Byens innbyggere som deltar sjeldnere landsbygda, noen ganger ikke engang klar over hva som er ekte ryazhenka. Kjøpe lys kremost produkt i en butikk som lenge har mistet sin opprinnelige smak og tekstur av godbitene vi selv sluttet å tenke på hvordan ryazhenka bør se på ordentlig.
Velsmakende ryazhenka - lage mat hjemme

 Men før et måltid tilberedt i nesten hver familie, og spiste så det alene gjort det på kinnene gnisten! Det var ingen spesielle oppskrifter og matlaging hemmeligheter, men skjeen, falt i en gryte med surmelk, alltid stikker ut som en bajonett! Du trodde gjæret bakt melk å drikke? Det reelle behovet er gjæret bakt melk, helst skjeer.
 Velsmakende fermen bakt hjemme - er enkel nok med ham å håndtere enhver spirende vertinne, men fortsatt noen hemmeligheter og triks du trenger å vite at resultatet er imponerende.
 For de som plutselig ikke vet, gjæret bakt melk - en gjæret melk produkt som er produsert ved gjæring av varm melk, at han, forresten, er fundamentalt forskjellig fra yoghurt, kvass hvor fersk melk.
 Ryazhenka - er ikke bare en velsmakende godbit, det er også et svært nyttig produkt som inneholder alle de samme næringsstoffene som fersk melk, så de bare absorbert mye bedre.

 For eksempel er proteinet av surmelk absorbert dobbelt så raskt, og melkesyre god appetitt, og en fordelaktig virkning på arbeidet til mat og mage-tarmkanalen.
 Hva skal man si, ryazhenka butikken - en lys parodi på hjemmelagde godbiter nå hvor kjennetegnes ikke bare smaken, men også nyttig, i den versjonen butikken ofte brukt for mat og kunstige tilsetningsstoffer som ikke er hva er ikke noe bra, de også kan forårsake alvorlig skade på kropp!
 Så hvis du ønsker å overraske din familie en deilig og utrolig nyttig delikatesse, er det best å koke den med hendene, og hvordan du gjør det, vil vi nå beskrive.

 Secrets of Cooking


 Det første vi trenger å forberede denne retten, er det naturlig melk. Det beste alternativet - en ekte hjemmelaget melk, som noen timer siden samlet fra kua.
 Dette landlige melk er vanligvis brakt til byen i fat som selges i flasker for en lang tid det ikke er lagret, og dermed kan du være trygg på kvaliteten.
Velsmakende ryazhenka - lage mat hjemme

 Mikrober frykte er ikke nødvendig, ved fremstillingen av et par timer vil det vansmekte under høy temperatur, slik at det er gjæret melk bakt, kan rette betraktes som den reneste melkeprodukt, er fri for fremmede bakterier og mikroorganismer. Det er gjennom denne melken kan oppnå ekte smak av sur melk.
 Nei, selvfølgelig kan du bruke og lagre melk, det kan også bli ganske god gjæret bakt melk, men i dette tilfellet, må du lese nøye sammensetning og ta hensyn til arbeidslivet: jo lenger den er, jo mer produkt pakket med konserveringsmidler.
 Et annet viktig poeng - en surdeig, fordi med det du vil være skisanie prosess. Med ting går rømme samt melk, hvis du kan kjøpe en bolig, er det perfekt. Hvis du fortsatt lagre - også et alternativ, men igjen overvåke holdbarhet. Til surdeig bare taklet problemet, er det best å velge fersk rømme, som er i begynnelsen av den angitte dato.
Velsmakende ryazhenka - lage mat hjemme

 Det siste du trenger - en spesiell kar som å forberede din ryazhenka. Hvis du følger alle de tradisjonelle reglene, så må du finne en keramisk gryte, som er hjemmet til den surmelk, Ukraina, kalt "jug".
 Melk er en så lav pot languish ved høy temperatur i flere timer før det blir blek rosa eller kremfarge og karakteristiske mørke skorpe på overflaten. Vanligvis denne prosessen er gjennomført i en ovn, men i sannhet, det finnes andre alternativer for matlaging slike retter.

 Oppskrift hjemme ryazhenka


 Teknologien for å lage denne delikatessen er enkel, så bør ikke føre til noen særlig vanskelighet er hovedfokus og tålmodighet, samt ferske og gode produkter. Å forberede gjæret bakt melk, trenger du:
 •  2 liter frisk melk;

 •  5. skjeer lettrømme.

