Øvelser med utvidere (bilder, video)Når du trener hjemme, er det alltid noe begrenset i valg av øvelser. Derfor reduserer effektiviteten av arbeidsforholdet. Slike problemer kan enkelt fjernes ved hjelp av ekspander.
Hva ekspander
Øvelser med utvidere (bilder, video)

Utvidere - en unik idrett tilbehør, noe som bidrar til å skape en god belastning på en muskelgruppe. Dette oppnås ved å motvirke bevegelse utøver. Gjør dette sportsnaryad av gummi eller annet materiale som ligner egenskapene til gummi. Det er sportsutstyr, laget i form av hele fjæren. Den grunnleggende "krav" til эspanderu - evnen til å sakte deformeres når utøveren gjør ekstra innsats.
Den største fordelen med øvelser med utvidere at systematisk gjennomføring av ikke bare trene muskelfibre, men også det kardiovaskulære systemet: mannen vil være mye mer hardføre fordi datalasting noe lignende med laster som oppstår mens riding en sykkel. Etter å ha utført sammensatte øvelser med sportsutstyr i henhold til kroppen forbruker oksygen i nødmodus, som gjør det brenne kalorier i 48 timer.
En øvelse med utvidere kan bruke flere muskelgrupper som har gunstig effekt på vektøkning muskler. Etter to måneder med trening, kan det vokse til 2, 5 kg. Selvfølgelig, vil vekttrening i gymsalen være mer effektive, men hjemme for å finne noe mer effektiv umulig.
Øvelser med utvidere (bilder, video)

I tillegg til å trene de musklene du bruker ekspander kan gjøres og stretching. Det sparer deg fra krepatury, mette muskelfibre og øke oksygen sirkulasjon.
Også, fordelene med å bruke en slik sportsutstyr inkluderer:
sparer tid (til full opplæring vil ta bare 30-40 minutter om dagen);
enkelhet (riktige øvelser kan gjøre selv en nybegynner idrettsutøver);
kompakthet (sportsnaryad dette ikke tar opp så mye plass i leiligheten, de andre trenere).


Øvelse for nakkemusklene

Øvelser med utvidere (bilder, video)

For å gjøre øvelsen å trene kjernemuskulaturen i nakken, som trengs ekspander fjærer. En av de mest effektive øvelser - å trekke haken stående. Nødvendig stående å fikse midten av våren sport tilbehør i føtter og sakte løfte albuene over hendene og trekk hendene opp. Ryggen må ligge helt flat, bena litt bøyd i knærne og gjør puster, må du ta startposisjon.
Trener nakkemusklene, noe som gjør utvidere beveger hendene sine tilbake. For denne øvelsen bør ta en lang våren sportsnaryad for noen fast motstand. For denne tilnærmingen ribbevegger, dørhåndtak og stativ for knebøy. Ta tak i håndtakene ekspander, stå rett opp og trekk armene fremover slik at fjæren (eller gummi) natyahnulasya. Deretter gradvis fortynne så mye tilbake strake armer til siden, sakte slå sin opprinnelige posisjon.
Øvelse Hånd
Øvelser med utvidere (bilder, video)

Øvelse for biceps svært like i utførelsen av øvelsen for nakken - thrust. Stående fot stå i midten av våren ekspander tok i håndtaket i hånden som falt over hele kroppen. Essensen av øvelsen er å trekke all ekspander til skulderen ved å bøye armene ved albuene. Stoppe i denne posisjonen i noen sekunder, kommer du tilbake til det opprinnelige. På dette tidspunkt er det ønskelig å maksimere muskelspenninger, ikke bare på hender, men også på magen.
For triceps utøve passform - krøller på hodet. For å gjøre det, må vi ta en stående posisjon, føtter med et lite sted i siden. Den ene enden av ekspander ta en bøyd høyre arm (albue er rettet oppover) og slippe den langs ryggen, plukker den andre enden opp sin venstre hånd, holder henne tilbake. Høyre hånd make retting (ekspander på denne tiden strukket langs baksiden), og deretter endre håndstilling og gjør den samme øvelsen med venstre hånd.
Øvelser for pressen
Øvelser med utvidere (bilder, video)

Trykk med utvidere benyttet i en tone ganske enkel. Etter magemusklene perfekt trent uten vekting, men hans kroppsvekt. En av de mest effektive øvelser for trening - heve overkroppen. Aksepterte sittende stilling på gulvet og trekker tilbake bena litt bøyd sine kneledd. Stopp vpyrayemosya gulvet, clutching deres midten av våren ekspander. Håndterer ekspander på dette tidspunktet er bøyde hendene foran brystet. Making pust, til kroppen synke tilbake til pusten - ta startposisjon.
En annen øvelse kan virke enkelt i starten, men det er godt trent obliques. Vi må ta på håndtaket ekspander, spre sine hender på og gjøre maksimal bredde på hodet. Etter bare rotere overkroppen til høyre og venstre i minst 45 sekunder.
Øvelser for underkroppen
Øvelser med utvidere (bilder, video)

