger.
- En måned senere, kan barnet bli lagt slike øvelser som "Ladko-ladusi ben og nøye vrikke i gymnastikk Balls.
Overdrevet og overtax musklene er ikke verdt det. Pass på at barnet var hyggelig og interessant. Ha det gøy å spille barnemusikk. Det er ønskelig at babyen hadde det "lading" umiddelbart etter måltider, og 20 minutter senere for relativt lette masser av 20 minutter er tilstrekkelig, men med økt mosjon og vokser opp et barn etter å ha spist bør utvide.
I den tredje måneden, avhengig av hvordan du holder babyens hode, kan du vise ham oppreist. La bena synke med en omfattende støtte for mødre under armene baby. I denne alderen, akkurat nok til å lære barnet ditt til morgen øvelser, ikke akkurat "pumpe" muskler!
Lad for barn fra 3 til 6 måneder.
Avhengig av barnets utvikling barnet skal bli mer og mer trafikk. Men husk å sjekke at belastningen på morgen øvelser ikke er regnskapsført i muskel-skjelettsystemet, er det ikke "last" rygg og kneledd. Bare på forskjellige muskelgrupper !!!
Morgen øvelser for barn

I denne alderen er barnet mye sterkere og zibranishe. Du kan utføre følgende oppgaver:
"Fly-fly" i hendene på moren i noen varianter: venstre / høyre armer og ben, og støtter et barn under brystene, etc;.
- Mating penner;
- Kryssing motsatt ben og håndtak;
- Bending og rette bena;
- Vri håndtakene;
- «Locomotive slure";
- "Svømming", etc.
Ryddig prysazhyvanyya henrettet bare hvis barnet liker det og bare brøkdeler av et sekund !!! Ryggen er ikke helt klar til å "sitte" last! Med stor forsiktighet for å gå vertikale laster. Dette kan neppe kalles belastninger. Etter seks måneder, kan du bare "introdusere" ungen med mer eller mindre vertikale positurer.
Lade morgen for barn fra 6 til 9 måneder.
Denne "spesielle" for babyen alder er det mange funn. Barnet begynner å trygt sitte, krype, rulle der du trenger for å komme opp og kanskje til og med gå. Men i alle fall ikke stresser barnet ditt hvis noe - det gjør ikke, eller utvikler en litt tregere enn indikert i mange lærebøker ". Forstå atviktigst - gi tid for dannelsen av absolutt lokomotoriske!

Ryggraden har til slutt sterkere, sustavchyky kreves for å bli vant til "spin - spin" i forskjellige retninger. Men aller viktigst - barnet bør styrke muskelsystemet. Til mødre og fedre var glade for ikke bare fordi deres barn sitter akkurat trygt turer og løper fort, men at deres fremtid voksen sønn eller datter vil ikke skoliose eller fremspring (innledende fasen av spinal betennelse), eller ved at mer - intervertebral brokk.
Morgen øvelser for barn

Og alle som «Sitting Down puter i" og noen kunstige posisjon for babyer - det er bare skade! Så medAkkurat 6 måneder all vår kostnad bør gjøres for å laste muskler:
- Bike
- Rising barnet for en penn
- "Mill" og alle tidligere øvelser.
Tiden for slike øvelser kan vie mer - igjen, på humøret til barnet. Hver måned vil vi gjenta alt det kjente til barnet øvelser, noe som gjør dem vanskelig og skriv nye.
Lading i alder fra 9 til 12 måneder.
Barnet er ikke nødvendig å gå til år! Det er bare en figur slektning! Nå kostnad, alle de samme øvelsene, pluss "vyshahivaniya" støttes av håndtaket (barnet klamrer seg til deg, ikke deg for det), og knebøy med ringer (det samme som håndtak, men nå ringer - koble deg hvordan og barnet ditt element). Det viktigste - ikke press for baby!

Morgen øvelser for barn fra 1 år og mer

The Kid - har vokst gradvis, og vil være i stand til å gjøre slike øvelser som du gjør.

Morgen øvelser for barn

Forskjellige bevegelser og spark, trykk styrke bevegelsen, husokkupasjon, hopping, etc. Det viktigste - først lære å puste riktig (pust i ro, muskel sammentrekning ved utånding) - aerobic trening, og deretter varme opp musklene (løping, hopping) - cardio belastning forberede ledd (med forskjellig kneading), godt etter - "riste musklene." Kun er det ønskelig å gjøre under åpen kvatyrtsi! Tid og krefter er avhengig av barnets ønske.
Viktigst - "ved eksempel"! Vise barnet at du gjør dette hver dag og godt humør! Musikk, smil, latter, enkle spill, som for eksempel "viser ulike dyr" - og du vil hjelpe barnet å bli ikke bare sunt, men også glad!  
Яндекс.Метрика