 •  Å lage deilig fermen bakt med fersk melk, må du først konvertere den til smeltet, som trenger keramisk gryte.
   Dersom det ikke blir funnet, passer alle emaljert gryte, helst en som ingen skade vil deretter sende i ovnen. Hell i melk og sende det til ovnen, hvor det må kok opp. På denne tiden, ikke glem å varme opp ovnen, bare en minimumstemperatur på ca 150 °.
  Velsmakende ryazhenka - lage mat hjemme

   Når melken kokt, fjerne den fra varmen og sende en godt oppvarmet ovn, hvor de første 15 minuttene må følge at det ikke ble kjørt bort. Deretter lukker stille døren og la den i 2-3 timer vansmekte, periodevis ikke glem å se på ham.
   På slutten av perioden, ta kjelen, innsiden av som kan sees, dannet, gylden brun, som er skjult under duftende varm melk. Faktisk er dette deilig produkt klar, men vi går videre.
   Sørg for å vente til smeltet melk kjøles ned og blir litt varm, og bare da, kan du legge krem ​​for startere.

   Det faktum at all den varme melk fermentert bakteriene dør og de gir oss meget nyttig for fermentering! Så pass på å vente.
   Når sendes til surmelk, rør godt det skal, fremfor alt, nøyaktig slik at du ikke skader den vakre skorpe, og du kan skyve den litt rødmusset tips. Å forstyrre den lettere, kan det generelt bli fjernet, er imidlertid ikke enkel i prosessen, kan være nybegynnere uutholdelig.
   Brown plottet på en flat plate som tidligere helle litt melk for å holde den fast til overflaten. Rømme nøye røre, satt tilbake skorpe på overflaten av melk og deretter sette potten på et varmt sted, for eksempel i nærheten av batteriet eller ovnen.
   Fremgangsmåte for skjæring gis vanligvis 8-12 timer, avhengig av romtemperaturen. Generelt bør du se i hennes utseende, er hun anses ferdig når vil lett bevege seg bort fra veggene hvis pannen litt på skrå. Etter dette er det antatt at ryazhenka klar og kan bli satt inn i kjøleskapet.

   I stedet for fliser og keramiske potten kan brukes mer moderne metoder som sur melk i matlaging multyvartsi. Men raskt forberede en delikatesse ikke jobber her: først melk vansmekte i multyvartsi ca 6 timer på "slukke", og bare da smeltet melk sendt på et varmt sted å skysnuty og moro etter 6-10 timer deilig sur melk.  
   Poteter - et unikt produkt, som kan tilberedes et stort antall av de mest varierte og delikate retter, men selv blant dem er det mest fremtredende.
   Potet gryte - en av disse, som sammen med sine kjære stekte poteter kokes og moses vises jevnlig på spisebord av gjennomsnittlig borgere i landet vårt.
   Potet gryte oppskrift, som begeistrer våre sinn appetittvekkende aroma og behagelig smak, kan finnes i nesten alle kjøkken i noe europeisk land - fransk, svensk, italiensk, russisk og selvfølgelig ukrainsk.
  Hvordan å lage en potet gryte i ovnen?

   Det er vanskelig å si hvem som var pioneren som oppfant potet spredning i lag, bland det med andre ingredienser og bake som sådan, men er kjent at de første slike eksperimenter med matlaging poteter møtte en annen 2-3 århundrer siden.
   Bakte poteter - en tallerken til alle tider og anledninger, kan det være en stor og rask alternativ for hver dag, og er i stand til å være hyggelig å dekorere noen ferie tabellen, spesielt hvis du dekorere og sted for spesielle anledninger.
   Plus, er denne retten perfekt for late eller for opptatt husmødre, fordi for noen 20-30 minutter kan du få utrolig deilig, mettende og veldig appetittvekkende parabolen.
   Hvis du mener at forberede potet gryte hardt, så du er dypt feil, fordi i prosessen er det lite visdom, viktigst av alt, vet lite nyanser. Til retten viste seg virkelig deilig, trenger du fersk mat og en god ovn, men interessant nok til noen husmødre som ikke selv gjøre konvensjonelle eller mikrobølge Trykkokere.
  Hvordan å lage en potet gryte i ovnen?

   Alle gryteretter som er mest populære blant våre vertinne, konvensjonelt delt inn i to store undergrupper: et fat med skiver poteter eller slått til puré.

   Hver opsjon gir deilig og en rekke varianter, så forberede dem ofte. Det finnes andre varianter som bruker rå poteter, revet revet, men disse alternativene blir sjelden brukt.

   Flere viktige anbefalinger


 •  Husker en gyllen regel: samle lag gryteretter, ikke parabolen endelig for høy, fordi jo høyere den er, jo lenger du trenger å holde i ovnen. Som et resultat, begynner ofte nedre og øvre lag av potet for å tørke eller brent, og den indre fylling er halvferdig.