Til lårmusklene begynte også å arbeide i trening med utvidere, ta en utsatt posisjon, ben å trekke overkroppen og bøy knærne felles. Våren sportsutstyr bør være zatseplena til fots, og være i hendene på slutten. Gjør puster, ben justeres i en vinkel på 45 grader, pusten - ta startposisjon. Trykk på denne tiden, er det viktig å understreke, så du involvere og magemusklene.
For trening setemusklene bør ligge på siden (til venstre), høyre ben litt bøyd i kneet, presser foten hennes i en loop håndtere ekspander. Ender sportsnaryada holder i høyre hånd, som er bøyd ved albuen. Den venstre arm er utvidet, slik at du kan sette på hodet. For inspirasjon høyre fot med utvidere bør ta tilbake en gang, og puster - for å slå tilbake.
Øvelser for skulderleddet og hender
Øvelser med utvidere (bilder, video)

Expander er flott å bruke under trening er ikke en muskel, men flere grupper. Spesielt godt det fungerer i denne modusen på armmusklene og skulderleddet. En av de mest effektive øvelser: ta en sittende stilling, bena utvidet fremover, våren ekspander zatseplena til fots, og ende i hendene. På utpust gjør krøller i albuene, trekke ekspander nærmere kroppen, pusten - slå tilbake.
Hvis du har en mulighet til å fikse en fjær eller gummi ekspander over hodet, kan du utføre en effektiv trening. Sikring av en rakett Plukk opp og håndtere det bare sakte trekke hånden (forover eller sidelengs) ned.
Fremfor alt, noe trening av utvidere - regularitet. Bare utføre dem minst 3 ganger i uken, vil du se en positiv trend og bringe kroppen i tone.
Øvelser med utvidere video
 Nylig, er flere og flere menn spørre våre husmødre koker dem en av de tradisjonelle retter av georgisk mat, chakhokhbili. Det er ikke noe overraskende i dette, fordi det er et næringsrikt og sunt, er det utrolig deilig, smakfull og veldig deilig!
 Etter å ha spist en god porsjon chakhokhbili ikke lenger ønsker å tenke på noe annet, fordi det kan tilfredsstille selv de største og mest aktiv mann i lang tid, mens overraskende, da det ikke inneholder noen spesielle eller sjeldne ingredienser. Hele poenget med ferdigheter! Blant georgiere er antatt at hemmeligheter matlaging oppskrifter og retter som mye av boliger i Georgia og interessant, er det ikke en overdrivelse.
Hvordan å lage en deilig kylling chakhokhbili sant?

 Chakhokhbili ikke bare riktig oppskrift matlaging alle avvik i begge retninger er stedet å være, så lenge maten ikke har mistet sin unike smak. Hvis du fortsatt ikke vet hvordan de skal lage mat deilig chakhokhbili, er vi glade for å dele med deg de viktigste anbefalingene, så å si, første hånd, fra de georgiske husmødre, og de vet nøyaktig hvordan du gjør det riktig.
 Navn måltider, ifølge én versjon, kommer fra det georgiske ordet "hohoby", som er oversatt til russisk som "fasan". Faktum er at i utgangspunktet det er utarbeidet med kjøtt fasan tallerken viste seg deilig og, selvfølgelig, veldig dyrt, fordi råd til å spise saftig og deilig chakhokhbili kunne ikke alle.
 I dag er denne parabolen er forberedt fra noen fugler, og noen ganger svinekjøtt eller biff, men det mest populære alternativet - det chakhokhbili kylling. Til tross for at kjøttet fasan som en del av slike retter sjelden sett i dag, forblir essensen det samme: kjøttstykker stekt på en varm tørr panne, og deretter sette dem lapskaus med grønnsaker i sur saus.
Hvordan å lage en deilig kylling chakhokhbili sant?

 Det er viktig at fjærfe raskt dekket med tett gylden brun på første roasters at all saften inne, det forble men parabolen var veldig saftig.

 Hvordan å lage mat chakhokhbili nå?


Hvordan å lage en deilig kylling chakhokhbili sant?

