Øvelser med manualer for jenter (Foto)En av de mest effektive og raskeste måtene til korrigering ved hjelp av fysisk aktivitet er øvelser med manualer, kan lage vakre muskler og bli kvitt overflødig fett. Mange mennesker feilaktig tror at disse vekttrening med manualer ikke passer jenter, og er virkelig en manns privilegium. Men dette er ikke så sterk som tydelig spores muskler - er et viktig element og en mannlig og kvinnelig figur. Pumpe musklene med vekter, som gjør kroppsbyggere, ikke nødvendigvis, men det kan kjøpe god muskel lindring stedet for slapp hud.

Behovet for trening med manualer

Manualer - en multifunksjonell sports utstyr som kan brukes til et svært bredt spekter av oppgaver. Med sin lave vekt manualer nesten helt utelukke muligheten for overbelastning av kroppen.Øvelser med manualer er ideell for jenter som ønsker å gå ned i vekt, til tross for at formålet med styrketrening ikke vil gå ned, men heller øke vekten. Det er kjent at muskelvevet er mye vanskeligere fett fordi muskel erstatte fett bidra til vektøkning kroppen. Men på samme figuren er slank og atletisk, i hovedsak miste volum. I forbindelse med et sunt kosthold styrketrening med vekter vil gi et betydelig resultat, fordi den slapp hud selv svært mager kroppen ikke vil se attraktive.
Trening med manualer i stand til å nytte kroppen. Ja, trening med manualer for å styrke ryggmuskulaturen og ryggraden som danner god holdning, og hvis det gjøres i forbindelse med andre treningsøkter muskelgrupper, dannet en slags korsett, som gjør at indre organer for å være alltid i riktig posisjon. I tillegg styrker makten belaste leddene og forbedrer nivået av mineraler som er svært viktig for bein forbli sterk.
Hvordan velge øvelser med manualer
Før øvelser med manualer viktige til å velge selv skall som tilsvarer vekten og formen. Velg ønsker de manualer som vil ligge godt i hånden, og du har en komfortabel vekt.
Hvis hovedformålet med øvelser med manualer er vekttap, bør vekten av manualer ikke være høyere enn ett kilo. Hvis du ønsker å bygge muskler lettelse, er det i stand til å utføre øvelser med manualer som veier tre kilo. I forhold til antall repetisjoner, deretter vekttap er nødvendig for å utføre hver øvelse med vekter ca 25 ganger, og å bygge muskler - ikke mer enn 10 ganger i en enkelt tilnærming.

Alle jentene oppfordres til å engasjere seg med vekter for 40-50 minutter hver to eller tre dager.
 Mellom øvelser med manualer bør ta en pause, slik at kroppen var i stand til å komme seg. For mer effektive treningsøkter styrketrening med vekter kan vekslet med kardionavantazhennyamy.
Grunnleggende øvelser med manualer

Effektivt håndtere manualer som du kan i en profesjonell treningsstudio eller hjemme. Alle øvelser med manualer for å bedre koordinering, opplæring forskjellige muskler og eliminere alle problemområder, særlig i armer og rygg.
- Ta en manual i den ene hånden slik at håndflaten ble vendt mot stammen, kne og lene den ledige hånden mot benken. Bend arm med dumbbell under utånding, den mest kobling albuen opp. Prøv å bare strekke ryggmuskulaturen. Kontroller stakk den andre hånden.
- Bøy knærne, begge hender for å ta på skallet. Vippe kroppen fremover og løft opp armene høyt med manualer ved å bøye albuene. Bli en stund i denne posisjonen, deretter sakte tilbake til startposisjon.
Øvelser med manualer for jenter (Foto)

- Sett hånden og kneet på stolsetet og det andre benet litt bære tilbake. Med den ledige hånden, bøyd ved albuen og presset til kroppen, ta en manual. Rett ut hånden med dumbbell så sakte som mulig, føler spenninger i musklene og deretter tilbake til startposisjon og sakte. Gjenta de samme, skiftet hender. Gjør denne øvelsen, er det viktig å alltid sørge for at albuen brøt vekk fra kroppen.
Øvelser med manualer for jenter (Foto)

Yoga med vekter
Power yoga med vekter inneholder flere øvelser som er ideelle for hjemme trening.
- Stå slik at føttene var sammen, ta opp en manual og avslappet senke dem ned. Sakte knebøy, vinkelen mellom lår og gulvet var ca 90 grader. Koble med manualer hendene før knærne. For inspirasjon rykk bøy den ene armen og bære tilbake og deretter opp. Gjenta dette med den andre hånden. Deretter må du gjøre øvelsen med begge hender samtidig.
Øvelser med manualer for jenter (Foto)

