Hva er den beste kameraValget av kameraet er best gjøres på grunnlag av ytelse, ikke presentabel utseende. Å velge det kameraet som best dekker dine behov bedre å finne ut hva du trenger det. Velge egenskapene til kameraet, spør meninger om det og prøve å finne bildene gjorde det. Hva annet bør ta hensyn til å gjøre det riktige valget?

Hvilket kamera er best å velge: megapiksler
Folk er ubehagelig med Fotografi, valget mellom å betale oppmerksomhet til kameramegapiksler, mer presist, deres antall. Mange av oss feilaktig tror at jo flere piksler, jo bedre kvalitet på fotografiene. Men denne karakteristiske er ansvarlig for den maksimale oppløsningen i bildet, noe som kan gjøres uten tap av kvalitet.
Hvis du velger å hjemme kamera album, nok til kamera 02:58 megapiksler. Hvis du - en fan av amatør skyting bedre å velge et kamera med 3-5 megapiksler. I disse cellene vanligvis har levert optisk zoom, sett ulike opptaksprogrammer og andre avanserte funksjoner. Det er kameraer og ti eller tolv megapiksler, men de trenger bare til dem som gjør store plakater med bilder.

Velge den beste kamera: matrise

Kvaliteten av bildet avhengig av matrisen. Matrise - en anordning med et visst antall av lysfølsomme elementer. Det er ansvarlig for støy, farger, dybdeskarphet, overføre den minste detalj. Matriksen er karakterisert ved lysfølsomhet. Derfor, når du velger et kamera bedre foretrukne kamera med manuelle innstillinger følsomhet som elektronikk for noen ganger overdriver følsomhetsinnstillingen automatisk. De beste bildene er i følsomhet under 100 ISO, men om natten er det behov for å øke denne verdien for kvalitetsbilder.
Hvilket kamera er best å velge: optikk
Ved å velge optikk bør komme på alvor. Når du velger et kamera for å se på alternativer som zoom, som kan være både optisk og digital. I gode kameraer presentere både slags budsjett - bare digitalt. Digital zoom brukes vanligvis til økningen kom fra skyte rammen og trimming til størrelse, det er lossy. Optisk zoom kameraer i å endre brennvidden på objektivet og brukes når det ikke er fysisk mulig å nærme seg emnet.
Hvis du er interessant kamera med optisk zoom, kan det være best å velge et kamera med en avtagbar optikk. Ved hjelp av ulike objektiver, kan du lage et "portrett" opptak og "landskapet" får bilder med høy kvalitet.
Valget av kamera: Elektronikk
Ved valg av et kamera er bedre å ta hensyn til nivået av utstyret programvare, og følgelig god kvalitet elektronikk. Budsjett Kamera støtter bare en JPEG, bilder i dette formatet tar liten plass. TIFF og RAW snakke om en god kvalitet elektronikk.
Hvilken type makt er best å velge et kamera

De fleste kjøpere ta hensyn til strømforsyningen sist. Men når du velger et kamera bedre tenke på denne parameteren. Faktisk, for å skyte dette valget har ingen effekt, men påvirker brukbarheten av kamera og sin pris. Kameraene kan styres fra de vanlige finger batterier, men gjør et stort antall bilder, bruker dem ikke vil fungere. Ofte som strømkilde installert litium batterier som må lades, men det er ikke veldig behagelig uten stikkontakt. Det beste alternativet når du velger et kamera vil foret alkali MH batterier og.  
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen via HDMIModerne flatskjermer, som datamaskiner er digitale enheter. Alle prosesser i dem, konverterer digitale strømmer, som er i konstant bevegelse. Ved første øyekast ser det ut til at formidle mye forskjellig informasjon inne i maskinen er ganske enkelt en vanlig digital-TV, noe som vil være den samme skjermen, bare større. Men i virkeligheten, er prosessen mer komplisert.
Tidligere, CRT-TV for å koble til datamaskinen, det tok bare Phono, som primært tatt ut et standard bilde, men nå ønsker vi å se et klarere bilde, for eksempel HD-video, men for overføring av bildekvalitet vi må ha HDMI-kontakter.
HDMI-kontakt er i skjermkortet, er det spesielt designet for å koble datamaskinen til en TV-skjerm via en kabel med samme navn. Det er trygt å si at HDMI-grensesnittet mer polert enn sin "storebror» VGA. Gjennom dette grensesnittet har du muligheten til å overføre høyere kvalitet videofiler samtidig med overføring av lyd. Så logisk å koble TV-en til PC-en for å bruke det denne kontakten.
Prosedyre når tilkoblet via HDMI TV til datamaskinen
Slå av. For å starte, slå av begge enhetene. Ved å koble TV av datamaskinen ved hjelp kjøpt kabel. Men først må du sette inn den ene enden av ledningen i den første HDMI-ut av datamaskinen og den andre enden av ledningen inn i HDMI-inngangen på TV. For å møte problemet med lavere kvalitet på bilde og lyd, ikke gjør for å koble DVI-utgang PC til TV HDMI-inngang, og vice versa. Kontaktene skal være den samme.
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen via HDMI