 Hvis du ønsker å skjemme bort sine kjære chakhokhbili i georgisk, prøv en rett som er svært like i smak og utseende til det, så bør du vite noen viktige hemmeligheter.
 •  Velg retter for kjøtt riktig: hvis kyllingen, må det være hjemme, men i en alder av tre måneder. Kjøp broylernuyu betyr lite fugl, hvis du vil ha en ekte måltid siden det mangler stivhet og kjøtt bryter raskt ned i fiber, noe som resulterer i en enkel lapskaus, ikke sjarmerende og saftig chakhokhbili.

 •  Fugl for et måltid vanligvis kuttet i ganske store biter, er det gjort slik at det er lett å spise med hendene, slik det gjorde i antikken. Når det så ut som dette: et fat med chakhokhbili plassert i midten av bordet, han vmochaly stykker shoti hender og samlet inn biter av deilig kjøtt.

 •  Det finnes mange oppskrifter der den viktigste ingrediensen er ikke en fugl, og svinekjøtt eller biff, er det riktig? Selvfølgelig, hvis toget er på chakhokhbili teknologi, resultatet vil fortsatt deilig, men de som søker så nær kilden, likevel anbefale å bruke kylling.

 •  Det var en gang en tallerken forberedt uten en eneste dråpe olje, til steking kjøtt fett er valgt, er det perfekt utarbeidet sin egen i en tørr panne. Hvis du bruker mager kylling, deretter bruke solsikkeolje er fortsatt mulig, bør biter av kjøtt i pannen bli undervist bare hvis over varm olje vil lyse røyk.

 •  Etter obzharylos kjøtt til gylden brun, turn grønnsaker. Vanligvis, følgende er løkringer, stekt kylling som til den er myk, og deretter lærte pepper og, til slutt, tomater. Ikke synes synd på denne georgiske retter av grønnsaker, bør de være veldig mye som et resultat av de spesielle og delikate smaksnotater.

 •  Som for krydder, må de lære minst, ellers din tallerken i fare for å få en ubehagelig bitterhet. Er brukte urter: oregano frø, safran, koriander, hop-suneli, og ulike urter.

 •  Det var en gang brukes til å forberede chakhokhbili tørr vin, ble det lagt for å gjøre retten mer syre og krydder. I dag på denne måten, men sjelden, men likevel noen ganger brukt.

 •  Faktisk chakhokhbili - en rett som kan erstatte den andre og første, det krever vanligvis noen side retter, men hvis du fortsatt vil ha, kan den serveres med poteter, nudler, ris eller andre korn.

 •  Oppskrift chakhokhbili i georgisk Chicken


   Hva vi trenger:
 •  kylling (lår) - 1,5 kg;

 •  tomater - 6 stk;.

 •  løk - 4 stk;.

 •  pepper - 3 stk;.

 •  hvitløk - 4 fedd;

 •  hot rød pepper - 1 stk;.

 •  Basilikum - en gjeng;

 •  koriander - en gjeng;

 •  humle-suneli - 1 ss. skje;

 •  smør - 2 ss. skjeer;

 •  salt.

 •  Kylling pre-cut på biter av middels størrelse, vaske dem grundig og obsushuyemo. Hvis kyllingen hjem glad og fett, så stek i en tørr stekepanne, hvis ikke - du kan legge litt olje. I godt oppvarmet panne, legge ut biter av kylling, ikke glem å slå dem hele tiden at de ikke var i stand pryhority, bare tviholdt gylden brun.
  Hvordan å lage en deilig kylling chakhokhbili sant?

   På denne tiden engasjert grønnsaker: skjære løk i halve ringer og rengjort, paprika klar av frø og skjær den i strimler. Tomater skal slippe fra huden, det gjør dem lite kutt og parboiled - da er det fjernes enkelt.
   Tilsett løken i pannen med kjøttet etter 10 minutter av roasting det, noen få minutter steke med løk og tilsett paprika. Etter 5-7 minutter, kan du legge hakkede tomater, dekke pannen med et lokk og kok i noen tid alle sammen i ca 20 minutter. Løk kan være pre-yngel i en egen panne i smør, tilsett tomater med at som et resultat han var mer øm og gyllen.
   Ideelt sett under kampene under panseret, ikke tilsett vann, grønnsaker, kjøtt må være fullt forberedt i saltlake, men dette er ikke alltid så i prosessen kan legge litt kokende vann. Noen ganger, hvis tomat var ikke nok kjøtt stuet i tomatsaus.

   Når chakhokhbili nesten klar, kan du legge hakkede greener, og eventuelle andre krydder etter eget skjønn, å hvitløksfedd sikker hoppe gjennom chasnykodavku. Ikke glem om hot rød paprika, fjern frø og masse av fint kuttet og også sende en stekepanne, la det småkoke et minutt 7. Etter den tid chakhokhbili gjort!  
  Яндекс.Метрика