- Plukk opp en manual og ta dem fra hverandre. Står på ett ben til høyre, til venstre uprit motsatt lår. Making inhalerer, heve høyre hånd opp. På utpust, lavere. Gjør det samme med venstre hånd. Deretter endrer ben og gjenta øvelsen igjen. Også, stående på en fot, kan du ta bort én etter én hånd i hånd, slippe ned underarmen.
Øvelser med manualer for jenter (Foto)
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)Hvis du bestemmer deg for å praktisere yoga, da, som enhver annen praksis, er det nødvendig å lære av det grunnleggende - enkle øvelser som ikke er for vanskelig å utføre. Ved å studere lærer kroppen din bør gradvis. I tillegg må vi huske at yoga - en leksjon ikke bare for kroppen, men for sjelen. Før øvelsen bør være kjent med de grunnleggende reglene for yoga.
Vilkår for yoga
Skape et komfortabelt sted å praktisere yoga
Hvis du er en nybegynner, bør du vite at yoga krever absolutt fred og ro. Hvis huset ditt du kan velge egen yoga rom - dette er det beste alternativet. Dersom dette ikke er mulig, kan du prøve yoga for å vie den tiden der vil du ikke være i stand til å bekymre seg.
For yoga bør du ha nok plass. Fremmedlegemer skal ikke forstyrre deg. Ordne rommet for trening. For eksempel, tenne et lys, aroma lampe, lage dempet lys, at det kan være lettere å slappe av og få mest mulig ut av treningen.
Men husk at alle elementer, også aromalampa stearinlys er datterselskap. Du kan praktisere yoga overalt hvor det er nok plass til dine hender og føtter. Hvis distraksjoner kvitte mislykkes, prøv å ikke ta hensyn til dem.
Forberede Tilbehør til yoga
Å gjøre øvelsene for nybegynnere eller et høyere nivå, trenger du bare én hovedmotivet - matte for yoga, er det ønskelig at den ikke sklir. Også, ikke forstyrrer spesielle blokker, men hvis du ikke har dem, kan du enkelt erstatte dem med materialer på hånden, slik som valser eller tykt polstret puter.
Selv om du ikke har disse praktiske tilbehør, kan du fortsatt praktisere yoga. Tilbehør er utformet for å hjelpe deg, men du egentlig ikke kan gjøre alle av dem trygt.
Sørg for din egen sikkerhet
Dette er et viktig poeng for nybegynnere. Lytter alltid som forteller deg kroppen din. Ikke tvinge meg selv og prøve å oppnå det umulige. Ta nye høyder etter hvert. Spesielt sårbare er utgangspunktet knær, hofter, rygg og nakke. Hvis du føler smerte, endre holdning, noe som gjør mindre innsats eller utsette øvelsen neste gang. Før han flyttet til mer vanskelige positurer nødvendigvis gode varme en muskel. Se nøye for sine følelser. De farligste øyeblikk betraktet overganger mellom positurer.
Velg din stil yoga
For det første er det viktig å innse at de kommer til å gjøre på matten. Det første spørsmålet som må svare på dem hver nybegynner: "Hva skal min kropp og sinn? ". Noe aktivt for å øke vitaliteten eller noe rolig å slappe av kropp og sinn? Hvis du ikke kan svare på dette spørsmålet, prøve forskjellige teknikker og stilarter. Over tid du lære å gjenkjenne hvilken stil som passer deg mest i en gitt tidsperiode.
Prøve forskjellige teknikker, lytte til sine følelser. Det er viktig å øve med full bevissthet om hva du gjør og at denne følelsen. Hvis noen av de klassene du ikke liker lysbilde parallell til det virkelige liv. I det virkelige liv også, finner du deg selv i en situasjon hvor du ikke liker noe, er det viktig å lære hvordan de skal reagere. Husk at ting vil fungere ut bare trenger en liten innsats.
Gjennom yoga lærer deg å takle ubehagelige situasjoner for deg i det virkelige liv. Du kan gjøre som ikke kan endres.
Tune in til positiv
Hvis du ikke liker yoga, vil du aldri være i stand til å komme fra dem. Humøret ditt bør være positiv.
Slappe av etter trening
Det er viktig å gi kroppen din en mulighet til å hvile. Nervesystemet tar tid å venne seg til yoga klasser og trekke fra dem bare nytte, spesielt hvis du er nybegynner.

Gjør vanlige klasser

Selv om du gjør øvelsene hver uke, men hver uke - vil det være bra. Den beste løsningen - tre ganger i uken, og hvis du har nok tid, kan du gjøre yoga nesten hver dag. Sett et mål som du kan oppnå. Mye bedre å be om å engasjere seg tre ganger i uken og utføre denne holdningen enn å sette et mål å engasjere seg i hver dag, men ikke være i stand til å gjøre dette, og føler seg skyldig. Sette realistiske mål.
Den første øvelsen yoga
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)

Ligg på ryggen og slappe av.
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)

Rett høyre ben og heis. Deretter, på samme måte løfte venstre ben.
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)

Løft begge beina og holde dem i hevet posisjon. Holde dem så lenge du kan mens du fortsatt puste dypt. Du bør være avslappet og puste magen.
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)

Løft bena og baken, og ble til "Candle". Hendene bør støtte ryggen. Trekk sokk Bo i denne posisjonen for en stund.
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)

Igjen, ligge på ryggen og ryggraden, snu første til høyre og deretter til venstre. Ta til høyre bekkenet og hodet til venstre, deretter skifte side. Du kan returneres like intens.
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)

Ligg på magen, strekk høyre ben og heis. Hold den i denne posisjonen og puste dypt magen mens du slapper av. Deretter løfter venstre ben og gjenta det samme.
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)

Hodet tilbake flip, prøve så mye som mulig, for å nå tærne til hodet. Bena skal være bøyd i knærne og løftet hendene og holde føttene på ankelen. Henge i denne posisjonen i noen tid, puste dypt magen.
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)

Koble fra armer, legger hodet i armene, bena trekke tilbake, slappe av og puste dypt.
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)

Sitt ned, krysse bena i hælene område. Bare holde Ryggen, magen avslappet. Noen tror det, mantraet "Om Shanti". Rekk opp hånden til fordel slovennya gest og tenker: "Jeg sender lys (navn). Måtte alle mennesker være lykkelige. La deg bli lykkelig. "
Yoga øvelser for nybegynnere (foto)

Legg deg ned og slappe av alle muskler. Stramme musklene i bena og føttene. Slapp helt av. Stramme musklene i armer og hender. Slapp helt av. Stramme musklene i hodet og ansiktet. Slapp helt av. Stramme musklene i kroppen. Slapp helt av. Flytt føttene. Slappe helt av i noen minutter. Føle seg lykkelig.  
Яндекс.Метрика