Lasting. Når kabelen er satt inn, må du først slå på TV-en. Du innser umiddelbart at TV-en er koblet til en ekstern kilde for enkel myhanyyam skjermen når Windows er lastet tilkoblet datamaskin. Pass på å TV-modus AVI, fordi det gjør det mulig for TV'en å motta signaler fra en ekstern kilde (tilkoblet datamaskin) i stedet for antennen. Som en kilde i AVI-modus, velger HDMI inngang på TV-en.
Innstillinger. Første gang du kobler datamaskinen til TV-en, må du være sikker på å justere bildet. Du må høyreklikke på skrivebordet, så alt avhenger av operativsystemet, men en ting er sikkert at du trenger å finne ut skjermkortet. Årsaker kontekstmenyen på skrivebordet ved å klikke på høyre museknapp.
Hvis datamaskinen kjører Windows 7, velger du "Screen Resolution", finn linjen "Display" og velg det aktuelle alternativet. Hvis TV-en ikke automatisk bestemt, det samme vinduet klikker "Søk" og vent til søke sett.
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen via HDMI

I Windows XP, er det nødvendig å velge "Egenskaper", klikk på "Innstillinger" og klikk "Avansert", og det er å velge en passende verdi.
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen via HDMI

TV viser skrivebordet på datamaskinen.
Om nødvendig, egenskapene til skjermkortet kan du lage en oppløsning innstillinger, desktop størrelse, fargekorrigering og andre bildeparametere.
Hvis du bruker TVen som en ekstra skjerm ofte, så din beste alternativet er å gjøre det nøyaktig samme innstillinger som i Windows. Følg instruksjonene for skjermkortet. Mange skjermkort med slike regimer som "klone" eller "speile", som både display konfigurert akkurat det samme. Du kan også gjøre begge skjermer arbeider uavhengig av hverandre, er det all tilgjengelig mode "Utvidet skrivebord".
Starte på nytt. Nå kan du starte datamaskinen på nytt, da endringene vil tre i kraft, og du kan nyte å se videoer på den store skjermen.
Før du kobler TV-en til datamaskinen
Ta en god titt, enten på enheter som kreves innganger, utganger og tilsvarende adaptere.
Hvis du har å jobbe med en stasjonær datamaskin, må du sikkerhetskopiere det systemenheten, er kontakten på skjermkortet HDMI, er det ofte funnet på moderne datamaskiner, men ikke alltid. I fjernsyn, i sin tur, bør grensesnitt HDMI. Begge kontaktene sikre overføring av høykvalitets video og lyd fra datamaskinen til TV-en din.
Også må du kjøpe spesielle kabler. Det kan være DVI-HDMI-adapter, i tilfelle hvis du har kabel først type eller DVI-HDMI og HDMI-HDMI-kabel. Plukke opp de nødvendige komponentene, kan du enkelt koble de to enhetene.
Når du kobler HDMI viktig å huske at når den er koblet til datamaskinen bare TV-en via HDMI, og en ekstra skjerm er ikke tilkoblet, kjører OS på TV-skjermen vises skrivebordet automatisk. Men det finnes unntak der skjermen forblir svart. Derfor er det best å først konfigurere grafikkortet på en oppløsning på TV-en. Dette kan gjøres hvis videre via VGA eller DVI-utgang systemenheten for å koble en PC-skjerm. Da han bare vise bilder, og du kan konfigurere grafikkortdriveren ønsket oppløsning for TV.
Du må også huske at HDMI-innganger TV noen ganger har navn, og må være koblet til en datamaskin er en som har et navn som er det samme som i datamaskinen, hvis det er nødvendig, kan spørre oss selv påloggingsnavn. Selvfølgelig kan ikke alle TVer være sant, men er det en datamaskin fungerer som den skal med innspill.
Hvis du har en TV FullHD (dvs. HD Ready 1080p), må datamaskinen nødvendigvis autorisere 1080p, og hvis TV HD Ready, er det tilstrekkelig til 720p oppløsning.
Typer kontakter og kabler HDMI
Først, la oss analysere mer hva er HDMI. HDMI - en multimedia interface høy oppløsning. Det ofte kan bli funnet på nye modeller av datamaskiner, bærbare datamaskiner og TV. Dette grensesnittet bruker en digital metode for informasjonsoverføring, og det er derfor overførte bildene beholder sin kvalitet. Via HDMI kan overføre digitale data, både lyd og video. HDMI er veldig populært fordi det er en av de mest sofistikerte og avanserte grensesnitt.
I dag finnes det tre typer HDMI-kontakter:
Type A - standard kontakt, den vanligste i ingeniørfag.
Type C (micro HDMI), Type D (mini HDMI) - finnes på bærbare datamaskiner, kameraer, bærbare datamaskiner. Dette redusert versjon som har alle funksjonene til prototypen.
Type B - Denne kontakten har avansert videokanal som lar deg overføre bilder med en oppløsning som er større enn 1080p. Men denne type kontakt er ikke så populær som de tre første.
Hvordan du kobler en TV til datamaskinen via HDMI

For hver type HDMI-kontakt trengte spesiell veiledning. Du kan navngi de fem hovedalternativer for HDMI-kabel:
1. Standard. Støtter videooppløsning opptil 1080p.
2. Høy. Støtter nesten alle videoformater, inkludert selv 3D og Deep Color.
3. Standard c Ethernet. Som du kan se, blant annet, kan han gi tilgang til Internett.
4. Høy c Ethernet. Støtter også online.
5. Car. En spesiell type utviklet for å koble HDMI-enheter bil.

Når du kobler HDMI-HDMI, høres ofte uten ytterligere kabler og eventuelle problemer overført til TV-lyden fra datamaskinen. Hoved tilpasse audyoparametrы datamaskin, syssels alternativet "output lyd gjennom HDMI». Følgelig bør HDMI kabel ha full tildeling. Bare skjer at produsentene av billige kabler ikke gjør det, og brukeren deretter bryter ned, og bare gjette på enden av kabelen må skiftes. Noen ganger dårlig kvalitet kabler som gjør stoppe dataoverføring, eller dens forverring.
Video instruksjoner
Яндекс.Метрика