 •  Spesiell oppmerksomhet er betalt til bensinstasjonen, hvor potet gryte fylles under kokeprosessen. Den mest vanlige bruken melk, fløte eller rømme, pisket egg, det er et annet alternativ majones saus, blandet med vann og litt krydder. Du kan også bruke en hvilken som helst annen saus, så lenge ingrediensene godt satt sammen. Til gryte kom ut saftig, bør sausen helle hele kokeprosessen.

 •  Hvis den brukes som en fylling av kjøtt, fisk eller hakket stykker av opphakket kjøtt, må det vise seg å pre-tilstand myk, og enda bedre - godt utført.

 •  De som er redde for sine ekstra pounds kan gi råd sang alternativer gryteretter med vegetabilsk eller fisk fylling.

 •  Oppskrift Bakt kjøttdeig med potetmos


   Denne versjonen av denne retten har massevis av egne fans gryte med potetmos med noen kjøttdeig, ofte servert til lunsj eller middag i barnehager, skoler, helsesentre og dispensaries, som møtte med stor entusiasme.
   Men hvis du koker denne retten hjemme, kan vi se kommer bedre og mer appetittvekkende. Hva vi trenger for dette?
 •  Poteter - 1 kg;

 •  Melk - 100 ml;

 •  egg - 1 stk;.

 •  brødsmuler - 2 ss. skjeer;

 •  smør - 50 g;

 •  Løk - 1 stk;.

 •  Solsikkeolje - 2 ss. skjeer;

 •  hakket (valgfritt) - 500 g;

 •  salt.

 •  Start med poteter, må det være rent og koke, og mens det koker, kan du gjøre stuffing. For dette rene, skjære og stek løken når den er dekket med gull skorpe, er det spredt i pan kjøttdeig, tilsett salt og stek til kokt, men ikke falle fra hverandre til farse, tilsett litt vann.
   Når potetene er kokt, kan du begynne å lage mash: vann fra pannen flettingen, og etterlater seg en bit nederst. Deretter forsiktig mos potetene, tilsett ett egg, varm melk og smør, enda en gang skikkelig fold.
  Hvordan å lage en potet gryte i ovnen?

   Den neste fasen - undervisning lag, for dette trenger vi en ildfast form. Det må først fett, og deretter sette det første laget av potet, bare halvparten kokte potetmos. På grunnlag av den mottatte spredte stekt potet kjøttdeig, spre den jevnt lag, forsiktig skyve i poteter.
   Det siste laget av poteter igjen, spre det forsiktig skyve i forrige til vår gryte er ikke kollapset, når vi begynner å klippe den i stykker. Den siste fasen - pulver med brødsmuler, og til toppen dannet appetittvekkende gyllen skorpe overflate gryteretter kan smøre eggeplomme.
   Det gjenstår å sette vårt måltid i ovnen ved 180-200 °, bake ca 30 minutter til dannelsen av en god skorpe. Tjene denne parabolen med saus av tomatpuré eller rømme.

   Oppskrift potet gryte med kjøtt og sopp


   Som vi har sagt, i utarbeidelsen av denne retten, kan du bruke en rekke produkter som for eksempel sopp og ost.
  Hvordan å lage en potet gryte i ovnen?

   Valgene er nøyaktig de soppene som liker for deg personlig, betyr det ikke nødvendigvis trenger å være sopp, men noen annen form for bedre uten først skylling, men koke til kokt. Hva trenger vi?
 •  Poteter - 800 g;

 •  sopp - 600 g;

 •  Ost - 150 g;

 •  egg - 1 stk;.

 •  Løk - 3 stk;.

 •  mel - 2 ss. skjeer;

 •  rømme eller majones;

 •  salt og pepper;

 •  solsikkeolje.

 •  Poteter tidligere renset, vasket, fyll med vann og kok til de er møre, ikke glem å legge til salt. Mens potetene er kokt, renset og skåret i halve ringer løk, og stek den i solsikkeolje.
   Etter utseendet på gyllen brun, legg soppen i pannen, ikke glem salt og pepper og stek ytterligere 10 minutter og deretter fjerne fra varme.
   På denne tiden, kokte poteter, skåret i tynne skiver eller hans halm, som du liker, og deretter spre halvparten av det første laget i ildfast form. I en egen bolle gni på et grovt rivjern ost, rømme og bland med krydder og smører hennes første laget av poteter.

   Det neste laget - sopp og løk, sette dem og trykker forsiktig ned til potet base, og deretter igjen smører krem ​​og krydder. Deretter spres de rester poteter, dryss med ost og sende den rett i en forvarmet ovn i en halv time ved 180 °. Når tiden er klar gryte, bon appetit!  
  Яндекс.Метрика